Neerds!

Idag blev det lunch/middag på Java med Josefin och Johan. Världens godaste salami/brie fucaccia (??).. 


Och så var vi världens nördigaste par.. Vi hade dessa skor innan vi träffades så vi har faktiskt inte köpt dom för att matcha.. But still, haha! 


Jag följer med till Östhammar några dagar.. Det blir mysigt! Edward trivs jättebra där dessutom! 


In love!

Som ni kanske förstått har jag hittat en ny kärlek! Denna hunk och jag har alltså bestämt att det ska vara vi nu.. ❤️ Så nu vet ni det också! 




Alexandra och Melina!

Idag när jag var på min prommis ringde Marta och frågade var jag höll hus då hon stod och plingade på min dörr utan resultat.. 20 minuter senare var jag hemma och fick besök av dessa små gobitar! Vi har fikat och busat! 



Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Dagens promenad blev 8 km lång och väldigt svettig! Underbart sensommarväder!



Babyshower!

Idag tog vi en härlig prommis i Boulongern jag och Eddi. 


Sen drog jag iväg på babyshower. Vi hade jättemysigt och Lovisa anade ingenting innan så det blev verkligen en överraskning :).






Efter babyshowern åt vi lite och sen drog jag iväg på dagens andra prommis. Jag hade en sån obehagskänsla i min kropp och promenader löser (nästan) alla problem som sitter i huvudet..




Sen har vi bara druckit te, jag har rensat bort massa plugggrejer i alla lådor (Wohoo!!) och så har vi suttit och tittat på golf i flera timmar.. Eller jag tittar väl egentligen inte så mycket för jag förstår verkligen inte charmen med golf. Hade någon sagt till mig för ett halvår sedan att jag skulle sitta och titta på golf en hel söndagkväll skulle jag skratta år skämtet. Men jag njuter av att det är mörkt ute, massa tända ljus, fullmånen utanför, trevligt sällskap och massa Marianne. Hur goda är inte dom? Jag kan inte sluta äta dom! 

Hoppas ni haft en fin helg! 


Weekend

Vi klarade seminariet och C-uppsatsen är klar!!! Om någon vecka kommer den ut på Diva så då kan alla som vill läsa den hitta den där.

I fredags efter redovisningen kom Johan hit. Vi var ut till mamma och åt grillat till middag med gänget.




Alltså denna hund får så mycket kärlek av alla att det är helt galet. Lillhjärtat!

Igår hade vi en jätteskön dag. Jag hade ganska ont så vi låg hemma och tittade på de två sista Johan Falk-filmerna! Sen var vi till Valbo en sväng och shoppade lite, åt lunch på Ikea och på kvällen tog vi en liten runda på söder för att titta på lite folk. Det var crusing i Gävle igår och förlåt om jag är dömande nu, men snacka om att vi kände oss felplacerade bland alla "sluskar". Helt galet vad mycket speciella människor det var överallt.. Men månen var fantastisk!! 


Idag är Johan och spelar golf och jag ska ta med mig Eddi ut på en liten prommis! Jättefint väder ju!! 


Less!

Idag känner jag mig bara så himla tom. Hur lär man sig leva med en kronisk sjukdom som varje dag gör ont och som tvingar mig att varje morgon börja dagen med 10 olika tabletter (för att sedan fortsätta och fylla på för att komma upp i 27 tabletter när dagen är slut). 

Imorgon är det slutseminarie och det skulle vara sån himla lättnad att bli godkänd, klar och få ta ut min examen. Men just nu skiter jag i vilket.. Vad ska jag med en examen till om jag ändå inte kan jobba? Det känns bara så himla värdelöst. Jag vet/hoppas att det kommer bli bättre någon gång men det känns för långt borta för att räkna med det och leva efter att det "sen" kommer blir bra.

Jag blir alltid nere efter läkarsamtal. Min läkare ringde idag efter uppehållet när hon haft semester.. Skönt att ha henne tillbaka! Men samtidigt inser jag verkligen hur tufft allting är och hur sjuk jag faktiskt är när jag är på sjukhuset och när jag pratar med läkare. Det finns liksom ingen ljusning och ingenting positivt, någonsin. 

Jag är fortsatt sjukskriven. Jag ska ev. prova ut en ny behandling snart eftersom denna inte heller fungerar (vilket innebär ännu en omgång av ännu sämre mående när kroppen anpassar sig till den nya behandlingen). En remiss är skickad till Akademiska för att göra en utredning där med deras smärtspecialister. Jag ska göra bentäthetsmätning om någon vecka för att medicinerna påverkar sådant så mycket. Jag ska till ännu en avdelning på sjukhuset snart för att kontrollera resten av magen och för att se hur påverkade övriga organ är av endon. Jag ska till sjukhuset snart igen och träffa min läkare för vidare behandling.. För att bara nämna några.

