Gurka


Hur gulligt var inte det här då? De odlar gurkor i olika former så de ser ut som stjärnor eller hjärtan. Vem orkar, jag håller med. Men sött var det! :)

Pluggardagen fortsätter...

1a advent!!

Nu är mysiga helgen i Hedesunda över. Det har varit så himla skönt att vara där ute. Samtidigt är det väldigt skönt att komma tillbaka in till stan igen :) Vi stannade till i Valbo för jag skulle köpa ett par sammetstights. haha! Jag hatade dem när de kom men nu kunde jag inte låta bli dom. Det blev ett par lila, sött sött! Hittade även två klänningar jag ville ha men min lön har ju fortfarande inte kommit! BLÄ! Men den som spar han har. ;)

Ja min helg har varit mysig i alla fall. I torsdags blev vi bara hemma hos mammsen där vi har varit hela helgen. I fredags var vi till Magda och åt pizza och sen åkte vi ju till Simon och bada badtunna. Sen igår var vi på IP och tittade på Simons match halva dagen. Sen in till Valbo där Rickard shoppade loss. Han klippte sig också så nu är han korthårig! :) Sen på kvällen så åkte vi och var hos pappa och Maria och hade det trevligt. Vi åt och pratade och tittade på Robinson och så. Sen vid 1 ringde Rickard och ville ha hämtning i stan (jippie). Men Amanda och Simon följde med så det blev ett litet nattäventyr ;)


Jag och världens bästa pappa <3

Idag har vi inte gjort så hemskt mycket. Mamma och Thomas kom hem så dagen har spenderats med dem. Jaja det var min helg!

Nu ska vi äta tomtegröt och titta på Ensam Hemma 2. Julfilmer gillas!
Imorn MÅSTE jag plugga för jag har 3 prov den här veckan: psykologi, matte och engelskanationella.

TREVLIG KVÄLL!


Badtunna!

Å vilken härlig dag det här varit!! Mys, verkligen..
Vi är nyss hemkomna från Simon (Rickards bror), vi har varit där och badat badtunna. Härligt :) Så nu är lillSimon alldeles slut här hemma. Men jag hade lovat chips och popcorn. Så nu har vi tagit fram lite sånt, haha men han somnade i soffan innan han knappt hade fått i sig något. Det blev ju sen kväll för lillSimon (haha krångligt när det blev två olika Simon inblandade) men för oss blev det tidig kväll. Men det blir väl kanske en film eller så nu. Vi har ju endel gottis att äta upp! ;)

God natt!

Oh happy day

Åh vad jag blir glad när andra är glada! :)
Mamma och Thomas har det väldigt mysigt i stan sa hon imorse när jag pratade med henne. När jag satt på bussen på väg ut hit igår ringde mamma. De hade precis kommit in i lägenheten då. Haha och guud så hon grät. Av lycka hoppas jag ;) haha.. Sötmamii! Jag blir så glad när man kan göra saker för andra (haha jag kom på Björn Gustafsson grejen nu när jag skrev det där. När han är sådär ironisk och säger "Men det är väl kul när det går bra för andra.." haha älskar Björn) jaja... I alla fall så tycker jag att man ska försöka göra snälla saker till människor i sin omgivning. Det behöver inte vara några stora grejer utan småsaker bara. Alla blir glada då :) haha gud vilken liten nörd jag blivit.. eller jag kanske alltid har varit det? haha..

Jag gjorde i alla fall supermysigt till dom igår. Släckte ner alla lampor och tände hur mycket ljus som helst i hela lägenheten. Och så la jag ut massa rosblad över hela sängen. Superfint ;). Och så hade jag köpt badbomb från lush. Och så hade jag vikt ihop deras handdukar och lagt en ros på varje hög. Precis som på hotell, hehe. Sen var det även framdukat ost och kex och sånt och en massa exotiska frukter.
Och en till lite rolig grej är att jag har skrivit ett litet brev för varje dag (torsdag-söndag) om vad det är som gäller för just den dagen. Det är ju lite planerat det här :P Så de fick första lappen igår när de kom. Och så har de öppnat dagens lapp imorse. De har endel saker de ska göra idag och ikväll har jag bokat bord till dem på restaurang. Imorn har de nya grejer att göra men de kan jag inte skriva här utifall de läser, hehe. Hoppas ni får en mysig helg i alla fall, mamma och Thomas!! :)

Jag ska plugga idag och så ska jag umgås massor med lillvoffsen (som inte är så liten längre.. han börjar bli riktigt stor och grov). Vi har redan varit ut på två småprommar. En imorse när vi skulle lämna av Simon i skolan. Och en alldeles nyss ner till Ica för att köpa hundben. Han satt så lydigt utanför affären och väntade på mig :) Skulle aldrig lämna han utanför affären i stan men här är det ju annorlunda!  Han är alldeles glad och sprallig nu, det gillar vi!

