Winnparty

Ikväll blir det personalfest fast för alla i Winnhuset. Vi ska vara på Java :) Sen blir det utgång, men jag vet inte hur jag ska göra än.. Har inte varit något sugen alls på fest i helgen eftersom min ekonomi inte är allför bra.. Men jag ska iaf dit till Java så får vi se hur det blir sen.. (troligvtis utgång. Älsklingen lämnade pengar till mig här hemma innan han åkte iväg på hockeyn den lilla gosen) Så nu gäller det att ändra tänk och tagga.

Sitter och lyssnar på Britney Spears. Me like ;) Måste sminka mig och allt nu snart.. Har ingen aning vad vad jag ska ha på mig :S Har bara massa gamla kläder! Men jag ska allt hitta något skoj att ha!

Föresten.. Idag har jag och älsklingen varit ute i Hedesuna och tagit hand om Lisa. Har även varit hos pappa och åkt skoter och bob bakom och sånt. Så himla roligt!! Stannade till på Ikea på vägen in till stan och köpte lite grejor. Rosa gardiner till vardagsrummet, dukar (tabletter) till vardagsrumsbordet - också rosa. Och så köpte vi några korgar att ha på toaletten i hyllan där :)

Nu måste ja kiiiiila!


Vårkänslor

Haha förra rubriken och den här kankse inte passar ihop.. Men igår var det vinterkänsla och det är det verkligen inte idag! Välkommen vår! ;) Det är ju nästan varmt ute. Och så skiner solen sådär mycket så man blir alldeles lycklig igen. Haha.

Jag har precis varit och simmat två km :) Skönt var det. Men nu kurrar magen. Jag har iaf köpt bad och gymkort på Fjärran (4 månader). Det var endel som frågade här på bloggen men jag har glömt att svara..


Egentligen skulle jag vilja ut i solen en sväng med, men jag har skavsår som precis har börjat läkt. Isf får det blir en kort sväng.

Nu till köket och maten..

Hej mitt vinterland

Igår hade vi en väldigt mysig dag hemma hos pappa i Vinnersjö.. Vi var ute och lekte i snön hela dagen tillsammans med Maria och hennes barn. Vi åkte skoter och bob bakom, byggde snögubbe, grillade korv :) Massa mys!


  
   

Vi befinner oss här på garagetaket. Där bodde vi på vintrarna när vi var små ;) Haha! Ja iaf en hellyckad dag.
På eftermiddagen så åkte pappa och Johannes med mig in till stan för pappas bil är sönder. De skulle till Läkerol och ta betalt för parkering.. Brynäs vann iaf :)

Idag försökte jag få med mig Ingrid på en liten sväng till Fjärran och Simma men hon hade annat för sig, så jag får väl gå dit ensam då. Ikväll efter att Rickard har tränat ska vi ut till Hedesunda för att hämta Rosies hund. Ska ta hand om henne för de ska bort. Sover kvar i Häsen över natten..

Nu ska jag dricka ett glas Provova-blåbär.

Slumdog millionaire

Den va skitbra! Fast hemsk.. Och sorglig.. Och glad.. Och lycklig. Allt på en och samma gång.
Den måste ses :) Det var Rickard, jag, Josefin, Filip och Vanessa som hade filmmys..

Jag, Rickard och Josefin har varit på Ikea idag och shoppat lite som behövdes till lägenheten. En hylla til köket, en hylla till shampoo och sånt, en grej som man stoppar skor i, en hängare, en blomma och ett skohorn ;) Haha. Jag tror det var allt.. Det börjar bli så mysigt här nu så.. Men jag vill ha ett par färgglada gardiner och lite sånt i vardagsrummet. Allt är så beiget. Men det löser vi!

Imorn ska jag och Joppla hem till pappsen och umgås under dagen. Sen halv 7 blir det yoga. Hoppas det kommer gå bra :) Det var ju två veckor sen jag var där nu..

