Fredagen den 13:e!

Nu kastar jag in handduken för idag. Första delen på tentan är färdigskriven så nu har jag två dagar på mig att slutföra del nr 2. Söndag senast 00 ska den vara inne! Med tanke på hur mycket tid det har tagit så här långt så vete tusan hur det ska gå. Dessutom är den första delen med raka svar den enklaste.. Nu kommer den luddiga delen och ni som känner mig vet att jag har svårt för sånt. But can we do it? Yes we can! 


Världens sötaste lilla Edward med drakögonen (som Elliot kallar dom när han sover så här).. Edward är helt klart den knäppaste hunden ever. Han har så mycket speciella saker för sig! 

Äntligen har jag slutat spy också.. Jag har spytt av smärtan flera gånger om dagen den senaste veckan. Idag har jag dock fått starkare smärtlindring utskriven så nu slipper jag åtminstone spy. Kul att vara en ofrivillig junkie.. Men vad gör man! Kommer visst sakna att någon sjunger "Everyday I'm shuffling" varje gång jag tar medicin iaf, den saken är klar.

Nu säger vi god natt! Hoppas ni alla får en underbar helg! 



Kommentarer
Postat av: mormor

Jag tror o hoppas att du kan "ludda till" resten av tentan älskade Evelina. Tidspress brukar göra att man blir lite snabb.
Kram och extra kram på alla <3 dag

2015-02-14 @ 08:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0