Gotland

Prommis imorse med Johanna och Diva. Det var skönt, fast inte för mitt skavsår :S Gick hem och plcokade undan lite i lägenheten efteråt och sen kom Diva hit igen. Vi gjorde väl inget speciellt, satt och surrade lite. Har duschat och haft världens spa för mig själv.. Skönt skönt! Karoline gör att man känner sig lite lyxig varje dag med alla hennes Mary Kay grejs :) Fick ett set med parfym, body scrub och lotion när jag fyllde. Så gott luktar det och man blir hur len som helst!

Har fått psyk med. Skulle förska packa lite till Gotland imorn men ja har ju för tusan inge kläder :(.. Och så kom jag på några få saker jag ville ha, tex. mina lite tunnare svarta leggings. Men självklart var de borta. Och så ville jag ha mina svarta chinos, men de var såklart också borta. Hatar att jag är så himla stökig av mig. Fast det är faktiskt svårt att hålla ordning när man bor i lägenheten, åker och bor hos mamma eller pappa på helgen + att jag är hos Rickard. Jag skyller på det! :P


2 sötisar har somnat i lägenheten ;)

Ska jobba snart. Halv 5. Sen slutar jag halv 8 och då ska jag skynda mig packa och sen åka med 20 över 8 bussen till Hedesunda. Men först skulle Johanna komma hit och leka med mig en stund :)

Ja nu blir jag ju borta tills på söndag kväll. Så himla mysigt ska vi ha det, jag och älsklingen!! Åker tidigt imorn till Stockholm, båten går 11.05. Sen tar det drygt 3 timmar att åka. När vi kommer dit ska vi väl checka in på hotellet och sen bara ha det underbart. Jag älskar Gotland, så himla fint med raukarna och allt..



ÄLSKAR DIG RICKARD!!

Nu måste jag sminka mig och göra mig klar..
Ha en trevlig helg allesammans :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0