För övrigt så mår jag väldigt bra; är glad, frisk, lycklig och allt dedär. Känns skönt! hehe.

Ikväll är det idol också. Det ska vi allt se! 
Ha en trevlig fredag!! :D 


Helg på landet väntar :)

Städar och fixar här hemma. Ikväll kommer mamma och Thomas hit! Och jag och Rickard + Dito åker till Hedesunda. Vi ska vara där tills på söndag och mamma och Thomas ska vara här hos oss. En liten överraskning som jag knåpat ihop! Hoppas den blir lyckad.

Skönt att vara i Hedesunda en hel helg. Bara göra ingenting har jag tänkt. (Plus plugga massor) Jag ska ju vara barnvakt åt Simon hela helgen också, men han är ju världens goaste lillkille så det blir inga problem! Det blir även skönt för Dito att få vara ute fri och springa lös. Han är allt bra mycket lyckligare ute i Hedesunda, det märker man. Men han är ju faktiskt en slö liten rackare, så är det någon hund som passar i lägenhet så är det Dito. haha..

Ha en trevlig helg. Nu ska jag fortsätta här hemma, höja mysfaktorn till TUSEN!

 

 

 

Ps! Josefin.. Du kommer väl hem i helgen? Ja men va bra då! Då ses vi ;)



30 % på Cubus!!! bara idag!

30 % idag på Cubus!! Glöm inte bort det.. Men kom ikväll istället så hinner vi ses lite :) Jag jobbar ju 15-21! Inte för att man brukar hinna prata så mycket, vi brukar mest stå och mata i kassorna. Men idag gäller ju erbjudandet hela dagen så då kanske det blir lite lugnare ikväll! Men 30 % gör faktiskt ganska mycket. Speciellt om man ska köpa något dyrt :) haha..

Innan jobbet ska jag på två timmars mattelektion. Måste verkligen gå på dom nu när det snart är slutprov och nationella och allt sånt. Men inte långt kvar, skönt!

Åh vad roligt det är att få bättre lön än man har trott! Det gillar jag verkligen. Men jag kommer inte få den förren om en vecka eftersom det krånglat med överföringarna och allting nu när jag har bytt bank och så. Men jag vet att pengarna väntar på mig ;) hehe.



 

Åh jag är så kär i min Rickard idag :) Världens finaste bästa älskling! <3

Haha jag är såklart kär i honom jämt men idag är jag alldeles extra kär. haha!

 

 

HA EN BRA DAG!


Diva

HAHA! Vi har ätit väldigt billig mat nu :P Vi har köpt 2 Frisco-burgare, 2 supreme-burgare, 2 stora läsk, en pommes och en dip för.... 75 kronor! Hon måste ha gjort något stort fel den där tjejen på MAX. Det skulle ju ha blivit typ 200 kr egentligen. Jaja, vi gnällde i alla fall inte :)

Det gick bra på jobbet idag. Det var jag, Malin (snyggmalin) och Linda (haha du är också snygg såklart) som jobbade. Väldigt trevligt var det! Kul att Malin har börjat jobba igen också, verkligen! Så nu är vi två Malin och två Evelinor där på Cubbe.

Hmm.. Jag har nog inte så mycket mer att tillägga! Nu blir det film igen. Jultemat fortsätter!! Och det gillar jag. Åh vad jag tycker om julen. Myspys!


