Halloween

Imorse var jag på körskolan och körde.. Mamma följde med och det gick jättebra faktiskt :)..
Efter det blev det begravning för Anna. Alltid lika jobbigt med begravningar, fast jag hade ju bara hunnit träffa henne någon gång.. Efter det var det mat hos Margit.. Goott!!

Ikväll var det meningen att det skulle bli Halloween-fest i Gysinge men tyvärr blev det ändrade planer så nu sitter vi i Ölbo ett gäng. Josefin fick inte plats i lokalen så då blev det att stanna hemma med henne, eftersom hon inte är hemma så ofta. Valde mer än gärna Josefin framför festen måste jag säga, ä'ven om det hade vart roligt att vara där.. Skulle iaf tagit det lugnt ikväll eftersom jag ska upp 8 imorn och jobba.. Tills klockan 4.

Imorn blir det iaf party hos Johan :) Det ska bli roligt!! Och då ska Josefin också med :)

Hoppas alla har en trevlig kväll!!
Puss och kram :)


Körskolan

Nu ska jag åka till Sandviken. Har två dubbel-körlektioner idag.
Ikväll ska jag gå på Max Factor utbildning med Evelina och Malin. Genom Cubus alltså..

Har ingen lust att skriva mer än så nu.
Ha det bra!


...

-kjashfdasdNB,JFDDDDDDDDDDSNSÖDHFlkf,WBERJVWCHYV<SLKNALFKBDS,jve.vhjfdvmn-kn-dlfba-sdfjbdbfbad.fbnksglkerejwkfnmvbhkdfvzhwev

Första körlektionen

Nu har jag kört min första körlektion.. Det blev en dubbel-lektion. Riktigt roligt faktiskt, min lärare var jätte snäll. Tror han hette Hans-Erik eller något sånt. Skitskön :) Jag fick iaf mycket beröm så det var roligt. Haha men jag blev förvånad; jag trodde inte att jag var så duktig. Hehe! Han trodde att uppdrag granskning hade skickat ut någon med körkort, bara för att se hur körskolorna fungerar idag. Kul kul! Blev mer peppad nu också, körkortet känns inte allför långt bort!!

Kom precis tillbaka till Ida och Hasses lägenhet. Tänkte sitta här och plugga teori nu tills Rickard slutar jobba. Då bär det av till lägenheten och fortsätta med att foga och sånt. Kanske köpa tapeter till köket med?

Imorn hade jag ingen körlektion så då blir det till att sitta hemma och plugga.. Men på onsdag hade jag två stycken, en halv 10 och en klockan 1. Gu va jag är taggad och vill ha körkort nu! :D

Nu ska jag läsa körkortsbok och en massa annat skoj ;/.

Ikväll kommer min älsklingsgumma hit.. Eller kanske imorn, får se. Då har vi mycket att prata om minsann. Vi löser det mesta; eller hur gumman? Älsar dig iaf,. Haha hem de vet du ju redan!

Nu måste jag sätta igång..


Söndag

Hela helgen har vi varit i lägenheten och fixat och donat.. Och vi har fått SÅ mycket gjort. kaklet i köket är uppsatt. Hallen är färdigmålad och trädet (klistermärket) är på plats. Vi har fått ut allt skräp också, och alla dörrkarmar är borttagna. Det känns som att det inte är alltför långt kvar nu och det är såå skönt..

Vi tog en liten sovmorgon i morse men som tur var ställde man tillbaka klockan (vilket vi inte visste om) så det blev inte så värst sent in till stan ändå. Tror vi kom in vid halv 12 eller nåt sånt. Och så har vi vart där hela dagen. Varit runt på lite möbelaffärer också.. Har hittat en soffa som vi troligtvis ska köpa.. Och så hittade vi jättefint bord och stolar till vardagsrummet.. Men vi får la se.. Ätit på Max och nu är jag hos moster Ida. Ska sova här inatt och åka med Hasse till Sandviken imorn eftersom jag ska på intensivkurs på körskola nu. Ska vara där 8 imorn. Gu va tidigt :P.. Men det ska nog gå.

Men jag vet inte hur det ska gå att sova utan min älskling inatt.. Vi som alltíd sover med varanda. Vet inte huur länge sedan det var vi sov ifrån varanda. Haha herregud, dagens i-lands-probelm ;)

Nu ska jag vara lite social. Det är ju inte allför ofta man är här och hälsar på..
Men ha en trevlig söndagskväll!

Jag förstår inte vad det är med endel folk. Eller är det mig det är fel på?

Ps! Nu kom Hasse in med te, honung och kakor.. Gud vilken service det var på det här stället ;D Haha... ds!

-a-a-a-

Kul kul.. Så himla roligt. Not!


Hejja Alice

Rösta på Alice nu :).. Hon är ju så duktig! Men gu vad jag älskar han från Malta, så himla mysig..
Haha iaf, rösta på Alice nuuu.. Om 10 minuter slutar röstningen och hon måste få vara kvar :)

Älskade morfar <3

Igår blev det tjejmiddag med Diva, Agnes, Virran, Mican, Alice, Johanna och Hanna. Skitkul att träffa Hanna, det var jättelänge sen.. Firade Diva eftersom hon fyllt år. Åt ris och limekyckling, skitgott! Och till efterrätt blev det varma frukter/bär med vit choklad över, ni vet? Så himla gott!!!

