Tisdag!

Igår och idag har jag gjort undan massor! Fixat med skolan och kontaktat de som behövs inför nya terminen. Jag kommer läsa även denna termin på distans vilket känns jätteskönt att det gick att lösa! Sen har jag gjort undan de uppgifter som varit kvar för att vara helt i fas. Bara en PP-presentation nu på 7 min som jag ska göra ikväll sen är jag helt klar! Om de blir godkända då dvs.. 

Fick en bitch slap av magen idag. Det har varit bra nu sedan jag var på sjukhuset sist så då får man upp hoppet igen. Sen kommer det. Det bara högg till i magen och jag började hulka av smärta. Jag ska dra igång de nya kurserna och få koll på dem nu denna vecka men sedan ska jag ta tag i allt med sjukhuset igen. Det tar ju alldeles för lång tid allting och så här kan man ju bara inte ha det.. 

Inga nya bilder tagna.. Jag ligger bara hemma i de risigaste mjukisarna jag äger, raggsockor, osminkad och med en trasslig tofs mitt på huvudet. Men ni får några av mina favoritbilder på oss istället. Inga vidare bilder i sig kanske men jag kommer ihåg hur lycklig jag var när alla togs! 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0