18



Ja må mig leva.. Ja må mig leva.. Ja må mig leva ut i hundrade år.. Ja visst ska ja leva.. Ja visst ska ja leva.. Ja visst ska ja leva ut i hundrade år..

Hipp hipp Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

18 år :D

Mamma Mia

Igår blev det äntligen av att titta på Mamma Mia. Den var verkligen så bra som man har hört. Så himla underbar film. Man var helt glad när man gick ut från biografen.. Haha Rickard satt och suckade i början men sen efter ett tag blev han mer inne i filmen och suckarna omvanlades till skratt. Han erkände till och med att han tyckte att den var bra, fast det fick jag inte tala om för någon annan ;)



Ikväll blir det ön.. Tror att vi blev några sycken; jag, Diva, Virran, Agnes, Mican, Hanna? och henes två kompisar. Roligt! Fast segt att jag och Diva slutar 7 och halv 8 så vi måste ta halv 8-bussen. Är ju inte Hedesunda förren klockan 9. Men roligt ska vi ha det..

 Och idag är sista dagen som 17-åring.. Haha så himla roligt. Ikväll efter 12 kan jag använda mitt legg på ön ;) :P
 Fick nyss sms från Nette "thebigboss" på Cubus. Hon ville att jag skulle komma lite tidigare idag eftersom det var så mycket att göra.. Ska nog åka dit tills 1, börjar egentligen 3. Så lite tidigare kommer jag allt.. Idag som det var så fint väder!! Aja det är ju skönt för alla som är lediga iaf..

Nu ska ja skutta in i duschen.
Men vi kanske ses på ön ikväll ;)..
HejSvejs!

Soligt

Det bästa som finns är när solen skiner.. Man blir alltid på så himla bra humör när den tittar fram från molnen :)
Speciellt denna sommar. För den här sommaren har vi knappt fått sett solen nånting..

Ska åka in med 2-bussen idag.. Börjar jobba klockan 3. Sen blir det bio ikväll. Ska se Mamma Mia, äntligen! Alla säger att den är så himla bra.. Så det ska bli roligt.
Jag jobbar 3 - halv 8 imorn igen. Ganska skön tid om det är fint väder. Sen är jag ju ledig på onsdag. Skönt det!

Och imorn blir det ön med. Jag har inte gått på någon i sommar för jag har jobbat varenda gång eller så har det varit något annat så det inte har funkat. Men imorn blir det i alla fall av. Hoppas det kommer mycket folk! Då är det roligast.. Haha plus att jag kommer kunna använda mitt riktiga legg för första gången.. I alla fall efter klockan 12. Hehe ;)

Nu ska jag ut till Amanda och solen.. För jag vill bli lite brun :)
HejSvejs!

Jag älskar dig!


















Jag älskar dig!

I´m back

Nu var det ett tag sedan jag skrev... Har inte alls haft lust at skriva.
Jag har jobbat en hel del. Roligt när lönen kommer :)

Igår var vi ut på krogen jag, Josefin, Diva och Johanna. Hade jätteskoj faktiskt. Var hos Diva först, sen vid halv 12 åkte vi till Hangloose. Var där ett litet tag och sen gick vi till Goya en sväng. Sen fick vi för oss att vi skulle leta på Hanna så gick vi till Brända men vi hittade henne inte :( Gick tillbaka till Hangloose, hämtade väskan och sen gick vi tillbaka till Goya och avslutade kvällen där. Åkte hem till Hedesunda med 2 bussen..

Idag har jag vart på sandsnäs halva dagen. Skönt att ligga på stranden lite, det har ju inte blivit så mycket sånt än i sommar.

Imorn börjar jag inte jobba förren klockan 3. SKönt!


På onsdag fyller jag 18 :D Så skönt ska det bli ;)

HejSvejs!

...


Monopol

Jag är så bääst! För jag vann på monopol.. ;)
Det här inlägget tillägnar jag supermegaförloraren! (Hrmf.. Rickard.. Host host)

Ha. Ha. Ha.
Feels good!

Snart ska jag sätta mig på bussen in till stan och vara med flickorna :). Blir troligtvis 6-bussen..

HejSvejs!

Tidig morgon

Vaknade halv 7 imorse. 4 timmars sömn kanske inte är så jätte bra.. Men jag vaknade ju och var pigg så att det var bara att kliva upp.. Tänkte åka till sandsnäs men det blåste så himla mycket..

Söndag klockan 15. Då är det intervju!

Ha en bra dag
Hejsvejs!

..

Jag kan inte sova. Eller inte för att jag har fösökt heller men..
Gick till Agnes idag när jag slutade. Åt och hade det mys med henne. Åkte hem med halv 11 bussen. Hoppade av i Ölbo och gick hem. Tog ett varmt, skönt bad.

