Con gratulations Virran ;)

Aja.. Jag orkar inte tjafsa med dig din fjant. Jobbigt att du inte kan skriva namn. Jag HATAR bloggbråk, så himla barnsligt. Men jag måste ju liksom få försvara när du inkräktar på min blogg, och eftersom jag inte kan kontakta dig personligen får jag skriva det här..:
Jag tycker iaf att ett fosterbarn ska känna sig lika mycket medlem i familjen som vilken som helst. Vad är annars poängen med det? Låta ett barn bo i en familj men hela tiden påpeka att barnet inte hör hemma där.. Nej tack, så funkar det bara inte. Karoline och Kenny var med när bebisen föddes, de har haft hand om honom sen första dagen. Och han är min kusin! Så är det. Punkt. Slut.

Fasiken va less ja blir. Och det blev Karoline med..

Nu ska jag iaf äta mat med älsklingen sen ska vi på yoga halv 7.. Haha jag tycker att det ska bli så roligt att Rickard ska följa med.. Gud va gymnastiska vi kommer bli. Haha! Jag tror faktisk att jag kommer älska yoga. Det känns som att det liksom är min grej.. Men man vet ju aldrig. Utvärdering kommer.. :)

Föresten! GRATTIS VIRRAN till den GODKÄNDA skrivningen! Snart har du också körkort :D

Kommentarer
Postat av: Filip

ja man kan ju fundera va de är för fjant

2009-01-22 @ 17:30:04
Postat av: kattis

Vet precis hur det är och ha folk som skriver en massa skit på ens blogg om familj och släkt och vägrar ge ut namnen. Garanterat att det är en idiot som är avundsjuk på dig som vill klanka ner på dig och dina nära och kära. Stå på dig och skit i idioten :)

2009-01-22 @ 18:07:53
URL: http://elegante.blogg.se/
Postat av: hej

på pekade bara de sanna faktumet, att det inte va din riktiga kusin och deras riktiga barn men sorry om du blev så stött för de!

2009-01-22 @ 20:43:20
Postat av: virran

varför ens påpeka en sån sak?? och om du måste göra det så skriv för fan ditt namn! du måste ju kunna stå för vad du säger??! fega jävel.

2009-01-22 @ 21:56:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0