Pluggdimma

Så här har min dag sett ut efter tentan som jag var klar med vid 12.. Jag är på god väg att bli smart även om det är ett bra tag kvar ;) Plugg imorgon, tenta torsdag och sen tar jag helg.

Nu är det dessutom hockey-paus.. Vad tusan håller Brynäs på med?!


Tacopaj

OMG!! Idag har jag varit i skolan mellan 10-20.30.. Jag tror inte att det är bra för huvudet att tänka så här mycket haha. Imorgon är det tenta och det var bara att köra på idag för jag vill aldrig någonsin i mitt liv få ett F igen.

Älskling bjöd på min godaste mat när jag kom hem.. Det är en fin karl man hittat! Åh nu ska jag däcka i soffan med onepiecen på och tänka på annat än skola. Imorn ska jag minsann sätta punkt för externredovisningen!


Blondies have more fun!

Jag har hittat mitt drömhus på hemnet.. Finaste trädgården, bästa läget och underbaraste huset!! Det är ju inte riktigt sitta och titta på hus som jag borde göra nu med tanke på de två tentorna som väntar nästa vecka men oj vad svårt det är med diciplinen. Visserligen har jag suttit nästan hela dagen med näsan i böckerna och några pauser mellan varven måste väl ändå vara tillåtna.
 
Jag håller på att gå i ide nu.. Det känns som fina hösten börjar lämna oss och att vintern är på väg. Jag som fryser jämt blir verkligen en sån där tråkig människa på vintern som inte vill röra mig bort från soffan, filtar, täcken, tofflor, mjukiskläder, fleeströjor och värmekuddar. Frysa är så hemskt och jobbigt! Enda gången jag tycker om att vara ute på vintern är när man har klätt sig för att leka i snön; täckbyxor, långkalsonger, mössa, vantar, rubbet! Annars får det gärna vara.. 
 
Den här veckan som kommer bli det plugg plugg plugg tills på torsdag, Jag har omtenta på tisdag och tenta på torsdag på kursen ekonomistyrning som vi läser nu. Det ska bli så skönt att ha dem avklarade för nästa kurs som börjar nästa måndag är juridik och det ser jag verkligen fram emot. (Dock var det inte så roligt att beställa böcker för 2400 kronor för EN kurs.)
 
Nu blir det solsidan.
 
Ville bara tala om att jag saknar mitt långa blonda hår! Så tråkigt att mitt hår bara rasar av som det är nu. Jag har nästan inget hår kvar och dessutom är det sån här tråkig mitt-emellan-färg. Så fort mitt hår mår lite bättre ska jag bli fin och färga igen :P
 
 

Utgång? Nej tack.

Jättemysig dag igår med Fia och Rickard. På kvällen var jag med familjen Åström till Meat och åt. Det var gott och supertrevligt! Tack för allt.

Efter middag och efterrätt skulle jag och Fia ut hade vi tänkt så vi fixade i ordning oss och gick ut. Vi gick till heartbreak och när vi skulle hänga in jackan insåg vi att vi ville hem så vi hämtade upp Rickard på Allstar och så gick vi hem igen haha. Fia gick och la sig och jag och Rickard satt och pratade tills halv 3 när älskling slutade och kom och hämtade mig.

Idag har vi hunnit med frukost på Ikea, köpt lite kläder på köpis och storhandlat på Willys. Jag älskar att tjäna en timme på dygnet, så borde det alltid vara :)

Fint väder. Massa plugg. Tummen upp!


Paradise hotel

Det blev en sleepover hos Fia och Rickard inatt.. Började den här dagen med att traska hemåt och hittade en artikel i tidningen om Patrik som jag pluggar med haha.. Jag fick veta för någon vecka sedan att han vunnit paradise hotel. Alla verkade veta det utom jag :P fast jag har sett två avsnitt i mitt liv typ så det är ju inte så konstigt att jag inte hade någon koll! Dessutom imponerar inte sånt där särskilt mycket på mig, häftigare att han är smart och rolig!

