Hemma från Gotland

Det har vart helt underbart på Gotland. Kom dit på eftermidagen på fredagen och då checkade vi in på hotellet och lite så. Gick runt i Visby hela kvällen och åt på fin restaurang. Jättemysigt! På lördagen gick vi upp ganska tidigt och åt frukost och gjorde oss iordning. Sen hyrde vi bil och åkte runt hela Gotland och tittade på en massa skoj. Var in i lummelundagrottan, såg Hobergsgubben tror jag den heter. Och så har jag kissat på ett berg med utsikt på en massa raukar och på havet. Det var häftigt ;) Tyvärr regnade det nästan hela lördagen. Men vi hade mysigt ändå!

På kvällen när vi kom hem kände vi för att bara ta det lugnt så vi köpte med mat till hotellet och åt där. Men efter ett tag kände vi att vi ändå ville göra något, så vi gick på bio - Arn. Väldigt annorlunda biosalong, men det var mys!

Igår åt vi frukost ganska tidigt, checkade ut vid 11, åkte och lämnade tillbaka bilen och sen fortsatte vi våran rundtur i Visby. Gick runt där hela dagen och såg en massa saker. Gick nog tre varv runt ringmuren tror ja ;) Haha. Sen fick Rickard som han ville tillslut också, vi var på museum. Intressant! (hmm.) Men jag fick som jag ville mesta delen av tiden, vi gick i en hel del affärer och köpte en hel del fina saker :) Så en timme på museum var inte såå farligt.
Båten gick hem kvart i 8 och vi kom till Nynäshamn vid halv 11.

   

Bilder tagna med min telefon. Dålig kvalite men bättre än ingenting :P

Helt underbar helg. Tack älskling!!

(Skriver mer snart och denna dag. Det är en del som hänt men jag orkar inte skriva mer nu)
Hejsvejs!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0