Dito

Kul att vakna upp mitt i en dröm där jag precis skulle få ta med mig Dito hem och ha honom hela helgen! Saknade hund.

Nu ska dom tömma mig på blod :s jag tycker inte om blodprov, uuh!


Tisdag

Jag har varit i Hedesunda sedan igår. Jag var in till stan i morse för jag hade tid på hälsocentralen men sen åkte jag tillbaka till Hääs igen och blir kvar här ännu en natt. Skönt att umgås med familjen lite! Stockholms-syster är hemma. Dessutom har jag träffat mormor några timmar idag. Underbarare får man leta efter!

Hc gick bra men läkaren ville att jag skulle komma tillbaka igen imorgon och ta massa prover och sen ytterligare en tid på måndag för att ta bort ett födelsemärke. Jag har haft feber i en månads tid "utan anledning" så det är ju något som inte står helt rätt till men jag hoppas att det ger sig snart.

Vill bara skriva grattis till fina Mushi-systeryster som har tagit körkort!! Bra jobbat honey.

Nu ska vi krypa ner i soffan och titta på en film och för er som inte känner min familj kan jag tala om att vi alla somnar jämt när vi sätter oss i soffan på kvällen! Härligt.. Men först en semla!


Måndag

Ja då var det ny vecka! Jag har sovit hur många timmar som helst i natt.. Jag tror att jag behövde sova ikapp lite. Jag kände mig lite piggare i morse när jag vaknade även om febern fortfarande håller i sig. Idag har jag i alla fall kunnat få i mig lite mat så energin börjar komma tillbaka.

Lite senare ska jag försöka ta mig ner till biblioteket en sväng och låna lite böcker så jag har något att göra när jag ligger här hemma och bara slöar. Ha en fin dag!

A sun to maybe dissipate shadows of the mess you made

Åh vilken trött helg. Blä!

Jag hoppas på att få slippa träffa eller höra ifrån energisugande, bittra och iq-befriade människor, mer flyt, mindre sjukdom och bättre humör i veckan som kommer! Jag brukar vara positiv, glad och stark för det mesta men ikväll brister det lite..

Och med det härliga inlägget tackar jag för mig, bäddar ner febriga mig i soffan och tittar på Big brother.


Ps. En liten kram till er som verkligen har det jobbigt - på riktigt! Ibland känner man sig bara så himla patetisk som tycker att saker och ting är jobbigt när man vet att vissa har det så himla mycket värre! Fast man kan ju inte gå och jämföra människors olycka och liv hela tiden. Det är ju trots allt mitt liv jag lever och inte någon annans.


Kusin vitamin

Haha nu är jag på Ikea för tredje dagen i rad.. Nu med bror den här gången! :) jag tog ett litet bad innan vi fortsatte rundan. (gu vad tråkig humor haha)

Jag har förresten fått en till kusin idag :) på självaste prinsess-dagen. Skönt att allt gick bra för moster och Marcus! Grattis till er!!


Bästa mormor!

Jag har spenderat eftermiddagen med mormor (och mamma ett tag) på köpis.. Vi har spanat in bokrean, Ikea och resten av alla butiker! Mysiga eftermiddag. Och tack mormor för bok och mössa :)

Nu tittar vi hockey. Brynäs J18 så klart. Hejja brors!!!!


Fettisdag!

Semelmys med favoriterna Fia, Rickard och Nelson!

Tack bästa mamma för semlorna :) ❤


Whitney Houston

Jag och fiskarna tittar på The Bodyguard och äter broccoli, popcorn och godis. Vilken underbar lördagkväll!!


Firren!

Det blev en liten tripp till Stockholm för oss idag.. Jag hann ju nästan bara hem och vända ;) Andreas hittade ett akvarium som han ville ha så vi har varit och hämtat det nu. Han kallas för fisken av många sina vänner och jag börjar förstå smeknamnet mer och mer. Han är nästan mer fisk än människa :p och då är det ju klart att vi ska ha ett akvarium! Haha det kommer sluta med att jag hittar honom där i akvariumet med cyklop och simfötter ;)

 

 


Sök och finn!

