Plastic fantastic !

Vi hade en supertrevlig kväll igår.. Middag på Interpool för den yngre generationen från SB. Jag tror vi var 12 stycken :) När vi var mätta och nöjda där gick vi till SB och satt där och mös några timmar, fortsatte till brända en sväng och sen avslutades kvällen på Slick. Jag gick förbi langos-vagnen på vägen hem för att få lite gott i magen. Varför säljer de bara langos på nätterna här i Gävle? :O Det som är så hiimla gott!

Idag har jag haft fullt upp. Nu ikväll har vi varit i Hedesunda och Vinnersjö på invigning. Vi kom in till stan för ett litet tag sedan. Åh jag skulle ha gått modevisning på Goya nu egentligen men sa ifrån. Ångrar det lite nu när massa snygga bilder på alla bruttor som gick visningen dyker upp på fb. Det hade nog varit roligt att varit med ändå :P

Ja.. det var nog allt roligt jag hade att säga för den här gången. Hoppas ni har en rolig/mysig lördagkväll!




Inte så rolig bild kanske men den enda som är knäppt idag.. Jag råkade somna med Elliot när han skulle sova middag. Varför är det mycket skönare att sova i soffan/på dagen/i bilen eller på massa olika konstiga ställen och tider, istället för att gå och lägga sig i sängen på kvällen?! Jag har aldrig problem med att sova, förutom just då!

sweet dreams.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0