Idag har jag och morfar lagt golv ute i vardagsrummet.. Vi var riktigt duktiga, det gick faktiskt riktigt fort.. Tyvärr klantade jag till det när vi nästan var klar och hade ner en sak som satt på väggen, så den landade mitt på golvet. Så vi rev upp och gjorde om ;) Haha.. Men det gick snabbt iaf! Så nu är vi klar och så ska jag åka in till stan med 2 bussen och fortsätta i lägenheten. Nu vill vi verkligen flytta in!

Måste bara säga igen att det finns ingen som är så bra som morfar.. Tycker så himla mycket om honom.. Gu va jag har skrattat idag. Han är bäst :) Den dagen han inte finns mer vill jag inte ens tänka på.. Ush!

Nu måste jag göra mig klar för att åka... Ikväll blir det iaf lugn hemmakväll och Idol.. HEJJA ALICE!!!!

Långpromme

Det blev en riktig långpromenad idag.. 8 km. Det var så himla skönt ute, solen sken..
Mitt humör är på topp och det ska inget få ändra på idag!



Bäckfiskar och andra monster

Nu är vi uppe.. Simon äter frukost och tittar på TV och snart ska vi gå upp till skolan. Vaknade inatt/imorse av att Simon kom in och väckte mig: "Ewwe, får jag ligga här. Jag drömde en mardröm." Klart han fick det. Han hade drömt att det kom en bläckfisk och ett annat monster. Hehe, ja allas mardrömmar är tydligen olika ;) Idag ska jag bara vara hemma, tills klockan 4 typ. Kanske blir en promenad? Jag ska iaf läsa en massa körkortsbok. På måndag börjar min intensivkurs på körskolan i Sandviken. Men jag har ett problem.. Varken mamma, pappa, Thomas eller Rickard kan skjutsa.. Äh det löser sig!



Måste fortsätta göra Simon klar nu.. Skriver senare.

Vita element

Imorse blev det till att gå upp tidigt.. Halv 8 :) Gjorde Simon klar för skola och sen åkte jag in till stan med 10 bussen. Har målat element i lägenheten idag, och har även börjat måla i hallen.. Det blir nog bra tillslut ändå!

Åkte hem med kvart över 3 bussen och då hämtade jag Simon på fritids. Sen har vi tittat på lite tv och ätit chips och så.. Gottgott! Glömde berätta att jag var på Rusta igår och hämtade ut mina grejor.. Jag jobbade ju en dag och istället för att få lön fick jag ta grejor för 400 (alltså lönen).. Så det blev en massa schampoo, hudkräm, hårspray, chips, muggar och skålar och ett paket med yogamatta, sån där boll och nå träningsgummiband. Haha var mest ute efter bollen, bara för att den är så mysig att ligga och rulla runt på.. Haha! :)

Idag fyller Simon (den andra, Rickards bror) 20.. Så när Rickard är klar i lägenheten så kommer han och hämtar oss så ska vi dit.. Hmm jag hade nog åkt dit ändå, men  :P

VI HATAR K-RAUTA föresten.. Köpte golv där och så var det fel på endel så vi  var tvugna att riva upp och åka tillbaka och lämna in det.. Vi fick bara 2 nya skivor, fast vi var tvungen att riva upp och göra om allt. De borde ha gett oss mer, för besväret. Plus att vi lära köpa en massa nytt lim och grejer. Skitdålig service.. Och idag när det fattades tre skivor så åkte Rickard tillbaka för att köpa nya. En i personalen gav han tre stycken nya och när han kom hem och skulle lägga in dem hade han fått tillbaka SAMMA som han lämnat in tidigare, som det var fel på. Då hade de lagt ut dem igen i butiken.. Skitdåligt! Någon annan hade ju kunnat fått dem och blivit tvungen att göra om allt, precis som vi lära..

Aja.. Nu ska jag läsa lite körkortsbok. Imorn ska jag lämna av Simon vid tåget vid 5 och sen ska jag på tjejmiddag hos Diva. Trevligt!

Ha en trevlig kväll..

.


Otto

JAAAAAAAAA JOSEFIN KOMMER HEM!!!
Gu va roligt.. Men hon skulle bara komma hem över dagen - men ändå!!
Så himla roligt att träffa min snutta igen <3


Ändrade planer

Jag har ändrat mina planer inför "framtiden". Iofs ändrar jag ju mig hela tiden om vad jag vill göra, men just nu känns det här bra.. Om allt nu går som planerat.

Åh jag såg Cubus-reklamen nu på TV. Är hon inte snygg? Jag älskar henne.. Skitfin!
Jag vet inte hur jag ska göra, om jag ska åka in till stan och hålla på i lägenheten eller om jag ska stanna hemma. Jag ska hämta Simon innan 5 iaf. Kanske åker in imorn istället och fixar lite här hemma idag. MÅSTE börja läsa kärkortsbok också... Ja, så får det bli!

