30 april

Idag är det sista april. Undra vad man ska hitta på ikväll då? Vi blir iaf i Hedesunda, det har vi bestämt. Josefin kommer hem också :D Weiii!

Jag ska hämta Rickard kl 12 på jobbet och så ska han klippa sig hos Marie. Behövligt. Han ser ut som en liten Backstreetboys kille med mittbena och långt blont hår ;)

Jaja.. Ha en trevlig sista april!

Svar till Magnus: Nej. Jag har inte fått mitt svar på Högskoleprovet än :/. Och NEJ, Jhide är ingen dvärg. Han är så het ;).

Kär på nytt, men inte i Rickard

Det har börjat bli grönt på träden nu.. Det gillar jag verkligen :) Åh vad jag älskar våren och sommaren..
Igårkväll halv 8 åkte jag hem från Sthlm. Det har varit så trevligt och mysigt att umgås med systeryster en sväng. Gårdagen var verkligen rolig. Vi var med Josefins några klasskompisar hela dagen. Såg även lite kändisar... Daniel från "Skilda världar" ni vet? :P, Nils från Idol (han som slängde sig på scen och en massa). Haha han var skitskön! Och så träffade vi Peter Jhide också. Shiiiit va sjukt snygg han är. Ge mig honom ;D

Ja nu ska jag väl ta mig ut en sväng på en liten promme. Sen får vi se vad som händer..
Tjohejs!

En digitalbox kan vara en svår uppgift, eller inte


Nu har Fia lämnat oss.. Så nu är vi ensamma jag och Joppla. Men vi har haft en väldigt trevlig dag :) Har gått på stan med Fia medan Josefin har varit i skolan. Har köpte ett par nya skor, superfina! Sen har vi suttit i Kungsträdgården läänge och ätit korv och glass. Jag gillar verkligen Stockholm! Det är skönt att bara komma bort ibland och se lite "nytt". 
Vid 4 när Josefin slutade gick vi hem och lagade mat.. Sen vet jag inte riktigt vad vi har gjort. Hehe.. Typ bara suttit och pratat.

Btw; Josefins TV har inte funkat på såå länge.. Det har varit något fel på boxern, så hon har bara haft de vanliga kanalerna (1an,2an,4an ni vet). Och idag så tyckte Josefin att jag skulle ta tag i det där. "Du är ju så teknisk, du kan ju kanske fixa det där?" Hehe jaa såklart tänkte jag. Vet ni vad felet var? Kortet i boxern satt åt fel håll.. Hur BLOND är inte min syster? Hahaha.. Åh vad vi skrattade. I flera flera veckor har hon gått och gnällt om att hon inte har några kanaler, och så är det en sån liten skitgrej som är felet.



Saknar min lilla älskling nu! :( Hehe det var ju ända sedan igår vi sågs sist..
Min Rickard är världens bästa!

Estockholmo

Ja jag är i Stockholm jag :) Det blev en liten impuls grej sådär, det gillas.. Fia ringde igår vid 12 och frågade om jag skulle med till Sthlm. Och det ville jag ju. Men tåget gick 3 så det blev lite stress eftersom vi var hos pappa i Vinnersjö då :P Hehe vi hoppade såklart på fel tåg också. Vi missade det vi hade bokat, men som tur var fick vi åka med ett annat som gick 10 minuter senare.. Snällt av dem!

Josefin visste inte om att jag skulle komma heller så det var roligt att överraska henne.
När vi kom fram blev det en promenad ner på stan och lite så. Åt på favvostället i gamla stan typ; Thai/kina-buffe. Så himla gott! Vi satt och åt hur länge som helst.. (Betalar man 150 spänn vill man ju att det ska vara värt det ;P) Friterad banan med glass och sirap är favvosen.
När vi ätit klart forsatte vi våran promenad. Det var så mysigt att gå runt och bara titta och så.

