❤️

Det blev en cykeltur ikväll med hjärtat mitt. Jag är så tacksam för honom i mitt liv! 




Sjukhusbesök!

Amanda väckte mig för någon timme sedan med en glass. Knäppte kort på den då och såg nu att jag fick med en liten rolig filur som jag inte såg innan.. Hehe!


Nu har vi varit och hälsat på starkaste moster på sjukhuset. De är fortfarande kvar där med lilla kusinen Adina. Hoppas hoppas att allt ska bli så bra det bara kan! Det var så roligt att få se dig lite iaf fina Ida ❤️



Harnäs!

Idag myser jag och Amanda vid Harnäs. Det är lite mer lagom varmt idag. Härligt! 




Min födelsedag!

Jag har haft en supermysig födelsedag. Blev uppvaktad av Andreas vid 12-slaget inatt. Idag har lite släkt och vänner kommit och firat. Så fint att så många kommer för min skull. Är alltid lite extra "fjolligt tacksam" för alla underbara människor jag har i min närhet, som kommer hit och uppvaktar mig på MIN födelsedag, när jag har haft en dag som den här. Tusen tack till er som kom för fina presenter men ännu mer tack för ert fina sällskap. 

Fick inte med så många på kort för jag glömde bort att knäppa men några bilder blev det iaf. 

När alla åkt hem körde vi pizza (vi måste sluta med denna dåliga ovana, jag vet), kortspel och sen när Amanda och Mattias skulle hem gick vi med dom för att hämta min cykel på stan. Då fick vi se lite av stadsfesten. Roligt när det händer något i stan! 

Nu ska vi sova. God natt och tack igen alla inblandade för ännu en underbar födelsedag ❤️













Sista timmen som 23 år..





Kvällsrundan!

Jag börjar komma igång. Jag har fortfarande skyhög puls, svettas som en gris, får feber så fort jag hållit igång lite för mycket och orken tar slut 10 ggr snabbare än vad den brukar. Som om inte magen räcker ska det såklart strula efter operationen också (om det nu är det som är felet).. Och ögoninflammationen blir bara värre och värre trots antibiotika så idag var jag tillbaka till en läkare för att få nya ögondroppar. Läkaren som för övrigt inte ens kunde svenska och som bokstavligt talat gapskrattade åt mig när jag frågade om de fått mina provsvar från i fredags. Varken jag eller syrran som var med mig förstod det roliga i det men han skrattade i någon minut och pratade om något på knackig svenska som vi inte förstod innan jag tackade för mig och gick. Lill muschen var så arg när vi gick därifrån så jag nästan fick hålla tillbaka henne för att hon inte skulle gå tillbaka och skälla ut honom. En läkare som skrattar åt en patient är ju visserligen katastrof men jag har lärt mig att det är onödigt att lägga mer energi än vad man behöver på de idioterna. 

Idag kände jag mig lite nere över att vara sjuk och över allt strul och då insåg jag att jag inte känt så på ett tag. Det verkar ha hjälp vad gäller humöret att försöka göra roliga saker så länge orken räcker.. Har inte deppat lika mycket över jobbet som jag brukar. Jag försöker att tänka att allt är "värdsliga saker" så länge man inte är frisk och mår bra. Så först fokus på det, sen får resten lösa sig eftersom. Hatar fortfarande att behöva lägga mitt liv i Sveriges dåliga sjukvård men vad annars ska man göra? 

En kvällis fick mina nedåtgående tankar på lite bättre bana. Dessutom kommer hjärtat hem snart och han har en förmåga att få mig att må bättre. 




Bästa farmor och farfar!

Idag har vi varit hos farmor och farfar hela dagen jag och lillasyster.. Vi har gjort sylt på svarta- och röda vinbär, krusbär och hallon. Det blev den godaste sylten jag någonsin smakat! Nu har vi sylt så det räcker till nästa år.

Dessutom fick jag med mig ägg (som var värpta idag, det kallar jag färskt), farmors krusbärskräm som hon vet att jag älskar, en stor fin blombukett, en ny gjutjärnsstekpanna och en hemstickad superfin kofta. De två sista var födelsedagspresenter eftersom jag fyller år imorgon. 

Det känns verkligen som att komma tillbaka till "förr i tiden" när man är där. Till lunch åt vi nyupptagna potatisar, älg som farfar skjutit, saft som farmor gjort själv och krusbärskräm till efterrätt som självklart också är hemmagjort. Dom skulle kunna klara sig på sin gård hur länge som helst med allt ätbart dom har utanför dörren. Häftigt! 











Bak och nattdopp!