Och just ja: JOSEFIN, GRATTIS eller vad man nu säger till "jobbet". Det kommer gå skitbra. Och hoppas det går bra hos Karolin idag med håret!



Kusinen och jag :)

HejSveejs!

Jobba

Guu va hemsk filmen som vi tittade på igår var.. Jag mådde dåligt hela kvällen :( Jag förstår inte hur en människa (eller flera i det här fallet) kan behandla en annan människa på det där viset.. Ush jag mådde illa för det var så hemskt. Men den var verkligen bra - dock inte för mig eftersom jag är så himla känslig..

Idag blir det jobba iaf. Börjar inte förren 3 men ska in och vara med Virran och Agnes ett tag innan. GRATTIS AGNES föresten, till jobbet!! Gu va roligt för dig.
Sen i veckan min det till att ta hand om Simon. Mamma och Thomas ska bort så jag och Simon ska vara själva tills på torsdag kväll. Måste gå upp tidigt och göra honom klar och sen lämna honom i skolan. Haha men det ska bli roligt! Simon är underbar <3

Känner inte för att fixa iordning mig alls idag heller.. Det får bli någorlunda Evelina-a-la-natural ;)
Ska äta lunch nu sen kilar jag.. Hejs!

Gottemat

Har ätit Magdalenas hemmagjorda köttbullar med potatis och brunsås nu.. Verkligen det godaste som finns! Om jag var dödsdömd och fick välja en sista måltid, då skulle det vara hennes köttbullar!! mmmmm.

Ska titta på An American Crime nu. Har hört att den ska vara bra, men väldigt hemsk också..

Ville bara tala om att jag älskar min Rickard så mycket <3 Min lilla pluppe.
Ha en trevlig kväll nu allesammans. Pusshejs!

Krogenkvällen

Igår blev det party med Cubus. Vi hade jätteroligt :D Var hos Linda först och sen bar det av till Heartbreak.. Vi stod på listan så det blev billigt och så fick vi gå före kön. Det är ju alltid skönt! Var där inne ett tag men jag hade faktiskt inte så speciellt roligt där. Kände knappt nå folk alls typ.. Så när jag äntligen hittade på Malin så gick vi och hennes en kompis till Goya istället. Där var de snällare än sist.. Så det var ju bra.. Fick komma in gratis där med :)
 Träffade lite roligt folk. Sen blev det tjafs så det bar av till Mc Donalds.. Där löste sig alltihop och vi blev vänner igen allihopa! Bra...

Jag tyckte synd om killen i garderoben.. Jag hade tappat bort lappen och så fick han leta efter min väska jättelänge. Men tillslut hittade han den :) Men jag tyckte synd om honom.. Bussen hem var rolig. Evelina Holmgren var med, hahaha..

Såå det var min kväll.. Det knäpptes en hel del bilder igår men de kommer nog ut på Facebook istället. 
Nu ska jag och älsklingen äta korv :D 


Piercing

Glömde berätta att jag vill ta hål ovanför munnen på sidan vet ni? Var och frågade på typ alla salonger igår och de tar bara på Redroom och där kostade det 500 kronor. Plus att de sa att det blir ganska stort ärr och det vill jag inte ha.. Så nej jag tror att jag struntar i det.. Men det är snyggt. Inte en stor sak utan bara en liten pluppdiamant eller så.

JAAG HAAATAR AAATT VAAARAA AAARBEEETSLÖÖÖÖÖS!!!
Skitliv. Man blir så himla less av att bara gå hemma.

Lägenhetsinfo :P

Var i stan hela dagen igår. Det blev Georges två gånger; först varm macka och sen en stund senare gick vi tillbaka och då blev det kladdkaka :) Vid 4 när Rickard kom in till stan igen åkte vi och tittade på tapeter. Vi bestämde oss för att bara måla hallen vit och sen göra en sån där liten klistergrej ni vet? Tror att det blir snyggt. Vi kunde fortfarande inte bestämma oss till köket så det får vi göra någon annan dag.
Vi var iaf och tittade på kakel också. Så himla mycket fint finns det. Jag hittade drömkaklet till toaletten - tyvärr liite för dyrt. Det var brunbrons-mosaik med glitterfog. Såå himla fint var det!! Men Rickard gick inte med på det :( Haha kan faktiskt förstå det, det blir ju ganska dyrt :S

Idag ska jag hjälpa till att lägga golv i vardagsrummet hemma hos mamma. Hoppas det blir bra! Sen ska jag nog åka in till stan på eftermiddagen och hålla Rickard sällskap när han spacklar och lägger golv i hallen..

Ska fram till mamma nu. Ha en bra dag :)

Johannadag

Sitter hos Johanna nu och tittar på lite TV och myser med hennes sötkatt. Ska ner på stan om ett tag, får se vad vi hittar på.. Åkte in med 9 bussen . Bätte att göra något på dagarna än att bara sitta hemma.. Ikväll blir det bio :) Myys!
Ska till Cubus en sväng också idag och hämta mina tider. Hoppas det är mycket jobb!!