Jag blev väldigt sugen på godis igår.. Men vi hade inget gott hemma alls och så hade vi inge money så vi kunde inte åka och köpa. Jag fick panik och kände att jag vekrligen behövde något gott. Och det blev chokladbollar tillslut. Det har gått ganska långt när jag FRIVILLIGT ställer mig och bakar. Men det var värt det ;) Och mitt lilla sockerrus fick jag också, hehe. Men nu är det dags för Diva att komma hem så jag kan ta tag i träningen på riktigt! Hehe.. Jag är inte en sån som går och tränar själv, tyvärr. Men nu är det bara en vecka kvar sen är stumpan hemma igen :) Brun och fin.. Jag vill också!!











banken borde anställa fler!

Min dag har varit lite snurrig :P Fixat och donat lite. Har bland annat varit ner på stan till banken för det har krånglat till sig med min lön. När jag vält suttit och väntat ett tag (det var 23 stycken före mig när jag kom dit, segt) så kom jag på att jag inte hade med mig mitt körkort. Så det var bara att traska hem igen. Orkade ju inte gå dit igen och sätta mig och vänta lika länge igen.. Så jag får ta tag i det där med lönen någon annan dag :P Men det hade ju varit skön att få den imorn, den är vekrligen efterlängtad den här månaden! Jaja..

Det var i alla fall tur att Malin skrev till mig idag. För jag hade helt glömt bort att jag skulle jobba idag och hade hon inte hört av sig av en slump så hade jag aldrig kommit på det! Så för mig blir det jobb en snabbis ikväll, bara tre timmar. 16- stängning. Trevligt!

 

 


Cubus!

Imorgon den 25/11 är det alla vänners dag på Cubus.
Vi har 30 % på alla kläder och 15 % på all kosmetik.
Jag jobbar i Gävle (15-21) så kom dit och shoppa loss!
Vi har öppet 9-21!

Såklart är det samma erbjuande i Valbo så vill ni hellre åka dit så gör det, bara ni shoppar! ;) Men som sagt, jag jobbar ju i Gävle så jag tycker att ni hellre ska komma dit!




Hon är så snygg tycker jag!

Inbrott!

Vi tvättar och står i här hemma. Och så skulle vi ner med lite grejer till förrådet. Och gissa vad vi möts av? Hänglåset är uppbrytet och förstört. Någon har alltså brytit sig in i vårat förråd. Och det värsta är att det är bara vårat förråd de brytit sig in i, inget av alla de andra. PLUS att det hade varit läckage där nere så det hade runnit ut massa på golvet. Också BARA i vårat! Och gissa vad som stod under? Rickards samling med tidningar. Allt är ju förstört! Så himla less man blir. Men en sak var bra. Det var bara massa Slits och moore tidningar. Nu kanske man slipper ha en pojkvän som springer ner dit och smygtittar på massa snygga, nakna tjejer. Hehe. ;)



Nej men allvarligt! Först måste de ha tagit sig in i själva byggnaden. Alltså behövs nyckel där. Sen behövs det även nyckel in till själva korridoren där nere och ytterligare ett lås för att ta sig in i själva förrådet. Plus hänglåset. Alltså måste det vara någon som bor här som har brytit sig in. För vem tar sig in igenom 3 lås utan nyckel och utan att bryta upp låsen? Scary! Plus att de har typ sågat/bänt upp hänglåset. Alltså måste den ha haft med sig såna saker med. Knäpphuve!

Jaja nu ska vi kolla på film! Ännu en julfilm idag. :)







My love

Mysig helg har jag haft!
Fredagen spenderades med mamsen och alla där hemma. Jag jobbade ju till åtta i Valbo men vi hann med en hel del i alla fall. Tittade på lite Idol, åt gott, var ut på långmyspromenad med mamma, satt och pratade massor.. ja ni fattar.
Igår jobbade jag 12-17 i stan och sen bar det av till Jenna. Vi åkte och köpte massa gottans och sen drog vi hem till henne och tjockade! Haha vi skulle se en film hade vi tänkt men det blev inte så, det är ju så mycket roligare att bara prata! Vid 9-tiden åkte vi hem till mig (oss) istället och där hade Amanda lite party med sina kompisar. Så jag, Jenna, Rickard och Malin hade det väldigt trevligt med småbarnen, hahah! Vi var nog upp emot 20 stycken här hemma. Trevligt :)

Jag och baby igår :)

 

Imorse var jag och Dito med Johan ut på en promenad. Vi gick runt hela villastan - fram och tillbaka, runt runt. Skönt att komma ut lite. Plus att det är ju trevligare med sällskap. Förr hatade jag att ut och promenera med folk, då ville jag och min ipod vara ifred. Men nu tycker jag faktiskt att det kan vara trevligt med sällskap!
När jag kom hem kröp jag ner hos Rickard igen..