Ikväll har jag bakat och bakat.. Vill inte erkänna det men jag gör det ändå. Liiiite roligt är det. 

Sen blev det ett nattbad på Harnäs. Så varm och fin dag som spenderats inomhus, så vi var tvungen att svalka oss lite. Seriöst, har vi någonsin haft så här många fina, varma dagar i rad förut? Dessutom var vattnet ikväll det skönaste jag någonsin känt i Sverige.






Händer!

Lika roligt varje gång.. Mitt pekfinger är mindre än Andreas lillfinger. Mina händer måste ha slutat växt när jag var 10 år typ..

Idag har jag bara varit hemma. En liten "mellandag" då jag nästan inte gjort någonting. Lite tvätt, lite läsning, liten prommis, liten nap.. 






"Pizzasöndag"

Ikväll körde vi en standard.. Enough said! 




Vill bara ge min fina moster en stor styrkekram. Min lilla kusin krigar på med världens starkaste mamma som stöd. Tänker på er ❤️





Oväder i Sthlm!

Alltså vilket oväder det varit i Sthlm idag. Det värsta jag varit med om någonsin. Alla vi fyra stod som småbarn och tittade i fönstret i närmare en timme! Så himla fascinerande.. 

Nu är jag åter hemma och har precis tagit en prommis runt Brynäs. Skönt!




Lillebror goes lillesyster

Så vad gjorde vi igår kväll då? En lördagkväll, löningshelg, sommarens varmaste natt, Stockholm. Vi sminkade lillebror, haha. Det värsta är ju att han blev fin! 

Vi åt en mysig middag på balkongen och sen satt vi och skrattade och pratade hela kvällen. När syskonen ville ut på stan en runda bäddade jag ner mig. Jättemysig helg med mina bästa hjärtan! 




Hornsbergs strand!













Frukost på Odenplan!

Jag, Musch och brors åkte till Sthlm igår kväll till Josefin. En syskonhelg väntar.. ❤️ Seriöst! Hur snygga är dom inte??




Fredag!

Dagen började med: 


Och fortsatte med: 






Och slutade med: 




Utomhusbio och nattbad!

Anna, Mickis och jag var på utomhusbio igår kväll i Boulongern. Det var jättemysigt men mycket folk så vi hamnade långt bak och hörde inte så mycket. ET var det som visades.. Efter filmen åkte jag och Andreas till Strömsbro och tog ett nattdopp. Det gäller att ta vara på sommarkvällarna! 







Hillebäcken!

Jag myser på med mitt och Andy fixar med sitt.. 



Ny dag nya tag!

Ska följa med lolo ut i skogen idag. Mys!




Just nu klagar jag inte...





Pink lady!

Eftersom jag varit så lugn idag unnade jag mig precis en kvällsprommis. Svetten sprutade men det var så skönt. Det känns som utomlandsluft!! Ska försöka få med mig Andreas på ett kvällsdopp när han kommer hem vid 22.30. 




Bryggan!

Lunchen idag åt vi vid vårat ställe på GS. Sen har jag varit inne och tagit det lugnt hela dagen. Pratat med läkaren har jag också gjort. 




Polkagrisarna!

Idag har det kommit en ny liten kusin till världen. Jättesöt liten Adina. Stort grattis moster! 

Vi har varit till Hedesunda en sväng och köpt nya däck för vi fått punkas. Så surt. Vi köpte nya däck i maj och nu var två slut redan.. När vi kom till Sandsnäs efter för att köpa glass och hälsa på papi insåg vi att vi såg ut som världens söndermatchade nördpar. Så kan det gå ibland! 




Brämmen!

Skönaste dagen på hela sommaren. Så underbart väder och underbart sällskap! Vi åkte ut till Brämmen imorse när vi vaknat och packat lite picknick. Sen har vi slöat där hela dagen lång. Jag har sovit flera timmar där på stranden, vi har pratat och skrattat, lyssnat på sommarpratare, badat, läst bok och ätit. Sommaren när den är som bäst! Ikväll har vi varit hos mamma. Jag kom hem till hjärtat mitt för ett tag sedan. Det blev lite gotta på balkongen och nu har vi lagt oss - äntligen får jag fortsätta läsa igen haha. Tack finaste syster och mami för en grym dag! 

(Sjukuppdatering tar vi någon annan gång, hur kul är det att läsa om liksom?) 













Andy fixar!

Hjärtat har beställt hem tights till mig. Annorlunda men skithäftiga :)





Bondelid

När mamma är här tittar vi på Lilla huset på prärien och dricker te. Prata har vi redan gjort hela dagen.. Det är så mysigt att ha henne på sleepover. ❤️ Men nu ska vi gå och sova. Här är ett av fynden ifrån Lager 157. Så härlig att ha hemma på kvällarna! God natt! 




