Färdig

Nu är det äntligen klart... Så himla skönt!
Har lämnat in PA och så har jag redovisat självporträttet. Det blev ingen utskällning. Så antagligen blir det Godkänt iaf :) Hoppas på mer såklart.. 


Det blev såhär med texten "Döm inte insidan efter utsidan" 
La  in texten i bilden rakt ner, i skrivstil. Det blev ganska snyggt faktiskt.

HAHA just ja när jag kom hem idag möttes jag av värsta monstret ;) Hehe! Josefin hade hela håret uppsatt i pappiliotter eller vad det nu heter och så var hon helt vitsminkad typ. Förberedelser tills ikväll, men hon såg rolig ut. Men ja antar att det blir skitsnyggt ikväll på modevisningen.
Och sådär har hon gått runt hela dagen och blivit utskrattad. Så har ni sett en blek lång tjej med pappiliotter i hela huvudet så kan jag tala om att det är syrran min :) Haha!

Jag har glömt bort att berätta att mamma har kommit hem från sjukhuset. Hon är lite piggare nu fast hon har fått en massa tabletter som hon ska ta. Och så skulle hon göra tiithålsopertaion om en månad, de kunde inte göra det nu när hon var så dålig i lungorna. Det lär gå över först. Men imorn får man äntligen träffa henne igen, var ett tag sen nu! 

Har ingen aning om vad jag ska göra nu :S Inga läxor har jag längre och så är det ingen här med mig. Kanske går och håller Josefin och hennes kompis sällskap på Coffehouse, om jag vågar sitta bredvid de där monstrerna. Haha! Ladda för ikväll kanske ;) Diva och Johanna skulle också med. Kul!

HejSvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0