Nu är första steget gjort..

Jag är hungrig. Ska nog gå och göra pizzamackor.
Jag är ledig imorn. Skönt!

HejSvejs!


Less. Less. Less.


Jobb

Idag ska jag worka.. 10-7.
Ha en bra dag!
HejSvejs!

Brown

Solen skiner och jag älskar det!
Har vart ute hela dagen, har faktiskt fått lite färg :)
Roligt det.

HejSvejs!

Tack för sommar

Ja nu har solen kommit fram. Äntligen kan man försöka få lite färg. Tyvärr blåser det ganska mycket, men ja ska inte klaga :P Springer runt i min rosaprickiga bikini nu. Bara för att ha den! Igår jobbade jag 12-7. Då kom Rickard in för vi skulle gå på bio. Och så tänkte vi äta nåt innan men vi var så envisa båda två, han ville äta på Mc Donalds och jag på Coffehouse. Så vi gick först till Mc Donalds och så åt han där och sen fortsatte vi till Coffehouse och så fick jag äta där :P Haha! Så fula vi är.

Sen när vi skulle på bion ville ja se antingen Mamma Mia eller Sex and the City och Rickard ville se Indiana Jones. Körde sten, sax, påse och självklart så förlorade jag :( Så det blev Indiana Jones. Hmm. Den var väl ok, men jag tror att Mamma Mia hade vart bättre. Vore roligt att se den eftersom man har vart på musikalen. Hehe men Rickard fick lite dåligt samvete och lovade att gå på båda mina filmer nästa vecka :D

Idag är jag ledig. Vet inte vad som händer?! Har iaf gått hem från Ölbo, 4 km. Bra av mig!  :)

Ska äta nåt nu och sen ut i solen.
Hejsvejs

Med andra ord

Ok det blev ganska skapligt väder idag ändå. Det har ju varit varmt och så har solen tittat fram lite nu och då. Men nå strandväder har det ändå inte varit än.. Och det är det jag vill ha. Ge Mig Nu!

Var ut och gick idag, 8 km :) Det var år och dar sen jag var ut och rörde på mig så det var skönt faktiskt! Sen har jag vart ut och övningskört lite också. Ringde och skulle boka körlektion idag också men fick veta att de hade fullt fram till oktober. Kuuul! Så vi får se hur det blir med mitt körkort. Ja ska ta det iaf, vet bara inte när :P

Nu ska vi spela spel ute i solskenet. "Med andra ord". Så himla skojs!

HejSvejs!

Trökväder

VAR ÄR SOMMAREN?

Ska det vara sånt här skitväder hela sommaren eller? Jag som var ledig idag och hade tänkt ligga ute.. Men vart är solen? Plus att det är ju knappt ens varmt ute.. Nej nu vill jag ha riktigt sommar!!



Vaknade för ett tag sedan och ska snart äta frukost. Sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Vi märker väl..
Imorn blir det jobb iaf. Och på torsdag. Kanske blir nåt mer, de skulle isf höra av sig!

HejSvejs!

The Bucket List

Har precis tittat på The Bucket List. Så himla underbar film..
Det bästa är när han kryssar av "Kyssa den vackraste flickan i världen". Mm då kommer tårarna! Och när han håller talet på slutet..

Men The Notebook är fortfarande etta på min filmtopp :)

Sitter och äter polkagrisnapp nu, direkt från Gränna. Mumma! Ska kanske ut och ta en kort kvällsprommis? Har ätit så himla mycket så magen står åt alla håll. Mackor å kladdkaka och glass och chips.. Imorn ska jag försöka igen..

Natti Natti!
HejSvejs!

Bilder från Bröllopet















Lite bilder från Bröllopet!

Ida och Hans

Det var hur fint som helst igår i kyrkan. Ida vart helt underbart fin! Som en liten prinsessa..
Gräddvit klänning med släp hade hon och så hade hon en guldkrona :) Ja vill också ha krona när jag gifter mig! Och så hade Hasse jättefina kläder med, skitsnygg slips, eller nåt sånt :P.. Jag tror iaf inte att jag skulle klara att gifta mig, jag skulle böla hela brölloppet rättigenom.. Plus att jag skulle vara så himla nervös att jag skulle svimma innan jag ens hunnit ut i gången.. Nej bröllop på en strand får det bli, ett litet sådant,  

Det var mysigt på kvällen med.. Helt klart lyckad dag! Och från och med nu heter de alltså Hans och Ida Trostek.. Niice!

Orkar inte skriva nu.
HejSvejs!


