Vinter?

Jag har haft en bra dag! Stressigt på jobbet så dagen gick fort. När jag kom hem la jag mig med täcket i soffan för jag var så himla frysig. En timme senare vaknade jag av att Andreas kommit hem och lagat mat, mums!

Jag såg att jag fått en kommentar om att skriva au pair historien och jag håller faktiskt på. Men jag skriver allt noga, från början till slut. Mest för min egen skull för jag har inte skrivit ner allt som hänt någonstans så jag vill ha det sparat. Så det blir det som kommer ut på bloggen så småningom.. Men som sagt, det tar tid men är inte bortglömt! Som jag skrev tidigare har jag fortfarande inte lagt ner allt utan det är hos allmänna reklamationsnämnden nu. Det kan ta upp till ett år innan man får svar. Om alla au pairer som varit missnöjda håller tyst kommer det fortsätta så här tills någon sätter stopp, så det är mest därför jag gör det! Jag vill inte att någon annan ska få sin resa förstörd tack vare samma skitföretag som jag åkte med. Så gör inte allämma reklamationsnämnden något får jag väl försöka på andra vis. Tyvärr står ju hela den här historien ord mot ord men vi får se vad som händer..

GUU VAD DET HAGLADE NYSS!!! Det såg nästan ut som att det snöade!


Imorgon fyller Amanda 18 ÅR och det ska firas ute i Hedesunda hela kvällen lång. Och på torsdag ska hon och jag gå ut för första gången tillsammans (åtminstone lagligt:P).

The notebook på kanal 11. Rekommenderas! Åh mitt barn ska heta Noah som han i filmen, hur sött är inte det?

Tack och hej, leverpastej.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0