En härlig första advent med familjen



















Fix och tricks-dag

Har sprungit runt på stan hela dagen känns det som :P Kopierat och köpt och grejsat och fixat. Var även till banken för att betala in visumavgiften, man fick inte göra det på internetbanken. Och fy tusan vad jag hatar banken alltså!! Blä, jag har varit där typ 3 gånger och alla gånger har det varit strul och ASLÅNG kö. Hatar swedbanks service.. Enda anledningen till att jag bytte från Nordea var för att ha samma bank som någon annan och för att kunna ha Dito på kortet, men inget av det spelar ju någon roll längre, så jag kanske borde byta tillbaka till Nordea när jag kommer hem? :S hmm..

Nu har jag betalat in Au Pair avgiften, försäkringen, polisregisterutdrag, och visumpengarna också. Bara internationellt körkort och hälsoundersökningen kvar att betala och för er som är intresserade av att åka kan jag tala om att allt man måste betala slutar på ungefär 12 000 kronor, sammanlagt. Det sved när det försvann från kontot kan jag säga, nu ekar det där inne! hahahoho.. kul, not!

Jag fick med mig Thomas till Sthlm på onsdag, när jag ska till ambassaden. Tur, då slipper jag åka själv. Det är ju alltid roligare med sällskap!

Jaja.. Precis 7 veckor kvar nu tills jag åker.



♥ d i t o


ensam fredagkväll

Idol, glögg, pepparkaksdeg.. Mys i soffan, aaaall byyy myyseeelf!!
Måste ju träna på det för om bara några veckor är jag ensam dygnet runt :S

Det blev lite jobb idag på Cubus, det var ett tag sedan sist.. Jaja, nu är det fredag. Ha en trevlig helg allihopa! Saknar hjärtat, det gör ont!!!




hero

Oj vilket snöoväder det är idag! Brr..
Ska fixa med ansökan idag och det tar sin lilla tid; skriva ut papper, kopiera, ringa runt, betala in. Jag har aldrig varit med om någon krångligare internetsida än amerikanska ambassadens. Shit alltså, jag början nästan bli nervös för den där intervjun nästa vecka med tanke på att dom är så himla noga med allt.. :P Jag kanske inte kommer in i landet för jag är för dålig på engelska :S hehe

Idag ska jag göra hälsoundersökning, det måste man ha gjort innan. Hoppas jag är frisk :) I eftermiddag ska jag och Fia jobba lite och sen blir det till att åka in till stan ikväll. Har inte varit där på flera dagar! Åkte in en sväng igår och jobbade på parkeringen på Läkerol med Thomas och så tittade vi även på hockeymatchen men sen åkte vi ut till Hedesunda igen så det är det enda jag sett av stan på länge :P


And then a hero comes along
With the strength to carry on
And you cast your fears aside
And you know you can survive
So when you feel like hope is gone
Look inside you and be strong
And you'll finally see the truth
That a hero lies in you





love, big time!



dom bästa
Attans vad jag kommer sakna er mina fina syskon!!

1344 timmar kvar tills jag åker!


Idag har jag hållt på och fixat med visumet och det har inte varit det lättaste.. Fy tusan vad krångligt det var! Men några timmar senare så har jag nu fyllt i allt på internet så nu ska jag bara skriva ut de papper som behöves och så ska jag ner till amerikanska ambassaden nästa vecka på intervju och få lite papper underskrivna och godkända. Det är väldigt myckte olika grejer man måste fixa för att kunna åka men det kommer väl förhoppningsvis vara värt det :)

Saknar min prins ♥


Hedesunda

Myst i Vinnerjsö med bror, Josefin och papps hela kvällen med kortspel och gotta.. Imorn ska vi fira Josefins födelsedag med släkten lite försenat. Så får vi väl se vad som händer på kvällen :P
Det är iaf mysigt att vara här ute och det är så himla fint med snön.. Men jag blir så påmind om att det är ett charmtroll som saknas när jag är här ute och det gör så galet, fruktansvärt ont :(












Saknar :(


Nedräkningen har börjat!

Kunde knappt komma upp ur sängen imorse.. Rasade ihop på golvet direkt. Hade frossa, spydde luft och höll på svimma så fort jag reste på mig. Hehe jag fick ligga på golvet och ropa på Fia tills hon vaknade så hon kunde hjälpa mig att göra RIKTIG mat! Såå... GI är alltså inget för mig! Det funkade inte helt enkelt. 2 dagar klarade jag ;( Hehe jag fick ett sms precis när jag mådde som sämst imorse från Malin: "Evvee!! Jag är helt slut, orkar inte röra på mig... Min kropp skriker efter riktigt mat!!" Och det var då vi insåg att det här inte alls var våran grej, det kanske räcker med att försöka leva nyttigt och inte göra det extremaste som går! Haha jag skulle alltså klara 2 dagar i programmet robinson.. Shit vad hård jag är ;)

Jaja.. Idag är det i alla fall 2 månader kvar tills jag drar iväg på mitt äventyr!! Det ska bli så spännande! Och skönt att göra något annat, komma bort från allt lite och få vara själv. Jag ska kolla med familjen om jag får lägga ut något kort på dom här på bloggen så ni får se vilka det är jag ska bo med och tillbringa mitt liv med i ett tag framöver! :)

2011-01-17


gi

Är inne på min andra dag med GI och jag har aldrig varit på så här dåligt humör tidigare.. någonsin. Jag och Malin har en liten deal att vi ska köra GI ett tag för att få bort det där nedrans sötsuget man har! Och jo tack, det känns att man håller på försöker vänjer sig av med "beroendet". Jag har typ abstinens och kan inte tänka på något annat än onyttigheter, socker, riktig MAT!!! Jag är ju en pasta-godis-sås-max-rostade mackor-frukost-onyttig-människa och då är det inte lätt att helt plötsligt BARA äta KÖTT när man knappt ens gillar det i vanliga fall ;( aaaahhhh! Senare får man såklart äta vanligare och vanligare men man ska göra en rivstart och bara äta kött i en vecka först! Jag förstår alkolister, rökare och alla som är beroende av någonting som har svårt att komma ifrån det och sluta. Onyttigheter för mig är samma sak som cigaretter är för en rökare antar jag.

