Min vecka

Måndag: ledig
Tisdag: Gdg 15-23
Onsdag: Gdg 15-23
Torsdag: Gdg 15-23
Fredag: Gdg 15-23
Lördag: Cubus 12-18
Söndag: Cubus 10-17


Idag vaknade jag ganska tidigt.. Tog en liten promenad, var till frisören vid 11, satte mig ute i solen någon timme innan det var dags att gå till jobbet och där var det svettigt minsann! Somna till en film är det som gäller nu. 



midsommar

Jag har haft en supertrevlig midsommar.. Som vanligt är jag slö när det gäller att skriva så jag bjuder på lite bilder istället. Det bästa med hela helgen är så klart att min älskade snutte DITO har varit med mig!!!!!

MIDSOMMARAFTON:

















MIDSOMMARDAGEN:









På kvällen blev det dåligt med kort för jag glömde min kamera men vi var iaf hos Åströms och det var trevligt!

IKVÄLL:







Nu ska jag gå och lägga mig. Tack alla inblandade för en supertrevlig midsommar 2011.. puss och kram

Skin skin

Jag har haft en underbar dag med min fina vän Malin! 12 timmar har vi umgåtts och det behövdes eftersom vi knappt setts sen hon kom hem från sin lilla tripp. Och så missade jag hennes födelsedagsfest i helgen eftersom jag jobbade.. Innan Malin-hänget så jobbade jag några timmar tidigt imorse med rödmärking inför rean på Cubus och så tog jag och Sååfia en prommis och en frukost ihop, min tredje för dagen. Frukost nr 1 innan jag åkte till jobbet, frukost nr 2 på köpis med Lina och så frukost nr 3 med Fia. Så kan det gå när man har frukost som favoritmål :P

Jag sitter och tittar på Johan Falk nu. Jag gillar dom filmerna!

Och så kan jag ju berätta att jag knappt sovit någonting alls den senaste veckan. Jag sover så himla dåligt igen, jag har kommit tillbaka i min "nej-jag-vill-inte-ligga-ner" period. Jag bara ryser så fort jag ska sova och vill upp upp upp!


IMORGON BLIR EN UNDERBAR DAG! Det är en bra vecka jag har framför mig. 
1. Mormor och jag ska ha myys imorgon och så ska vi sova i stugan.. Det var ett tag sen jag träffade älskade mormor så det ska bli jätteroligt.
2. Josefin kommer hem :)
3. Mitt skatbo till hår ska det förhoppningsvis bli ordning på!
4. Det är snart midsommarafton och den firas ute i wonderfula Hedesunda.
5. Midsommardagen blir rolig med Fia och ett stort gäng.
6. Jag ska få träffa min underbara familj lite som jag inte sett på så länge.

..håller tummarna..


Sån här konstig uppdatering blir det när man egentligen inte har något man vill säga men ändå vill få fram att jag lever.

Västerås






Ja då brummar vi hemåt mot Gävle igen. Det blev en snabbvisit i Västerås och nu har vi hela bilen full med simfötter, dykartuber, våtdräkt och grejer. Vi har slagit vad! Jag tror inte den där dykarutrustningen kommer användas och han är envis och säger att det kommer den visst det. Använder han den mindre än 10 ggr i sommar bjuder han mig på en resa, förlorar jag är det jag som bjussar.. Vi får väl se vem som vinner.


ros



Det är inte alla som får rosor på jobbet men idag kom snälla Anders in och gav mig och Emelie en minsann! 

Nu är vi på väg till Västerås. Andres fick någon knäpp och ska åka dit och köpa dykarutrustning :S 


2011-06-15

Idag har vi haft 30 % på hela Cubus-butiken. Jag och Amanda har precis bakat kladdkaka och ätit smeten. Braveheart nu! Hoppas ni får en trevlig kväll. Det blir ganska tidigt i säng, huvudvärk igen. blä.





sleep

Det blev rättså sent igår. Någon gång efter halv 3 kunde jag stänga ögonen för natten.. Mitt huvud ville verkligen inte somna. Nu åker jag iväg till Valbo en sväng igen för att jobba lite. Jag kommer hem vid 9 ikväll. Hoppas ni får en fin dag. Håller tummarna för Josefin som är i Göteborg och söker skola!

semesterschemat har börjat!

Måndag 12-20 C
Tisdag 12-20 C
Onsdag 12-18 C
Torsdag 12-20 C
Lördag 6.45-15 Gdg
Söndag 6.45-15 Gdg

Det blir härligt att börja jobba lite igen! Nu ska jag sminka mig lite, äta frukost, föna håret och sen ner på stan för att sätta mig på bussen mot Valbo. Kom gärna in och shoppa lite. Jag jobbar bara på Cubus i Valbo numera, inget i stan. Så att ni inte tar fel Cubus, haha. Ha en fin dag!

energi!

