Forgetting Sarah Marshall

Idag blev en riktig vara med flicksen-dag. De kom vid 12 och då gick vi och åt på subway. Sen fortsatte vi till Coffehouse och fikade där ;).. Gott gott! Gick på stan och lite så men Virran tjöt i varenda larm av någon anledning så hon och jag gick hem. Efter ett tag kom de andra också. Har suttit och bara pratat i min säng hela eftermiddagen känns det som. Hehe.

Johanna tog en paus och gick och tränade efter att vi ätit men kom tillbaka lite senare och piggade upp stämningen ;).. Hehe. Hon färgade Micans hår.

Nu har jag och Rickard tittat på Forgetting Sarah Marshall. Den var riktigt rolig faktiskt.. "Peter you suck.. Peter you suck..!" Haha. Kul kul..



Måste lägga in en bild på henne med. Så himla söt var hon i filmen. Verkligen skitsnygg. Fast man tänker en del på "That´s 70 show" när man ser henne. Kelso och hon. Haha aja.



Imorn ska jag och Johanna ta en lång promenix :) Kanske att vi skulle få sällskap av Mican och Diva med.. Får la se.
Ska iaf leka lite med Diva på eftermiddagen tror jag och så ska jag och Virran gå och titta hur mycket det kostar med kryssning och om vi får åka. Skulle vara så skojs! Vi hade ju så roligt sista på Heartbreak ;D

Jobba mellan 15.30-19.30 imorn. Nette frågade om jag kunde hoppa in för henne, hon skulle på danskurs. OCh vad gör man inte för the big boss liksom. Heh.

Nu är Rickard på väldigt mycket puss-humör så jag måste sluta.. :) 
Sleep well!

Kommentarer
Postat av: Agnes

filmen är så jäka kul, och hon är skitsnygg ;D

2008-08-21 @ 11:03:48
URL: http://agneslangerth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0