Jaja.. vi får se hur länge jag orkar, just nu känns det som att jag bara vill skita i det här nedrans gi och ta mig till godistajm och köpa mig en stor fet godispåse!! Fast jag orkar knappt ta mig dit förresten, är så himla orkeslös i hela kroppen!

ATT INTE REKOMMENDERA: GI!!

Nu ska jag ta en sväng till Sofia och umgås lite! Mysigt!




Happy birthday sis!

Det blev en mysig dag idag! På eftermiddagen idag bestämde jag, mamma och Amanda oss för att åka och överraska Josefin på hennes födelsedag.. Så när Josefin slutade jobbet stod vi där utanför ZARA och hoppade fram med tutor ;) Hon blev överraskad minsann. Så ikväll har vi haft tjockis/prinsesskväll med mycket skratt, mycket rosa och massor med gotta, haha! Åh det är så mysigt att ses allihop. Det händer ju inte alltför ofta att vi har tid tillsammans en hel kväll, bara vi. Och det gäller ju att ta vara på stunderna med familjen nu, snart åker jag ju bort! ;( :P :D




Nu ska vi gå och sova, imorgon åker vi hem igen!
Puss och kram från Stockholm ♥

...♥...

Det handlar inte om att hitta den person man vill gå i säng med.
Det handlar om att hitta personen man vill vakna upp med.
Det handlar inte om att hitta personen man vill leva tillsammans med.
Det handlar om att finna den personen man inte kan leva utan.
För världen är du bara någon.. Men för någon är DU hela världen.


modevisning - EXTREME

Jag har ju för tusan glömt att visa bilder från Make Up Store - visningen som jag var med i för någon vecka sedan.. Många av bilderna har jag lånat av en av tjejerna som också gick visningen: http://semradedic.blogg.se/



sitter och blir sminkad..



Becka och jag :)



Tränar koreografin.



Snyggingar.





Sista tränings svängen innan det var dags på riktigt..



Förberedelser..
















Hehe jag är så glad att jag ens vågade gå upp på den där scenen.. Var väldigt nervös innan men det gick bra, make up store var nöjda och jag hade skitkul, det är det viktigaste :) Måste bara berätta att min klänning var gjord av riktiga skalbaggar :S uuhhuu vad jag inte kände för att ta på mig den när en av tjejerna berättade det.. :P



Haha jag fick gnugga ansiktet läänge efter och håret tog timmar att få ur!

Ja ja nu har ni fått sett det :)

En dag med Mamma och Thomas 5/11


















en ovanlig bank

Tänk dig en bank som varje morgon sätter in 86 400 kronor på ditt bankkonto och som varje kväll tar tillbaka de pengar som du inte använt. Vad skulle du göra med pengarna? Använda så mycket som möjigt förstås!

Nu är der så att du faktiskt har en sådan bank. Den kallas tiden. Varje ny morgon får du 86 400 sekunder att använda precis som du vill. Varje kväll är förslösad tid borta för alltid. Det finns ingen möjlighet till kredit, det finns ingen möjlighet att spara för framtiden.

Använd därför din tid så klokt som möjligt. Njut av solnedgången tillsammans med en vän, lär dig något nytt, hjälp någon som har det svårt.. Gör varje dag minnesvärd!


För att förstå värdet av en månad, fråga modern till ett barn som fötts för tidigt.

För att förstå värdet av en dag, fråga den som bara har en dag kvar av semestern.

För att förstå värdet av en timme, fråga två nyförälskade personer som väntar på att få träffas.

För att förstå värdet av en minut, fråga den som nyss missade tåget.

För att förstå värdet av en sekund, fråga den som just undgick en trafikolycka.

För att förstå värdet av en millisekund, fråga 100-meterslöparen som fick silvermedaljen.

Var rädd om varje ögonblick!



...


shoppingdag

Förkylningen håller i sig! Attans.. Men idag har jag ändå varit på stan med Fanny och Amanda. Sen tog vi en sväng med mamma och petterssons till "Owe jansson" (guu vilken mysig butik det är) och sen vidare till köpis. Jag skulle köpa dator tänkte jag, men de hade höjt min med 1000 spänn nu så det lockade inte lika mycket längre. Jag får vänta tills priset gått ner igen. Jag fattar inte varför man höjer en vara bara sådär? När vi var klar på Mediamarkt så hade vi fått punkas så det tog ett tag för oss att komma därifrån :P hehe..

Jaja vi har iaf haft en mysig dag med smålänningarna. De blir kvar tills på onsdag så jag blir i Hedesunda ikväll och imorgon och umgås lite :) Nu ska vi äta lite och sen ha mysvkäll. Det känns nästan lite som förr, nästan!






RSS 2.0