Glöggmys!

Ikväll har jag skrattat så tårarna sprutat. Det var skönt att känna dig riktigt glad med världens bästa människor! Alltså vi fyra Nilssons tillsammans.. Till och med Andy och Mattias tittar konstigt på oss ibland. Lilla klanen for life ❤️ 

Vi har ätit pizza och så har vi haft pre-christmas med årets första glögg. Det var faktiskt brors som styrde upp glöggkväll. Jag tycker egentligen att man ska vänta till första advent men det är så himla gott så i år kunde vi inte hålla oss.. 

Idag har jag verkligen varit helt borta i skallen.. Sjukt hur olika man blir påverkad av medicinerna. Ena dagen känner jag mig som vanligt, kör bil och har till och med jobbat. Idag hade jag knappt kunnat räkna ut de enklaste mattetalen. 

Det är en sak att umgås med människor och göra saker när man tar morfin. Men att göra något som kräver endel av en är ju något helt annat och det är oftast ingen idé över huvud taget. Jag förstår att det är svårt för vissa människor att förstå sig på att man kan sitta och le en helkväll med familjen men är för sjuk för att jobba eller vara i skolan.. Men det är så det ser ut just nu!

Tack världens bästa ni för ikväll! Gu så jag njuter när vi alla fyra är tillsammans. 








Kommentarer
Postat av: Kerstin

Åhhhhh, JAG VILL OXÅ va med!!!! 😍
Puss från den lyckligaste mamman på jorden! 😘

2014-11-10 @ 02:37:47
Postat av: mormor

Kramar till er alla <3

2014-11-10 @ 09:57:52
Postat av: Annso

Jag tycker absolut att du är värd skratten, ni är så gooa med varandra <3 <3 <3

2014-11-11 @ 17:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0