Det känns som att jag har berättat många gånger vilka humörsvängar jag kan ha. Ena sekunden kan jag vara superglad och nästa supergrinig.. Så är jag oftast när jag blir sjuk också, eller när jag är nere. Allt svänger snabbt! Efter att ha sovit i 12 timmar och legat i ett mörkt sovrum större delen av dagen har jag haft överskottsenergi big time! Så när den värsta huvudvärken försvann satte jag igånge med att tvättat alla fönster, damma och plocka undan allt stök här hemma, tvättade massa tvätt och tömde diskmaskinen i en rasande fart. Nu är det bara dammsuga kvar, och vika ihop alla mina kläder som ligger utspridda överallt och försöka trycka in dom i byrån och garderoben. Åh vad jag saknar min walk in closet ibland! Men stackars Andreas får knappt plats med sina saker längre för mina kläder och grejer sprider sig mer och mer. Tur att hälften fortfarande står kvar hos pappa, hehe.

Jaja dax för ett sista ryck nu innan A kommer hem vid 10.




äntligen är den värsta värken över!

Min huvudvärk har äntligen släppt.. Eller i alla fall den absolut värsta. Nu är det bara vanlig spänningshuvudvärk, och den känns knappt i jämförelse med den som jag hade i morse och IGÅR!!! Tack för att ipren och alvedon finns.

Här får ni någon bild från igår när vi var vid Gävle Strand.









Åh vilket underbart väder det har varit idag då! Så himla mysigt, perfekt idag när jag i alla fall inte kunde vara ute och hittat på massa skoj. Åska, blixtrar, spöregn och ändå varmt och härligt. Jag har suttit på balkongen och myst nu en stund på eftermiddagen när det var som värst oväder.


migrän

Min värsta huvudvärk i världshistorien!! Igår eftermiddag började jag känna av huvudet lite men tänkte att det bara var värmen och att man druckit dåligt typ. Men sen vid 10 började det göra så vansinnigt ont att jag nästan höll på spy, och så fort jag kollade på något ljust bara smällde det till i hela huvudet. Så jag gick och bäddade ner mig och somade vid halv 11. 12 timmar senare vaknade jag och har fortfarande ont. Jag ringde sjukvårdsrådgivningen och de sa att det var migrän. Jippie! Nu är det lite bättre, men ögonen gör fortfarande ont och huvudet värker. Men jag är ändå rastlös till tusen!

Jag har aldrig någonsin sovit i 12 timmar i sträck. Det är ju sjukt :S?! Kroppen är superpigg och vill göra saker, men huvudet säger ifrån. Det får bli en slappdag för imorgon börjar mitt jobbschema!

kul inlägg.

SOL!

UNDERBAR DAG!! Älskar solen och värmen!! Så härligt att sommaren är här på riktigt!

Nu åker jag ut till Hedesunda för mys med familjen. Men först en sväng till Valbo med mami.

Roadtrip hej!

































Det fanns massa lång text till alla bilder men datorn fick för sig att radera den och jag orkar inte skriva om allt.. Vi har i alla fall haft en supermysig vecka i Norrköping och Göteborg. Nu är vi snart i Stockholm och ska släpppa av Josefin, innan vi fortsätter mot Gävle. Berättar lite om vad vi gjort sen i måndags senare. Jag blir så irriterad när allt försvinner så jag är inte på humör att göra det nu.

45 år

Igår var vi i sommarstugan i Årsunda hela dagen. Mormor och morfar har varit gifta i 45 år så det firade vi allihop. Mormor och morfar, deras barn och barnbarn med familjer. Tänk vad mycket människor det kan bli av två stycken från början :P



Här är mormor, morfar och deras barn! Leif saknas.





Mormors stora vatten som jag kallade storsjön när jag var liten :P











Bror och bror :)



Tack för en mysig dag!

Idag har jag huvudvärk så jag ska krypa under täcket någon timme till. Andreas och Elliot har åkt iväg en sväng så jag ska vila lite. Sen när Elliot åkt hem till mamman igen åker vi ut till Hedesunda en sväng, hämtar lill Simon och sen blir det bio ikväll. Vi ska se jack sparrow, som Sippie har längtat! :)


fake it until you make it..

Inatt var den bästa natten på ett halvår.. minst! Åh vad jag varit lycklig det här dygnet. Jag hade en skitkväll igår men det styrde upp sig ganska bra och imorse tog jag nya tag.

Nu är jag på väg hem från Stockholm. Vi har varit och grattat Andreas kusin Pontus på hans student i Täby.



















RSS 2.0