❤️

Jag och Andreas har bestämt oss för att gå skilda vägar.. Vi förstod det egentligen någon vecka innan jul men vi bestämde oss riktigt på julafton, av alla dagar. Jag tänkte inte skriva något om det här på bloggen men det kommer ju ändå komma fram tids nog så varför inte. Det känns bara så himla definitivt när man väl gått ut med det. Men det är väl bara att face it!

Vi får våra nya lägenheter den 1 mars och det känns såklart väldigt.... mycket. 

Han har varit den viktigaste människan i mitt liv i över 4,5 års tid och jag har älskat denna man av hela mitt hjärta. Egentligen har vi väl alltid haft oddsen mot oss men jag tror också att det är det som gjort att vi haft så otroligt roligt tillsammans. Vi har alltid varit olika men det har samtidigt gjort att vårat liv tillsammans har varit väldigt händelserikt..

Vi har haft en underbart fin tid tillsammans och även om det känns otroligt jobbigt allting just nu hoppas jag att jag kommer kunna fortsätta ha honom i mitt liv, även om det blir på ett annat sätt.

Det är ett gemensamt beslut och vi är inte ovänner på något sätt. Men han har liksom alltid funnits där.. Han hade det väldigt tufft när vi träffades och sedan bytte vi och han har fått stöttat mig igenom mina hittills jobbigaste år. Alla timmar på akuten, när jag varit inlagd, alla operationer, alla timmar i badkaret, på toalettgolvet.. Han är verkligen den finaste Andyn i världen, bästa lolon. 

Man hinner göra mycket tillsammans.. Vi har hunnit flyttat två gånger, vi har varit utomlands fyra gånger tillsammans och han har fått mig att älska hans Rhodos, vi har åkt bil x antal mil igenom Sverige, jag har kikat på hans matcher, vi har varit på bröllop, till fjällen och åkt skidor, haft mysiga sommarkvällar, varit i sommarstugan, tittat på massa hockey, hälsat på papa-grek i Norrköping flera gånger, skaffat lilla Eddi, spelat kort, jobbat tillsammans, Liseberg, Kolmården, Skara sommarland, Skansen, haft många otroligt mysiga helger med Elliot, picknicks, tittat på film och serier, nattbadat, tältat, firat födelsedagar, jul, nyår, familjemiddagar, paddlat kanot, hälsat på syster i Sthlm, ätit romantiska middagar på restaurang, massa balkongmys, GS, bio, mysiga dater, myst hemma.. 

Vi har skrattat, gråtit, retats, tjafsat, brottats, busats, skojat, bråkat.. Vi har älskat varandra innerligt, vi har varit lyckliga och vi har verkligen levt tillsammans! 

Det blir helt klart inte alltid som man tänkt sig men jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir bra för oss båda ändå tillslut. Jag försöker att alltid tänka att allt händer av en anledning (även om den teorin har testat mig ganska mycket den senaste tiden). Så det är väl bara att tjata på med uttrycket; what does'nt kill you only makes you stronger.





One of the hardest things to do in life is letting go of what you thought was real ❤️




 

Kommentarer
Postat av: mormor

Lycka till på färden, livet i hela världen <3 <3
Det blir inte alltid som man tänkt......

2015-02-02 @ 08:55:31
Postat av: Josefin

Nej nu gråter jag... Det är en underbar tid vi haft med er!! Synd att livet inte alltid tar de vägarna man vill. Älskar er båda❤️

2015-02-02 @ 10:10:18
Postat av: Annso

Åh vad jag tycker det är sorgligt❤❤❤kram till er båda

2015-02-02 @ 16:21:44
Postat av: Sandra

Som jag sa sist vi sågs, det är såklart väldigt tungt just nu och kommer vara det en tid, även om det är gemensamt! I slutändan kommer det bli exakt så som det var tänkt att det ska bli :) Kram från Uppis!

2015-02-03 @ 17:21:46
Postat av: Miranda

Hoppas allt går bra för er båda.. det var ett fin inlägg du skrivit var så man fick en tår i ögat. Lycka till med allt❤. Kram Miŕris

2015-02-04 @ 04:46:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0