Jag HATAR att vara sjuk. Jag vill inte bli bitter och jag vill inte vara ledsen, arg, besviken, tom, lättirriterad, förbannad. Jag vill bara att allt ska bli bra och att jag ska få mitt liv tillbaka. Men hur gör man? Hur ser man det positiva i det lilla, omvärderar mål och skapar nya när det inte riktigt blir som man tänkt sig, kämpar för att hålla huvudet över vattenytan trots att man hela tiden är på väg att halka under..? Hur skapar man sig ett nytt liv utifrån de förutsättningar man har just nu trots att man är där man inte alls vill vara egentligen? Jag är medveten om att motgångar kommer dyka upp under hela livet men jag kan inte se hur jag någonsin kommer att kunna acceptera min situation och göra det bästa av den. Jag kommer behöva ge upp så mycket som betyder otroligt mycket för mig egentligen för att detta ska vara möjligt.

Tydligen ska man gå igenom någon sorgeprocessen när man fått en kronisk sjukdom (eller när någon gått bort osv). Sista steget i denna process är acceptans har jag läst. Jag tror jag har stått still och stampat på detta steg i flera år. Det kanske börjar bli dags att släppa in acceptansen i mitt liv för att kunna släppa all sorg över hur mitt liv är och gå vidare. Kanske lämna det gamla livet som liv nummer 1 och se tillbaka på det med glädje och lycka. Sen kanske jag behöver nollställa allt och starta ett nytt liv som liv nr 2, där jag helt enkelt bygger drömmar och mål utifrån hur mitt liv ser ut efter att jag fick min diagnos. Jag mår bara dåligt av att varje dag vakna och vara ledsen över att jag inte vaknar till en dag på Svensk Fast, att ha all den energi jag hade tidigare, kunna ta en promenad utan att behöva ligga och vila någon timme efter för att det gör så ont, hänga med massa vänner, vara glad och lycklig och helt enkelt må bra. Jag borde istället vakna och vara tacksam över allt bra jag har istället för att se det jag inte har, och försöka att hela tiden göra det bästa av allt och se det positiva i det lilla. Det låter bra, men det är extremt svårt att flippa över detta i huvudet. I will try though. 






Lite nytt!

Jag har utökat min servis med en present från Småland. Tack bästa ni!


Och så har jag utökat mitt parfymförråd med min parfym som jag har använt i många år. Jag älskar parfym och jag tycker att det är så himla personligt. Därför har jag samma nästan jämt! 200 ml Versace - Bright crystal. Loove it! Dock är jag rädd att tappa den varje gång jag ens tittar på den. Det hade varit sjukt jobbigt. 



Min gamla är 90 ml och den ser liten ut i jämförelse..


Bilder från mysiga dagarna med systrar, Fanny och mor!

Nu har jag fått lite bilder från våra två dygn som jag fick i födelsedagspresent av mami och systrarna! Tack världens bästa, finaste ni! Det är mest matbilder, haha. Men maten/frukostarna var helt fantastiskt goda! 

Sthlmsfrukosten:


En glass i Östhammar när vi var och hämtade Edward. Han blev såå glad när han såg mig! Gosis!


Massa gos i bilen på väg till Gävle.


Här har vi "förrätten" innan förrätten..


Skagentoast.. Fruktansvärt gott!!


Och den här oxfilén smälte i munnen. Perfekt!! Jag vill bara bo på ett hotell och äta hotellfrukost och goda middagar varje dag! 



Tack fina Småland för en superfin födelsedagspresent!


Och här har vi efterrättsbuffen.. Seriöst! Ni som inte varit i Högbo och ätit måste göra det!! Massa reklam till Högbo hotell!!





Efter goda middagen gick vi ner till spat och slappade där tills det stängde kl 23.


Massa tack för allt!! Ni är de bästa människorna som finns! 

Prommispepp!

Idag har jag pluggat hela dagen. Och så har jag sprungit mellan och tvättat 7 maskiner tvätt! + städat här hemma, bytt sängkläder och fräschat upp här hemma. Jag har inte varit hemma på länge känns det som så det var skönt att komma ikapp lite.. 

Nu kom vi precis hem från en prommis. Sååååå skönt att röra på mig igen. Jag har aldrig varit så här obekväm i min kropp - någonsin!! Förra gången jag hade sprutorna som behandling gick jag upp 8 kg och nu är jag där igen.. Det mesta är väl vätska men det är klart att det är annat skit också. Nu ska jag och Eddi komma igång med prommisarna igen, jag ska övertala min läkare imorgon om att få sluta med sprutorna och så ska jag sluta trycka i mig godis. Det blir nog bra! Banta skulle jag aldrig någonsin göra, men man kan ju försöka leva lite bättre åtminstone.. 






Fika av finaste Fanny!

Idag är jag tillbaka hemma igen. Tvätt, upppackning och PLUGG! Finaste Fanny kom förbi med en inflyttningspresent och så hade hon köpt med sig fika från Centralbageriet. Det blev en perfekt pluggpaus! Nu ska jag hoppa in i oppositionen igen.. Vi fick opponera på jordens tråkigaste uppsats. Men nu är det (förhoppningsvis) 2 (!!!!) dagar kvar tills vi kan pricka av C-uppsatsen! 




