Tentaskrivning på morgonkvisten!

Inatt kunde jag inte somna.. Jag gick och la mig med Andreas vid tolv men när han börjad snarka insåg jag att det bara var att gå upp och göra ett nytt försök senare. Jag tittade på några avsnitt av Vampire Diaries och sen satt jag och skrev ner lite funderingar.

Imorse vaknade jag ändå ganska tidigt trots att jag somnade väldigt sent. Det kändes skönt på något sätt, som på den gamla goda tiden! Jag vaknade utan ont och satte mig därför snabbt och skrev tenta eftersom hjärnan var klar. Nu börjar dock magen smyga sig på lite och jag är glad att jag var effektiv så länge jag var tablettfri. Allt går så mycket smidigare då. 

Nu är jag klar med del 2 och har bara sista delen kvar. Del 1 handlade om vilka kalkyler man med fördel ska göra innan man förhandlar om en offert med olika företag. Del 2 handlade om budgetering och del 3 handlar om internredovisning. Trodde aldrig jag skulle klara att skriva den här tentan med tanke på mitt tillstånd i fredags. Men just nu ser det ganska ljust ut! Den ska inte vara inne förrän imorgon vid midnatt så det känns som att det kommer gå vägen :)






Kommentarer
Postat av: mormor

Vilken kämpe du är <3

2014-09-28 @ 12:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0