Ikväll kommer systrarna hit och sover över. JAG ÄLSKAR när dom kommer hit! Det är så trevligt när vi får sällskap här hemma :) jaja nu är det dags för julfilm. Man måste ju börja i tid ;)


Min dag

Snart ska jag iväg till Valbo och jobba. Det blir ett kortpass 16-20. Annars har jag väl mest bara vart till skolan en sväng och pluggat endel idag. Och legat och lyssnat på Dito när han sover. Ingen snarkar som den lilla plutten kan jag säga! Och så typ ylar han i sömnen också, han är väl ute på äventyr säkert ;) Hehe.
Sen ikväll tror jag att vi åker ut till Hedesunda och myser. Sen är det jobb imorn igen för mig i stan 12-17. Och efter det så ska jag umgås med Jenna! Det blir en lugn myskväll här hemma! Dels för att jag är fattig nu (men snart är det lön igen) men också för att det är skönt att bara ta det lugnt ibland :P Men i och för sig kanske hon skulle ta med Wille och då blir det nog allt annat än lugnt om de busarna får göra som de vill..  hehe.






Ush vad jag har ont i magen.. Blä för magont!! :/ Ni ska vara glad ni killar att ni slipper den här skiten!!! :)


Jaja nu är det lunch som gäller sen ska jag iväg. Trevlig helg!





Ge mig en flygbiljett till värmen, tack!

Har haft en väldigt skön dag idag. Slappade mest på förmiddagen, kollade på något Greys -avsnitt. Gud så snygg han den nya killen är som har kommit med i serien!! Ni vet han den rakade? Me like! hehe.. Sen blev det en liten städning här i lägenheten! Behövligt som alltid nu när man har hund. Gud så monstret skitar ner :P
Sen vid 1 tiden gick jag ner på stan och träffade "snyggMalin". Haha jag känner två Malin, eller iaf två stycken som jag pratar om med Rickard ibland. Och för att han ska kunna skilja på dem har han döpt den ena till snyggMalin och den andra till sötMalin. Haha! Roligt tycker jag.. Jaja vi har i alla fall suttit på Coffehouse i 3 timmar och bara pratat. Gud så mysigt! Det var verkligen länge sedan vi sågs så vi hade endel att prata om! Mysigt att sitta och fika nu - det är ju verkligen sån årstid!!

Åh nu saknar jag Diva som är i Karibien! Dels för att det är hon som gör att jag tränar, jag tar ju inte direkt tag i det själv ;) hehe. Men också är hon ju världens bästa Diva! Hoppas du har det bra gumsan. Vi ses om två veckor :) åå vad jag också hade velat följa med. Sol och värme skulle jag verkligen inte tacka nej till nu!







Kvällis!






Nyss hemkommen från en liten kvällspromme på en halvtimme! Skönt!
Nu är det movietime!! :)
Trevlig kväll alla!

Namn!

Ikväll får jag besök av söta småsyskonen. Amanda och Johannes kommer hit och sover över. Mysigt!
Jag kom hem från Cubus för ett litet tag sedan. Det blev en lite kortjobbis. Det var vääldigt lugnt idag så det var lite segt men det är tur att vi har roligt vi som jobbar i alla fall ;)

Hehe det är ju endel som ska ha barn nu inom den närmsta tiden faktiskt. Läste på Mirris blogg att hon börjar fundera på namn till sitt barn. Och jag kunde ju inte låta bli att börja fundera på namn till mina barn heller - även om det är LÅÅÅÅÅNGT kvar till den dagen är här för min del. Jag har i alla fall kommit på massa söta namn. Novalee har jag bestämt att ett av mina barn ska heta. Men sen har jag kommit på en massa andra söta. Tristan. Noah. Melida. Wilma. Hehe och så kom jag på Qweni, men det tyckte mamma och Josefin att var fult så vi får se hur det blir med det. haha.. Åh det finns så himla många fina namn så jag förstår om ni har det svårt ;)? Haha men som sagt jag hinner ju komma på massa fler tills den dagen är här för min del!


