Doris

Nu börjar en ny vecka.. Och den här veckan är det mycket som händer. Idag ska jag ha dubbellektion på kökrskolan i Sandviken. Imorn ska jag köra halkkörningen.. Sen resten av veckan ska vi försöka få klart i lägenheten. Det som är kvar är att måla skrubbarna, tapetsera köket, dörrar och lister.. Och hela badrummet såklart, men det får minsann vänta!

Sen på lördag är det modevisning på Goya :) Då måste ni minsann komma och titta på mig när jag gör bort mig ;).. Haha! Jag kan verkligen inte tänka mig själv på "scen" på Goya och visa kläder. Men men, nu har jag ju lovat. Och jag sa att jag kunde göra det av en endaste anledning; för att övervinna min rädsla. Jag har ju alltid vart så livrädd för att synas sådär liksom, det har ju varit Josefins grej.. Men nu blir det andra bullar. Konkurrensen är hård syrran! Hehe.

Jag vill så gärna ha en hund. Titta bara på de här sötona.. Gud va jag vill ha en alltså.. Älskar franska bulldogar. Har tittat en massa på blocket och det finns verkligen skitfina. Men den här är ändå min favorit <3 Och titta va söta de är som valpar. Mmmmmm!! Min lille ska minsann heta Doris.





Nu är det plugga körkort som gäller. Ska ta 12-bussen in till stan sen.
Ha en bra dag :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

Dom är sjukt söta :)

Mitt marsvin jag hade hette Doris :)

2008-11-03 @ 12:37:27
URL: http://trasd0ckan1987.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0