någon bild från helgen

Nu är jag precis hemkommen från ännu en dag i Sthlm. Fjärde gången jag var dit den här veckan, hehe. Idag åkte jag buss och det gick faktiskt smidigt och bra. 200 kronor tur och retur.. Jag har aldrig åkt buss förut, brukar alltid åka tåg eller bil, men jag kommer garanterat åka buss flera gånger!

Jag har varit där och gjort ännu ett prov för att komma in på en utbildning. Nu är det inget mer jag kan göra åt saken, bara att vänta på domen.. hehe.

Jag har haft en bra helg :) I lördags var jag på 26 års fest hos Rickard och det var supertrevligt. Jag hade med mig kameran men det blev inte så mycket kort tagna. Det här är typ allt jag kan bjuda på, hehe.



I söndags jobbade jag hela dagen. Sen på kvällen blev det bara hem och kolla på BB innan jag somnade vid 1. Imorgon ska jag lära mig mitt nya jobb. Det blir roligt! Nu har jag riktig hemsk huvudvärk. Dumma jag glömde glasögonen hemma idag och så var provet 8 sidor lång läsning.. det klarar inte mina ögon utan glasses, jag får spänningshuvudvärk direkt :S Så det blir lite vila nu innan BB börjar. Vi har skaffat 24-7 nu sista veckan nördar som vi är, men man kan ju inte missa det som går på tv ändå.. Hoppas ni får en mysig kväll kära läsare!

 


Kommentarer
Postat av: mormor

Spännande med dina studietester, håller alla tummar-klart det går bra. träffade din kompis Fia i valbo i går, hon var så söt i sommarklänning. Jag letade en oxå, men utan resultat. Spelar ingen roll, jag använder så sällan klänning iaf. Men jag har en hatt!!!!Den ska jag använda flitigt i sommar när jag sitter i solen o läser mellan simturerna:)

2011-05-31 @ 10:44:00
Postat av: Anonym

Vilka snyggingar på bild ett :D

2011-05-31 @ 11:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0