Nu ska jag försöka få min nördpojkvän att umgås lite med mig. Haha han sitter och spelar TV-spel och han är så djupt inne i spelet så jag tror inte ens han märkt att jag är hemma ;) Hur kunde jag köpa ett Tv-spel till honom? Det var nog det största misstaget jag gjort i hela mitt liv! :P Men jag visste ju hur gärna han ville ha ett! hehe.. Och vad gör man inte för att se sin kära glad!

Ha en trevlig kväll!!
Btw. Det är lägenhetsvisning här på våningen ovanför. Så är det någon som är sugen på den, skynda er hit!!! :P



Evelina tycker till:

Ush nu är jag på sånt där "ush-vad-läskig-världen-är" -humör. Har suttit och tittat här på datorn på en massa. Bland annat på förra veckans Efter Tio program. Hur sjukt är det inte att bloggar har blivit så enormt stora? De har sån fruktansvärd "makt". Kissi har skrivit inlägg som fått unga tjejer att ta självmord enligt de unga tjejernas anhöriga. Nu vet jag ingenting om det där men jag var in på Kissis blogg idag (3e och SISTA gången i världshistorien). Alltså hur stort skämt är inte den människan? Visst alla pratar om att hon inte är så i verkligheten - men då är hon ju ännu mer väck i huvudet?? Vem vill få hela Sverige att tro att man är helt vrickad om man inte ens är det? Nej henne tycker jag fruktansvärt synd om. Stackars tjej! Det blir inte lätt för henne den dagen hon lägger ner sin blogg och ska försöka få människor att ta henne på allvar..

Och så kommer det där med pengar. Blondinbella plockar ut 35 000 rent i månaden och Kenza plockar ut "mycket mer" som hon själv sa i TV. Det är liksom läkarlöner man snackar här.. Och så mycket pengar får de för att.....?? De gör ju nada för att tjäna så mycket. Creapy, isn´t it? Visst jag skulle ju aldrig tacka nej till de där pengarna men det är liksom läskigt ändå på något vis tycker jag. "Småtjejer" som tjänar miljoner per år. Och det värsta är att de verkar inte göra något bra av det. Shoppar och luchar och åker taxi och festar för sjukt mycket pengar i veckan. (Ok, Blondinbella försöker, det är bra.. Men de skulle kunna göra så mycket mer) Ni har ingen aning om hur avis jag är på de där tjejerna. För vet ni? Jag skulle använda det där till något stort och positivt. Förstå hur sjukt mycket man kan förändra med så mycket pengar och så pass mycket makt som de faktiskt har. Neeej de använder sin makt till att berätta vilket läppglans som är det senaste och vilken krog man ska vara på och hur ful och fet och äcklig man är om låren går ihop. Det är ett skämt tycker jag! Men grejen är den att jag tror inte bloggarna hade blivit så stora om de inte hade handlat om just det där. Människor är mer intresserade av såna grejer än samhället och världsbilden och stackars ungdomar som det går snett för. Jag låter som en gammal tråkmåns nu men jag har fått sådan ruskig lust att förändra massor, och då snackar jag inte mode och skönhet. Människor är läskiga!

Ja nu var det där bara bloggandet som jag tyckte  var sjukt.. Nu ska jag komma till resten. (ooj vad jag skriver ur mig idag)
Jag satt och läste massa nyheter och grejer med, inte bara bloggar. En 8-åring led av svår anorixia. WHAT? Jag fattade inte först när jag läste. När jag var 8 år gammal lekte jag och byggde kojor och körde runt med små traktorer i sandlådan. Jag körde jaga i klätterställningen på Hedesunda skola tills jag slutade 7:an. Jag visste inte vad utseende och sånt var knappt. Det var inte förren jag började 9an jag kom på att jag har stor näsa och lång panna och att man faktiskt kan sminka sig ;) Nej men allvarligt. Anorexia som 8-åring är så hemskt! Och så kom Rickard hem igår och berättade att han hade läst i tidningen om att de hade tagit fast en av de värsta pedofilerna i USA. Det var helt sjuka grejer det äcklet hade gjort.. Med bland annat sitt 5-åriga barnbarn. Ush jag mår illa!!