Sötaste Tyra!

Mamma kom in till stan kl 8 imorse. Hon åkte till morbror och hämtade världens sötaste kusin och så har vi myst med henne hela förmiddagen. Alltså sötare barn har jag aldrig någonsin stött på (och det är ett bra betyg med tanke på att jag inte är barnkär-typen)! Sån solstråle hela tiden och det bara lyser om henne. Vi lekte på GS och tog en liten runda på stan. När gullis åkte hem gick jag med lite fika till kollegorna för att försöka lindra lite av mitt dåliga samvete över att vara sjukskriven och ställa till det för dom.. 

När jag och mami kom hem vid 15 gjorde vi lite pickninck och sen åkte vi till Brämmen. Kvälls-sol är lite mildare och mer lagom. Där var det dock molnigt och blåsigt och kändes nästan kallt så vi åkte tillbaka till stan efter en timme och la oss vid GS istället.. Där är vi fortfarande kvar. Bara njuter, pratar, läser, vilar..











Sunday night!

Söndagkvällen blev lika mysig som dagen har varit. Samma rutiner på söndagkvällen som alltid men vi slängde in ett nattdopp också. 







Uppsala 86ers!

Det blev förlust.. Men lika glad för det är vi för vi har haft en jättemysig söndag. Älsklingen gjorde illa knät sista minutrarna så vi får hoppas att det inte är något allvarligt men innan det var han så duktig så. Stolt flickvän! 

Nu ska vi gasa hemåt och köpa pizza med bästa gänget. Jag är så glad för att jag fick så fina syskon! Musch och Matti mötte upp oss i Uppsala efter en helg i Sthlm.

Det är så roligt att se Andreas bland sitt lag. Min lilla 100-kilos klump ser nästan liten ut bland alla stoppklossar. Haha! Andy #6








Uppsala!

Vi kom till Uppsala kl 14 typ. Medan laget värmde upp tog jag och lillebror en sväng på lager 157. Gu vad vi shoppade! De hade jättemycket fint.

Nu börjar matchen om 30 min. Det ska bli så roligt att se min fina Andy spela! 




Svettigt!

En liten morgonrunda avklarad. Idag är det gameday! Det blir första matchen för mig att se med Andy i Uppsala 86ers. 




Date-night!

Det blev date ikväll istället för igår. Vi har haft så mysigt!! Middag på Kalles började vi med. När vi kom hem kände vi att vi ville göra något mer så vi gick ner till Stenebergsparken och spelade minigolf. Efter det åkte vi en runda. Vi hamnade på ett jättemysigt ställe och det var hur skönt som helst i vattnet så det blev ett litet nakendopp. Bästa datenighten på länge.. Tänk att vi har varit tillsammans i 4 år!















Ändrade planer!

Date-night på Kalles blev pizza på balkongen och en mysig cykeltur istället. Sommarkvällar måste vara det absolut bästa som finns. Undra om det är för att vi bara har några få månader sommar om året som vi verkligen tar vara på dom, eller om man hade njutit lika mycket om det var sommar året om. Jag gissar på det första.  


Trollet med svullna inflammerade ögon och Mr handsome! ❤️


Fredag!

Tack för en mysig lunch på stan och några timmars häng på GS fina vän. 




Kvällsrunda!

Det blev en liten kvällsprommis ikväll. Der ser dock ut som jag hurtade men icke. Jag är glad att jag ens tar mig ut fast läget är som det är. Dessutom är det typiskt mig att ta på mig sportkläder för att känna mig hurtig av bara det, haha. Det är ju så himla skönt ute. Man vill ju inte vara inne såna här fina sommarkvällar. Dock snubblade jag x antal gånger på rundan för tårarna bara sprutade så jag inte såg något (ögoninflammationen). Jag hade teenage dirtbag på repeat och kände mig som en liten fjortis igen. Myskväll med mig själv!




Pannkakstorsdag!

Pannkakor och Sommar med Ernst. Kan inte bli en mycket bättre torsdagkväll än så.  




15-års kalas!

Idag var jag ut till Hedesunda en sväng på 15-års kalas. Pappas Marias Alice fyllde år. Så mycket gott bjöds det på! 

Sen var jag och fick två olika ögondroppar till min ögoninflammation. Skönt med ett problem mindre (om nu antibiotikan funkar).

Här har vi tre generationer från idag. 
Världens bästa lillebror, pappa och farfar! 




Sommarkväll!