4-rätters i Högbo!

Inatt bor vi på hotell i Högbo. Det här var världens finaste och mysigaste 25-års present. Vi har bott 2 nätter på hotell, ätit otroligt gott hela tiden, varit på spa och njutit av varandras sällskap. Eftersom jag inte är så pigg har vi tagit det lugnt om dagarna för att jag ska orka med, men vi har haft det jättebra trots att även min mage är med på detta äventyr. Lite shopping i Sthlm idag, hämtade Edward hos Johan i Östhammar efter 4 dagar isär (gu vad jag saknat ihjäl mig efter grisen), en glass där vid hamnen innan vi fortsatte hem till Gävle för att lämna Eddi.. Bästa Dolly är hos mig inatt och tar hand om Edward. Imorgon är jag hemma igen och tillbaka i verkligheten. Då ska jag gosa ihjäl mig med min favorit på fyra ben. 

Nu ligger vi alla nedbäddade här i hotellsängarna; jag, Josefin, Amanda, Fanny och mami. Vi har så himla mysigt och roligt ihop!


Eftersom min telefon är full har jag inte lyckats knäppa några kort idag, så det fick bli en snapchatbild. Imorgon ska jag uppdatera er med resten av bilderna från dagen från de andras telefoner, men de sover nu! 

Btw så ska vi på slutseminariet på fredag!!!!! Vi står med på oppositionslistan som kom ut idag, vilket innebär att vi är rekommenderade. Så nu blir det ös med plugget tills på fredag och sen är jag förhoppningsvis (äntligen) klar!! Det skulle vara sådan tyngd som släppte från mig om jag fick pricka av utbildningen en gång för alla nu.. Can we do it? Yes we can!! 

God natt!





Födelsedagspresent!

Vi har haft en jättemysig helg! Thomas fyller 50 i höst men han ville fira detta med endast familjen så då blev det en helg på havet. Vi har ätit otroligt mycket gott och haft det jättetrevligt allihopa.. 



När vi kom tillbaka till Sverige/Stockholm kl 10 imorse åkte vi till Hornsbergsstrand. Kl 14 åkte alla hem utom jag, Musch, Joppla och Mami. De hade planerat två dygn för mig som en födelsedagspresent.



Inatt sover vi på hotell i Sthlm. Vi åt middagen på klipporna vid Skinnaviksberget med hela Sthlm och solnedgången som utsikt. Nu ska vi dra igång en film här på hotellrummet. Vi har det supermysigt!


Vi hittade en Nybroskylt på vägen till klipporna och tänkte lite på dig brors.. Som vi saknar dig!! Du skulle varit med oss.. 










Buffén får 4,5 av 5 möjliga (kunde funnits mer glutenfria bröd)!

Här är vi hela gänget! Middagen idag var precis lika god som igår.. Efter frukost, promenad och shopping i Helsinki, mys i relaxen och solat på däck gick vi till hytterna och gjorde oss i ordning för kvällens middag. Vi bor på våning 9 så vi har väldigt fin utsikt över havet. Efter middagen shoppade vi lite på taxfree, gick på trubadur, kareoke och kl 00 var det show. Jag har nog somnat sittandes 10 ggr idag.. Jag mår inte så jättebra men jag har supermysigt ändå! Så himla less på att somna/svimma hela tiden och ha ont. Men jag har haft en grym helg! Bästa ni. Tack så mycket! 






Kryssning!

Vi har det jättebra på kryssning! Äter gott, trevligt sällskap, fint väder.. Vi har solat på däck idag och promenerat runt på Helsingfors gator! 






Plugg!

Igår blev det plugg all day.. Till middag åt vi pannkisar med hjortronsylt och grädde. Kan ju ha varit det godaste jag ätit på länge. Plus att herrn har lärt mig en ny variant; pannkaka med smör(klumpar) och socker på. Hur galet gott som helst!


På kvällen tog vi en liten prommis runt hamnen och campingen i Östhammar. Tänk att Johan faktiskt bor med utsikt över detta, galet fint! 





Imorse gick jag upp när herrn skulle till jobbet. Då åt jag dunderfrulle och sen kortläste vi och fixade det sista inför inlämningen av uppsatsen som var kl 12. Nu kan vi inte göra mer.. Jag hoppas såklart att det ska bli bra nu, men jag har en lite halvtaskig magkänsla. Men vi får se!


Nu har jag stressat till bussen för att åka till Uppsala och möta upp mamma-familjen! Det ska bli såå mysigt med en familjehelg. Hoppas ni också får en fin helg! 


Korrläsning!

Arbetet är nu i min dator och jag har 80 sidors korrekturläsning att ta mig igenom. Imorgon kl 12 ska det in! Kämpa!!




Lill tassen!

