;(

Ge mig något som tar bort urinvägsinfektionen nuuuuuuuu!!! (igen)

Jag har fått en remiss till sjukhuset (igen) men jag har 76 dagars väntetid. Blä!

Plus att de ger mig bara pencelin och sen skickar hem mig.. Förra året åt jag 8 pencelinkurer (+1 som varade i 2 månader) Vad är felet? Är man läkare ska man se till att människor blir bra. Inte ge mig en pencelinkur (igen) och tro att den gången blir allt bra..

Synd att jag inte är smartare, då skulle jag bli läkare utan att tveka!!

 

BLÄ BLÄ BLÄ!!

 

Dagens positiva: (När man inte mår bra är det viktigt att se ljusglimtarna i alla fall.. Idag var det svårt men jag hittade några i alla fall)

- Jag har kommit igång med pluggandet och jag börjar förstå litegrann hur det hela fungerar iaf.

- Snäll-Magdalena kom och hjälpte mig lite med plugget plus att hon lämnade en pärm med alla hennes anteckningar som hon hade när hon gick den här kursen.

- Jag tog ett bad och då blev urinvägsinfektionen lite bättre (åtminstone för stunden).

- Jag åt goda scones till frukost.

- Jag tog mig ut på en promenad fast jag egentligen bara kände för att ligga under täcket och gråta för det gör så ont.

Dagens ännu mer positiva:

- Det hade kunnat varit värre!

 

Ha en bra eftermiddag! Själv ska jag plugga vidare, äta lite mat och sen ta mig ner till SATS för att träna. Tänkte gå på spinning men det kan jag ju glömma nu med min onda pussy!

 

 


Kommentarer
Postat av: Linda

Evelina

Tror inte att det är bra att du badar om du har urinvägsinf. då blir det bara värre. Men värme mildrar ju smärtan, skaffa en värmedyna istället!!

Sen vet du att det är viktigt att kissa efter samlag, torka sig rätt, inte bada utan duscha försök dricka mycket surt...men detta har du säkert hört förut. Gå till din HC be om att de gör en odling utifall du har någon bakterie med resistens så du får rätt antibiotika!!Jag hade precis samma problem när jag var i din ålder, men ingen förklaring fanns de gjorde en del unsersökningr men hittade inget som förklarade varför.......Jag lovar dig att det blir bättre med åren..ingen tröst idag såklart!!!! Men försök o följ"reglerna", men inge som INTE haft urinvägsinf vet hur grön jävligt det är...hopas det ordnar sig/KRAM vinnersjö Linda

PS du kan bli doktorDS

2010-02-17 @ 19:58:51
Postat av: Evelina

svar till Linda:

Hej! Vad gullig du är. Tack för tipsen men tyvärr var det inga nya. Jag har hört det där tusentals gånger. Har försökt med allt!! Dricka mycket (citron, tranbär), lösa kläder, bommulstrosor.. Precis allt! Jag åkte in och ut på sjukhuset hela förra året och de har gjort odlingar och undersöknningar och sånt och jag får pencelin men den kommer fortfarande tillbaka. Vet inte vad jag ska ta mig till :S Ska i alla fall boka tid hos homopat nu, jag är beredd att ge allt en chans bara jag blir av med skiten!! Och jag vet att det inte är bra att bada men när det är som värst är det det enda som hjälper och då tar jag gärna en "paus" från det onda bara för att vila upp mig lite. Tack för att du är snäll som bryr dig. Hoppas allt är bra med er! Hälsa Simon så mycket :) Kram kram !!

2010-02-17 @ 20:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0