När vi kom hem kom jag och Fia på att vi ville ut på krogen. Josefin skulle upp tidigt imorse så för henne blev det sängen.. Vid 12 började vi fixa iordning oss. Vid halv 2 gick vi.. Och två timmar senare hade vi fått oss en väldigt lång promenad (i pumps), hamburgare och glass, ett antal skrattanfall och blåsor under fötterna.. Men ingen utgång. Hehe ja. Men men. Vi bara ångrade oss där på vägen :P Vi hade roligt ändå. Kom i säng vid 4 nån gång..

Så det blev till att sova ganska länge imorse. Halv 10 - bra för att vara jag. Men jag hade nog kunnat sovit ännu längre om det inte var för att mamma och Rickard var så pratsugna. Mamma är alltid det på mornarna. Eller hon är alltid pratsugen, spelar ingen roll vilken tid på dygnet, men mornarna är nog värst :P.

Jaja nu börjar jag bara skriva en massa ointressant skit. Ska väcka Fia nu och äta frukost. Sen vill jag ut i SOLEN!!
Ha en bra dag allesammans! :D

Jobba trots solskenet

Det gick bra att jobba igår. Det blev lite stress till bion för alla stannade kvar en kvart efter att vi hade stängt.. Ush såna blir jag så irriterade på.. Kan de inte bara gå ut när man stänger?
Jag jobbade bara 3 timmar men det kändes som en hel evighet.. Vet inte varför? :) Bion var iaf lite konstig. Fattade inte riktigt den tror jag.. Tyckte att det hände mycket men att det inte riktigt fanns någon poäng till något av det som hände. Men hon är bra iaf, Kate Winslet.

Idag ska jag jobba 12-17. Känns sådär när det är så fint väder.. Men inte så mycket att göra något åt. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på än. Det är så mycket som händer och jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag vill göra. Jag får fundera över det på jobbet helt enkelt..


HA EN UNDERBAR DAG UTE I SOLEN!!

Fille är bra han

Nu har Fille varit här och lagat lunch till oss :) Och så blev det fruktsallad till efterätt. Jag har även varit ute och sprungit en sväng.. Hehe jag klarade nog 10 minuter den här gången ;)

Ska ner på stan nu tänkte jag och shoppa lite. Jag har ju fått lön idag :D Men jag ska såklart bara köpa nödvändiga saker..
Jobba 18-21, sen bio med min älskade sambo ;D.. Tror vi ska se den där med Kate Winslet; Read-nånting.. Den verkade bra!

Jag hittade en ganska het bild på henne.. :)

Jaja.. Nu ska jag på med solglasögonen och ut i solen!

27/5

Ja då kan jag väl ta och berätta.. Vi ska köpa hund :) Eller  vi har redan betalat handpenningen så man kan säga att han redan är köpt, iaf delvis.. Var och tittade på honom i veckan. Det var då vi åkte till Sundsvall! :) Hur söt som helst.. Jag är helt kär i honom. Han heter Tor än så länge, men vi får se vad det blir.

Men jag har haft ont i magen.. Vi har ju aldrig någonsin haft hund eller katt överhuvudtaget eftersom Amanda och mamma är allergiska. Så jag vet inte hur jag är liksom? Men nu har vi ju bestämt oss och det kommer bli skitbra.. :) Han kommer hem den 27e Maj.. Längtar!!
Här är lillgubben!




Lille plutten till höger :)


Längst fram är han :)

Vänners dag

Yogan gick bra :) Åh vad vig jag ska bli så småningom.. Hehe! Det är hett att vara vig. Ge mig vig!!

Nu ska jag göra fruktsallad. Mmm!!
Sen blir det senaste avsnittet av Desperate.. :)





IMORN ÄR DET ALLA VÄNNERS DAG PÅ CUBUS. 30 % PÅ ALLA KLÄDER,
15 % PÅ ALL KOSMETIK. ÖPPET 9-21.
PASSA PÅ!!


Jag jobbar 18-21, så kom då ;)

Diesel?