Tror att det blir lite gjort i lägenheten idag också, hoppas jag. Om Rickard åker in till stan igen efter att han vart hos tandläkaren.. Kanske blir tapetköp idag? Så himla svårt att bestämma vad man ska ha i köket.. Men de får inte vara för dyra :S De andra var ju skitdyra och orka lägga så mycket pengar på tapeter egentligen.. (Säger hon som betalar sååå mycket..) Haha...

Joppla, det är vår partylåt på MTV nu ;) KlickPiipKlickPiip (fjongar med pekfingret :P) Haha..

Katten är helt tokig :P Den sitter som förtrollad och tittar på mina händer när jag skriver. Knäppkatt! Den tycker säkert att det går så himla fort ;) Haha.. Eller så har jag bara snygga händer? Vem vet.
Nej nu ska jag sluta vara så dryg och oseriös. Ha en bra dag allesammans!


Humörsvängen stiger

Jag är på bättre humör :D Bra va?
Det gick jättebra att jobba idag. Det var jag, Linda, Ola och Anna som jobbade. Ett perfekt gäng, vi hade skoj. När jag slutade kom älsklingen och hämtade mig och så åkte vi och köpte mat på pizzan. Jag fick en sallad :)

Tack älsklingspälsklings Josefin för din uppmuntring på kommentaren. Du är bäst du gumman min <3 Hittade två hemsla bilder på mig på Jopplas blogg.

 Jag och min underbara syster. Den ena av dem ;) 
 Rickard och hans OTROLIGT normala flickvän.

Nu ska jag och Rickard dusha sen blir det väl titta TV och lite sånt.. Imorn ska jag in till stan och vara med Johanna. Sen på kvällen ska vi på bio; Rickard, jag, mamma, Thomas, Simon, Amanda och Johannes. Ett nedrans gäng ;) Fast jag och Rickard ska gå själva på Step Brothers för de andra ska se den där Rallyfilmen och den var älsklingen helt emot. :)


Du är så underbar gubben. Tror jag börjat bli lite smått tofflig, haha. Men man måste få vara det ibland också ;)

Deppripeppri

Jag håller på deprimerar ihop :(
Nr 1. - Jag har inget jobb.
Nr 2. - Jag har inga pengar.
Nr 3. - Jag vet inte vad jag vill bli.
Nr 4. - Jag är less på allt (och alla - nästan).
Nr 5. - Jag saknar Josefin.
Nr 6. - Det känns som att lägenheten aldrig kommer bli klar.
Nr 7. - Är specillet irriterad på en person.
Nr 8. - Jag kan inte låta bli att äta en massa skit och jag bara sväller.
Nr 9. - Jag kan ingenting.

Mitt humör är väldigt långt ner på skalan nu.. Vaknade depp, inte bra. Ännu ett minus är att allt är sånt himla kaos hemma. Jag har ju liksom bott med Josefin i lägenheten i stan i två år och att bara flytta hem kändes.. Dessutom har jag inget eget rum hos mamma - sover i hallen på övervåningen i soffan. Och alla kläder har jag i en liten skrubb i massa papperspåsar så jag har ingen aning om var jag har någonting.. ALLT ÄR KAOS! Dessutom håller vi ju på bygger om ute vid Amandas rum så hon har också alla sina saker i den där miniskrubben, som man knappt kan gå in i ens.. Plus att hon också sover i hallen som mig.. Och Simon med, för han har inte heller något eget rum än. Och vi är 6 stycken som ska göra oss iordning på morgonen och kvällen - och vi har 1 toalett.

Hos pappa har jag ett eget rum men det är proppfullt av alla saker som vi hade i lägenheten. Går knappt att komma in där för det är väskor och påsar och skit överallt.. Och då kanske ni undrar varför jag inte packar upp väskorna och gör lite ordning? Det går inte för jag har ingenstans att göra av grejorna iaf. JAG VILL FLYTTA NU!

Jag vet att jag inte har någon rätt att klaga som jag gör för jag vet att många har det värre än mig, men just nu känns allt bara skit!! Och jag ska jobba idag. 11-19.30. Hoppas jag blir på liite bättre humör iaf.

Nu ska jag gå och sminka mig och försöka bli lite gladare. Sorry för detta inlägg!


Två solstrålar som lyser upp vardagen!


Kvällsinlägg

Det blev inte köp av tapeter. Vi satte in alla hyllplan och fixade med skåpluckor och lådorna i köket istället. Så nu börjar köket bli så gott som klart. Åkte till Ikea sen och bytte en skåplucka som var fel.

Är hos mamma nu och hade tänkt lägga oss tidigt eftersom det blev dåligt med sova inatt. Ska jobba imorn 11-19.30. Skönt. Sen ska jag träffa Johanna när jag slutat :)

På fredag ska jag på Idol igen. Gu så skoj! Hejjar på Alice minsann. Tror hon kommer komma långt! :)Hade köpt en biljett till Josefn med och så tänkte vi komma och överraska henne på fredag och ta med henne till Idol, sen stanna i helgen. Men när jag pratade med henne idag så hade hon fått jobb på fredag som hon hade lovat att göra, så då fick man stordissen. Det är tacken det, när man försöker göra någor roligt för syrran ;)



Nu ska jag iaf sussa. Sleep Well!

