Good night!

Nu tycker Edward att det är färdigpluggat för idag. Imorgon är det dags. Jag trodde den var på fredag men den är tydligen imorgon så jag missar en hel pluggdag.. Världens enklaste kurs egentligen. Bara två fel på den. 1. Alla frågor till tentan bygger på kurslitteraturen. Jag hatar när man gör på det viset och inte kan lista ut svaret på något sätt för att det ska vara precis de orden som författaren använt. Har man inte läst litteraturen kan man alltså inte svaret på en enda fråga. 2. Kursen är på engelska. 

Jag har inte varit i skolan sedan jag skrev sluttentan i juni.. Då trodde jag att det var min sista tenta och att jag skulle dra igång min mäklarkarriär. Man kan ju säga att det inte riktigt blev som jag tänkt mig.. Det blir alltså inget kärt återseende men det blir skönt att få den gjord och det blir skönt i sommar att få ta examen. 


Nu blir det något avsnitt Pretty little liars.. Jag som varit så emot tv i sovrummet har totalt ändrat mig och kommit fram till att det är det bästa någonsin. Särskilt när man är sjuk. 


Kommentarer
Postat av: mormor

<3 <3 <3 <3

2015-01-15 @ 08:16:45
Postat av: josefin

<3 <3 <3 <3 <3

2015-01-16 @ 04:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0