Det blev en kvällsrunda på stan med fina lillasyster. Så mysigt att titta på lite folk och känna av sommarstämningen. Första gången jag har på mig mascara på två veckor typ - bara det! Min gamla jobbarkompis Ola var på scenen ett tag och det fick vi ju inte missa.. Och inte heller remmarna. Dessutom hittade vi på moster i vimlet så hon följde med hem för några timmars tjejsnack. En bra onsdag. 






Jag fick lite post idag.. Haha! #sjuktjej




Svetlana!

Idag kom jag på att jag ville ut i skogen en sväng och plocka hjortron. Andreas följde snällt med. Jag trodde att jag var på bättringsvägen men icke. Vi gick kanske 2 km totalt i lugnt tempo med några stopp för fika. Jag trodde jag skulle rinna bort hela jag i en pöl av svett och med en puls som dunkade som en trumma. Sjukt vilken känsla det är att inte känna igen sin egen kropp. 

Läkarna har ju tagit prover som visar att jag har en infektion men de vet inte vad, så jag ska till infektion på utredning. Tills dess vill de att jag ska vara sjukskriven och ta det lugnt. De misstänker att det är något som har blivit efter op men vi får se vad de kommer fram till. Jag blir bara så less på att allt ska ta sån tid. Nu har jag varit hemma i 3 veckor och egentligen har de inte kommit någonvart. Rastlös hej. Det är så irriterande när man måste lägga saker i andras händer och bara vänta.. 





Pizza-söndag!

Idag har vi inte gjort särskilt mycket. Papa grek (svärfar) kom och hälsade på i förmiddags. Efter lunch åkte de hem till Norrköping. Ikväll har vi ätit pizza på ballen. Jag, Musch, Matti och Andy håller hårt i traditionen "Pizza-söndag". Pizza och kort brukar den kvällen innehålla.. Våran längsta Chicago-match blev ikväll. Trodde aldrig den skulle ta slut!

Snart börjar finalen. Fotboll kan vara en av jordens tråkigaste sporter, efter typ curling, men VM-final måste man väl ändå se. Glass och hallon får väl göra tittandet lite roligare..




80-års kalas!

Världens mysigaste dag har vi haft med världens finaste familj. Moster och hennes man fyllde 40 båda två så det blev 80-års kalas med western-tema. Bilen kom och hämtade mig och Elliot kl 12 och då åkte vi mot Gnarp. Och nu kl 22 är vi på väg hemåt. Lekar, mat, ponnyridning, fikabuffe, linedance är vad vi har sysslat med.. Tack för en fin dag finaste familjen! Måste ju bara tillägga är de är de snyggaste 40-åringarna som funnits på denna planet, GALET! Och tillägg nr 2: jag har aldrig sett Elli så lycklig som idag. Sötungen! ❤️























Bästa smultronstället!

Ännu en em i stugan. Josefin kom med tåget kl 15 och då hämtade jag upp henne för en mysig kväll med mormor och morfar. Bästa bästa! Mormor och Josefin tog ett kvällsdopp men jag var för frysig. Efter middagen kom kusinerna och hälsade på med båten. 







Eldvittnet!

Nu blir det sängen och läsning ett tag.. Jag försöker vända sjukskrivning till något mysigt för att inte gräva ner mig själv i depp över att inte kunna vara på jobbet. Det går väl sådär, men jag försöker iaf!




Summertime!

Antingen sover jag jättedåligt på nätterna och skrapar bara ihop några få timmar, eller så sover jag massor. Inatt har jag sovit 11 h. Kroppen verkar behöva det. När vi vaknat packade vi ihop lite picknick och åkte till Vårvik. Sen gjorde vi ett litet stopp på GS också. Underbara sommar, sol och värme. 






Balcony!

Vi avslutade den här dagen med tacos. Det tröttnar man aldrig på!




Strandbaden!

Idag var det bästa sommardagen hittills i år. Det tog vi vara på. Muschen skulle ut till stugan så jag hakade på.. Lite slapp på stranden och några kapitels läsning i en av de nya böckerna. En glass hann vi också med. Nu åker vi hemåt igen. 






Church Street

När jag kom hem i förmiddags sov jag 3 timmar! Lite storhandling och sen hem till soffan och pömsa en timme till (det syns i ansiktet att jag inte gjort annat än sovit idag. Ser helt nyvaken ut!). Är det vila läkarna vill ha så är det vila dom ska få. Ikväll har vi ätit middag på Church Street. Sen lite kort på balkongen. Åh vad skönt det är ute! 







Söthjärta!

Det är inte svårt att få Andy på bra humör, haha. Lilla gottegrisen, han är till och med värre än mig. Stackarn var och dök i gavleån igår och har troligtvis spräckt trumhinnan. Så idag vilar vi båda två.. Underbart väder iaf! 