Nu ska jag sätta mig och plugga till två tentor nästa vecka. Klockan 13 blir det födelsedagskalas och sen ikväll eventuellt årets första utgång?!


Alone

Den här helgen blir det ensamt minsann. Andreas jobbar tills imorgon, nästan hela dagen imorgon blir han borta och definitivt hela söndagen! I vanliga fall brukar jag tycka att det är skönt att vara själv en del men inte nu. Jag så himla sällskapssjuk!

Jag har precis ätit hämtmat från asian kitchen och nu ligger jag i soffan och pömsar.. Jag fick ett litet återfall av ont i magen inatt så jag satt från halv 3 tills morgonkvisten i duschen med varmvatten på magen. Med andra ord blev det inte så mycket sömn. Jag pratade iaf med sjukhuset idag och de skulle se till att jag får göra magnetröntgen inom 3 veckor, plus att de skrev ut ytterligare värktabletter till mig så jag ska stå ut.

Jag hade tänkt åka till systeryster i Sthlm idag och stanna över helgen men ångrade mig i sista sekunden och blev hemma för att hon skulle ha middag med några kompisar till henne och Pontus.. Samtidigt som jag är sällskapssjuk blir jag lite folkskygg när jag har så här ont för jag orkar inte med att vara trevlig alla gånger.. Då är det lättare med människor som redan känner mig och vet hur jag är. Åh vad jag hoppas att jag ska slippa den här skiten snart. Det tar så himla mycket energi att ha ont hela tiden :/


Hemnet

Nu ligger våran lägenhet ute på hemnet. Hoppas någon är intresserad och vill köpa! Länken hittar ni här om ni är nyfikna och vill se hur vi bor! (Titta inte på skåpet ovanför kylskåpet för där hade vi totalt missat att städa haha.)
 
 
 

Perfect life?

Hemskt att säga det men det var längesedan jag hade en sån skitdag som idag.. Jag får alltid dåligt samvete när jag mår dåligt för jag har ingen rätt att känna som jag gör med tanke på hur bra jag faktiskt har det. Att slösa bort en så här fin höstdag på ingenting känns hemskt men det finns inte så mycket att göra åt saken nu.

Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.


Hard work

Imorse vaknade jag upp med ond tjock hals.. Nej tack, vill inte bli förkyld nu! Däremot blev jag glad när jag tittade ut genom fönstret imorse och möttes av höstens finaste dag. Fina fina underbara favorit-höst!

Idag blir det plugg, städ, fix, köra kartonger till förrådet och ännu mer plugg. Rolig dag, njaa. Välbehövligt? Oh ja.


Klasse

Idag var jag på föreläsning mellan 9-12 och sen har vi hållit på och packat grejer och åkt med till ett förråd. Vi håller på och ska sälja lägenheten och vi har en del att packa ner inför visning och fotografering så vi har massor att göra innan onsdag. Dessutom fick jag tillbaka min första tenta idag; 3 poäng ifrån E. Jag hade ställt in mig på det eftersom jag missade nästan halva kursen när jag opererades men det känns ändå hårt att få sitt livs första IG (F).. Jaja, nu tar jag nya tag och kör två tentor nästa vecka. Good luck sherlock!

Kolla sötnosen som Andreas mamma och hennes man har fått hem. I'm in love, samtidigt som jag saknar mitt lilla gohjärta ännu mer :/


Hockey-Hannes

Någon blev visst glad imorse när han insåg att självaste idolen låg i soffan och sov..


Lördag


...

En bättre lördag.. Eller?


Fredag

.

Heja BRYNÄS!