Visserkligen tycker jag synd om äcklet också för en vanlig, normal, frisk människa gör inte något sånt där. Något är antingen fel i huvudet på personen eller så har han varit med om något när han var liten som gör att han beter sig på det viset. Det är bevisat att de som utsätter barn för övergrepp själva var utsatta när de var små. Varför de gör samma sak på sina barn som de själva blev utsatta för vet jag inte? De vet ju hur dåligt de själva mådde. Men det är så och det borde ju finnas en förklaring? Jag var för dödsstraff förr men nu har jag ändrat mig och tror mer på hjälp/vård och förändringar än elektriska stolen. Sen kan jag inte säga att jag skulle tycka likadant om någon kom och kladdade på mina barn/syskon... Jag skulle nog hellre säga att människan borde dö än få vård som jag själv betalar mer mina skattepengar. Men innerst inne tycker och tror jag att vården är mer långsiktig. Jaja, det var en liten avstickare.

Det är ett sjukt sammhälle. Jag ville försöka säga det där på ett sätt som låter mer ungdomligt och mindre nördigt men jag kom inte på något annat. Och jag gör inte någonting åt det och det kan jag bli så arg på mig själv för. "Vad ska hon kunna förändra?" tänker säkert många av er. Men gör ingen något så kommer det ju bara fortsätta och bli värre och värre. Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Åh så jag ska förändra en vacker dag. Det kan ni minsann skriva upp!
Det var det jag hade att säga just nu för tillfället. Ha en trevlig kväll!


I´m in love

Jag har hittat en alldeles underbar lägenhet som jag vill köpa. Jag skulle ju helst vilja bo kvar här för jag älskar den här lägenheten men vi har väl tänkt att flytta så småningom eftersom det är ganska dyr hyra här. Och om jag ska plugga så kommer det bli lite väl dyrt när det gäller boendet.. Jaja inget bestämt än. Det är väl mest jag som surrar! Tillbaka till lägenheten som jag såg. Det är en 3a på söder, helt nyrenoverad. Vi skulle betala mindre för den i månaden än vad vi gör här och då är det mycket billigare hyra så då betalar man ju av till sig själv också. Men utgångspriset är 825, haha ganska mycket. Och då är ju det bara utgångspriset, sen kommer den säkert bli mycket, mycket dyrare. Men vi ska ju inte köpa den men jag vill HAAA!! Om någon annan är ute efter lägenhet så köp den ;) Finns på hemnet (Brunnsgatan 81).
http://www.husmanhagberg.se/Bilder/?objectid=OBJ26821_1010080119

Jaja nu ska jag snart iväg och göra prov. Men först en liten promme med lillhjärtat!
Ha en bra dag!

Glöggen heter Blossa!

Vaknade klockan 3 inatt av ett samtal. Det blev en liten åktur då (älskar mitt körkort) och så somnade jag om igen vid 5 tiden.. Så jag är lite trött idag faktiskt eftersom det inte blivit så mycket sömn eftersom jag inte kan sova ut på mornarna heller. Men det var värt lilla natt "utflykten" tusen gånger om. Jag är gärna lite trött för din skull!
Dagen har väl annars mest innehållit en massa planeringar inför framtiden (haha), endel samtal, plugg, promenad, psykologilektion. Och en massa mys med älsklingsAmanda. Hon har varit här hela dagen och blir kvar här inatt! Trevligt :)


Gumsan <3

Vi har nyss ätit toast och glögg. Invigningen av glöggen för den här säsongen. Gott värre! :)
Nu ska vi spela lite Guitar Hero sen är det tidigt i säng som gäller! Imorn är det engelskaprov! Wish me good luck!
Och vet ni? Jag tror att allt ordar sig tillslut :) Trevlig kväll allesammans!

Planerar mitt liv

ÅÅÅÅÅHHHH!!
Jag vet precis hur jag ska göra!:D



Upp!

Ååh så jag har suttit och bölat till Disneys nya film "Upp". Se!!







Nu är det dags för sängen. Imorn är det plugga som gäller!!
God Natt!

Love you

Hmm.. Ska man ta och lägga ner bloggandet kanske?
Haha jag har ju blivit så dålig på att uppdatera i alla fall.

