Next stop: Norrlandet!

Igår var jag och fick nya naglar igen. Jag gör dom hos världens goaste tjej ute i Björke. Vi har träffats 3 ggr nu men det känns som vi har känt varandra hur länge som helst! Helt underbar! ❤️
Jag skulle vara där kl 16. Jag åkte buss ut dit. Bussen var där prick kl 16. Problemet var bara att jag lyssnade på musik och satt och tittade ut igenom fönstren i min egna lilla värld. När jag kom tillbaka till verkligheten kände jag inte alls igen mig. Jag gick fram till busschauffören och frågade om vi hade åkt förbi den busshållplatsen jag skulle av vid. "Jaa det är nog en kvart sedan!" Jag hoppade av på första bästa busshållplats och så fick boyfriend rycka ut. Detta är varför jag inte ska ge mig ut på saker när jag har för mycket ont eftersom det oftast resulterar i mer medicin. Jag blir ganska borta av bonusmedicinen och i en egen liten bubbla. Jag kom iaf fram tillslut. 



Alltså hur söt är inte hennes barn? Såna galna ögon. Och ögonfransar!! Jag vill bara kidnappa med mig honom hem varje gång.

Jag kom hem med fina naglar! Det blev tyvärr inte riktigt som någon av oss tänkt sig. Jag ville ha ljusa med ljust glitter på några av naglarna. Problemet var att när gelén kom på över glittret så slutade det glittra. Men de blev ljusa och fina ändå! På långt håll så ser man ingen skillnad på dem så det spelade ju egentligen inte så stor roll. Sötaste Suzan blev inte nöjd själv så jag fick inte betala denna gång. Hon är under utbildning men hur duktig som helst! Om ni vill ha fina naglar så rekommenderar jag henne verkligen! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0