Monopol

3 timmar senare och spelet är avgjort.. Rickard är stolt vinnare och Andreas är en grinig andraplats-tagare ;) Jag som var så glad när jag äntligen hade hittat "riktiga" monopol.. trodde jag ja. Det var familjemonopol med 1kronors pengar och sånt.. Haha jaja det får duga! :)

Åh vad mysigt det är med sällskapsspel istället för att sitta framför TVn en hel kväll.


Budgetering

Aahhh det här var det bästa som har hänt på hela veckan.. Jag och Patrik fick äntligen våran uppgift att stämma!! 3 dagar tog det och äntligen satt den ;)

Nu sitter jag och tittar på hockeymatch.. Brynäs ligger under mot AIK, vad hände..?


Ekonomistyrning

Idag har jag varit i skolan mellan 10-19.. Jag älskar mitt nya plugg-liv, fast damn vad jag saknar att jobba också! Efter december kommer jag förhoppningsvis kunna börja jobba igen kombinerat med plugget för då får jag tjäna pengar igen för CSN. De har ju någon regel om att man inte får tjäna mer än en viss summa varje halvår och det kom jag upp i direkt. Eftersom jag inte hade fast jobb vågade jag inte strunta i CSN heller eftersom jag inte visste hur mycket jobb det skulle bli så det fick bli så här. Vi bestämde att vi skulle vara i skolan klockan 8 imorgon bitti but we'll see about that. Killarna i min grupp har en förmåga att sova över någon timme :p

Kvällsmat (bättre än så här blir det inte när A är borta och jag lagar mat själv) och Hollywood-fruarna nu. "Min bästis" Maria Pompas som jag träffade i somras, är ju helt underbar, haha.




Plugg plugg

Vi har verkligen haft en alldeles underbar helg systrarna, mamma och jag. I fredags efter att vi firat Amanda som fyllde år så åkte vi till Sthlm och till Josefin. Vi kom inte i säng förrän efter halv 4 för vi hade så mycket att prata om.. På lördagen blev det stan och shopping hela dagen. Låång lunch/middag på en jättemysig restaurang och sen på kvällen checkade vi in i våran fina svit på Sign hotell. Där låg vi i myskläder och umgicks, pratade, gapskrattade, grät och diskuterade livet i största allmänhet. Jag är så glad för att vi är så nära varandra och jag älskar er så mycket ❤

Igår jobbade Josefin men vi andra fortsatte shoppingen på stan hela dagen efter en underbar frukostbuffe. När Josefin slutade jobba gick vi till konserthuset och där var det dansföreställning för hela slanten. Det var en föreställning med klassisk musik blandat med hiphop och balett typ. Dom var SJUKT duktiga och det var jättekul att se! De hade bara 2 föreställningar i Sverige så det var verkligen fullsatt. Efter föreställningen åkte vi hemåt och det kändes lite sorgligt att helgen var över men vi får ta en lika helg snart igen.

Idag var det plugg för hela slanten som gällde och så kommer det se ut hela veckan.. Tur att jag har hittat på bra killar som jag pluggar med :)


Man kan inte både ha och äta kakan

Bästa helgen med bästa systrarna och mamma i huvudstaden!


2012-10-09

Plugg. Långpromenad. Plugg. Hockey. Härlig vinst. Rensat bilder på min dator. Hittade den här. Saknar sommar och värme. Trots att jag älskar hösten. Tack och hej.


Helgen

Här får ni några bilder från helgen också.. Ah ge mig lite självdiciplin när det gäller plugga!


120908


Jag tog en 2-timmars promenad nyss med massa snurrande tankar i huvudet som var tvungen att rensas och kände bara att jag ville få ur mig det sista som fanns kvar här. Det är ju så att ditt liv inte går i repris.. Du är i direktsändning hela tiden och bestämmer själv hur du vill att ditt liv ska vara. Är det något du inte mår bra av eller skulle vilja att var annorlunda så går faktiskt det mesta att ändra på och göra till något bättre. Det är lätt att hamna i det där tycka-synd-om-sig träsket och jag vet själv hur det kan vara att hamna där. Men det enda som funkar är att tvinga sig själv ur det och ta ansvar för sitt liv. Du kan inte styra över andra människor men du kan själv välja vilka människor du vill ha runt omkring dig, vilka som ger dig energi och vilka som suger energi. Om du inte kan välja alla människor är det upp till dig hur du låter människorna påverka dig. 


