Godismorgon

Ja jag är uppe ;) Vaknade halv 7 och pussades lite med älsklingen innan han åkte till jobbet. Sen pratade jag med Amanda och höll henne lite sällskap tills hon gick för en halvtimme sen. Och nu ligger jag här och äter upp godiset från gårdagen :) Perfekt frukost.. Not! Jag har gett upp det där nyttiga livet. Jag har verkligen försökt och försökt men det går inte.. När det gäller det är jag och Rickard väldigt dålga för varann. Eller Rickard är dålig för mig :P.. För han kommer alltid hem med chips, läsk och godis. Och så RÅKAR han bara svänga in på Max lite då och då. Igår åt vi där, orkade inte göra mat när vi skulle till lägenheten och fixa. Åt en skitgod, typ tacosburgare eller nåt :P

Aja, vi var iaf i lägenheten igår och fixade. Åkte och köpte lite färg och så direkt när Rickard slutade. Sen skrubbade vi tak och väggar tills vi var helt slut och så målade vi taket i sovrummet och vardagsrummet. Kan hända att vi måste måla en gång till, men hoppas inte :) Vi har tagt ner alla köksluckor också och skruvat bort handtagen och så.. Så dom ska vi ta hem idag och lämna in på lackning. Känns som vi börjar komma någon vart iaf.

Nu ska jag göra riktig frukost - Toast.
Sen vet jag inte vad det blir?! 

Jag är sååå avis på Diva, Agnes och Mican som är på väg till Alanya nu. Så himla fuskigt! Och ännu fuskigare är att Virran och Sebbe åker dit på lördag. Det är bara jag kvar här hemma då. Hade så hima gärna följt med men det funkar tyvärr inte : (..

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0