Sista april!

Jag har varit och jobbat idag på förmiddagen och sen efter blev det en mysig fika med Ola! Nu blir det sista aprilmys med grill och kase ute i Hedesunda :)



Söndag!

Det blev pizza och slappa i soffan för oss ikväll.. Vi har sovit alldeles för lite inatt så vi är jättetrötta båda två. Hoppas ni alla haft en mysig och bra helg. Kram på er!


Burned

Nån har visst fått en liten bränna idag :p ! Jag har suttit ute sedan 11 och vaktat en grind medan Andreas och 150 pers till har spelat Airsoft :S. Ibland är man minsann en snäll flickvän som ställer upp för karl sin! Förhoppningsvis får jag tillbaka min pojkvän igen ikväll efter nästan en månads planerande inför just den här dagen.. Tack och lov är det över nu..! (för den här gången)


Snickerskaka!

Tänk att jag står och bakar (alla mina läsare borde vid det här laget veta att det är bland det tråkigaste som finns enligt mig) i min ensamhet en lördagkväll.. Det är ju nästan så jag inte tror på det själv. Men nästa helg ska det firas och partas för då fyller Emelie år! Det blir min första utgång sen Mr psykopat jagade mig hela vägen hem till dörren och det var flera månader sedan!! Bättre lycka denna gång :p

Jag fastnade vid 4:ans lördagsfilm "Kärleken checkar in" och jag bara älskar såna där må-bra filmer. I vanliga fall tittar jag på djupa, sorgliga, nedstämda filmer men det ska jag nog sluta med för man mår mycket bättre efter en kärlekskomedi! Nu känner jag bara för att vara lycklig.


Dagens äventyr!

Vi har flängt runt som galningar idag. Nu åkte Andreas till Hb för att jobba några timmar och jag ska baka snickerskaka, äta majskolvar, titta på en film och somna i soffan!


Fin regnbåge..

Nu åker vi hem från Valbo och så ska jag tillbringa kvällen med Sofia och Rickard! Lugnt och skönt ska vi ha det :p


Pizzamys med småglinen!


Kanske min sista!

Efter en heldag på jobbet har jag och mina tre små böcker gått och lagt oss. Jag slutar 8.30 imorgon så jag är alltså kvar at work.. Imorgon har jag lite fix och trix på G. Sen på eftermiddagen ska jag hämta Andreas, plugga med brors och sen kommer fina moster och sover över på kvällen :)

Om exakt fyra veckor ligger jag i en säng på Rhodos nu istället! Bästa mamma och Thomas ska ta med mig och mina tre "riktiga" syskon på en veckas semester. Åh vad mysigt det ska bli, jag längtar verkligen. Tänk att man kan tycka om sina syskon och föräldrar så otroligt mycket. Jag älskar dom så det nästan gör ont i hjärtat ibland!!

Nu ska jag planera, läsa några kapitel och skriva en rad innan jag slår igen ögonen för den här dagen. Hoppas ni alla haft en bra dag. Och kom ihåg att om du möter någon som inte ler kan du alltid ge den personen ditt leende ;) God natt!



Nattäventyr!


Måndag 23/4

Åh vad jag har skurat här hemma idag.. Jag fattar inte hur det kan bli så stökigt och skitit i en lägenhet så snabbt. Visserligen var ju Elliot här i helgen men ändå. Nu är det iaf fint här hemma, luktar gott och 4 stycken tvättmaskiner är körda så det är skönt! Bra start på veckan :)

Min bihåleinflammation håller i sig tyvärr, jag har fortfarande väldigt ont men jag hoppas att den ger sig snart. Jag ska lägga mig och läsa lite nu och ta det lugnt så hoppas jag att jag kryar på mig!

Hoppas ni alla haft en fin helg! KRAM

Bra helg!

Vi har haft ett supermysigt dygn ute på havet! Igår åt vi den bästa middags-buffén jag någonsin ätit i hela mitt liv!! Det var så otroligt mycket olika sorters mat och efterrättsbordet var enormt! Vi rullade verkligen ut därifrån efter middagen.. Sen efter middagen satt vi och mös i hytterna, var runt vid de olika underhållningsställena som fanns och lyssnade på kareoke, satt och pratade och hade det bra. Vid tolv drog de över golv över poolen och där dansade vi tills halv 4 inatt! Imorse bjöds det på en enorm fruokost och sen har vi mest suttit och tittat ut över Stockholms fina skärgård innan vi kom till Stockholm vid 16-tiden. Nu har jag duschat och ska sätta mig i soffan och titta på BB. Tack världens bästa pappa och Maria för en mysig kryssning!

image description

 

image description

 

image description

 

image description

 


Kryssning!