Nu ska jag fortsätta pluggandet igen.


Rätt sak på rätt plats säger Alfons Åbergs pappa

Skrutt är här i helgen och vi har haft stora lek-eftermiddagen. Nu sitter jag och Amanda helt inne i X-factor och mumsar popcorn! Mysigt :) Härligt med helg.

En nyvaken Elliot, pigg och glad haha ;)

 


Road trip

Igår när pappa slutade jobbet åkte vi på en liten tripp till Leksand för att titta på J18 bortamatch. Fy tusan vilken spännande match det var. Brynäs vann med 4-3 efter förlängning och straffar! :) Tur att jag såg den matchen istället för A-lagets för den var ju inte så rolig :p

Nu blir det upp och hoppa! Åh vad svårt det är att ta sig upp ur sängen ibland. Särskilt på hösten och vintern när man vet att kyla väntar och sängen är så varm och gosig...


Kontrakt

Igår när jag rensade i köket hittade jag massa roliga saker :p Den här skrev jag när vi skulle titta på film en kväll förra året och jag vägrade se den som Andreas ville se. Jag kom på en deal som båda blev nöjda med och han skrev under och jag satt där nöjd hela filmen.. Shiet det var inte lite grejer jag krävde av honom!



Hon gjorde min kväll!

När jag låg inlagd på sjukhuset för någon vecka sedan låg jag i samma rum som två andra kvinnor (3 ett tag).. Dom var hur gulliga som helst båda två och tog hand om mig lite extra mycket eftersom jag var yngst.. Vi hade väldigt mysiga dygn tillsammans och vi låg och pratade hela tiden.

Nyss ringde en av dom till mig. Hon är en äldre kvinna som jag aldrig träffat tidigare innan sjukhuset. Iaf så hade hon varit in på jobbet och frågat efter mitt nummer för att hon ville höra hur det var med mig efter operationen och berätta att hon tänkt på mig mycket.. Jag blev så otroligt glad! Vi pratade på i 10 minuter och efter var jag tvungen att ringa till mamma och spruta ur mig lite glädje. Människor som är snälla och bryr sig om andra är det bästa jag vet! Tänk att en sån enkel grej kan betyda så mycket för en annan.

Ibland tror jag att jag är en tant i en ung kropp. Jag trivs mycket bättre med äldre människor och trots att det skiljer över 40 år mellan mig och Maud känns det som att hon skulle kunna vara en vän för livet :) Jag skickade in en blomma till tidningen för första gången i mitt liv och jag hoppas hon ser den så hon förstår hur glad jag blev!


Save me


 
Min fina vän har precis släppt sin första singel! Hon har bott i USA i 5 år men kom hem under våren och sommaren för att hälsa på lite. Nu är hon tillbaka i USA för att göra klart sin skiva och sen flyttar hon till Sverige igen :) SAKNAR! Här får ni iaf höra hennes första låt. Hon har skrivit både text och musik, och självklart är det hon som sjunger.. Enyoj!
 
 
Åh vad mycket jag har fått gjort idag. Rensat och städat ur alla lådor och skåp i hela köket och slängt massor! Sen har jag städat resten av lägenheten och tvättat undan en del så nu är det så rent och fint här. Underbar känsla! Nu blir det några timmars plugg..
 
 

Prommis

Första promenaden på över en månad! Skönt att röra på sig lite och rensa tankarna.. Föreläsning idag mellan 13.15-16! Btw, har jag sagt att jag älskar hösten? Så himla fin årstid.


RSS 2.0