Lägenhetsvisning

Hej alla glada ;)

Nu var det någon dag sen jag skrev igen. Blir alltid så :P Speciellt nu när man inte har någon dator att skriva på typ. Pappa har ju ingen, eller jo fast det finns inget internet. Mammas har pajjat. Magdalenas har gått sönder och Peter har inget internet. Det är bara här i stan som ja kan skriva..


Sov hos pappsen inatt. Vaknade tidigt och åkte med Rickard fram till mammsen. Somnade om där och sov till halv 10.

Har inte gjort så mycket vettigt idag faktiskt. Eller egentligen kanske jag har det? Har pratat en hel del med Thomas (och mamma) om en massa djupa saker. Alltid lika intressant! Har bokat hälsoundersökning också, måste ha gjort det innan man kan åka. Och så har jag bokat min första körlektion. Feels good ;)

För ett tag sedan var vi och tittade på en lägenhet till Rickard också. Magdalena och Peter var också med. Den var faktiskt helt ok.. Fast det är en hel del rust på den.. Men eftersom den är så billig kanske det inte gör så mycket. Det är iaf ingenting bestämt...! Vi får vänta och se.

Jag är orolig för mammsen.. Thomas vaknade inatt av att han hörde en duns. Så gick han till toaletten och tittade vad som lät, och där låg mamma på golvet med trosorna nere. Hon hade suttit på toan och så hade hon bara svimmat helt utan anledning.. Bitit sig i tungan hade hon gjort också.. Ush : (


Ska hem till Hedesunda om ett tag.. Känns inte som att man har så mycket att göra här i lägenheten ensam. Rickard skulle hem för han ska till hälsocentralen imorn, så jag tänkte att jag lika gärna kunde följa med..

Ha det bra!
Pussheejs


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0