Fix och trix

Idag har jag haft Martina och Melina på besök. Bästa Marta har hjälpt mig och satt upp hyllor i garderoben eftersom min kära pojkvän aldrig fick tummen ur och gjorde det.. TACK!! Nu sitter dom på plats och garderoben blir drömmen!!! Ni får se bilder imorgon när det är klart :) En liten notis när det gäller garderobsfixet; hur tusan kan K-rauta anställa en tjej med sillisar, för långa naglar, för mycket smink och som dessutom inte kan någonting när man ber om hjälp? Nej tacka vet jag karlar på sånna ställen. Jag fick mina skruvar som jag skulle ha men efter alldeles för många minuter och efter att hon försökt fått upp skruvarna ur lådan åtskilliga gånger utan vidare resultat med sina klor..

Jag har kollat på dokumentären om de 3 stackars tjejerna som varit kidnappade i 10 års tid. Fruktansvärt! Jag personligen tycker att det är helt sjukt att ingen av grannarna reagerat på allt konstigt som dom sett, men det finns väl en förklaring till det. Skönt att de är ute ur huset och i tryggt förvar. Däremot har de nog många år framför sig för att försöka få ett normalt liv, om de någonsin kommer kunna få det. Hur kan man vara så fruktansvärd och göra så hemska saker mot andra människor? Ibland blir jag lite rädd för vart världen är på väg..

Nu ska jag stoppa i min bettskena (haha) och försöka få lite skönhetssömn.. Jag sover alldeles för lite igen och har huvudvärk för det mesta. Har börjat haft glasögonen på mig mer och det blir lite bättre, men jag ska ge bettskenan en ny chans för att se om det också hjälper. Jag ligger och spänner mig hela nätterna så det borde hjälpa.. Men man har väl aldrig känt sig osexigare än med bettskenan i munnen ;)

God natt med er!


Kommentarer
Postat av: mormor

Jag har också bettskena och du vill väl vara lika mig :)

2013-05-24 @ 23:08:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0