Tiden går fort.

Haha jag och Rickard pratade igår om att det är helg idag igen.. Tiden har börjat gå så himla fort. Rickard tror att jorden har börjat snurra fortare, men min teori var att han börjar bli gammal ;)

I onsdags hade jag och mamma en mysig kväll.. Jag åkte hem från stan vid 4 typ, efter en dag med Diva och Virran :) Fick föresten en jättefin inftyttningspresent av henne.. Iaf, när jag kom till mamma så åt vi och så. Sen var jag till Sören med Rickards bil för vi trodde det var något fel på den. Men det var det inte, tur!
Vi la Simon rätt tidigt och läste böcker som mamma brukade läsa för oss när vi var små. Sen satt vi och pratade i massa timmar. Åt semla ock slutade kvällen med ännu en bok från förr. Mamma är bäst <3

Igår vaknade jag tidigt. Och jag var själv hos mamma så jag tänkte att jag lika gärna kunde åka in till stan. Kom in vid 9 och då kröp jag ner med sjuklingen en sväng innan jag gav honom frukost på sängen :) Sen var jag, mormor och Ida och åt på Sibylla. Yummi! och så hjälpte vi moster att städa ur deras gamla lägenhet.

Amanda kom hit igår kväll och jag gjorde en myskväll för henne här. Jag var på yogan och det var roligt. Men jag har noll balans, är klen och ovig. Men det ska bli ändring :)

Idag är Amanda här, hemma och är sjuk. Lillsnuttan. Halv 2 ska jag till Af och träffa någon. Sen vet jag inte vad det blir. Någon form av mys när älsklingen kommer hem. Ut och äta? Bio? Mys hemma? Vet inte än.. :)

Imorn blir det iaf utgång med Diva, Virran och Tessan. haha vi bestämde det för en månad sedan och äntligen är dagen snart här. Glamour girls! ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0