Det blev ingen mer uppdatering igår för det hände inte så mycket mer.. Jag satt hela dagen och väntade på att få arbetet skickat till mig för korrläsning men kl 16 fick jag veta att det skulle komma idag istället så då hade jag suttit och väntat helt i onödan. Sen pratade jag med sjukhuset i förrgår och fick besked att läkaren skulle ringa tillbaka till mig igår (min är fortfarande inte tillbaka). Så jag satt och vaktade telefonen hela dagen, men såklart ringde de inte tillbaka (som vanligt).. När jag pratade med dem idag fick jag samma svar som alltid: "Hon försökte nå dig men fick inget svar". Deras standardkommentar när de glömt något. Konstigt att alla samtal kommer fram utom deras, och att det dessutom inte ens kommer upp ett missat samtal. Det är bara bullshit! Jag får hellre en förklaring till varför de glömde bort det än en lame kommentar om att jag missat det.

Idag blir det iaf plugg. Jag hoppas att jag får arbetet snart eftersom min hjärna går in i viloläge efter mina em-tabletter vid 17.. 

Det här var ju världens mest ointressanta inlägg. Hoppas att ni får en fin dag iaf! 

Såhär låg Eddi och sov igår så sött på sin egen tass. Gokorven! 




Soldyrkarna!

Idag klagar vi inte över pluggmiljön.. Underbara väder! Edward är den största soldyrkaren som finns (efter Musch och mami).. Han letar sig alltid till solen och ligger där och njuter! 




Stugan!

Igår kväll åkte vi till stugan efter middag från nian.. Älskar deras thai. Ute i stugan var det fullt hus! Det blev lite gofika och massa snack.





När vi skulle åka hem sprang Edward mot stranden.. Han älskar att vara där nere och busa så han stod där och ville så gärna gå ner dit, och vägrade komma när jag ropade på honom. Jag fick gå och hämta honom för att få med honom hem.. Lillhjärtat! 


Han var lagom glad på mig i bilen hem.. 


Nu är vi på väg till Östhammar. Jag blir där tills på fredag och då möter jag upp mamma-familjen för en helg på havet för att fira Thomas som fyller 50! 

Det ska pluggas massor de här dagarna för på fredag ska uppsatsen in!



Memories!

Sister och jag åt mysfrukost och tog en sväng på stan.. Tänk att det är 10 år sedan exakt som hon och jag flyttade in i just den här lägenheten tillsammans. Det var verkligen en underbar tid! Vi utvecklades otroligt mycket såklart och blev vuxna innan många andra eftersom vi flyttade hemifrån så tidigt. Men jag är såå tacksam att vi gjorde det. En av de bästa tiderna i mitt liv! Just you and me babie 💗

Jag har hunnit med en prommis so far i det underbara vädret! Nu blir det plugg!




Gofika!

Vi har haft en jättemysig kväll med välkomstfika at my place.. The fantastic four! Mysmys!

Kvällen "slutade" dock med att Musch fick en mumsmums upptryckt i facet av Joppla när hon sov.. She's defenitly back! But we love it! 








Mys med den bättre halvan av mig!

Det blev inte bio ikväll.. Men det blev middag på Coffehouse! Så mysigt att hon är hemma 💗




Underbart att vara hel igen!

I morse när vi vaknade upp hos mami i Hedesunda åt vi en god frukost made by me; krusbärskräm! Så himla gott! Lätt den godaste krämen jag vet! 

När vi kom in till stan hade Josefin lite att fixa.. Vi gick lite på stan och sen har jag pluggat några timmar med C-uppsatsen! 

Ikväll kanske det bli bio. Vi är lite ledsna över att Magic Mike har slutat gått så vi får väl hur det blir.. 

Edward har mått som en prins idag. Han har fått gos och bus i oändlighet! Precis en dag i hans smak, haha. Sötnosarna!







Hon är hemma!!!!










Buss!

Nu sitter jag på bussen mot Uppsala. Om en timme är Josefin äntligen här!!! Det känns som julafton, midsommarafton, födelsedagen, nyårsafton och alla favoritdagar tillsammans! Som jag saknat min andra hälft!! Snart snart snart!




En dålig dag blev en bra dag!

Jag har haft mycket ont idag men vi har gjort en del grejer ändå. Skönt att tänka på annat! Men jag hade inte kunnat hållit en civiliserad diskussion med någon idag, totalt väck i huvudet har jag varit pga alla mediciner.. Det är sånt man får ta!

Vi har tagit en liten prommis vid båthamnen, ätit glass, solat (det blev inget bad), hälsat på Johans bror, letat efter svamp (som resulterade i att vi kom hem med hallon istället för att vi är kassa svampletare), rensat och snyggat till Johans garderob och nu blir det gotta och mys i soffan. 

Hoppas ni haft en härlig lördag! Imorgon är det söndagen den 16/8-15!!! Som jag har längtat efter denna dagen. Älskling!! Snart är du hemma igen. Jag ska följa med till Arlanda och hämta min andra hälft.. Det känns såklart lite tråkigt att åka härifrån men att siister kommer hem väger upp allt!! 💗










Frukost!

Underbart väder idag igen.. Frukost på ballen. Nu ska vi åka och bada! 







Träffat "Mr:s" parents!

