evelina goes 21

Hejdå lilla 20-åringen.. Imorgon vaknar jag upp som en mogen kvinna på 21 år, haha !

Jag är trött så jag går och sover nu. God natt!

mycket jobb och lite sömn

Åh vad trött jag var igår.. Har inte sovit speciellt bra den senaste tiden + att jag har jobbat en hel del. Så igår när jag kom hem från jobbet la jag mig i sängen med datorn en sväng. Jag somnade ganska precis på en gång.. Vaknade till vid 12 och tog bort smink och borstade tänderna sen gick jag och la mig igen och vaknade halv 7. Så jag har sovit massor i natt. Skönt! Idag blir det jobb 10-20. Sen hem och baka lite (ja ni ser rätt, jag ska BAKA :S) för imogon fyller jag år. Vi ska fira lite hos mamma så alla som vill ha lite fika är välkommna dit någon gång på dagen. På kvällen blir det lite fireri med några kompisar så jag åker in till stan igen inte alltför sent.

Jobb söndag 10-18.

Hoppas ni får en mysig helg! :)





allsång på skansen

Jobb jobb jobb. Igår var jag ledig och då blev det en tripp för mig och Sofia till Stockholm för att titta på allsång på skansen. Supermysigt!! Hoffmaestro var skitbra och stackars Eric Saade fick liksom inte lika myket uppmärksamhet som man trodde att han skulle få. Jag trodde det var han som liksom skulle bli stjärnan nr 1 men det var Hoffmaestro det! Och så har jag sett kära Maria Montazami live, hur coolt är inte det haha. Hon är så gimla gullig tycker jag. Det finns nog inget ont i henne någonstans. Jaja sen var vi och hälsade på Josefin och Pontus en sväng innan vi brummade hemåt mot Gävle igen.

Ikväll blir det lite after work med några från Cubus och så ska systeryster också med. Jag är alldeles jättetrött egentligen men det är finaste dagen på hela sommaren så att krypa ner under täcket nu och sova är ingen bra idé. Vi kanske ses på stan lite senare :)


morgonupdate

Igår efter jobbet blev det bio med Andy. Vi såg Harry Potter och det var såklart INTE jag som betsämde.. Han mutade med blockbuster-menyn och då var det inget att tveka på ;) Det har varit jobb för mig hela helgen. Det är en del jobb den här veckan också. Nu ska jag hugga in på frukost, jag är så himla hungrig! Sen kommer antagligen Andreas och Elliot hem snart också, vet inte vart dom har tagit vägen? :O

solavoli

Mitt humör pendlar fram och tillbaka hela tiden. Jag är så tacksam för mitt liv och alla fina människor som jag har runt omkring mig. Men samtidigt blir jag bara så himla less ibland.. Jag vill att det ska vara på mitt vis.

Jag åkte hem till Malin direkt efter jobbet och har umgåtts med henne tills nu. Vi har ätit gottis och druckit te och bara pratat i flera timmar. Vi tänkte kolla på en film men det hade vi inte tid med som munnarna gick på oss.

Nu måste jag verkligen ta en dusch för det var alldeles för länge sedan sist. Men klockan är halv 1, jag kommer inte vara klar förren halv 2. Andreas kommer hem halv 3 så jag kommer knappt hinna somna förren han kommer hem. Plus att jag är inte på sova humör. Jag är på sånt där knäppt humör som gör att jag inte vill lägga mig ner, bara sitta vaken. Pigg, tänkig, undrig, men ändå trött i huvudet liksom. Och alarmet står på 07.03 så jag borde verkligen sova. Imorgon blir det jobba 9-18 och med tanke på reakaoset behövs varenda liten gnutta energi.

Sov gott! Imorgon är en ny dag med nya möjligheter!

 

Aj min tå !

