Härlig lördagkväll

Igår hade jag och Rickard en supermysig dag. Vi tog en lång sovmorgon och sen hade vi det bara mysigt hela dagen. Vi kollade på lite tv, lite OTH, jag sminkade Rickard (oops det fick jag inte tala om).. Vi åkte och handlade lite mat, det var ganska tomt här i kylskåpet eftersom vi har varit i Hedesunda hela jul och nyår typ. Som kvällsmat blev det varma mackor med svampstuvning, mumma! Sen kom Virran, Sebbe och Dustin hit. Det var första gången Dito och Dustin träffades men det gick faktiskt bra. Dito är ju något större men han var faktiskt väldigt försiktig och skötte sig finfint ;)

 

 

Korten är tagna för någon månad sedan. Han har växt endel sen dess men han är fortfarande liten :P

 

Ja vi tittade på lite film och så igår och så blev det endel prat också.. Plus att vi var ju tvungen att hålla koll på voffsarna så de inte mosade varandra (mest koll på Dito alltså :P). Virran gick hem vid  12 för hon skulle jobba idag men Sebbe blev kvar till runt två. De satt och nördade tvspsel och jag gick och la mig i sängen och kollade på One tree hill.

 

Ännu en mysdag med mina prinsar väntar, det ser jag fram emot! :) Ha en alldeles underbar söndag!

 

 

<3


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken fin hund ni har!!! Kramisar

2010-01-03 @ 17:42:48
Postat av: Anonym

Bra tips om indiska... Ska fundera... Angående boken så är jag inte helt hundra på var jag har den om jag ska vara ärlig... Antingen har jag gett den till mamma för att hon ska ge den vidare till dig innan flytten eller så ligger den i någon av lådorna... Vill du ha den nu på en gång eller kan vi gå igenom lådorna under veckan? Om jag inte skulle hitta den, vilket jag är 99 % säker på att jag gör. Men om inte: Är det okej att jag köper en ny bok till dig då?? Men jag lovar. Jag ska leta!! Sorry, men det gick så fort i flytten, men nånstans ska den ligga. Kram

2010-01-03 @ 20:59:10
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ska upp på vinden och leta ikväll...

2010-01-04 @ 13:53:36
URL: http://frutrostek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0