Ikväll har vi varit på middag hos Johans föräldrar.. It's getting serious! Vi har haft en jättetrevlig kväll. Nu har jag jätteont i magen, fuck. Det blir gotta och sista Johan Falk-filmen av de gamla nu. Imorgon får vi äntligen gå in på de nya! 

Hoppas ni får en fin helg. Kram på er!




Balcony!

Jag känner nu hur galet mycket jag saknar balkong.. Helt underbart att sitta ute att plugga istället för inne. Det är C-uppsatsen som vi gör sista rycket med. Oklart hur det kommer gå men vi gör vad vi kan!




Fredag!

Igår kväll kom Mr till Gävle..


Och imorse åkte jag med honom tillbaka till Östhammar. #jättepannan


Han jobbar idag men jag och Edward har det bra ändå. Jag somnade ute på balkongen i morgonsolen vid 7 när vi kom hit. Sen har jag pluggat och bara njutit av det underbara vädret. Han kom hem på lunchen och hade med sig suschi. Nu ska jag plugga någon timme till innan han slutar. Då vill jag åka till Öregrund och bada. Det är ju så otroligt fint där!!



En mysig helg här väntar men mest längtar jag bara till att det ska bli söndag för då kommer Josefin HEM!!!!! Som jag har längtat.. Äntligen ska min andra halva göra mig hel igen 💗 Love you!



Heldag hos farmor och farfar!

Idag har jag och Musch varit ute i Vinnersjö och myst i skogen. Vi har plockat hallon, kantareller, blåbär och så fick vi en stor påse krusbär med oss som farfar hade plockat medan vi var i skogen. Vi har också hunnit med att fika när vi kom, äta hemmagjord kräm till mellis och sedan fläsk, potatis och löksås till sen lunch. Underbar dag!! 









Idag mår jag bra!

God morgon! 
Vilket fantastiskt väder!!! Idag blir det plocka hallon med musch och farmor och sen ska vi nog sola och bada. Det verkar vara en bra dag som väntar med andra ord :) 




Matbesök x2

Jag fick lunchbesök av denna lilla tjockis idag.. Jättemys!


Sen fick jag middagsbesök av denna lilla filur.. Edward fick busa massa ute med sin nya boll. Han är helt slut nu, haha! 


Det blir nog ännu en Johan Falk-film ikväll.. Jag vill komma in på de nya någon gång!! 






Frallaskal och boll!

Det blev en rosa present till mig själv och en till Edward. Edward har lekt med bollen sedan han fick den för x antal timmar sedan. Så himla go! Dock skäller han så att jag ska komma och hjälpa honom varje gång den fastnar vid fläkten för den är han lite rädd för, annars lyckas han få fart på den överallt! 




Vi kommer få stå ut med varandra ett tag till!

Jag skrev tentan imorse.. Räknade jag högt borde jag ligga precis på gränsen, räknade jag lågt ligger jag under gränsen. Jag tror inte jag klarar den med andra ord och det är det jag tänker ställa in mig på! Den är gjord iaf. Punkt. 

Vi har ju sommar i Sverige äntligen! Jättehärligt väder ju.. Lyckos de som tog/blev tilldelad en sen semester i år.




Vill inte, men måste!

Hjälp vad svårt jag hade att ta tag i plugget idag.. Det är såå lite kvar men när jag är så här fucked up i huvudet blir jag bara förbannad och less på min situation och då försöker jag undermedvetet hålla mig borta från det som får mig på dåligt humör, vilket i det här fallet är plugget som inte går så bra som det brukar, och eftersom jag ändå vet att det aldrig kommer gå vägen så känns det onödigt att bli på dåligt humör i onödan.. Phu, vilken lång mening det blev. Nu ska jag iaf köra igång. Jag ger det några timmar iaf! 




Bra start!

Vi tog en riktig långpromenad idag.. Min kropp har verkligen känts sjuk de senaste dagarna och jag ville bara mörda alla sjukdomar med motion. Förmodligen går det inte men det var så himla härligt att promenera så jag hade kunnat gått hela dagen idag om det inte var för plugget (och för att jag får mer ont i magen av för mycket rörelse). Men psyket mår mycket bra efter prommisen och det är fullt av energi! Motion och frisk luft får vem som helst att må bättre.. Alla borde ta en promenad varje dag. Den behöver inte vara lång utan det viktigaste är att bara ta sig ut. Kan jag så kan ni! 






Edwards humör!

God morgon! 

Nu blir det mycket hundsnack men denna lilla vovve har verkligen blivit en egen individ (ok, det låter hur töntigt som helst).. Förr så bara va han liksom, men nu verkar han ha åsikter om saker och ting och gör bara saker som känns bra, eller som jag säger till honom. Tex. blev han alltid superglad förr när det kom någon och hälsade på. Nu blir han jätteglad när det kommer någon som han känner och lagom glad om det är någon annan. Han liksom kör sitt race.. Lilla gohjärtat!