Nu drar vi iväg på kryssning med Birka Paradise! Det ska bli supermysigt :)) Papps, Maria, Marias barn och mina fina syskon. Systrarna möter vi upp i Stockholm.. Vi kommer hem imorgon kväll! Ha en trevlig lördag och ha det så roligt på torget idag med våra guld-hjältar! :)


Pencilin!

Kraftig bihåleinflammation.. 4 kapslar om dagen i 10 dagar och sen är förkylning och lock för öronen och allt det onda förhoppningsvis borta! Det känns som att jag har fått en smäll på hela vänstra halvan av ansiktet och jag är alldeles svälld. Men jag träffade en jättebra läkare (för en gångs skull) så det var skönt. Snart börjar matchen!! Wiho :))



Once upon a time

Ja och så var det det där med att sova också.. Jag ligger nerbäddad i sängen på jobbet och funderar över livet i största allmänhet. Tänk vad mycket man kan tänka..? Och när man börjar tänka går det liksom inte att sluta och ännu mindre somna så nu ligger jag och tittar upp i taket. Jag ska gå upp om 4 timmar så det vore ju bra om jag kunde få lite besök av den där Blund nu.

För att lätta upp lite i detta otroligt roliga inlägg ska ni få se en skyltdocka som jag sprang förbi i veckan. Har aldrig sett så stora "pääts" på en docka förut. Jag tyckte det var lite roligt men det kanske bara är jag som är kvar i den humorn fortfarande? God natt med er.


En värdslig sak!

Ok nu börjar jag lugna ner mig lite.. Gu vad besviken jag blev när jag insåg att det inte blir någon match på plats för min del! Ännu mer snopet eftersom det var såå nära. Men nu är det bara att börja tagga inför match hemma framför TVn istället.. Här får ni se vilken härlig kö det var.


Idioter!!!

Fy tusan vad arg jag är på alla idioter som inte fattar hur en kö fungerar!!!!! I tre timmar har jag stått i kö och när det var 10 framför mig tog biljetterna slut.. Hade inte alla vidriga idioter smitit sig före hade jag gått på match imorgon.. Arghhh!!! Hur kan man ens ha samvete att göra så?? Egoister.

Dessutom är jag irriterad på ansvarig för biljettförsäljningen. Svårt att bara säga att det inte finns mer än 500 biljetter så den bakre halvan av kön kunde gå hem direkt.. Nej istället säger dom att det finns massa biljetter så alla ska fortsätta stå och köa.

S K I T !!


Brynäs!!

Vi har ätit tacos och nu är det dags för match :)))


Tisdag

Tog precis en prommis till biblioteket för att lämna tillbaka lite böcker.. Vilken läslus jag varit den senaste veckan! Nu ska jag sola solarium för första gången den här vintern. Vi var ju till Rhodos i augusti och Teneriffa i december så jag har liksom haft lite färg hela tiden men nu är jag genomskinlig :S


Söndag?

Idag har vi haft det mysigt..; Varit runt i lite butiker, storhandlat, vi tog en härlig tur ut i skogen vid fina sjön i Hille, fikat på Mocca och varit på bio. Vi har båda jobbat i helgen så vi fick ta lite ledig tid tillsammans idag istället. Nu ska vi slå på en film och somna i soffan.. Imorgon är det match!! Åh vad spännande. Fast jag hoppas nästan att de förlorar imorgon så det blir vinst hemma på torsdag istället :p får man tänka så?? haha..

Jag försöker få till en bild här på oss men det blir inte så mycket bättre än så här.. Han är inte riktigt som alla andra den där Andreas. God natt från oss!


Fredagen den 13e

Jag fick besök av Emelie :) Vi äter gottis, tittar på let's dance och pratar ikapp. Mysig fredagskväll!

 

 


Heja Brynäs!

Åh vad jag hade velat vara på Läkerolen just nu.. Jaja hemma får funka det också.

 

 


You rip out all I have just to say that you've won..

Kul.. Inatt när jag skulle gå och lägga mig kände jag hur förkylning kom krypandes. Jag har varit så dålig inatt så jag somnade klockan 7 imorse och såklart hade jag inge Alvedon eller nåt hemma. Vid 3-tiden var jag nära att åka till Gdg och köpa tabletter men så insåg jag att jag är alldeles för mörkrädd för att ge mig ut på sådant äventyr själv mitt i natten. Jag har nästan 39 graders feber fast jag har proppat mig full med tabletter hela dagen så jag är hängig big time. Jag åkte ut en sväng på eftermiddagen till Hedesunda för att gratta lill-Simon på 11 års dagen men nu är jag tillbaka hemma och ligger nerbäddad i soffan. Åh vad jag är trött på att hela tiden åka på alla förkylningar som går. Jag tror min kropp är lite ur balans.. Nu ska jag stoppa i mig allt som finns kvar av påskägget och skriva lite.