Midsommardagen












Undra vem som är fet och ser ut att vara med barn ja.. Ha där fick du Peter! ;)

Bröllop!

Ja idag är det lördag och jag har tagit ledigt för det är bröllop :)
Ska bli jätteroligt faktiskt! Fast jag skulle vara nervös som tusan om jag var dom (Ida och Hasse alltså). De verkar coollugna, jag förstår inte. Hm man kanske själv skulle ta och gifta sig? Eller inte..
Aja, jag hoppas iaf att de lever lyckliga i alla sina dagar. För det ska man göra om man har gift sig, inte hålla på och skilja sig hit och dit. Det tycker jag inte om!



Soligt är det ute också, vilken tur. Det blir så mycket roligare om det är fint väder, än om det regnar.

Nästa vecka blir det lugnt på jobbet. Skulle bara jobba tisdag och torsdag men jag tog åt mig 6 timmar på lördagen också. Det är ju dubbelt ob då så man får betalt för 12 timmar. Det är bra och det kunde jag inte tacka nej till! :)
Därermot kunde det bli mer jobb om jag ville för det är lite extra mycket att göra nästa vecka.. Så vi får se. Blir det fint väder vill jag nog vara hemma och bli lite brun :)

Bröllopet börjar 3 i Årsunda men vi ska dit lite tidigare.. Så vi skulle åka vid halv 2 tror jag..
Måste nästan börja duscha och göra sig klar om man ska hinna ;) Haha!

Just ja, har jag sagt att min rosaprickiga Victoria´s Secret-bikini har kommit? Det har den iaf och den var faktiskt jättesöt. Har även fått trosorna till den lila men inte överdelen, den kommer i slutet på juli/ i början på augusti.. 

Ha en trevlig helg!
Hejsvejs!

Pappis

Aj aj aj i mina hälar gör ont.. Imorn blir det högklackat!
Jobbat hela dagen idag då. Klirr i kassan blir det! Men jag hatar att jag är 17, får 25 kronor mindre i timmen än om jag hade varit 18. Det suger!!

Ska ta ett bad nu och sen ska jag försöka somna tidigt eftersom det blir jobb hela dagen imorn med.



Ville bara tala om att min pappa är bäst av alla. Så himla underbar! Han var så himla gullig idag. Kom fram till mig i morse med en liten korg med frukost och så åt vi ute i solen innan jag skulle åka och jobba. Jag var ju ensam.. Sen kom han in och hälsade på mig på Cubus också nån gång mitt på dagen. Och kom och hämtade mig gjorde han med när jag slutade så jag skulle slippa vänta på bussen. Bättre pappa än min får man leta efter! <3

Ikväll ska alla tjejer ut, och här sitter jag som ett annat mobboffer och inte har nåt liv.. 



Less. Less. Less.

HejSvejs!
 

Josefin..!



Jag med gumman <3

Var ett tag sedan

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev. Aneldningen till det är att jag har väldigt mycket annat att göra.. Känns inte som att jag har något liv längre.. Åker hemifrån 9 på morgonen och kommer hem 9 på kvällen.. Jobbar väldigt mycket.. Skönt att det blir lite lugnare nästa vecka.

Men idag har jag faktiskt varit ledig. Åkte in med Rickard till stan och så åkte jag till Diva. Kom dit vid 7 typ så jag gick och la mig med henne och så sov vi till 9 ungefär :) Gjorde inget speciellt på på förmiddagen, tittade på nåt sex and the city avsnitt och åt värsta goa frukosten :P Sen lite senare åkte jag Diva och Gittan ut och plockade en massa smultron.. Det blev faktiskt en del.. Haha ja trevligt hade vi. Sen åkte vi ut till havet och hade lite picknick :) Riktigt mys faktiskt!

När vi kom hem badade vi i poolen (28 grader, asskönt :)) Och sen åkte jag hem till Hedesunda. Har nyss vart och grattat Margit som fyllde 65 idag. Helt underbart god mat var det..



Jag och Alice i lördags, med våra fejkstämplar
.
Åhh jag vill bort härifrån. Vill verkligen göra något annat än bara vara i Hedesunda/Gävle hela dagarna. Alltid samma samma! Kanske att det blir Au Pair nu ändå.. Eller kanske till Johanna.. Får se hur det blir. Är bara så himla less..

Jobb imorn; 10-19.30.
Jobb fredag: 10-19.30.
Bröllop lördag.
Ledig Söndag.

HejSvejs!

Värre

Jag har blivit änuu mer fökyld. Har vart astäppt inatt så det har runnit i hela ansiktet.. Hmm fräsh tjej!
Har ont i huvudet också. Känns nästan som att man börjar bli sjuk.. Tur att jag har en ledig dag imorn så jag kan vila upp mig lite.

