Fix och tricks-dag

Har sprungit runt på stan hela dagen känns det som :P Kopierat och köpt och grejsat och fixat. Var även till banken för att betala in visumavgiften, man fick inte göra det på internetbanken. Och fy tusan vad jag hatar banken alltså!! Blä, jag har varit där typ 3 gånger och alla gånger har det varit strul och ASLÅNG kö. Hatar swedbanks service.. Enda anledningen till att jag bytte från Nordea var för att ha samma bank som någon annan och för att kunna ha Dito på kortet, men inget av det spelar ju någon roll längre, så jag kanske borde byta tillbaka till Nordea när jag kommer hem? :S hmm..

Nu har jag betalat in Au Pair avgiften, försäkringen, polisregisterutdrag, och visumpengarna också. Bara internationellt körkort och hälsoundersökningen kvar att betala och för er som är intresserade av att åka kan jag tala om att allt man måste betala slutar på ungefär 12 000 kronor, sammanlagt. Det sved när det försvann från kontot kan jag säga, nu ekar det där inne! hahahoho.. kul, not!

Jag fick med mig Thomas till Sthlm på onsdag, när jag ska till ambassaden. Tur, då slipper jag åka själv. Det är ju alltid roligare med sällskap!

Jaja.. Precis 7 veckor kvar nu tills jag åker.



♥ d i t o


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0