Åh vad vi svettades idag på vår promenad.. Vi gick i boulongern. Men jag blir så stressad av alla som springer och tränar så hårt. JAA jag ska ta tag i det jag också! ;) Det var iaf helt underbart väder.. Älskar solen!

Snart kommer hjärtis-stjäris hem. Därför tänker jag laga lite middag nu.
Ikväll är det yoga :)


Ett litet fel

Har nyss varit till Af.. Hade tydligen fyllt i min lapp fel. Den som gör att jag får pengar. Felet var att jag hade skrivit fel datum. Så då måste jag fylla i lappen igen, och rätta till datumet. Gå till arbetsförmedlingen och få den påskirven, igen.. Väldigt överdrivet tycker jag. För ett litet dayumfel? Det kan ju inte vara så himla viktigt.. Eller? Så nu får jag vänta typ 2 veckor till - minst. Hehe det kanske är smart egentligen? Då har jag lönen att klara mig på nu i 2 veckor, och då får jag påfyllning på kontot :)

Ska ut oh ta en promenix med Johan nu. Sen vet jag inte vad det blir? :)
Solen skiner iaf och det är helt sjukt underbart!!

Jag vill föresten ha brev om högskoleprovet nu.. Jag är ju nyfiken på hur det gick, även om jag inte tror på alltför höga poäng. Men roligt att se hur det gick!

Heineken

Jobbat 11-14. Hittat en jättesöt klänning som jag kanske ska ha på bröllopet. Här är man ute i god tid ;)
Lillebror kom och hälsade på när han slutat. Mysigt att se honom lite, det blir ju inte alltför ofta.. Åt lax och potatis och fisksås. Mumma!

Magdalena och Ingrid har även varit på besök en sväng här nu på kvällskvisten :P Vi har ätit upp cheescaken och pratat och gjort inget speciellt.. Det är så roligt med lite besök då och då. Det kan ju bli rättså ensamt här i lägenheten, speciellt när vi är vana med stora familjer både jag och Rickard.. Det saknar jag faktiskt! Liv och rörelse!!


Jag är trött idag.. Undrar om det är för att vi haft en del att tänka på? Aja. Det blir iaf till att krypa ner i sängen nu, och göra tidig kväll.. Gu va skönt det kan vara ibland alltså. När man är sådär riktigt, riktigt trött som jag är nu :P Älska sängar!

God natt alla glada!

Ps. Bästa reklamen just nu. Så himla skön :D


Igor

För nu har vi gjort det :) Men vi får se hur det blir..
Mammor är iaf bäst. Magdis och mammis <3


Det blev att äka cheescake med Johan och Bella när de kom hit. Sen Max. Vi tog det i lite fel ordning ;) Haha! Bilresan var iaf lång, men det var ju trevligt sällskap så det gick bra. Dock tog det sin lilla tid. Vi åkte kl 14 och kom hem nu..
Imorn ska jag jobba en kortis; 11-14. Love to work :)


En sak bara: Alla som är lyckliga... LÅT DOM VARA DET!! Vad hjälper det att vara negativ och trycka ner dem (/oss)? Neej skärpning på er alla gnällon och ner-tryckare.. Let us be happy :D

Jag gillar the life nu alltså.. Är inte det bra?

Åh jag känner för att titta på "The Notebook"

Promenaden igår blev 1 timme och 50 minuter lång.. Hehe jag sa att vi skulle gå en timme typ till Rickard, annars hade han aldrig gått med på att följa med. Men vi tog oss hem :)
Åkte och köpte frukost och lite mat som fattades här hemma, sen blev det Cheescake bak :D Så idag kan vi mumsa i oss minsann!

Vid 2 ska vi åka på ett litet hemligt uppdrag till Sundsvall.. ;) Hehe eller nej, det är inte hemligt. Vi ska iaf åka med Rickards jobbarkompis Johan och hans tjej Bella. Det blir trevligt!