Slutrean har börjat på Cubus! Shit vilken dag vi haft!! Men jag älskar när det är för mycket att göra istället för tvärt om.. Jag och Isabelle har pratat massa om mat och träning idag och bara därför tänkte jag ta mig en liten promenad när jag kom hem för att vara lite duktig men ATTANS vad mörkt det var på himlen! Jaja den promenaden får bli någon annan dag, surt jag som så gärna ville ;P (det är inte alls svårt att hitta undanflykter för att slippa röra på sig och träna).

Okej nu till något allvarligare. Det är nämligen så här att jag har hånat en del förut som har haft nageltrång.. "Ha, det kan väl inte göra så ont?" har jag tänkt och jag har råkat klivit på folks nageltrångs-tår och tyckt att dom varit fjantiga när de skrikit rakt ur av smärta. MEN i drygt ett års tid har jag haft nageltrång som ett slags straff av något slag tror jag. Och igår var den det värsta av de värsta!! SMÄRTA!! Jag försökte operera lite själv innan vi skulle ut men det gjorde så galet ont så det gick inte. Att sen ta på sig skyhöga klackar, gå ut på krogen där var och varannan snubblar och kliver på ens fötter var pina! 

Nu är det supermulet och mörkt och det känns som att det är både spöregn och åska i luften. Finns det något mysigare än att ha balkongen öppen och höra allt så nära, samtidigt som man kryper ner i soffan med en filt, tända ljus, dricka te och ha mysigt sällskap? Nej det gör det inte. Därför ska jag ha en myskväll med Amanda och Mattias nu. Vi ska se Black Swan igen och bara umgås.

Det var nog allt från mig för den här gången. Hoppas ni får en trevlig kväll!




Supersystrarna igår på sommarkväll ♥


sommarkväll med E-type

Jag och syster hade en mysig dag igår. Först åkte vi ut till Hedesunda på förmiddagen och umgicks lite med mamma och Thomas. Vi hade tänkt sola och bada också men regnet började ösa ner så vi tog oss in till stan igen.. Var ner på sommarkvällen och lyssnade på E-type och STACKARS dom som stod för ljudet igår. 5 ggr slutade allt funka och bara la va. Men han räddade det bra så typ alla stannade kvar för att lyssna till slutet. Efter det så gick alla tre systrarna nilsson hem för att göra sig iordning för en liten utgång. Det blev en trevlig kväll som slutade ganska tidigt!



Jag och simon igår/inatt :)

Idag blir det jobb! Lika bra det när det är sånt här väder.. Kram hej!

har man lovat så har man..









saknar bebis idag.

Dags att skutta in i duschen och göra mig iordning för en kort dag på jobbet. Det ser ut att bli helt okej väder! :) Ikväll var det lite halvplaner på att jag skulle åka ner en sväng på ön men nej, det blir mys med syster som är hemma och hälsar på istället.


hard work work

Så här ser min vecka ut:

Måndag: 12-20 Cubus
Tisdag: 12-17 Cubus
Onsdag: Ledig
Torsdag: 12-20 Cubus
Fredag: 12-20 Cubus
Lördag: 9-18 Cubus
Söndag: 10-18 Cubus

Igår efter jobbet åkte vi ut till Hedesunda för att fira Alice som fyllde år! God mat och gott fika bjöds det på :) Vi åkte inte hemåt förren vid halv 12 så det var roligt att hinna träffa alla lite.

Inatt har jag inte sovit särskilt bra för jag har drömt att jag har varit fast på en båt med alla killar jag känner + dito. Där skulle jag rangordna alla från den jag tyckte minst om till den jag tyckte mest om. Och så var det lögndeketortest så visade det sig att jag ljög på någon skulle hela tävlingen (som var så allvarlig i drömmen så jag hade panik) avbrytas och de skulle lämna mig där mitt ute på havet för att försöka simma in i land, vilket var omöjligt. Det var jättesvårt att välja och det gjorde att det blev otroligt mycket tjafs där på båten men tack och lov vaknade jag när det var som värst. Så när jag säger att jag haft en jobbig natt överdriver jag inte det minsta.