Nu har jag minsann tagit tag i något som jag skjutit på länge. En hylla i garderoben såg ut som på den översta bilden innan jag började. Nu har jag tagit ut allt och rensat upp och slängt en del men nu är frågan vart jag ska göra av allt igen och hur jag ska lösa det? Det är svårt med smycken för det finns liksom inget bra sätt att förvara dom på. Jag hittade iaf massa skoj som jag letat efter och andra saker som jag glömt att jag ens hade. Det är roligt att tappa bort och glömma saker man har för man blir så glad när man hittar det igen :)

 

 

 


Nu åker vi hemåt mot Gävle igen!


Kungens kurva!

Vi har hetsat runt på Ikea i massa timmar. Gu vad mysigt vi har det!!

 

 


Onsdagskväll på Odenplan!

Nördiga vi är haha. Ser nästan ut som twins.. Nu blir det kvällsmat :)

 

 


Riksdagen

Jag och mamma åkte hemifrån tidigt imorse och vi slapp tåg, så skönt! Vi fick nämligen åka med Anders, en vän till familjen som jobbar på Riksdagen. Väl framme fick oss en trevlig rundtur där inne i alla hemliga rum och det var roligt att se hur politikerna jobbar och hur det ser ut irl :)

Sen tog vi en promenad till systeryster där vi är nu. Josefin är i skolan och vi har precis ätit lunch. Åh vad mysigt att vara här!

 

 

 


14 februari

Det har varit en bra alla hjärtans dag.. Slutade jobba vid 10 imorse och då åkte jag hem och grejade lite. Efter någon timme blev det en sväng på stan, Ikea, köpis och tacobuffe där. Sen vidare till Owe Janssons och dollarstore. En riktig super runda! Sen tog Andreas med mig på hockey, mysigt och skönt att dom vann! Gu vad roligt det är med hockey.

Nu sitter jag på bussen på väg till mamma. Imorgon åker hon och jag till syster i Stockholm och blir där tills på fredag. Skönt!

Jag är ju ganska oromantisk av mig så därför är jag ingen alla hjärtans dag-fantast egentligen, även om det såklart är jättemysigt. Men jag vill iaf tala om att jag har världens absolut underbaraste familj så massa hjärtan till er ❤. Gu vad jag älskar er!! Och tack Andreas för en mysig dag. ❤


Jobb!

Ja nu var man här igen.. Ett dygn på jobbet väntar. Gu vad fint det är här ute!

 

 


Sagoland!

Älska mig mest
när jag förtjänar det minst
för då behöver jag det bäst

Slut på helg. God natt!


Långpromenad i Boulongern!


Två brinnande ljus

Jag har suttit och grejat med en fotobok hur många timmar som helst idag.. Jag hoppas det blir bra :) gu vad jag älskar foton! Tänk vad roligt med minnen.

Fina bror har varit här hela eftermiddagen och han blir kvar inatt. Mysigt!


Upp och ner ner och upp

Jag vaknade på fel sida imorse men efter en långpromenad i Boulongern och lite frukost är jag nu mig själv igen. Undra vad den här dagen har att erbjuda?


Tjåkisar

Andreas har lika dålig självdisciplin som mig.. En halv dag klarade han sig från onyttigheter. Han kom tack och lov upp levande från dykningen tidigare idag. Andreas kompis skulle ploga bort snö precis vid ån för några dagar sedan och så åkte han lite för långt så han följde med traktorn ner på botten. Tur att han klarade sig, men gu vilken skräckupplevelse! Andy skulle alltså hjälpa till att binda fast linor och greja på traktorn där nere så de ska kunna lyfta upp den igen.


Gavleån!

Jag hoppas han kommer upp levande..

 

image description

 


Grattis Andy!

