Första körlektionen

Nu har jag kört min första körlektion.. Det blev en dubbel-lektion. Riktigt roligt faktiskt, min lärare var jätte snäll. Tror han hette Hans-Erik eller något sånt. Skitskön :) Jag fick iaf mycket beröm så det var roligt. Haha men jag blev förvånad; jag trodde inte att jag var så duktig. Hehe! Han trodde att uppdrag granskning hade skickat ut någon med körkort, bara för att se hur körskolorna fungerar idag. Kul kul! Blev mer peppad nu också, körkortet känns inte allför långt bort!!

Kom precis tillbaka till Ida och Hasses lägenhet. Tänkte sitta här och plugga teori nu tills Rickard slutar jobba. Då bär det av till lägenheten och fortsätta med att foga och sånt. Kanske köpa tapeter till köket med?

Imorn hade jag ingen körlektion så då blir det till att sitta hemma och plugga.. Men på onsdag hade jag två stycken, en halv 10 och en klockan 1. Gu va jag är taggad och vill ha körkort nu! :D

Nu ska jag läsa körkortsbok och en massa annat skoj ;/.

Ikväll kommer min älsklingsgumma hit.. Eller kanske imorn, får se. Då har vi mycket att prata om minsann. Vi löser det mesta; eller hur gumman? Älsar dig iaf,. Haha hem de vet du ju redan!

Nu måste jag sätta igång..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0