De tre sytrarna

Vi hade väldigt mysigt igår kväll! Det är inte ofta systrarna Nilsson är tillsammans alla tre nu för tiden. Så vi hade lite att ta igen :)

VI har inte gjort så väldigt mycket nu idag. Ätit frukost, pratat och massa sånt. Amanda har tittat på High School Musical 3 medans jag och Josefin har hjälpts åt med hennes läxor om renässansen. Ritkigt tråkigt faktiskt. Haha men det ska ju bli gjort. Och det är ju roligare att hjälpas åt än att hon ska sitta och göra det själv :P

Kl 2 ska jag till Af. Sen när jag kommer hem ska jag och Josefin på lite mys! Det blir skoj.

Föresten.. Gratis personlig tränare sökes? Jag behöver lite hjälp med gymgrejerna.. Haha jag är inge vidare duktig på sånt jag.. ;) Men det ska nog lösa sig. Jag skulle få hjälp av någon som skulle visa lite. Det ingick :) Har inte vart till gymmet än. Kanske imorn? haha.



Fettisdag!

Idag är det äntligen fettisdag.. Det har såklart ätits semla. Gudarns så gott!

Imorse ringde mamma mig halv 9 och sa att jag skulle komma och titta på lillebors cup i Läkerol arena. Så det gjorde jag. Han var så himla duktig! Sen tog jag med mig Amanda och Simon på en liten överraskning till Fjärran och badade med dem. De har ju trots allt sportlov ;) Halv 4 var vi tillbaka på Läkerol och då spelades final mot Simons lag. Haha lite roligt att de fick mötas i final. Vann gjorde iaf Brynäs, även om Simons lag också var duktigt! Bästa brorsan!

Ikväll är vi systrar med varanda här hos oss. Amanda har gjort kladdkaka nu som vi ska äta :) GOTT!!!

Lila fejja

Nu sitter jag med en lila ansiktsmask från Mary Kay i ansiktet och lyssnar på Britney Spears album - Circus. Vi har fixat Spotify nu. Underbart!!


Någon som är intresserad av att köpa Mary Kay produkter? :) Hör av dig i sånna fall.

Wiho!

Nu ni alla nära och kära.. Och alla andra. Nu ska jag berätta en sak!
JAG HAR KÖPT TRÄNINGSKORT! :)

Sommaren -09. Here I come! Haha..
Fy tusan så snygg jag ska bli ;). Men mest är det för att jag ska få iaf en gnutta ork. Har blivit så himla otränad så jag knappt orkar göra vanliga saker liksom. Men nu ska det bli ändring på det.

Haha hoppas den här peppen håller i sig. Betsämde på vägen hem att jag inte skulle vara onyttig heller, men det ångrar jag lite nu.. Det enda jag kan tänka på är det otroligt goda delikatobollarna som ligger i kyskåpet. Hoppas jag lyckas stå emot!
Jag måste iaf träna minst 2 ggr i veckan, annars måste jag betala tillbaka pengarna som träningskortet kostade, till mamma och pappa. Det var en liten hake jag fick för att de skulle betala det. Men jag gillar det!


God morgon :)

Har inte sovit bra alls inatt. Har ingen aning om varför :S Har vaknat och vridit och vänt mig hela natten. Haha iofs kanske det var för att jag och Rickard bytte sida inatt.. Men det tror jag inte. Jag sover alltid ytterst men inatt vågade jag inte av en anledning.. Uuuuh!



Jag ska göra lite frukost nu. Gottans! Sen vid 12 ska jag ut på hemligt uppdrag.. ;)

Ha en trevlig måndag alla, och en första bra lovdag för alla er som går i skolan!

slapp

Gud så det har snöat idag!.. Man har knappt sett ut :P

Vi har haft en väldigt skön söndag med god frukost, film och lite så.. Har även plockat undan från igår, med disk och allt. Jag vill ha en diskmaskin! :)

Nu ska vi åka och handla mat. Kylskåpet är nästan tomt!

Parmiddag

Det blev en väldigt mysig kväll igår. Virran och Sebbe kom hit vid halv 8 och då åt vi tillsammans. Värsta parmiddagen ;) Sen hade vi mys hela kvällen. Fruktsallad blev det också. Gott gott! Vid halv 12 gick vi till Interpool och spelade biljard. Sebbe och Virran gick hem ganska tidigt. Jag och Rickard blev kvar ett litet tag, tills Rickard tröttnade på att förlora hela tiden ;) Då begav vi oss hemåt.. Haha! Där hemma tog vi fram chipsen och satte igång en film, som vi såklart inte orkade titta klart på. Vaknade nån timme senare och förflyttade oss till sängen och fortsatte sova där. Våran soffa är verkligen helt underbar, men när det gäller sova så klår inget sängen!