Är hemma hos mamma nu. Har gjort massor sen jag skrev sist men orkar inte rabbla upp allt. Haha så himla intressant kankse det inte är heller ;) Jag är i alla fall ute i Hedesunda nu. Linda skrev igår kväll och ville att jag skulle jobba idag. Men imorse fick jag meddelande om att jag inte behövde ändå. Så jag vet inte vad jag ska hitta på idag? Borde verkligen plugga!

Ååh vad mysigt det har varit nu när Josefin har varit hemma i tre veckor! Som på den gamla goda tiden ;D Vi borde faktiskt vara med varandra meeer än när hon bor i Sthlm. Jag tror vi är lite som tvillingar, att man känner sig halv om den andra inte är med.. Vi har ju liksom alltid suttit ihop sen vi var små, har alltid delat säng, delat rum. Haha när vi blev större och fick eget rum så gick vi i alla fall in till varandra och sov.. Och så bodde vi ju bara hon och jag i typ två år också ovanför Church Street. Me like that girl helt enkelt! Haha! Vi hade en supertrevlig kväll igår :) Amanda var med också. Henne träffar man inte heller så mycket nu för tiden. Hon är ju så upptagen med sin Mattias :P Men det var roligt att få träffa henne massor också!















<3

Nu ska jag gå ner och äta frukost! Sen är det bara att ta fram skolböckerna!






Dagens positiva!

Jag gick på engelskalektionen fast jag verkligen inte kände för det.. Bra gjort!
Nu är det pluggardag här hemma. Josefin kommer också in till mig så vi ska köra stenhårt ;)


Mooondag

Det var längesen jag skrev! Jag mår i alla fall bra.. :) Jag och my love har varit på stan en sväng. Bland annat köpt present till systeryster som blir 18 (!!!!!!!!!) på torsdag. Det blir skoj :) Rickard har köpt ny telefon med, som jag inte ens får ta på. Han har gömt den här i lägenheten och jag får inte veta vart. "Det här är MIN telefon, inte din!".

Nu ska vi äta pizza. Man måste ju ta igen alla kalorier man förbrände imorse när jag och Diva tränade ;D. Haha!
Och så ska vi kolla på livvakterna tror jag det blev. Alla Johan Falk filmerna har vi ju sett nu, så nu måste vi börja om från början. Att se Johan Falk-filmerna är ett måste. Jag gillade dom verkligen! Stackars Frank Vagner. Jag har blivit lite kär i honom ;) Vi tittade även på Den gröna milen i söndags. Också en bra film.

Jaja nu ska vi sätta igång filmen. Ha en trevlig kväll!
Tjohej!

Jag ska till tandläkarErik!

Jag ska till tandläkaren snart. Och kolla till min bettskena (hur sexigt låter inte det?).
Natten har spenderats i Hedesunda. Moster Karoline har varit här också, alltid lika roligt. :D Igår var vi även till pappa och Maria och hälsade på lite. Dito fick då verkligen leka av sig med Siri iaf, haha!

Imorn blir det jobb hela dagen, men sen är jag ledig både lördag och söndag. Det har jag inte varit på över 4 månader! De ville att jag skulle jobba i Valbo på lördag men jag sa faktiskt ifrån. Jag älskar att jobba men man behöver träffa sin love ibland också. Jag skulle inte klara av att jobba fast i butik. Tror inte det är min typ av tider där. Alltså nu är jag ju suuupernöjd med det, men jag skulle inte klara av det i längden.. Även om jag är en liten kvällsmänniska (och morgonmänniska hur det nu går till?) så passar ju inte handels tider och byggtiderna så himla bra ihop :P.. Man skulle ju typ aldrig hinna träffas! Och jag är ju en liten gos som vill vara med hjärtat mest hela tiden :) Haha vilket i-landsproblem.

Nu börjar det visst bli stress till tandläkaren!
Ska vara där 11. Dags att gå upp ur sängen kanske :S

Ha en bra dag!
Puss // Evelina

Onsdag

God morgon!

Tittar på Malous "Efter Tio" nu. Det handlar om invandring.
MYCKET intressant! Det är en flykting som berättar om sitt liv.


Klockan 1 har jag mattelektion i två timmar sen ska jag ut till Hedesunda. Mysigt!

Ha en bra dag!

Carpe Diem!

