13 h

Jag har suttit på exakt samma plats i soffan i över 13 timmar idag (med undantag på en kisspaus och en runda runt huset med Edward så att han fick kissa vilket är en paus på typ 15 min). Helt galet! Magen går inåt för den är så hungrig. 

Vi blev inte rekommenderade att gå upp med vår uppsats. Vi blev inte heller avrådda och det är väl den sämsta möjliga sitsen man kan hamna i. Man kan bli grön, gul eller röd. Vi blev gul. 

Vi har pratat med handledarna idag och vi har kommit fram till att vi ska kapa halva våran undersökning. De menar att vi gjort en alldeles för omfattande undersökning och att vi ska kapa, göra om vissa delar, förbättra och förenkla. Vi hoppas att det kommer bli tillräckligt bra nu, men vi har massa jobb framför oss de här två veckorna. Jag kan inte annat än vara missnöjd med våra handledare men då låter det som jag skyller på dem att vi hamnat i den här sitsen (vilket jag till viss del visserligen gör då jag är extremt besviken över att vi inte fått en hint om detta tidigare)..

Min pluggis ska vara borta onsdag-söndag denna vecka så tillsammans har vi mån-tors nästa vecka. Men jag har denna vecka också. Jag kommer gå all in för att förhoppningsvis få examen om tre veckor! 

Kämpa! Kämpa! Kämpa! 





Kommentarer
Postat av: mormor

Ja nu gäller det! Svårt när man vill så mycket - men det blir säkert bra. Jag tror på er :) Kram <3

2015-05-12 @ 23:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0