Idag hade jag tänkt försöka få med mig hjärtat ut på en liten promenad, men gu så det snöar!! Vi får se hur det blir med den..

Det blir iaf ingen badvaktsutbildning för mig. Jag får ta den vid ett senare tillfälle istället..


Nu ska jag plåga älsklingen med ett litet skönhetsingrepp.. Inget M i pannan här heller ;)
Puss hejs!

Bara jag

Rickard är borta och jag har en myskväll för mig själv här hemma :) det är inte ofta jag är här ensam, förutom på dagarna då. Det kan faktiskt vara skönt ibland. Att bara rå om sig själv!
Jag ska göra fruktsallad snart är det tänkt. Och poppa popcorn och plocka fram chipspåsen ;) För jag har ju varit ute och gått en och en halv timme idag. haha! Det är jag värd! hehe... Har ätit semla idag med.

Och så utnyttjade jag en av Rickards checkar som jag fick på alla hjärtans dag... till att gå och köpa citronpeppar. Haha! Den frivilliga där jag fick välja VAD SOM HELST tog jag till det. Gu så dum jag är. Men jag orkade verkligen inte gå själv :P Haha!
Smart av mig.

Och imorn är det upp tidigt. Halv 7. Ska vara på parkbadet i Sandviken klockan 8 imorn. Hoppas verkligen att det är roligt. Det håller ju på ända tills 17.
Aja.. nu kurrar magen! Trevlig kväll!



Stolt

Det är vad jag är över mig själv just nu. Av många anledningar ;)

Nr 1. Jag vaknade tidigt imorse och åt en väldigt bra frukost.
Nr 2. Jag har städat och fixat iordning här. Det behövdes eftersom Rickard varit själv ett tag :P
Nr 3. Jag har varit ner i tvättstugan för att boka tid - ensam.
Nr 4. Jag har varit ute och gått i en och en halv timme.
Nr 5. Jag har varit ner i tvättstugan ensam - igen. Den här gången för att tvätta,
Nr 6. Jag har börjat ta tag i den andra skrubben som vi för tillfället bara slänger in en massa skit i.
Nr 7. Jag har inte varit deppig en endaste gång idag.

Haha ja ibland kan man vara stolt och glad för det lilla ;) Men det är bra det också!

Alla jag mötte idag på min promenad måste ha tyckt jag såg ut som världens himla fån. Jag var bara så himlans lycklig så ja kunde inte sluta le :) Livet är verkligen helt otroligt underbart ibland! Haha.

Nu ska jag fortsätta med skrubben.. Hejs!



Home sweet home

Nu är jag äntligen hemma hos mitt hjärta. Jag har ju knappt träffat honom på två veckor. Var ju i Sthlm hela förra veckan, sen kom jah hem på fredag natt. Träffade honom på lördagen och sen åkte vi på söndagen igen. Och igår kväll kom jag hem :)

Vi har haft det så himla roligt i Vemdalen. Riktigt mysigt! Åkt, åkt och åkt.
Haha men jag har ju inte åkt på fyra år och det kändes kan jag lova. Skitsvårt var det i början :P Haha! Och så är jag ju så himla klen i benen, men det gick bra :) Men det blev fler blå och röda backar än vanligt ;) Haha. Och så hade vi de stugorna vi brukar. Mitt i backen. Så himla skönt! Slippa in i en bil på morgonen, och sen när man ska hem. Nu kan man liksom åka hur man vill, åka hem när man vill, och gå upp när man vill :)

Men det har varit ASkallt. Vi brukar ju åka i April, Maj typ, när det är mycket varmare ute. En dag var det -19 grader hela dagen. Ush! Anskiktet frös sönder av all blåst och kyla.

Men iaf: En helt underbar vecka! Tack PAPPA!!


Nu ska jag nog ta tag i vårat enorma tvättberg.. Om jag vågar mig ner i tvättstugan :S Huuuuuu!