Som tex i morse. Han kröp fram till mig när han märkte att jag vaknade. Han låg och gosade länge och jag kliade honom. När jag slutade klia försökte han få mig att börja igen, men när jag inte gjorde det blev han sur och kröp ner till fötterna och låg och tittade bort ifrån mig. Kanske inte jätteroligt med en sur hund men han är iaf speciell, och det tycker jag är roligt! Och han är absolut inte långsint. Efter en liten stund när jag pratade med honom så kom han krypandes tillbaka och hade glömt alltihopa!




Hard work med morrehjärnan!

Det blev massa plugg ikväll.. Jag lär mig av att skriva och varför inte skriva med massa färg så det blir lite roligare (och finare). Nu ska jag bara få in skiten i huvudet. Omöjligt! Jag är medveten om att det inte kommer att gå med den inställningen men jag varnar bara er på att det kommer bli fail. Och varför inte vara ärlig och förklara hur dåligt jag faktiskt mår av alla mediciner. Det syns definitivt inte i bloggen men det är dagens sanning! Mitt huvud är på riktigt helt fucked up.. Jag fattar ingenting, jag har ett minne som en guldfisk, jag somnar (snarare svimmar) hela tiden och liksom bara försvinner iväg ifrån ingenstans, jag säger fel ord om saker, jag är i en ständig dimma, jag är otroligt avtrubbad och inte alls med i matchen för fem öre. Jag klarar att ha en konversation med folk but that's it. Jag tycker faktiskt att det är helt sjukt att jag snart (förhoppningsvis) tagit mig igenom 3 års högskoleutbildning med all denna medicin. Lite envishet och målmedvetenhet så klarar man allt! Jaja, nu vet ni iaf hur otroligt dåligt jag mår även om ni inte får se bilder på det här!


Jag har pratat med bästa andra halvan i 2 h ikväll också. Jag kan knappt fatta att hon är hos mig om en vecka!! Som jag har längtat! Fina fina lillasyster 💗 

Nu ska jag sova. Sweet dreams allihopa! 


Round 2!

Nu har jag ätit middag och är redo för ett nytt pluggryck.. Det gäller att vara effektiv under kort tid, sen svävar morrehjärnan in på annat och då är det kört.




Plugg!

Idag fick jag mail om att den sista tentan jag har kvar ska göras den 12/8, alltså i övermorgon. Tack för den heads-upen! De har bytt bokningssystem till tentorna och tentan i denna kurs har inte funnits tillgänglig, såklart.

Idag har jag legat ute och pluggat några timmar. Underbart väder! Dock är min hjärna big time avstängd och det går inte att få in något i den, men jag ska iaf göra ett försök.

Det kommer vara så galet skönt när allt plugg är klart och jag får min examen! En tenta och hotta upp C-uppsatsen - that's it! Snart.




Svettig promme!

Det blev en otroligt svettig promenad idag.. Jag svettas lätt och mycket i vanliga fall, men det här... Galet! 
Edward började protestera efter 25 min så då var det bara att vända. Lite motion fick vi iaf! 




En liten spruta till Edward!

God morgon! 

Idag ska denna lilla sötkorv ta sitt ett-årsvaccin. Lilla hjärtat mitt. Tänk att man kan känna så mycket kärlek till ett djur! 

Vi var ut en sväng vid 8 men när vi kom in la vi oss faktiskt i sängen igen och somnade om. Hoppas ni alla får en fin dag! 




Söndag!

Ännu en bra dag har passerat.. Ikväll blir det bara lugnt och mys. Herrn på bilderna börjar jobba imorgon efter 4 veckors semester. Själv är man hemma ett tag till och jag skulle göra vad som helst för att byta med alla er som börjar jobba imorgon! Fuck sjukdomar, älska jobb! Jag vill jobba jobba jobba jobba NU!!! 






God lördagsmiddag!

Igår kväll lagade kocken en otroligt god mussel- och räksoppa.. Kul med människor som kan laga god mat. Jag är ju sämst men jag älskar att äta!! Vi håller på och kollar igenom alla Johan Falk-filmer. Vi har börjat om från början (2009) för att sedan gå in på de nya som kommit! Jag älskar dessa filmer.. Man får inte haka upp sig på de dåliga skådisarna och att svenska filmer helt enkelt inte är lika bra gjorda som de i Hollywood för då är det kört. Men om man ser igenom detta så är filmerna bra tycker jag! 






Vilket underbart väder vi har! Undra vad den här dagen har att bjuda på.. 


Kantareller!

Idag har vi plockat svamp.. Vi försökte hitta själv men efter någon timme gav vi upp och ringde farfar. Han kom och visade var vi skulle leta och vips så hade vi fyllt en ica-påse! De gamla kan så mycket. Vi har hittat 3 små äckliga fästingar som krupit runt utan att satt sig i bilen på vägen från Vinnersjö till Hedesunda. Jag ryser bara jag ser dom. Tänk så mycket de har förstört av mitt liv! Ush!

Det blev ett kvällsdopp innan vi åkte hem mot stan igen.. Svinkallt men uppfriskande. Mitt svettproblem har spårat iväg ytterligare. Inte så fräsch info men det rann svett om hela mig idag medan de andra var helt torra och osvettiga. Jag tror att sprutan är endast ett vidrigt minne efter att min läkare kommit tillbaka. Aldrig att jag fortsätter med skiten! 

