Onsdag

Imorse var det brottningsmatch minsann! Haha ojojoj. Det var jag och Rickard.. Jämt i början men sen fick jag övertaget ;) Haha. Intressant fakta. Jag är faktiskt starkare än man kan tro (däremot orkar jag inte göra en endaste armhävning :P).. 

Rickard är hemma idag med för det finns så lite jobb för tillfället, men imorn ska han jobba igen. Vi var i lägenheten hela dagen igår och la in golvet i köket.. Haha jag och Rickard blev så himla imponerade av oss själva, trodde aldrig vi skulle klara det ensamma med alla svåra vinklar och skit. Men de blev kanonbra. Gu vilken inflyttningsfest vi ska ha där sen alltså :) 
Vid 4 ska vi in till stan och så ska Peter hjälpa oss med överskåpen. Sen klockan 6-10 ska jag jobba på Cubbe. Det är "invigning" för det nya Cubus då typ, eller nåt. Iaf är det folk som är inbjudna och så är det 30 % på allt. Så himla snygga påsar har vi fått också. Pappers. Me like! Känns mycket mer exklusivt. Plus att modellen som är nu är ashet. Ni vet vem de är va? Cubbe är upgoing ;)

Nu har jag fått med Rickard på en liten promenad. Andra promenixen på ett år. Jag är på G :D
Ha en bra onsdag. Puss och Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0