Ps! Jag älskar min lilla Rickard såå mycket <3 ds.

Jobbat

Kom precis in och har ätit lite lunch nu. En förmiddag med morfar och Thomas, haha det var roligt. Morfar är så fruktansvärt envis :P Men rolig, och bara bäst <3 Titta så söt han är med sin "lilla" mage ;) Och så pratar han med sig själv hela tiden, och om något försvann idag så var det jag som hade tagit den och gömt den och om han gjorde fel så var det egentligen mitt fel - han kan minsann inte ha fel själv. Hehe!

Men gu va klen jag är alltså. Morfar hade någon slägga eller vad det heter som jag skulle slå bort en massa utbucklade stenar med som va i golvet. Och vet ni? Jag orkade knappt lyfta den där nedrans grejen.. Men jag fick bort alla knölar tillslut ;) Har även isolerat golvet i hallen och klippt iordning lite isoleringsplast som ska vara i vardagsrummet. Har fått en del gjort :)

Snart ska jag in till stan och köpa tapeter till köket och hallen med älsklingen. JAG VILL FLYTTA IN TILL STAN NU!!! Så himla skönt att ha alla saker på ett ställe istället för på 4 olika :P Eller jag har inte så himla mycket saker hos Peter, men det är 3 olika ställen som jag har alla mina saker utspridda iaf. Och så har jag ingen garderob, alla mina kläder ligger i papperskassa typ. Huua va jobbigt!
Så himla skönt ska det bli att flytta tillbaka in till stan.

Nu måste jag gå och byta om lite. Skriver senare, ikväll eller så..
Puss!

Ny vecka

Idag börjar en ny vecka.. Vaknade av att Rickard låg och vred på sig och inte kunde sova. Och så trodde han att det var mitt i natten men så kollade han klockan och så var det en timme tills han skulle gå upp. Jobbigt läge lille pluppen! Gu va mörkt det är på morgonen nu alltså. Det märks att det är höst!

Idag ska jag hjälpa till ute i garaget där det ska bli rum till Amanda, Johannes, ett vardagsrum + toalett och dusch. Det bilr nog bra tror jag. Skönt att det blir lite mer plats än bara mammas lilla hus.

Haha glömde berätta att igår träffades Mamma, Thomas, Pappa och Maria alla fyra första gången. De va helt ensamma - jag är glad att jag inte var där. Hade nog tyckt det bara känts pinsamt :P

Jaa nu är det på med jobbarkläderna och ut och köra. Smakar lök i hela munnen föresten, åt lök på mackan imorse. Hua!

See ya <3

Amanda 15

Först och främst: GRATTIS AMANDA PÅ 15-ÅRS DAGEN!!
Hoppas det blev en dag du sent glömmer ;)Haha nu är du inte så liten längre, även om du är min lillesyrra. Aja grattis iaf.


Helgen har varit väldigt lugn. Josefin har varit hemma ju och det var SÅÅÅ roligt att träffa henne - min lilla underbara sötgumma. Love you soo much <3

I fredags körde jag in till stan vid halv 12 på kvällen (första gången in till stan och första gången när det är mörkt) Bra där av mig :). Sen i lördags höll vi på med Josefins hår hela dagen kändes det som. Vi kokade det och en massa för att försöka få ur hennes hårförlängning men det gick inge vidare. Hon blir helt enkelt tvungen att betala de där 700 kronorna det kostar (+klippning och färgning och allt)

Vid 4 på eftermiddagen var jag och pappa och tittade på Johannes cup i Skutskär. Hans lag vann hela cupen. Det var faktiskt roligt att titta på dem. Han är verkligen duktig min lillebror! Stolt är ja :D

Idag har vi bara vart hemma och grattat Amanda. Det har kommit folk och det har blivit massa fika hela dagen. Var och skjutsade in Josefin till tåget för ett tag sen och så lämnade vi Veronica hemma också - helgflickan.
Nu är vi hos Magdalena och tittar på lite tv och tar igen lite datatid som jag missat nu i helgen. Hehe.. Men ha en trevlig söndagkväll iaf!

Agnes - tänker på dig min lilla stumpa!
Love you sweetie <3


Blondie

Då har man vart och färgat håret då.. Det blev bra :) Blont. Jag passar inte i brunt enligt Marie så blont får det bli i fortsättningen med. Blondies have more fun! ;) eller nåt. Haha. Marie är iaf jätteduktig. Jag har hittat min nya favvofrisör!

Nu väntar jag på att Rickard ska bli klar i duschen så han kan skjutsa mig till Färnbo och till Greta. Spela piano ska jag göra där. Sen ska jag hem till pappsen ikväll. Och imorn är det heelg. Jiahoo. Men det blir en lugn helg hemma med Joppla för min del. Nästa helg blir det däremot party. Hos Linda :)

Nu är segot klar så nu ska vi åka. Ha en trevlig torsdagkväll. TAKE CARE! (Som Joppla hade skrivit ;P)

Booring

Nu är det inte långt kvar tills jag ska till Marie och jag vet fortfarande inte hur jag vill ha det :S Äh, hon får väl göra som hon vill då kanske. Haha! Kom hem till mamma för ett tag sen och här var morfar så det blev en pratstund med honom. Thomas kom hem nu och mamma kommer hem snart så då blir det lunch :)

Vilket trökliv man har :( Hemma.. Hemma.. Hemma.