Imorn och på söndag ska jag gå på badvaktsutbildning. Från 8-17. Och så är det två helger till. Bland annat den som Agnes ska ha sin 20-års fest på. Det kommer bli stress då! Hoppas iaf att utbildningen är rolig och värd pengarna.

Ha en trevlig fredag!

Alla hjärtans dag..

... det var igår det. Så himla underbar dag hade vi. Jag tycker egentligen att för våran del är alla hjärtans dag lite överskattad. Vi har ju mysigt hela tiden, så en speciell dag för det nehövs inte. Men idag ångrar jag mig. Den var helt underbar :) Jag jobbade mellan 12-16. När jag slutade kom älsklingen och hämtade mig. Han hade varit och köpt mat och när vi kom hem lagade vi helstekt fläskfile och kroketter med beasås :) Och en helt underbart god sallad. Satt och bara pratade hur länge som helst. Sen tog vi ett låångt bad. När vi var klara var klockan 9. Då du Fille, blev ditt spel invigt ;) Haha! Roligt roligt.

Vid halv 11 kom vi på att vi kanske skulle ta och gå ut? Bara han och jag. Och så blev det :) Shakade hela kvällen. Träffade även Micke och Stefan. Och Linda och Malin :D Haha. Men iaf en hellyckad alla <3 dag. Hoppas eran också var mysig!

Nu sitter vi och äter och ska titta på ett Desperate Houswives avsnitt innan vi åker till Hedesunda. Ska till Sören och Margit och hälsa på lite. Klockan 5 ska jag vara i stan igen får då bär det av mot VEMDALEN!!! Åh så roligt det ska bli..

Skriver inget på några dagar nu. Jag kommer iaf hem på torsdag kväll :)

Puss och Kram. Hejsvejs!

12 februari

Just ja. 12 februari = min namnsdag. Tack släkten för alla gratulationer ;)
Det vara bara Johan, Anna-Carolina och EvyAnne som kom ihåg. Och Rickard.

Mormor borde iaf skämmas. Hon skrev ett grattissms till Rickard när han hade namnsdag men inte fick jag något heller.. ;)


Fredagen den 13

Det är idag det.. Haha samma dag som vi tog studenten på, också fredagen den 13.. Åh jag vill ta studenten igen. Aja..
Idag är det min sista dag här i Stockholm, för den här gången. Men jag kommer tillbaka ;) Ikväll är det iaf "premiär" för Josefins musikal. Mamma, pappa, Thomas, Maria(?), Amanda och Rickard kommer iaf. Trevligt. Och så åker jag med dem hem, slipper jag åka tåg. Iofs är det gansa mysigt. Gu va ja babblar på.

SItter och äter frukost nu. Varsego-mackor med baconost och apelsinjuice från Bravo :)
Ska nog ta mig ner på stan en sväng idag.. Men jag har bara ett åk kvar på min remsa (på tunnelbanan) så isf får det bli en promenad dit. Jag har ingen lust att betala en ny, Haha det är ju bara två stationer så det är inte alltför jobbigt :P Men jag vet inte om jag hittar? Jag är kass på att hitta i Sthlm. :) Men har lärt mig lite nu iaf.. Åt till exempel på Kungshallen i tisdags. I onsdgas var vi på bio nånstans. Haha.. ;)

Ha en trevlig fredag!

Just ja. Jag har glömt att berätta att jag ska vill Vemdalen på söndag. Ska bli så himla roligt. Med pappa och syskonen, och så är Lisa och Lennart och deras barn där, och även Per och Ulrika och deras barn. Det var typ 4 år sedan jag åkte skidor sist. Så jag hoppas att jag inte glömt allt hur man gör.. Ner kommer man alltid. hehe.. Pappa är iaf världens snällaste. Den bästa som finns <3


60 - massor

Haha efter den här dagen kommer jag ha tappat flera kilo av att springa upp och ner för de här trapporna.. Det är på 4e våningen Josefin bor och eftersom det är så SJUKT högt i tak här så blir trapporna väldigt väldigt långa. Flera hundratals trappsteg. Hua..