På tåget!

Då var man snart hemma igen efter en underbar helg med bästa syster. Har sommaren äntligen kommit tro? Härligt! 



Fredhäll klipporna!

Idag har vi haft ännu en mysig dag. Läkaren förklarade att feber och sol inte är en farlig kombo utan bara en gammal skröna, så orkade jag vara ute "fick" jag det. Fylla på psyket med liv känns lika viktigt som att bli frisk these days. Jag om nån deppar ju ihop av att vara sjuk och att aldrig se något slut på det så jag försöker må bra på andra sätt. 

Vi sov ut, åt frukost, gick en liten runda på stan och sen har vi legat här och slöat. Det har varit lite disigt men ändå varmt så det har varit helt lagom. Nu börjar det droppa av med folk runt omkring oss men vi njuter lite till. 







Kungsholmen!

Tack bästa syster och vän för en supermysig dag. Älskar våran fina huvudstad. 









Huvudstaden

Jag hamnade visst i Sthlm. Bokade ett tåg direkt efter läkarbesöket. Behövde lite miljöombyte och lite syster kände jag. Jag kan ju lika gärna vila här som hemma är min plan.. 




There will be blood!

1,5 timmes läkarbesök idag. Fortfarande samma slutsats.. Något är fel, men vad? De har iaf tagit tag i mig på riktigt nu. Dock är sjukvården ett skämt. Ingen ordning på någonting. 




Middag hos mami

Igår kväll var jag ut till mamma i Hedesunda på lite grillat. Jättegott på världens mysigaste altan. Dessutom fick vi träffa Sandra som bodde hos mamma ett tag förut, vilket var roligt. De kom från Jönköping och hälsade på.. 




Södertull får dagens kaktus! (Tistel räcker inte)

Min läkare ringde och sa att jag är sjukskriven veckan ut. De behöver vänta på provsvar och tills dess ligger jag nedbäddad. 

Läkaren ringde 15.30 och sa att hon skulle lägga sjukintyget i receptionen så att jag kunde hämta det innan 17 då de stänger. När jag kom dit låg det inget där och jag kände hur irriterad jag blev, men jag svalde och satte mig och vänta som de bad om. Efter en halvtimme orkade jag inte vänta längre då jag märkte att hon inte gjorde något för att få fram det. Hon bara satt på arslet i sin lilla kur. Jag skällde ut kvinnan (kärringen) i luckan och gick därifrån. Visst att det kan hända något som gör att saker glöms bort men när det händer något varje gång då är det inte tillfälligheter längre och DET gör mig förbannad. Hur svårt ska det vara att göra sitt jobb? Gu så förbannad jag var. Betedde mig till och med dåligt, men när man inte ens kan få en ursäkt utan istället en otrevlig undersköterska som sitter och säger grinigt att "det är ju inte mitt fel" då brinner det av för mig. Hade hon sagt "jag är ledsen att det blivit ett missförstånd, jag ska göra vad jag kan för att försöka fixa det här" hade hon fått min respekt, men inte med hennes attityd. Jag börja mer och mer tro att avsaknad av social kompetens, nonchalant inställning till det mesta och att se sjuka människor som mindre värda människor är krav för att bli insläppta som arbetare inom sjukvården. Inkompetenta människor. Och vet ni vad det värsta är? Att vi ändå behöver ha med dom att göra. Förnedrande. 






Vet inte ens vad det är för dag..?

Jag var iväg imorse och lämnade ytterligare lite blod. Är nog uppe i 10 rör på en vecka. Jag har sovit i 2 dagar känns det som. Vad tusan ska jag få en så bra arbetsplats för om jag ändå inte ska få vara på jobbet? Det kan ni som tror att det finns en mening med allt fundera på, för jag hittar ingen poäng med det. Det är dock lättare att vara hemma när man inte orkar ta sig ur sängen och ligger och spyr. Då vet man varför man måste vara hemma ändå. Jag ville väl mest tala om att jag lever men tycker inte att det är roligt att ha det så här längre. 
Nu ska jag försöka få i mig lite smörmakaroner med salt och vitpeppar. Det fick vi till frukost hos mormor och morfar när vi var små. Så tokigt och därför var det så roligt och gott! Jag har drömt om det inatt så jag hoppas att det får stanna kvar i lillmagen! 

När Andreas kom hem i lördags och jag låg på badrumsgolvet och hulkade kom han och klappade om mig och gav mig filt och sånt. Sen började vi skratta båda två. Det känns nästan som att någon driver med oss! #mylifeasasickgirl



RSS 2.0