Färga håret

Det kom hur mycket folk som helst igår på Cubus-invigningen. Riktigt stressigt var det, men alla shoppade för hur mycket som helst så det var ju roligt. Blev dock lite irriterad på någon, men men.
 Linda tjatade och ville ha med mig ut men jag följde med Rickard hem för han kom in och hämtade mig. Han shoppade lite han med. Passade på när han hade 30 % (haha fast det har han ju iofs alltid när han utnyttjar min personalrabatt).
Jag köpte en Loreal maskara och eyeliner för endas 70 kronor. Är lite otrogen mot Mary Kay, har aldrig använt annan maskara än den, men nu provar jag något nytt.

För er som inte var inbjudna igår kan ni passa på att gå dit idag för det är 20 % på allt idag och imorn. Besök även cubus.com så får ni se hetingmodellen som jag fortfarande inte kommer ihåg vad hon heter..

Idag hade jag velat åkt in på det där jobbgrejset på Läkerol Arena men jag hinner inte. Klockan 2 ska jag till Marie och det tar väl drygt 2 timmar eller så. Och ska jag ta mig in till stan då med buss kommer jag aldrig hinna :( Tråkigt. Men det blir väl fler chanser antar jag. För jag vill ju ha jobb!

Imorn kommer JOSEFIIIIIN hem :D Det ska bli så roligt att träffa henne. Saknar henne såå mycket!

Nu ska jag tillbaka till Magdalena och TVn. Ha det bra!


Onsdag

Imorse var det brottningsmatch minsann! Haha ojojoj. Det var jag och Rickard.. Jämt i början men sen fick jag övertaget ;) Haha. Intressant fakta. Jag är faktiskt starkare än man kan tro (däremot orkar jag inte göra en endaste armhävning :P).. 

Rickard är hemma idag med för det finns så lite jobb för tillfället, men imorn ska han jobba igen. Vi var i lägenheten hela dagen igår och la in golvet i köket.. Haha jag och Rickard blev så himla imponerade av oss själva, trodde aldrig vi skulle klara det ensamma med alla svåra vinklar och skit. Men de blev kanonbra. Gu vilken inflyttningsfest vi ska ha där sen alltså :) 
Vid 4 ska vi in till stan och så ska Peter hjälpa oss med överskåpen. Sen klockan 6-10 ska jag jobba på Cubbe. Det är "invigning" för det nya Cubus då typ, eller nåt. Iaf är det folk som är inbjudna och så är det 30 % på allt. Så himla snygga påsar har vi fått också. Pappers. Me like! Känns mycket mer exklusivt. Plus att modellen som är nu är ashet. Ni vet vem de är va? Cubbe är upgoing ;)

Nu har jag fått med Rickard på en liten promenad. Andra promenixen på ett år. Jag är på G :D
Ha en bra onsdag. Puss och Kram!

Lugnt

Har varit hos pappa sen i söndags och bara tagit det lugnt.. Behövdes.
Rickard är hemma idag för det är dåligt med jobb så nu ska vi in till lägenheten och lägga in golv i köket. Och så ska vi till Ikea en sväng och byta ut en skåplucka som är fel. Och visa upp Rickards bil på Besiktningen. Dagens schema.
Tack och Hej!

...

Tänkte bara be om ursäkt lite för igår.. Hehe.
Tur att det inte var såå allvarligt iaf. Men men förlåt.
Vet att många blev irriterade, så här har ni ursäkten :)

Misslyckad kväll

Det blev ingen höjdarkväll igår.. Verkligen inte.
Eller det var väl roligt hos Johan först men sen när vi skulle ut blev ja så fruktansvärt arg. Jag hatar människor som ska ha något emot en, fast man inte gjort dem ett skit.
Och så hatar jag att vakter har sådan himla makt! Ät skit.


Party

Nu bär det av in till stan till Johan på inflyttingsfest. Och det är partyyy ;D
Ha en trevlig lördagkväll!

Satin Lips

Jag gick och hämtade Simon en timme tidigare.. Hade så tråkigt och ville ha lite sällskap ;) Har ätit massa "färsk" ananas nu och hela läpparna är förstörda. Tur att jag har Mary Kays Läppbalsam, det är bäst!


Ni som inte provat Mary Kays alla grejor borde göra det. Det finns inget bättre smink eller hudvårdsprodukter än det.. Älska!

