Amanda 15

Först och främst: GRATTIS AMANDA PÅ 15-ÅRS DAGEN!!
Hoppas det blev en dag du sent glömmer ;)Haha nu är du inte så liten längre, även om du är min lillesyrra. Aja grattis iaf.


Helgen har varit väldigt lugn. Josefin har varit hemma ju och det var SÅÅÅ roligt att träffa henne - min lilla underbara sötgumma. Love you soo much <3

I fredags körde jag in till stan vid halv 12 på kvällen (första gången in till stan och första gången när det är mörkt) Bra där av mig :). Sen i lördags höll vi på med Josefins hår hela dagen kändes det som. Vi kokade det och en massa för att försöka få ur hennes hårförlängning men det gick inge vidare. Hon blir helt enkelt tvungen att betala de där 700 kronorna det kostar (+klippning och färgning och allt)

Vid 4 på eftermiddagen var jag och pappa och tittade på Johannes cup i Skutskär. Hans lag vann hela cupen. Det var faktiskt roligt att titta på dem. Han är verkligen duktig min lillebror! Stolt är ja :D

Idag har vi bara vart hemma och grattat Amanda. Det har kommit folk och det har blivit massa fika hela dagen. Var och skjutsade in Josefin till tåget för ett tag sen och så lämnade vi Veronica hemma också - helgflickan.
Nu är vi hos Magdalena och tittar på lite tv och tar igen lite datatid som jag missat nu i helgen. Hehe.. Men ha en trevlig söndagkväll iaf!

Agnes - tänker på dig min lilla stumpa!
Love you sweetie <3


Kommentarer
Postat av: Agnes

va söt du är gumman <3

2008-10-12 @ 21:41:52
URL: http://agneslangerth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0