funderarewwe

Mitt huvud snurrar som en jag vet inte vad nuu.. Haha alltså inte själv huvudet men allt som är innanför ;) Okej, jag formulerar om det för det blev inte bättre när jag försökte förklara heller. haha.. Jag har väldigt mycket att tänka på nu. Så! Har suttit i telefonen halva dan och ringt runt överallt och ingenstans. Har väl kommit en liten bit men på torsdag får jag veta det slutgiltiga. Annars är det ju faktiskt inte kört heller, det kommer fler chanser.

Undrar om alla tänker så här mycket som jag gör? Haha. Jag är en riktig liten funderare jag.. Tankarna flyger fram och tillbaka hela tiden och byter ämne hit och dit. Jag kan bli ganska frånvarande när tankarna flyger iväg. Och jag funderar på ALLT just nu: framtiden, jobb, karriär, studier, mat, Rickard, Thomas, Naturkunskap, städning, världen, bilar, Jönköping, bajspåsar, kriminalitet, skor, telefonsamtal, Polen, kurser, Dito, engelska, Karoline, resa, socialen, Etik och Livsfrågor, slapp, Cubus, Hedesunda... Hmm. Var det en tusendel av allt tro?  Det är inte lätt för en blondin när huvudet får jobba såhär mycket ;)

Vet ni vad jag har gjort? Jag har skrivit ett brev till mig själv som jag ska öppna om 5 år. Exakt den 21/1 2015 (det var det datumet jag skrev det). Och så har jag liksom skrivit så som jag vill att mitt liv ska se ut just då. Då har man lite mål att sträva efter.. Jobb? Barn? Resa? Hus? Gift?..  Såklart ändrar jag ju mig hela tiden om vad jag vill göra med mitt liv och jag är 19 år så det är inget konstigt med det heller, men samtidigt måste man ju börja fundera på vad det är man vill göra. Jag kan ju liksom inte bara sitta hemma hela dagarna, man måste ju göra något! Såklart behöver jag ju inte göra som det står i brevet om jag ändrar mig, men man sätter igång tankarna lite om hur man vill ha det, och jag tror det är bra. Om inte annat så blir det roligt att läsa det där sen när jag är 25 ;)


 

En sak är i alla fall säker. Mina lyckoskutt har definitivt kommit tillbaka.

Så du behöver inte vara orolig mammsen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0