Solarieskräck

Nudlar blev det till lunch.. Ska nog ta en liten prommis till ICA nu och shoppa lite vindruvor och ananas. Gu så gott!
Då kan jag stryka Nr 4 och 5 på Rickards lista ;) Haha. Jag tänkte gå och sola också men så kom jag på att jag inte vågar det :p Får sån himla panik när jag ska sola där själv.. Klarar inte av det. Jag brukar inte ha något problem med att vara själv annars liksom men just där vid solariet vågar jag bara inte vara ensam! Haha vet inte vad det är med mig. Är rädd att någon har kopplat något så att man blir inlåst i solariet, och så släcks alla lampor ner och så är kommer någon i Clownmask in och skrämmer mig.. Haha lät nästan som om det skulle kunna vara en film ;) Därför får jag iaf ta och vänta tills Rickard kommer hem innan jag solar. MESEVELINA.

Har bokat in mig på intensivkurs nu till kökrkortet. Den håller på v 44 och 45. Jag vill ha körkort!! Men det kommer ju bli dyrt. Dom sa att jag skulle räkna med 12 000 om jag inte kört så mycket... MINST! Det hade då inte jag tänkt mig. Men det är väl värt det i slutändan..

Hejs!

Gjort nytta

Nu har jag faktiskt gjort lite nytta här hemma.. Plockat ur och i diskmaskinen, slagit in två paket till Linnea - kusin - som fyller år, sorterat tvätten och satt igång en maskin, bäddat iordning i våran jättesoffa och plockat iordning och gjort allmänt fint här hemma..

Imorn blir det inflyttingsfest hos Johan och jag är supertaggad ;D Det ska verkligen bli roligt med party. Det blev ju väldigt lugnt förra helgen så nu är det på tiden. Haha!


Min underbara solstråle

Det löste sig igår och jag är på bättre humör idag. (Men jag är fortfarande lika less på att vara arbetslös)..
Jag fick ett så himla sött meddelande av Rickard imorse och eftersom jag är så snäll kan ni få läsa det också. Hehe! Bara för att han är så himla go min Rickard.

"Hej min älskade lilla söta gullunge! Idag har jag några uppgifter åt dig som jag vill att du ska göra och följa. Ok? Nr 1. Tänk positivt! Nr 2. Drick mycket vatten och surt (alltså för min urinvägsinfektion, det ska bli bättre då). Nr 3. Sök ETT jobb, inte mer eller mindre. Nr 4. Gå ut och gå en sväng om du inte redan gjort det. Tror du skulle må bra av det eftersom du gjorde det jämt förut. Och sist men inte minst. Nr 5. Gör något för dig själv bara, typ ät en snickers eller se en film kanske? Ha nu en underbar dag och tänk inte nå mer på jobb eller så för nu är det ju helg! :) Älskar dig min underbaraste älskling. Du och jag för alltid <3"

Sött va? :) Haha.. Det går inte att vara på dåligt humör efter ett sånt meddelande. Tur att jag har dig gubben min.


Så vad ska jag göra idag då? Jo jag ska följa den där listan så gott det går - men promenaden skippar jag nog för det regnar ute. Lite senare ska jag förbereda tacos tills ikväll för då kommer det folk hit och ska äta och fira Thomas. Det blir mysigt! Sen vid 5 ska jag hämta Simon på fritids. Lilla gullungen! Ja det är väl min dag.. Hoppas ni får en underbar dag, ni som läser.

Puss och Kram från mig :)

Depp. Läs ej!

Jag är på så himla dåligt humör :( Vet inte varför. Först var allt jättebra och sen bara vände det. Jag blev skitgrinig och allt alla gör är bara fel och irriterande. Rickard fick såklart stå ut för mitt värsta utbrott, stackars lilla gubben. Men ibland får jag bara panik och blir så less på allt.. Jag tror faktiskt att den största anledningen till mitt depp är att jag inte har något jobb.. Man känner sig så himla värdelös för att man aldrig får något jobb, plus att jag inte har något vettigt att göra om dagarna så man får panik av att dagarna går och inget händer. Det känns inte ens roligt att söka jobb längre för man får inte en gnutta svar. Det enda de säger är "tack för ditt CV, det här är nog 4:e idag". Det känns bra.. Not!

Och så blir jag så himla less. 90 % av alla som jobbar på till exempel H&M och Gina tricot säger knappt ens hej när man kommer till kassan. Så himla otrevliga. De kan inte ens kosta på sig ett leende. Och då kommer jag där och tycker att jag skulle passa så himla mycket bättre än vad de gör. Det är sant! Hur tusan fick de jobb?

Nu ska jag iaf titta på utröstningen av Idol sen ska jag krypa ner hos älsklingen och be om förlåtesle..
Ha en trevlig kväll!


Runtrunt i staden

Blev en heldag med Diva och Mican. Vi gick på stan.. Köpte en ny rosa kjol från Gina, två linnen från Cubbe och en t-shirt till Rickard från MQ. Och så blev det en fika på flanörs nya. Inte lika bra som George. Håller med dig Pilla!

Har vart i lägenheten sen Rickard slutade och så har Peter hjälpt till att sätta ihop köket. Hela underdelen är nu klar. Men det är fortfarande mycket kvar tills vi kan flytta in :/

Nu ska jag hem till mamma.. Imorn fyller Thomas år. Och Peter med.
Hejs!

...

GE MIG ETT JOBB!!
Jag hatar att inte ha något att göra på dagarna. Och jag vet inte hur sjukt många jobb jag sökt.