Nu är det iaf de sista kläderna som ligger i tvättmaskinerna där nere. Snart är Jopplas tvättberg avklarat. Bara att vika och plocka iordning det kvar sen :) Jag träffade en jättetrevlig tjej nere i tvättstugan också. Typ i 30 års åldern. Haha blev kvar där och pratade med henne ett tag. Stockholmare kanske inte är så otrevliga som man tänkt?

Snart blir det en sväng över gatan till Åhlens. Ska införskaffa lite hemlisar till systeryster (om det nu inte är alltför dyrt).

Well.. Back to tvätten.


Ensam i Sthlm

Gud va jag är seg idag.. Haha jag sov enda till halv 11. Det är aaaslänge för att vara jag. Iosf var jag vaken med Josefin imorse, men sen somande jag om. Jag drömde att jag fick en liten bebis, som växte skitfort så den blev stor supersnabbt. Skittråkigt, det var ju lilla sötpluppen jag ville ha. Inte nån halvstor skitunge :P Haha!
Sitter i Josefins en hiphop t-shirt nu. Skitstor :) Mysigt. Men jag måste göra mig iordning snart.

Idag ska jag hjäla Josefin tvätta en massa. Hon har spart på sig skitmyckt tvätt, och det lämnar hon över till mig. TACK! ;) Sen tänkte jag diska och plocka undan lite här. Det blir så lätt stökigt när man bor två tjejer på en sån här liten yta.
Josefin har fullt upp hela dagen och hela kvällen iaf. Hon slutar 5 och då ska de fortsätta med musikalen så det blir antagligen ganska sent för henne.. Men men, jag får roa mig själv :) Haha! Synd bara att man inta har massa pengar. Då hade en dag i Sthlm utan en massa inplanerat varit alldeles underbar!!

Nu ska jag äta en apelsin och sen sätta igång.



Söthjärtat!! <3 Älskar dig så mycket! Vad skulle jag göra utan dig?
(Ett tecken på att Rickard iaf inte klarar sig utan mig är att han fick böter på bilen nu när jag var borta pga. att han parkerade på fel sida. Datumparkering. Har aldrig hänt förut :P. Haha)

Här är några bilder från i somras.. Guu va mysigt!! Men nu snart är det vår, och sen sommar :D

     
   

Ge mig värme!! :)

Aja.. Have a nice day!

Twilight

Nu har vi varit på bio. Kom precis hem. Var och såg Twilight. Den var faktiskt jättebra :)
Nu sitter vi och mumsar på bullar innan det är läggdags.
Imorn är Josefin borta hela dagen. Vad ska jag hitta på då då tro? :O

Sleep Well !

Bildspecial ;)

Ja nu sitter jag i Josefins rum på Odenplan i Stockholm. Det är faktiskt riktigt skönt att vara här. Komma bort lite från hemma.. Hon är i skolan nu men hon slutar ganska tidigt. Då blir det lunch, sen ska hon klippa sig. Sen vet jag inte vad vi hittar på. Ikväll ska hon iaf ha någon genomgång till musikalen som är på fredag. Det ska bli roligt att se :)

Hon har ett sånt där Spotify-konto. Guud va jag älskar det! Man bara söker på vilken låt som helst och så finns den där. UNDERBART! Haha jag har något att göra idag :P Men det är en låt jag inte hittar. Sunshine.. Får leta vidare.

Nu sitter ja vid datorn där alla kort finns, så jag tänkte bjuda på lite bilder. Det har ju varit ganska kort-torrt sen Josefin tog datorn.. :P

   

Någon fest hos Johan.

   

Lille-plutt-Jeremia

 

Världens bästa mamma! Världens bästa pappa!


Bästa syskonen!!

         



           
 
Kort från festen hos oss på JULDAGEN



Josefins rum på Odenplan där jag för tillfället befinner mig. Stort va? ;)

   
Bästa systrarna <3

Ja där får det räcka.. Nu är det dags för mig att äta lite frukost och klä på mig och allt dedär.. Haha måste bara berätta att jag har mörklila nagelack på mig. Verkligen inte jag, men men ;) (VII-VeryImportantInformation) :P

Ha en bra dag!

Ps! Saknar dig hjärtat mitt! Men på fredag ses vi :)

Systertid

Snart bär det av till Sthlm. Ska umgås med systeryster nu den här veckan. Hon behöver det minsann Lilla stumpan! Tåget går kl 6. Skönt att bo nära tågstationen ;)
Kommer inte hem förren på fredag kväll.