Hehe någon som tittar på Vakna med the voice :P Det gör jag! Guud va han den där dryga dansade fult! :P
+ att jag visst tycker att det är sexigt med pappor som går med barnvagn.

Sunshine

PROMENAD i solskenet med hjärtat mitt är det som gäller nu :) Men brr vad kallt det är ute!

Vill ni se lite bilder från helgen i Boulongern med Josefin och Sippie så gå in på Jopplas blogg.. http://josefin12.blogg.se
Rickards kommentar när han såg bilden på mig: "Du ser ut som världens KlumpMaja" ;) Tack! Lägg även märke till mina otroligt fina byxor som Josefin har på sig :P

Bröllop 5 juli

Thomas friade till mamma idag :) Åh vad jag är glad för hennes skull.. Eller DERAS skull.
Det ska bli så roligt att gå på bröllop. Men det ska vara ett enkelt, "litet" bröllop (vi är ju iofs stor släkt så det blir nog inte så litet). Mamma och Pappa hade ett skitstort med stor vit klänning och slöja och grejer. Den här gången blir det inte riktigt likadant, men superbra ändå.. Det blir i Vinnersjö.
Åh han hade gjort så gulligt och fint. Flygplan och grejer ;) Hehe.. Glad är jag för er! <3





5 minuter är en bra början

Ja då bär det av till Cubus då.. Kommer hem igen halv 8 :)
Föresten hittade jag en bolero idag i garderoben som jag köpte i Thailand. Den ser nästan exakt likadan ut som några vi har fått in på Cubus nu. Coolt va? ;) Haha..

Btw.. Min springtur blev 5 minuter lång.. That´s how my kondis är för tillfället.. :P

VÄRLDENS BÄSTA FAMILJ!!


Mot konsumkrysset

Gårdagen gick alldeles utmärkt. Ganska lugnt med folk var det, men vi hade andra saker att göra som tur var.. Jag var och såg Cubusbutiken i Valbo i förrgår föresten.. Gu va fin den blir. Lite skillnad mot den här i stan. Roligt för dem! Den öppnar om typ en vecka.

Kvällen igår spenderades med kladdkaka och chips. Det var en springtur inplanerad, men jag bangade.
Jag får ta den nu istället ;) Det blir ju ingen yoga ikväll för mig eftersom jag ska jobba :/

Jag måste boka tvättid också.. Blää för läskiga tvättstugor!







Greys

Frukost och ett Grey´s-avsnitt är vad jag har hunnit med denna morgon.. Gu vad jag älskar Grey´s. Helt underbar serie.. Nu ska jag ut och ta en promme :)
Sen blir det wooork! Ha en bra dag!

Ps. Högst upp på min önskelista just nu står en kamera. Så alla ni som har en, var glad för det ;) För jag har ingen, och det suger! ds.

Göra-nytta-dagen

GRATTIS INGRID på din 16-års dag! :)

Idag har det varit full rulle här hemma. Vi har varit väldigt slappa veckan innan påsk här, så vi har samlat på oss ASmycket disk, tvätt, stök, damm.. Så det blev till att göra fint här hemma. Sorterat tre stora Ikea-påsar med tvätt, diskat ett berg, varit ut med sopor, bytt sängkläder och vädrat alla täcken och det, dammtorkat, dammsugit och plockat undan allt stök :) Ibland får man bara sådär lite extra energi och gör allt på samma gång. Hehe..

Har även gjort lite ansökningar inför hösten. Och så har jag varit till Komvux också. Sista dagen är ju imorn om man ska plugga.. Men vi får se hur det blir. Jag har ju en reservplan, vilket är väldigt bra. Eller egentligen har jag massa reservplaner.

Var till Valbo och köpte present till Ingus. Sen har vi ätit och fikat hemma hos Magdis. Marängswish (stavas det så?) bjöds det iaf på. Underbart gott! Ja det har iaf varit en trevlig dag!