 


Stök ish

Idag har jag rensat minsann.. När jag flyttade ifrån mitt ex la jag liksom bara ner allt krimskrams i påsar och tog det till mitt barnrum hos pappa. Ingen ordning över huvud taget var det! Jag är en väldigt strukturerad person på ett sätt men oj vad rörig och stökig jag kan vara också. Nu två år senare kände jag iaf att det var dags att ta tag i saken så nu är allt uppsorterat och det jag inte tog med mig hem ligger prydligt i lådor. Det är väl ungefär det jag tillbringat min dag med. Härligt Brynäs med vinst. Tack för idag.

 

 

 


Det var den påsken..

Det har varit en lång helg som ändå tog slut alldeles för snabbt! Gu vad härligt vi har haft det. Teatern i fredags var rolig.. Gu vad snygg Josefine Burnebush är!

Lördagen spenderades hemma hos mamma och Thomas hela dagen med alla syskon + pojkvänner. Vi åt supergott både brunch och middag och så lekte vi massa lekar!

På söndagen gick hela syskonskaran över till "pappa-familjen" istället. Vi fortsatte att stoppa i oss massa gott och bara umgicks, supertrevligt!

Idag har vi varit ute i skogen hela dagen med fyrhjulungen. Åh vad jag älskar att vara ute i naturen. Sån himla frihetskänsla! Nu ligger jag, mamma och Josefin i soffan och tittar på "Lilla huset på prärien". Söt liten gammal serie..
Här kommer iaf några bilder från dagen. Resten av påsken ligger på min kamera så det får vi ta vid ett annat tillfälle :) Hoppas ni alla haft en trevlig helg!

 

 

 

 

 


Bloggtorka!

Jag har haft bloggtorka i några dagar men det är sånt som händer.. Jag har fått ett jättefint påskägg av älskling, tack för det!! Nu sitter jag och Amanda på bussen ut till Hedesunda och sen tar vi med oss mamma och åker till Stockholm för att gå på teater ikväll med Josefin och Pontus! Sen blir vi i Hedesunda resten av helgen. Åh vad mys vi har framför oss!

Glad Påsk på er alla mina små kycklingar ;)


Final!!!

En härlig kvällsprommis är avklarad efter en härlig vinst.. Brynäs i SM FINAL, galet stort! Vi var så upp i varv efter matchen så vi behövde göra av med lite energi. Nu ska jag läsa några kapitel och sen göra Andreas sällskap vid TVn. God natt på er.


Och så har vi Andreas då som inte kan vara seriös på kort. Han är söt ändå fast han ser ut som den lilla Sätra-gaangstaan han faktiskt är :p

 


En bra måndag

Jag har haft en härlig dag. Jag tog en långpromenad med min fina pojkvän innan jag åkte iväg till jobbet och sen har det flutit på bra här hela dagen. Om någon timme ska jag bädda ner mig i mitt rum och sova några timmar och sen slutar jag vid halv 9 imorgon bitti. En bra start på veckan!

Såg den här bilden på Facebook nyss. Det här måste vara den häftigaste 3D-målningen ever! Haha jag skulle aldrig våga gå där fast man vet att det bara är vanlig asfalt.


Wrath of the Titans 3D

Bio med hjärti. Som vanligt ska vi se en film som HAN vill se men jag är medmutad; Blockbuster!


Slut på underbar helg!

Vi åt en underbar frukost även imorse. Hotellfrukost är bland det bästa som finns :) Vilken lång dag det varit. Imorse låg vi på hotellet och mös, åkte därifrån vid 11 och kom hem till Hedesunda vid 4-tiden. Då kollade vi på matchen (woho härlig vinst och roligt för Molin med assen) hos Maria och pappa och åt mat. Nu sitter jag på bussen på väg hem "på riktigt" efter att ha myst med älskade Dito. Finaste hund!!

Ikväll blir det mys med hjärtat. Har inte träffat karln på över 4 dagar så han är saknad! Sen imorgon är det dags för jobb igen. Jag har iaf haft en underbar helg med bästa mamma!! Tack fina du ❤

Nu ska jag vara social med bror. Ha en fin söndagskväll.


Rolig pojkvän man har.. :p

image description

 


RSS 2.0