Idag har det varit Diva-dag. Hon kom vid halv 10 tror jag. Vi har varit ut och gått riktigt länge idag, i finvädret. Och så har vi varit på Lindholm och letat möbler till henne. Vi har även hittat ett toppenställe att sola på. SÅ himla billigt också. Älskade det! 25 spänn för 25 minuter. Och jag har inte blivit så brun på något annat ställe förut.


Ja. Men jag ska väl göra klart det sista och sen gå.
Nästa inlägg blir från den stora staden ;)
Ha det bra! Puss

Åh vilken underbar dag

Jag blir så himla glad när solen skiner. Det är bland det bästa jag vet! Jag älskar solen!! Och idag var det fakitkst fint att det var snö ute med. Men efter idag får den gärna smälta bort och så vill jag ha vår.
Men v8 vill jag iaf ha snö i Vemdalen för då ska vi dit och åka skidor :). Det ska bli så himla roligt.. Men jag är lite orolig på om jag kommer kunna stå på skidorna över huvud taget Det var typ 4-5 år sedan jag åkte sist. Haha men det ska nog ordna sig!

Helgen har varit skön. Jobbade i fredags till halv 8. När jag kom hem blev det mys med älsklingen ett tag innan Simon kom in och tittade på en film med oss. Den där med två kompisar som ska göra en porrfilm. Haha den var iaf skitrolig. Så himla B. Sen vid 12 kom Amanda hit också så sov hon kvar här..
I lördags jobbade jag 10-17.30 (mycket pengar blir det). Det var med Linda, Maja och Anna så det var jätteroligt. Sen när jag slutade så åkte vi ut till Hedesunda. Åt pizza med Peter och Anna och dom. Sen var vi hem till mammsen och tittade på någon skräckfilm. Eller alla andra kollade, jag somnade. Vid 1 typ åkte vi och hämtade Magnus och Hanna på någon fest i Hedesunda. Haha jaa.. Men innan så åkte jag och Rickard runt på småvägar i Hedesunda. Så himla mysigt när det snöade så mycket Skitfint var det! När vi kom hem så kollade vi på filmen Tillsammans. Rolig.

Igår var vi till Sthlm. Thomas, mamma, Amanda, Simon och jag. Simon och Thomas skulle på Sverige-Finland matchen i Globen så då passade vi andra på att följa med och hälsa på josefin :) Vi tog en sväng på stan först där det inhandlades 2 par byxor på Monki. Skitbilliga och även fina! Det är roligt när det är billigt ;) Sen åkte vi hem till Josefins rum och mös där tills Thomas och Simon också kom dit. Sen åkte vi hem vid 8 nån gång. Trevlig dag! Men det är jobbigt att åka ifrån lilla stumpan.


Nu ska jag ut på en liten promenad i solskenet :) Skönt!!

..

Det känns som att de borrar på morgonen för att jag ska upp. Idag borrade de 2 minuter kanske, vid 8. Kan de liksom inte vänta med det tills kl 10? :P För jag kan ju inte somna om.

Idag ska jag till arbetsförmedlingen igen. Men innan det så kommer Karoline hit och så ska vi umgås lite innan hon och lillen ska hem :)

Körkorts-Virran

Haha min älskling är bäst.. Gullen!
Han kan inte laga mat, och har inte gjort det sen vi flyttade.. Eller jo, han har hjälpt till någon gång när jag har gjort, och han har gjort själv någon gång med, men för det mesta är det jag som gör. (jag är också kass, men jag försöker :P) Ikväll är det iaf han som lagar mat! Haha. Spagetti och köttfärssås. Och han är helt säker på att han kommer klara det, men försäkerhetsskull ville han ha 3 fria frågor där jag måste svara. Sen skulle han klara sig själv sa han.. Och nu håller han på och säger en massa påståenden som han vill att jag ska kommentera, så att de inte ska räknas som frågor. "Jag tänker ha en hel lök i köttfärssåsen" Och då ska jag kommentera: "Ja gör så" eller "Nej det är för mycket".. Ja ni fattar :P.. Undrar jag hur maten kommer smaka. Haha :)