Det gäller att ha tur och vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt tror jag.. Och det har jag inte varit än. Men snart..
Så himla skönt att ha fast jobb, veta vad man ska göra om dagarna och veta att man får lön
den 25:e varje månad. Jag är så avis på er alla "fastingar".


Sprucken tand

Alice är fortfarande kvar i Idol. Jag är inte förvånad, hon är lätt bland de tre bästa :)
Jag tyckte iaf att det var konstigt att rödtotten åkte ur igår. Ja trodde hon den blonda eller hon brunetten med så fina ögon skulle åka ut. Men allt kan hända i idol ;) 

Har nyss vart till tandläkaren.. Jag har ju haft så ont emellan två tänder. De sa att jag har gnisslat tänder på natten så hårt att den har spruckit. :S Men de slipade ner den massor och så hoppades de på att den skulle läka.. För övrigt hade jag fina tänder sa dem :) Tydligen är mycket godis och slarva med att borsta tänderna det bästa för mig. Hehe!

Iaf så går mitt nya nyttiga liv alldeles utmärkt. Jag har inte ätit en godisbit, glassbit eller chipsbit sen i söndags! *Stolt* Däremot har jag då rakt inte börjat träna än.. Jag bara skjuter på det in i det sista.

Idag hade jag tänkt åka in till stan och vara med Diva och Virran men ingen av dem svarar så de har nog dissat mig. Hehe.. Ska nog läsa lite körkortsbok idag. MÅSTE TA TAG I KÖRKORTET! Sen ikväll ska Peter hjälpa till att börja sätta upp köket. Jag vill flytta in dit nuu!

Alice Svensson

Nu börjar IDOL 2008!
Rösta på Alice allihopa.. Hon är grym :)


Fula Grimager

Sådär ja.. Då kan jag heela min och Josefins dator utantil och så kan jag även mammas dator. Har inte haft mycket att göra idag jag heller.. Skulle in till stan när Rickard slutade var det tänkt men så ringde de och ville att Thomas skulle jobba så då erbjöd jag mig att vara barnvakt så han kunde jobba. Ska gå och hämta Simon klockan 4 på fritids.

Haha här kommer några bilder som jag hittade på. Vi gör så fula grimarser vi bara kan ;)

 

                    Mamma                                                        Thomas



                          Jag  
                       Amanda

Haha jag förstår inte hur jag kan lägga ut de här hemska bilderna.. Men men. Det är bra att bjuda på sig själv ;)
Vem vinner tävlingen fulast grimage 2008? ;D

(Hur stavas ordet grimage? Jag chansade..)

Sommar


Jag hittade på ett gammalt kort på familjen när vi var nånstans :P.. Värsta sommarkänslan på kortet! Så himla mysigt :)

(hmm.. märks det att jag har tråkigt och ingenting att göra?)

Vill åka bort

Ååh va jag vill åka utomlands.. Jag hittade ett skitfint hotell i Thailand. Man åker den 2:a November - blir borta 2 veckor. Jag är så himla sugen på att åka! Titta va fint :)



   


Visst blir man sugen? Det kostade 10 000 kronor per person för två veckor. 5000 i veckan. 714 kronor om dagen.. Det är det väl värt?  Synd bara att man är arbetslös och inte har dom pengarna.. Gu va jag vill ha JOBB NUUUUUU!!  Ge mig.. Jag kan se mig och älsklingen ligga där vid poolen och bara ha det helt underbart.. Mmmmmm...

Jag ska försöka ta körkort fort som attan nu.. Jag vill ha det nuu! Då har jag iaf en resa att se fram emot. Den är ju inte med älsklingen, men det är nog en upplevelse ändå. Jag vill bara boort.

Bilder från den nya lägenheten


Här kommer lite bilder från lägenheten.. Det stora kortet är från vardagsrummet.. Så fint blev det med tapeten!! Jag älskar den.. Kort nr 2 är i sovrummet. Det är alla köksskåp som står där. Jag var så stolt att vi hade byggt ihop dem själv så de fick vara med på en bild ;). Bild nr 3 är köket som det ser ut just nu. Haha! Det är en hel del kvar att göra som ni ser. Bild nr 4 tog jag med bara för att min stjärt såg så rolig ut. Haha!



   

Så vad händer idag då? Hmm.. Jag ska försöka få en tid hos tandläkaren iaf. Jag har så himla ont på ena sidan och så strålar det upp i käken och hela huvudet. Min egna teori är att visdomstanden börjar komma fram fel, så den trycker ihop alla andra tänder så de inte får plats.. Eller så är det bara ett litet hål eller så.

Ringde nu och fick tid 10i9 imorn :) Hoppas det inte är alltför allvarligt.

Det är vattenskada i den gamla lägenheten igen. Mamma ringde nu och ville ha numret till Ing Marie. Hur tusan kan det bli vattenskada 3 ggr (!) på två år i en och samma lägenhet. De som fixar det verkar vara helt värdelösa.. Aja hoppas det löser sig iaf då.

Nu ska jag försöka göra lite nytta. Hejs!


RSS 2.0