Hoppas ni får en härlig lördagkväll! Vi har inte ätit sedan 12-tiden så vi är döhungriga. Vi får se vad det blir för gott.




En bra morgon!

Det har varit en bra dag so far.. Nu ska vi åka ut på lite äventyr! Vi hade hoppats på strålande sol och strandhäng men man får vara flexibel, haha! 









Rockiga systrarna Nilsson!

Imorse vaknade jag upp på bättre humör. Ny dag nya tag! 
Det blev frukost i sängen med paddan och några avsnitt Blacklist.. Nu har vi tagit en prommis i Boulongern! Äntligen kom sommaren :)




Jag tog på mig mitt monsterlinne så jag skulle passa in bland alla rockare som är här i Gävle i helgen för festivalen Getaway rock, haha. Eller inte.

Igår skulle jag, musch och Matti åka till ett ställe där man ser stora scenen utan att vara inne på festivalområdet och titta på festivalen därifrån och äta glass. Det är lite av en tradition! Så precis när vi skulle åka sa Musch att hon skulle ta på sig något lite rockigt så att hon skulle passa in.. När hon kom ut från garderoben hade hon ett par gråa volangshorts och en svart t-shirt på sig. Volangshorts?!?! Både jag och Matti höll på dö av skratt. Hela grejen var ju såklart ett skämt, precis som mitt monsterlinne, men det var så himla roligt ändå. Det säger endel om hur o-rockiga vi är, haha! Ok, det gick inte att berätta så att det blev roligt, det var ett sånt där moment där man måste vara med för att förstå det roliga. Men men! Det får stå kvar, haha.





Svullo banana!

Det blev en kväll ute hos mamma och Thomas ned nyplockade blåbär och mjölk. Otroligt gott! Jag vet inte ens hur många portioner jag åt..

På tal om portioner, eller nåt. Nu börjar mitt liv som svälld igen. Vätskeansamling och viktökning står som vanliga biverkningar på den nyaste medicinen som jag fick tillagd på sjukhuset. Jag ser redan skillnad i ansiktet att jag är mycket mer svullen.. Nu kanske det inte är något problem i sig men man vill ju se ut som man brukar liksom.. Jag går faktiskt hellre upp i vikt och slipper denna hemska vätskeansamling som gör att man inte har en form på någonting, bara en stor vattenballong. Det räcker väl med att man är prickig korv i hela facet av alla meds. Jaja, just detta är väl ett i-landsproblem.

Vi har iaf haft en jättemysig kväll. Nu är vi hemma igen och jag har faktiskt gått och lagt mig. Med paddan iofs, men jag ligger iaf nedbäddad. Jag har haft feber sedan igår så jag är ännu mer trött och slut än vanligt. 

Edward har inte sovit med mig i sängen på säkert 3 veckor. Han har liksom slutat av sig själv och då har det känts onödigt att tjata upp honom igen. Det blir ju trots allt ganska smutsigt i sängen av att ha honom där, men det är ju såå mysigt! Ikväll lyfte jag upp honom. Jag kunde inte stå emot. Plus att jag fick dåligt samvete för att jag råkade trampa på honom (dålig hundmamma) 🙈..

Nu ska vi titta på Blacklist och mysa! Jag har haft en riktig downdag idag (igen) när jag bara är så sjukt less och besviken på mitt liv och min situation. Livet är så fruktansvärt orättvist.. Och idag hjälper det inte att hälften (?) av alla människor på jorden har det sämre än mig och knappt har mat för dagen eller ett hem att känna sig trygg i. Idag är det min ångest över min vidriga sjukdom och min panik över karriär, jobb, inkomst/pengar och framtid som är de största problemen. Men imorgon tar vi nya tag. Keep fighting!

Puss och god natt 






Stulen korg!

Blir man nå förbannad då när man kommer ut och ser att Edwards cykelkorg är stulen? Jag som var så himla glad för den. Den var ju inte svindyr direkt men jag blir bara så sjukt less på folk som tar andras grejer. Den satt dessutom fast med massa stripes mellan korgen och cykeln så det var ingen "spontangrej" heller (såvida man inte hade en kniv/sax på sig).. Hade detta hänt innan jag blev sjuk och förbannad på livet hade jag skrivit något i stil med: "Tråkigt att du inte hade råd att köpa en egen men jag är glad att jag kunde hjälpa dig med en cykelkorg iaf. Hoppas du får användning av den." Nu efter att jag blivit pissed off på allt som förstör mitt liv har jag lite andra åsikter: "Fuck you! Hoppas karma tar dig."

Jag vet att det bara är jag som förlorar på att ha denna mer negativa syn på livet men hur tusan håller man humöret uppe efter 3 (10) år som sjuk.,?




Egen inbjudan!

Nu åker jag ut på lite äventyr till Musch och Matti! Jag har bjudit in mig själv på middag till dem och sen vill jag ta ett kvällsdopp. Jag har svettats som en gris idag och fast jag har suttit i soffan helt stilla så har svetten droppat.. Älskar klimakteriet!