Åh va glad jag blev idag föresten.. Nette ringde och ville att jag skulle jobba hela veckan. Jag hade bara fått lördagstiden innan, men nu ville hon att jag skulle komma de andra dagarna också.
Ons: 12-19.30
To: 14-19.30
Fre: 10-15
Lö: 12-16
Me like!

Nu ska vi ha filmmys..

The påsk is over

Ja nu var då hela påsken över.. :)
Den har spenderats i Hedesunda till störst del. Åkte ut i torsdags och hade mysmiddag med pappa, Maria, Josefin, Rickard och mig själv. I fredags kommer jag inte ihåg vad vi gjorde på dan. Haha.. Men på kvällen så blev det Häsenparty på pizzan.. Jag var där kanske en kvart, sen begav jag mig hem till mamma och var med Fille och Bella istället. Det var ganska värdelöst på pizzan, enligt mig.. Var meningen att vi skulle sova i Hedesunda den kvällen och åka in på lördagen tills jag skulle jobba.. Men vid halv 2 när Rickard var färdig på pizzan åkte vi in ändå. ÄLSKAR MITT KÖRKORT!!! :D

Jobbade mellan 12-17 på lördagen med bla. Linda :) Alltid lika trevligt att jobba då.. Det blev även lite födelsedagsparty med henne på kvällen och sedan utgång. Var på Heartbreak först, men sen drog vi vidare till Goya.. Trevlig kväll blev det!

Igår var vi på middag hos Rosie med hela Rickards pappas släkt. De är så roliga! Hehe.. Dock är jag ju inte någon jättefantast av jul/påsk/midsommar-mat. Men det blev några köttbullar och ägg iaf.. Och så fick jag ett "påskägg" som bestod av en biobiljett av Rosie. Snäll är hon :) Kvällen spenderades med pizza och sedan hos Magdalena där jag sov i soffan hela kvällen medan de andra tittade på "Gran Torino".

Idag har vi varit överallt och ingenstans typ.. :P Trevlig dag även denna..
Jag fick också reda på en rolig nyhet idag! Såna gillas!! :D


Jaa vad ska jag berätta mer om denna påsk då? Jag har väl gått upp ett antal 100 kg av allt godis och annat gott.. Har vunnit 25 kr på triss som jag fick i ett påskägg av Maria. Jag har lärt mig att bär hör till frukt-släktet.. Alltså är ett hallon en frukt (ett av de intressanta samtalsämnena på Rosies middag). Har kört i 140 km/h för första gången i mitt liv.. Men det vågar jag inte berätta för pappa för då släpper han inte iväg mig i bil mer :P "Hjälpt" Rickard att byta till sommardäck ;) Haha..

Det var väl allt jag hade att säga för tillfället...
Eller en sak till. Jag rekomenderar att ha med sig två killar hem från krogen varenda gång man varit ut i högklackat. Rickard och Filip turades om att bära mig hela vägen hem i lördags. De är mina grabbar det ;D

Påsk

Har stått på stan idag med Julia och fixat lite.. :) Det gick bra och blev trevligare än jag trodde det skulle bli. Blev även en lunch på Coffehouse.
Var till Af kl 8 imorse med Johan också och fick papperet påskrivet. Så nu får jag lite pengar den 25. Skönt!

Nu bär det av till Hedesunda.. GLAD PÅSK allesammans!


