Sunshine

Filip tjatade hela morgonen om att få skriva ett inlägg på min blogg, och vad gör man inte för en av mina trognaste läsare. Hahaha! La in en kontaktannons gjorde han också.. Vilken stjärna! ;)

Jag har fruktansvärt ont i halsen.. Och snorar göra jag. Men för övrigt känner jag mig frisk! Ska till häsocentralen halv 2 och titta på mitt födelsemärke i pannan som jag vill ta bort.. Får se om jag får göra det (de tycker inte att jag ska göra det för man kan få väldigt stora ärr, men jag hatar min nedrans vårsta så jag vill att den ska bort)

Har nyss tittat på Flight 93 tror ja den hette. Den handlade om 11 september. Den byggde på alla riktiga telefonsamtal och sånt. Helt ok film. Men jag tycker att den andra filmen om WTC är bättre..

Lite senare idag kommer mormor och morfar och äter här. Det är så himla mysigt att vara med dem! Jag önskar att man träffade dem oftare. Sen ikväll ska jag vara barnvakt åt Simon för mamma och Thomas ska fira sin ettårsdag :) Vi kanske ska köpa golv senare också, till köket. För nu har vi ju äntligen bestämt vilket kök vi ska ha.. Bara att hämta ut det när vi känner för det.. Så nu är vi minsann en bra bit på väg med lägenheten!! I love it..

ÅÅH JAG ÄLSKAR SOLEN! Man blir så himla glad när den lyser.. Mmmmm...
Btw, så ska Rickard sjunga en låt som heter Sunshine till mig på vårt bröllop! Jag längtar ;)...
Ha en underbar dag för det tänker jag ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0