Hoppas alla får en fin vecka! Efter regn kommer solsken! Kram på er

Black swan





Vi har haft en mysig dag ute i Hedesunda.. På eftermiddagen åkte jag, Andreas, Elliot, Mamma, Thomas och Sandra till Gysinge och tog en promenad där och fikade på nyfiket :) Ikväll har vi tittat på Black Swan och det var en av de värsta filmerna jag sett i hela mitt liv! Är det något jag är rädd för så är det sånt sjukt som hela den filmen är uppbyggd av :S Tur att det fortfarande är sommar och ljust ute! ;)

Imorgon blir det jobb på Cubus: 10-17. Kom och köp!


Eva-Lisa

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet. Vi har varit för lite personal idag så vi som varit där har fått jobba häcken av oss, men det är ju faktiskt då det är som roligast :)! Nu ska jag och Andy titta på "black swan". Jag ville bara titta in en snabbis på bloggen för att göra lite reklam för mormors blogg. Hon har mycket bra att säga så jag tycker ni ska titta in där ibland!

Ha en fin fredagskväll!


Garderobsstäd!

Igår efter jobbet satte jag igång med att tokrensa alla kläder och så fixade jag med en klädstång så jag ska få plats med allt. Så klart tog galgarna slut så jag får köpa mer idag. När jag hade gjort så långt jag kunde med mitt fortsatte jag med andreas kläder och där slängde vi massor minsann!! Allt för att jag ska få plats med lite mer ;)



Jag fick otroligt mycket hjälp av A, det har jag bildbevis på! Not! :P



 


Titta vad fint det blev :) Nu hänger allt istället för att liggga ihopknölat överrallt i hela lägenheten!



Kvällen avslutades a la tjockis med MAX och godis till filmen Gullivers resor.

Nu på morgonen har vi hämtat Elliot och skjutsat honom till dagis. Jag jobbar 12-20 på Cubus och sen hem och mysa. Elliot är här tills på söndag eftermiddag så vi har inga speciella planer den här helgen förutom att vara med honom.

Hoppas ni alla får en fin helg! Jag är ledig imorgon och jobbar på söndag. Så ser min helg ut ifall ni undrar. Puss och kram!

En dag på stranden i Gnarp

I söndags när jag slutade jobba åkte jag och hämtade upp Josefin och Pontus på tågstationen.. Vi åkte till Gnarp till moster och jättefamiljen och var där vid 11 tiden på kvällen. Supermysig kväll! Somnade vääldigt sent, men så blir det när man inte ses så ofta. I måndags hade vi en heldag på stranden vid havet där uppe. Vi njöt av solen, badade och åkte massa vattenskoter. Man uppskattar att vara ledig så mycket mer när man inte är det så ofta!























I måndags kväll/natt åkte jag, Josefin och Pontus hemåt igen för jag skulle jobba igår. Idag har jag ännu en ledig dag och vi får se vad jag gör av den! Solen skiner iaf, underbart!


80 vid 20

Heldag på C idag.. Det var väldigt lugnt, kan det ha med vädret att göra kanske? :P Klockan 18 när jag slutade kom mamma och Thomas och hämtade upp mig och så åkte vi ut till Hedesunda. Vi var och lyssnade på när familjen Åhlstrand sjöng och spelade instrument och guu så duktiga dom är! Vi blev kvar där länge och åt gott fika och hade det mysigt alldeles vid sjön. Sen tog jag mammas bil in till stan (TACK!) för imorgon efter jobbet åker jag, Josefin och P på ÄVENTYYR! :D Mysigt!! Gnarp blir det till att börja med.. Skönt, jag är ledig på måndag!

Hoppas alla har en mysig kväll! Fast vad det verkar som på fb så är alla ute och dansar ikväll.. Shit jag kommer inte ens ihåg sist jag var ut? :S Inte likt mig, men man får se det som ett mognadstecken. Jag gillar´t! Tant vid 20 är det inte alla som blir, hehe ;)

Nu ska jag lägga ur löständerna, ta på mig nattsärken och sjunka in i min skönhetssömn! God natt!