VIRRAN. GRATTIS TILL DIG!! Hon har klarat körkortet idag. Wehiii! Nu kan vi ut och sladda tillsammans.. ;)

Ja idag har jag varit med Johan. Vi var här hemma, det blev inge stan. Tittade på en film med Jake Gyllendahl. Kommer inte ihåg vad den hette, men den var rättså bra. Sen har jag vart med Karoline i två timmar. Vi pratade lite om Mary Kay och så och åt sen lunch på Georges.. Hon taggar mig och vill att jag ska komma igång, så hon hade en liten kurs med mig. Och så hade hon Jeremia med sig också. Sötpluppen :) Men gud va han har blivit tung. Jag har gått runt och burit honom på stan ett tag och sen hela vägen till Brynäs. En stor, tung klump kändes han som när vi kom fram. Helt darrig i armarna var jag :P

Ja.. Det blev inget Ikea ikväll som jag önskade men jag tror att han gick med på att sätta upp tavlorna och klockan.
Nu ska jag se hur det går för hjärtat mitt.

Ha en trevlig kväll!
Puss och Kram


Onsdag

Det gick bra på Mary Kay igår.. Jag är liite tveksam dock men jag ska ge det en chans. För produkterna är helt underbara! :)
Det jag är tveksam till är om det är min grej. Och hur man får kontakt med människor.. Men det löser sig.

Ingrid sov här igår :) Trevligt. Vi tittade på filmen "Changeling". Den var bra, rättså otäck. Och lite jobbigt slut. Men den var ok.

Nu sitter jag och väntar på att Johan ska komma hit. Vet inte vad vi ska hitta på riktigt. En sväng på stan kanske? Hehe vi märker väl. Ikväll ska jag iaf försöka få med älsklingen till Ikea och köpa skohyllgrej. Och så vill jag få upp några tavlor och en klocka. Hoppas han går med på det ;)

Och imorn är det yoga igen. Haha..

JOPPLA! Du kan väl ringa mig ??

Hurtbullen Rickard

Jag tycker inte om cykelverkstaden som har blivit under oss, där Brynästvätten var. De borrar så det låter huur högst som helst. Varje morgon mellan 8 och 9. Inte så roligt att vakna till det ljudet. Skitless blir ja :P Haha! Men jag kommer ju upp ganska tidigt iaf.

Igår blev det till att städa hela lägenheten.. Det var så himla skitigt. Damma, dammsuga, torka golv, byta sängkläder, DISKA, ut med alla sopor.. Haha det tog sin lilla tid. Sen var jag till Ida och åt med henne på dagen. Spelade lite Guitar Hero och sen var vi ner på stan en sväng också.

Igår kväll ville Rickard ut och gå.. Haha kan ni tänka er det? Inte jag. Jag har tjatat på honom att vi ska ut och gå någon gång men han har aldrig velat. Men nu har han fått mage och vill börja träna. :P Och så ville han ha nyttig mat igår kväll också. Och ny regel; inge chips eller godis i veckorna. Det blie nog lättare att hålla nu när båda är med på det. Men iofs vet man inte hur länge Rickard är så taggad som han var igår, det kanske bara var en engånggrej.

Ikväll ska jag iaf på utbildning med Mary Kay. :) Det ska blir roligt, att se vad som görs på de där utbildningarna. Hoppas jag lär mig massor.



Fin måndag

Åhh va fint väder det var idag.. Det har jag längtat efter. :)

Lördagen blev inte som planerad. Jag spydde hela kvällen, natten, morgonen och dagen igår. Troligtvis magsjuk, eller något åt det hållet.. Så det blev ingen utgång för mig. Jag blev hemma och sov/spydde istället.. Jippie!
Men vi tar om våran kväll någon annan dag och då ska det blir som planerat!

Igår låg jag som sagt nästan hela dagen.. På eftermiddagen fick jag i mig två mackor. Sen på kvällen blev jag så himla hungrig så vi åkte och köpte pizza. Jag fick behålla den :) Kanske inte så himla bra mat att äta direkt efter att ha spytt i drygt ett dygn, men den var god. Haha..

Jaa.. Vad händer idag då? Det tänker jag inte tala om..

RSS 2.0