Drömtydare sökes

Alla som känner mig vet att jag har lite problem med att drömma saker.. Jag drömmer alltid sjuka/hemska/störda saker. Jag drömmer väldigt ofta att någon av mina nära gör illa mig väldigt mycket.. Och det är såna där saker som gör att jag mår dåligt när jag vaknar.. det blir nästan så att jag har svårt att lita på dem för jag har det där i huvudet på något vis och tror att det liksom har hänt.. Ja ni fattar va? Skulle verkligen vilja få bort de här drömmarna. Undra om man kan det? Och jag skulle vilja veta vad de betyder? Det är alltid någon som gör illa sig eller dör, på ett stört sätt. Jag drömde en gång att pappa sköt mig i halsen. Och jag kommer fortfarande ihåg känslan liksom att jag inte kunde svälja riktigt och att det pumpade ut blod från hålet i halsen.. En annan gång drömde jag att jag vaknade upp på sjukhuset. Hela jag var inlindad i bandage och jag hade ont överallt.. Jag frågade vad som hade hänt med mig.. Då berättade sköterskorna att alla mina närmaste hade haft sönder en varsin kroppsdel på min kropp. Mamma - ena benet. Josefin - ena armen. Amanda - foten. Rickard- mitt ansikte. Och så fortsatte det. De enda som inte gjort illa mig var mormor och morfar.. :)

Hello psyko tänker ni säkert nu ;) Haha! Nej men hela min familj, min släkt, min pojkvän och alla jag känner är världens underbaraste och skulle inte så mycket som röra mig på ett dåligt sätt. Det är därför det är så konstigt?
Inatt var det iaf ingen sån där "störd" dröm. Men den var sorglig.. Jag drömde att Johannes drunknade. Åå va ledsen jag var. Men det var ingen annan som brydde sig.. Jag var tvungen att fixa med begravningen och allt helt själv, och han fick inte vara på något likhus så jag var tvungen att ha honom hemma i badkaret med en massa is..

Ush jag har varit helt nere hela morgonen för det kändes så himla verkligt.. Lilla lilla lillebror.. Men nu börjar jag faktiskt förstå att han lever och att det inte var någon sanning i den där sketna drömmen :) Men så är det varje dag, om och om igen..


Nu har Josefin vaknat. Nu är det frukost som gäller..!

"Living the dream"

Jag älskar paj. Speciellt våran köttfärspaj som vi gjorde ikväll.
Har tittat på en film nu med Rickard, Josefin (som iofs har sovit hela filmen) och Olivia.
Nu blir det sängen för oss.

Jag har mina planer..

umgåtts har vi gjort

Josefin kom in hit halv 7 imorse.. Så vi har verkligen haft en heldag tillsammans.
Varit till Dollis och Rusta. Solat på mitt älsklingsställe. Hehe så hima mysigt. Man lägger liksom i pengar själv för det man ska sola i plastpåsar. Så skönt att vissa litar på människor :)

Ikväll blir det M-K möte för mig och Joppli.

På väg mot det bättre

"... det finns ingen jag älskar så mycket som dig. Förutom dig när du skrattar då..."


Det här blev en bra dag ändå..
Jag och Amanda ska ut på hemligt uppdrag 14.20. Hoppas det kommer gå bra gumsan. Sen ska vi leka hela dagen har vi tänkt. Kanske en promenad? Kanske cheescake-bak? Sola? Vi får se helt enkelt..
Gu va fint väder det är ute!

Vid Din Sida

I fredags blev det mys med Diva och Agnes.. Vi var först och åt på Coffehouse, sen hyra film, åka och köpa glass och hallon, och sen hem till mig för att mysa.. Agnes åkte hem efter filmen, men Diva sov över.

Igår jobbade jag 10-17. Lång helgdag att jobba, det blir bra betalt.
Åkte ut till hedesunda direkt när jag slutade. Hos mamma var det proppat med folk. Först hela familjen + Thomas två döttrar + en pojkvän + Amandas pojkvän + Johannes en kompis + Veronica. Vi var 14 stycken, i mammas lilla hus. Mysigt värre! Vi tittade på "Vid din sida", den där filmen som gick efter Robinson på 4an. Guud vilken underbar film. Jag har sett den förut, men det var länge sedan. Den är så himla bra, men väldigt sorglig. Ush, jag skulle DÖ om mamma fick canser :( Aja, den är iaf på min topplista, men Dagboken (the Notebook) är på första plats - always.