SOLEN SKINER! Wehiii :)

Åker in med 10 bussen idag, ska träffa Agnes och Alice och så ska vi gå på stan en sväng innan jag börjar..
HejSvejs!

Förkyld

Jag blir bara mer och mer snorig :( Det är ju inte alls bra heller! Sepciellt inte när man ska jobba. Kul och gå och snora hela dagen.. Not! Får fylla näsan med nässpray så det är borta tills imorn. Ligga och snyta mig hela natten..

Jag har iaf druckit te nu. Det ska ju vara bra mot förkylningar.. Hehe eller det kanske är mot halsont, men whatever :p

Har duschat och det var så skönt så! Det var ett tag sen nu känns det som.. Haha!

Ska sova nu.. Så jag orkar upp tidigt imorn. Har lite att greja med innan jag åker in till stan vid 10.
God natt och HejSvejs!

Krångel med VictoriasSecret

Gått bra att jobba idag.. Lite krångel på dagen bara.
Haha så himla ful ja är alltså. När jag fick lunch gick jag på stan en sväng och köpte shorst och lite så.. Och sen när jag hade typ en halvtimme kvar gick jag till Diva på VeroModa för vi skulle luncha tillsammans.. Och så kommer jag dit och ska ta upp min mat från väskan, och så har jag glömt den på Cubus. Haha! Gu va ja är glömsk :P Då det var bara att traska tillbaka det och sitta ensam där och äta..

Gu va jag trivs bra där. Alla är hur gulliga och snälla som helst. Ja har träffat 5 av de anställda; Evelina, Linda, Malin och Ola. Och en till som jag inte kommer ihåg namnet på. Iaf jättesöta människor!

Ska hoppa in i dushen nu snart tänkte jag :) Sen ska jag packa in alla kläder och så i garderoben. Har ju tagit hem allt från lägenheten i stan och ska nu ha allt hos mamma i sommar. Jobbigt att vika allt.. Men det blir nog bäst så..

Shoppade lite till idag :) En turkos klänning, likadan som den korallrosa jag ska ha på bröllopet den 12e. Och så köpte jag några nagelack och en skitfin t-shirt till Rickard. Kul att shoppa!

ÅÅh va less ja är på tullen och allt.. Ja beställde ju två bikinsar från VictoriasSecret för typ en vecka sen eller så. Det blev 700 kr tillsammans från början. Och så fick vi veta för någon dag sen att vi var tvugna att betala tull, 600 kr. Så 300 kr var måste jag och Diva betala till.. Då är jag uppe i 1000 kronor. + att ett par trosor är försenade så de kommer i början på augusti, och då måste jag betala tullen för de igen!! Åhh va ja aldrig mer ska beställa.. Och man får inte skicka tillbaka heller för det är ju på rea. tänk vad mycket skoj man hade kunnat gjort för 1500 kronor, istället för att köpa två sketna bikinisar!!!!



Amanda och Johannes på stranden vid stugan!

Jobba imorn, sen ska vi till stugan jag och Rickard. Blir där tills på lördag, för jag är ju ledig på fredag. Då kan jag ligga där och ha det skönt om det blir fint väder.. :) Jag jobbar 12-3 på lördagen och efter det är det partyyyy :D Det är jag, Agnes, Mican än så länge.. Och några fler ;)

Ha en trevlig kväll..
HejSvejs!

Snatteri

Idag är jag uppe tidigt :).. Oj så duktig man är! Ska åka in med 10 i 9 bussen idag, börjar kl 10. Slutar 6, det är ju skönt för då hinner jag med 20 över 6 bussen. Perfekt! Jag undrar en sak; har de inte lovat sol idag? Vart är den isf? Jag vill ha sol nuuuu. För på fredag när jag är ledig har jag planerat en hel stekdag ute i solen. Kanske ska till stugan hos mormor och morfar. Vi får la se..

Igår blev det rejält pådrag på Cubus. Det är ju en hel del snattare där som jag skrev tidigare.. Men igår var det en som verkligen åkte fast. Vakterna kom och sedan även polisen. De satt och pratade nere i personalrummet i typ 2 timmar. Jag förstår inte ens hur man vågar sno saker.. Förr eller senare åker man fast och hur kul är det? Alla i butiken tittade ju liksom på henne först när det tjöt och sen när vakterna kom och tog över.. Jag tyckte faktiskt lite synd om henne, bara för att hon var så dum.

Måste göra mig klar nu. Ha en bra dag!
HejSvejs!

RSS 2.0