Sprucken tand

Alice är fortfarande kvar i Idol. Jag är inte förvånad, hon är lätt bland de tre bästa :)
Jag tyckte iaf att det var konstigt att rödtotten åkte ur igår. Ja trodde hon den blonda eller hon brunetten med så fina ögon skulle åka ut. Men allt kan hända i idol ;) 

Har nyss vart till tandläkaren.. Jag har ju haft så ont emellan två tänder. De sa att jag har gnisslat tänder på natten så hårt att den har spruckit. :S Men de slipade ner den massor och så hoppades de på att den skulle läka.. För övrigt hade jag fina tänder sa dem :) Tydligen är mycket godis och slarva med att borsta tänderna det bästa för mig. Hehe!

Iaf så går mitt nya nyttiga liv alldeles utmärkt. Jag har inte ätit en godisbit, glassbit eller chipsbit sen i söndags! *Stolt* Däremot har jag då rakt inte börjat träna än.. Jag bara skjuter på det in i det sista.

Idag hade jag tänkt åka in till stan och vara med Diva och Virran men ingen av dem svarar så de har nog dissat mig. Hehe.. Ska nog läsa lite körkortsbok idag. MÅSTE TA TAG I KÖRKORTET! Sen ikväll ska Peter hjälpa till att börja sätta upp köket. Jag vill flytta in dit nuu!

Kommentarer
Postat av: virran

meen jag hade inget missat samtal från dig? :O fast jag jobbade ju så hade inte kunnat iaf :( :P

2008-10-02 @ 20:34:59
URL: http://vlindholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0