Här har vi två tanter för några veckor sedan.
Btw, mormor ska börja blogga. Hur coolt är inte det?

 


Hmm jag tror visst det heter EFX inte FEX

JOSEFIN KOM IN PÅ BALETTAKADEMIN I STOCKHOLM!!! Hur grymt är inte det? Sveriges och även Nordens bästa dansare söker sig in där varenda år och bara 38 stycken (tror jag det var) kommer in. OCH HON ÄR EN AV DOM!! Grymmaste systern ever ;)

Positiva grej nr 2 är att jag har köpt ett sånt här armband nu och jag väntar med spänning på vad som kommer hända ;).. haha.



Nu blir det att köpa pizza och ha myskväll med Amanda. Men det blir tidigt i säng ikväll för jag har fortfarande inte sovit ikapp mina timmar! Det blev sent inatt igen, Andreas kom inte hem förren halv 3 och jag städade och tvättade och titta på film enda tills dess typ. Det här med att gå och lägga sig och sova är inte riktigt min grej :P

Hoppas ni får en fin kväll!


BA

Nu åker jag till Valbo för att sälja lite kläder.. Håll tummarna för min älskade syster idag!! Det är nu det gäller.


jag hugger i sten..

Jobbat hela dagen.. Hem, köpa kebab med bröd, åka till Getaway rock med två av de tre köpta kebabbisarna för Andreas jobbar där idag. 17 timmarspass!!! :S Hem, plocka undan lite i kaoset här hemma, sovit lite middag, ätit jordgubbar med mjölk och nu ska jag slå på en film tror jag medan tvättmaskien gör sitt!

Jag är fortfarande lite pömsig trots min lilla powernap. Men jag har inte sovit många timmar de senaste nätterna så jag har lite sömn att ta ikapp. Det får bli tidigt i säng (försöka går ju i alla fall).

1. Jag vill se filmen Water for elephnats.
2. Jag vill ha ett FEX armband.
3. Jag måste köpa en ny telefon, den är så galet knäpp!
4. Jag saknar mormor och sommarstugan.
5. Jag är trött på falska, griniga, energisugande människor.






Sandsnäs

Efter jobbet idag blev det en tripp till Hedesunda för grillmys och kvällsdopp..















A började jobba klockan 22 så vi åkte in till stan tills dess. Jag ska gå och sova snart för jag ska upp klockan 6 imorgon igen. Har en film jag tänkte se först, om jag orkar.. Guds stad heter den. Vad mysigt för alla som är ute på sommarkvällen här i Gävle. På söderhielmska var det tjockt med folk och även hela söderbacken ner på stan. myys.

beauty queen

 

forever young

Jag och min fina älskling har haft en underbar mysig ledig dag!!












dito ♥


My week

Måndag: Cubus 12-20
Tisdag: ledig
Onsdag: Gdg 6.45-15.00
Torsdag: Gdg 6.45-15.00
Fredag: Cubus 12-20
Lördag: Cubus 9-18
Söndag: Cubus 12-17

Nyduschad, påklädd, sminkad, frukost i magen. Nu är jag redo för att sälja lite kläder! Ha en bra dag :)

Ögården

Igår efter jobbet åkte jag, Sofia och Johannes ut till Hedesunda för att lyssna på mamma när hon sjöng på Ögården.. Hon är så duktig och söt och underbar! Finaste mammi!







När jag kom in till stan hade Andreas gjort mysigt kvällsfika. Söto!



Idag har jag jobbat på Cubus igen. Ikväll blir det bara slapp. Åh jag önskar att jag var bra på att laga mat! Jag är sugen på något riktigt gott nu men min personliga kock jobbar enda tills 10 och att försöka laga mat som bara blir äckligt är inget alternativ :S.. Kebab med bröd från Deniz kanske? Annars kan jag ju i och för sig göra smörmakaroner med vitpeppar och salt, det är ju också gott, hehe.

Gosii!

Idag var det lite extra mysigt att komma hem ifrån jobbet..
 Titta vad mysigt Andy hade gjort :)





RSS 2.0