Mon amie!

Idag blev det gofrukost i min älskade nya servise framför ett avsnitt av sommar med Ernst. Jag har bara sett något enstaka denna säsong så jag har några att ta ikapp.. Han är ju såå jobbig men han gör ju så fint! 




Ont i halsen!

God morgon my little sunshines! Jag vaknade med ont i halsen.. Jag har faktiskt inte varit förkyld på huur länge som helst. Jag har iofs varit sjuk på alla andra sätt typ men ingen förkylning.. Nu är jag helt igentäppt i näsan och ont/svullen i halsen. Det blir nog en ännu lugnare dag än vad jag hade tänkt mig.. 




Mitt i veckan!

Ikväll fick jag besök av Tobbe.. Vi har haft en jättemysig kväll med middag, film och 4 poppispåsar, en chipspåse och godis. Nu ska vi pömsa! När ska jag förresten lära mig att hålla mig vaken en hel film?! Sjukt. Jag fortsätter skylla all trötthet på alla mediciner (vilket iofs stämmer då 7/9 mediciner har trötthet som en mycket vanlig biverkning)..

Hoppas ni haft en fin dag!







Hemma!

Nu är jag och Edward hemma och tillbaka i verkligheten igen.. Vi ska göra ingenting i några dagar nu för att magen och kroppen behöver det. Jag är utskriven från sjukan men det betyder tyvärr inte att jag är frisk! Idag blir det prommis, få bort mitt enorma diskberg, städa och sen bara vila. En riktig slödag med andra ord. Det behövs! Imorgon har jag tvättid så då blir det också bara hemmafix. 




Less!

Nu har jag än en gång bråkat med vården.. Det är lite mitt fel men de kan väl ändå försöka hjälpa till så gott det går? Jag råkade åka hemifrån utan en av mina 9 mediciner.. Det är några att hålla koll på och trots att medicinerna är det första jag ser till att packa ner så blev det en miss. Så jag ringde för att kolla om de skulle kunna skriva ut ett nytt recept för några dagar så att jag skulle klara mig tills jag kom hem igen. Jag har pratat med sköterskan 4 ggr idag men tillslut fick jag svar att läkaren inte hade tid.. Jag förklarade att jag då blir tvungen att åka till akuten för att jag inte klarar mig utan den medicinen. "Då kan du ju lika gärna åka hem och hämta medicinen istället," fick jag till svar. Det står i min journal att jag varit inskriven i 10 dagar och ändå kan man inte vara mer tillmötesgående än så.. Jag hatar att vara så utelämnad och bli tvungen att lämna mitt liv i någon annans händer, i det här fallet sjukvårdens. Så eftersom de ska vara så efterblivna och ohjälpsamma är jag nu på väg hem för att jag behöver mina mediciner, trots att jag annars hade kunnat varit kvar och haft "semester" några dagar till. Idioter!











Öregrund!

Det är visst lite svårt att blogga och samtidigt vara privat.. Antingen inga bilder alls eller så får ni "rubbet". Ni får hela paketet helt enkelt. But that's it for now!

Vi kör Johan Falk-maraton now as we speak. Jag har ont som en gris och sover hela tiden typ, så tråkigt. Hoppas ni haft en bra dag! 









Sommar i Öregrund!

Idag har jag haft en bra dag.. Vi har åkt till Östhammar, Öregrund och Gräsö idag. En mysig tripp! Först var det riktigt fin väder när vi åkte färja, åt lunch ute på Gräsö, glass på bryggan i Öregrund och så. Men sen kom ovädret! 








Sen kom det värsta hagelovädret jag någonsin sett.. Det mullrade, äskade och precis öste ner!! Det såg verkligen ut som det hade snöat! 



Edward stackarn tyckte att det var jätteläskigt.. Fast det säger ju iofs inte så jättemycket. Allt som inte är "som det brukar" är läskigt tycker han.


God natt allihopa! Hoppas ni haft en bra semester alla som börjar jobba imorgon. Och alla ni andra, fortsätt njut. För mig känns det nästan (lite överdrivet) som att jag fått livet tillbaka efter 10 dagars sjukhusvistelse så jag är glad av allt som inte har med sjukhus att göra.




Stadsfesten!

Igår blev det en sväng på stadsfesten. Lite häng på Söderhielmska, shuffelboard på Interpool och så fick jag mina marknadsremmar som jag älskar! 




Jag fyndade nya skot igår.. Love! 


Bra dag!

Vilket härligt väder det har varit idag.. Är det första sommardagen tro? Det blev en sovmorgon till 9.30, sen gofrulle, en sväng på stan, harnäs och powernap. Nu blir det prommis med Eddi, middag och sedan en sväng på stadsfesten.. 

Den här dagen får ett bra betyg. Jag är så glad att jag är hemma igen från sjukhuset!




Mon amie invigt!

Imorse invigde jag mitt mon amie porslin. Jag älskar det! Så sjukt fint.. 




RSS 2.0