Idag ska vi fira Simon som fyller år i veckan, eftersom han ska bort hela lovet.. Det var egentligen meningen att jag skulle träffa en tjej från Mary Kay ikväll och smida lite planer, men det blir imorn istället..

Påklädd dusch

Simmat en timme har jag gjort idag.. Så himla skönt när det är gjort. Man känner sig så himla hurtig, och så är liksom hela kroppen typ spänd när man har rört på sig. Inget daller alls då! ;) Me like.
Efter det blev det en liten rutt med bilen. Jag kände att jag behövde träna på att köra lite.. Hehe. Var till Rusta och köpte en vattenkokare.. Sen var jag till Dollis en sväng också. Och till Ica för att köpa mer mat.. Det blev även lite påskpynt införskaffat. Hehe. Så när jag kom hem blev det till att klä påskris med en massa färgglada fjädrar. Och upp med tuppar som vi fått av Marigt. Vi har även en liten hare som vi fått av Magdalena. Så nu är det påsk här.. :)

Rickard slutade tidigt idag.. Det är lite dåligt med jobb för dem. Tråkigt, men också roligt med sällskap :p Imorn är han också ledig. Så då blir det mysfredag med hjärtis!

Yogan idag gick bra. Det var roligare idag än förut, man känner att man börjar komma någon vart tror jag. Alltså det är ju alltid roligt, men idag var det något extra ;) Haha. Men jag blev assvettig..

Jag kan erkänna att jag brukar vara ganska dryg ibland.. Lite speciell humor har jag också. För det mesta brukar Rickard vara ganska tolerant och ignorera mig när jag är som värst, men inte idag.. Efter yogan på vägen hem gick jag tydligen över gränsen lite och fick lära mig en liten läxa.. Haha. Det slutade med en dusch med kläderna på. Hehe mycket skratt blev det ;) Fast jag blev arg också såklart, vattnet var ISkallt!!

Haha nu ska vi äta glass :D Mumma!!

J20 GULD

Igår efter jobbet ringde Rickard. Han var på J20 finalmatch och jag ville ju såklart också se den, så han kom och hämtade mig.. Filip, Betty, Alice, Pappa och Maria var också där :) Trevligt!
Det blev 1-1, sen förlängning och slutligen gjorde Brynäs ett mål. De VANN alltså. Det var faktiskt roligare att titta igår än på "vanliga" hockeymatcher eftersom både Anton och Jocke var med.. Roligare när man känner någon. De var så duktiga så.. :D


Efter matchen hade vi lite onsdagsklubb här hos oss.. Haha eller hur Betty? ;)
Hade telefonkonferens med MaryKay vid 11. Sen blev det sängen med hjärtis!


Idag har jag mycket att göra :)

Roliga nyheter

Jag glömde berätta en sak tidigare när jag skrev...:
Jag är med barn! Och så har jag vunnit en audi TT.
Dessutom har jag och Rickard förlovat oss. Och så flyttar vi till Australien om 2 veckor.

Haha.. April april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! ;D
Jag är så rolig.


Är nyss hemkommen från en låång promenad. Så himla skönt var det. Jag ville bara fortsätta gå och gå, men jag vände hemåt för jag var ju tvungen. Ska jobba idag 15-19.30.

Solen skiner

Det är fint väder idag med :) Skönt!

Ja det blev ju en tripp till Ockelbo igår. De har så fint Diva och Tom.. Hehe typ precis när jag kom dit kom vi på att vi skulle åka till Mio i Valbo och hämta deras soffa som hade kommit. Ove hjälpte till att köra släp, det gjorde inte vi ;).. Så nu är den ihopsatt och ordninggjord. Det blev så himla fint!
Åkte tillbaka till stan halv 4. Sen blev det att åka ut till Hedesunda och äta massa fika och fira Gabriel! Sen blev det middag hos Margit, det blev lite fel ordning där. Fika först och mat sen. Hehe.


Idag blir det jobb mellan 15 och 19.30.


RSS 2.0