Idag fyller Andreas år. Vi har fikat och grejat hela dagen.. Det har varit massa folk här hemma, supertrevligt! Nu gick de sista hem och vi ska gå och hyra en film och köpa pizza. Sen ska vi mumsa i oss det sista av cheescake och snickerskakan! Ikväll är tydligen den sista onyttiga kvällen för Andy, han ska visst bli nyttig och gå ner i vikt imorgon. Och med tanke på hur jag ser ut efter den här dagen kanske jag borde haka på? Hehe


Super Bowl

Jag har varit med "my gang" idag ;) Fia och Rickard haha. Jag kom hem för någon timme sedan, har bakat cheescake och nu har vi bänkat oss vid TVn för att titta på Super Bowl. Jag hejar på NYG och Andy på NE, det kan sluta illa det här :p. För Andras är det nämligen allvar och för mig är det inget viktigt alls och det är ju då min dryga sida hoppar in och sjunger hejarramsor som aldrig förr. Retas är ju så himla roligt ibland!


Det är kallt nu!


Hedesunda!

Jag tog bussen ut till Hedesunda för några timmar sedan. Vi åkte och grillade korv och myste i det fina vädret, men fy vad kallt det var ute idag! Det måste vara vinterns kallaste dag. Jag hade 5 tröjor, 3 byxor, vinterjacka , täckbyxor och ett antal strumpor på mig och ändå frös jag. Brr! Nu ska vi åka och tina upp i bastun och sen blir det middag här ikväll.

 

 

 

 

image description

 


Friday I´m in love

Jag rekommenderar verkligen Allstar här i Gävle. Supergod mat, mysigt ställe och underbar service! Verkligen superbra personal. Jag åt kyckling och den var jättegod. Emelie åt musslor och jag smakade det för första gången i mitt liv, det var ju faktiskt gott. Jag älskar lokalen som de har! Synd bara att de var tvungen att göra en sportbar av stället. Men iaf, gå dit om ni vill äta gott!

Bion var väldigt rolig faktiskt.. Halvtaskiga skådespelare och väldigt.. svensk.. men har man inte så höga förväntningar på den är den rolig och sevärd :)

Nu ligger jag nerbäddad i soffan igen. Febern är tillbaka, jag har tömt näsan på liter med snor (sorry) och jag låter som en tant som rökt i hela sitt liv! Men det var ändå skönt att sminka sig och gå utanför dörren en sväng ikväll. Jag kan få riktig abstines efter smink om jag har varit osminkad i en hel vecka! :S Gu va nördigt men sant.




Mys fredag med Emelie!

Middag på Allstar och sen bio; en gång i Phuket eller vad den nu heter haha. Hoppas den är bra! Trevlig kväll :)


image description

 


God moorgon!

Jag är glad och Andreas är irriterad och grinig.. som vanligt på mornarna ;) dåligt morgonhumör har fått en helt annan innebörd sen Andy kom in i bilden. Haha ❤


February star

Åh vad mysigt att ligga i sängen och titta på snön som faller utanför. Så himla fint med snöflingor! Jag hoppas att den riktiga vintern kommer nu och stannar i någon månad.. Massor med snö! Och sen i mars får allt gärna smälta bort och bli vår :)

Vi har tittat på filmen The eagle nyss, helt ok. Jag är inte det minsta trött och kan inte alls sova.. Det får väl bli en liten funderar-natt tills John blund känner för att titta förbi. Sweet dreams!


Vad gör han? haha

Oj vad vi pluggar!! 2 av hans inlämnings uppgifter är klara.. Vi har ätit fläskfilé och nu ska vi fortsätta. Åh vad jag tycker om brors ❤


Lyxpresenter till håret!

Skjuklisa har legat nerbäddad hela dagen idag igen.. Febern och hostan har kommit för att stanna verkar det som. På eftermiddagen kom Martina och muntrade upp mig med massa hårgrejer som jag fick, TACK!

Nu är brors här så ska vi få lite plugg gjort.. Och så ska vi försöka få lite mat i magen också!


RSS 2.0