Den här dagen har också varit slapp. Jag var inte så frisk som jag hoppades att jag skulle vara imorse när jag vaknade. Så jag har vilat mig idag också. Men jag känner mig lite piggare så det har gjort framsteg! :)
Jag var och hälsade på lille Dustin också (Virrans mopsvalp). Så himla söt! Skitliten! Så nu vill jag ha en till valp. hehe. Jag och Rickard har ätit MAX ikväll. Filip och Claes har varit här och hälsat på en sväng också, men de åkte lika snabbt som de kom.

Haha när man ligger hemma såhär hela dagarna funderar man vääldigt mycket (eller iaf jag). Man har inte tid att göra det så mycket annars när man har hela dagarna fullspäckade. Då är det bara på kvällarna man tänker så mycket.. Men nu har jag haft två hela dagar till att bara TÄNKA!! Jag får panik av att tänka så mycket. Haha. Jag fattar inte att jag klarade av att vara arbetslös så pass länge som jag var..

En grej jag har tänkt på är att jag vill flytta hem. Hehe.. När man bodde hemma var det enda man ville att flytta hemifrån och när man väl bor själv är det hem man vill. Jag har ju bott hemifrån i 3 år. Bodde ju med Josefin i lägenhet i två år och så har jag och Rickard bott här i ett år nu. Det är ju faktiskt många som är mycket äldre än mig som fortfarande bor hemma. Men jag var väldigt tidig med att flytta hemifrån också.. tycker att det är skönt att sköta och klara sig själv. Men nu saknar jag hem så mycket. Mamma och pappa <3. De har så mysigt hemma.
Jag och Rickard (och Dito) har också väldigt mysigt men det är ju på annat vis. Vi är ju liksom bara två. Vi har ju varit 6 stycken i min familj. Alltid full fart och massa ljud och spring och lek. Man har ju alltid haft någon att göra saker med. Rickard ligger och sover nu till exempel. Stänger jag av TVn nu så är det KNÄPPTYST här!! Uuuuh jag ryser! Ge mig fullt hus nu!! HEM HEM HEM! Gick någon och la sig hemma var det ju fortfarande 5 som var vakna.
Haha jag vet att jag aldrig kommer flytta hem igen. Det skulle kännas som ett litet bakslag på något sätt.. Men man uppskattar det man inte har så mycket mer när man inte har det. Fattar ni? haha. Jag är lite konstig tror jag :P Jag säger hela tiden att mamma och pappas skilsmässa inte tog så hårt på mig och det gjorde den inte heller. Eller alltså det är klart att det är jobbigt på många sätt - alla vill väl att ens mamma och pappa ska vara tillsammans för alltid. Men jag mår liksom ändå inte dåligt på det sättet. Men en sak som jag tycker är jobbigt nu är att varje gång man ska åka ut till Hedesunda så kan man inte träffa båda samtidigt. Man ska alltid stressa och hinna åka till alla. Och så vill man ju hinna träffa Rickards föräldrar också. Och mormor och morfar. Och farmor och farfar. Och alla de andra.. Men man kan ju inte sitta där ute och bara umgås. Man har ju liksom börjat bygga på sitt egna liv nu. Jag jobbar, pluggar, har "min egna lilla familj" och allt det där. Jag vill bara vara liten och slippa bry mig om allt sånt här. Om vad man ska bli, och få dåligt samvete för alla man inte hinner med, och sakna alla, och tänka på att de inte finns där en dag.. Och jaa.. det här är ett bevis på att jag tänkt för mycket. Då blir jag såhär.


Jag tror jag sätter punkt där. Amanda kommer till mig ikväll och sover över i alla fall. Myspys!! Så snart blir det liiite mer fart här i stugan :)

Ha en trevlig kväll!

Spicy thai me like

Ååh fy tusan! Virran!!!! Vovven är det sötaste jag sett i hela mitt liv! Lilla Mopsvalpen.. jag är KÄR! :P Åh vad jag vill ha honom. Gullig som tusan! Imorn ska jag äntigen få träffa honom :) Har ju bara sett honom på bild än. Jag vill att Dito ska vara 8 veckor igen.. Hehe!. Nej då Dito. Jag gillar dig som du är just nu! hehe..

Vi har suttit och tittat på Flash Forvard hela kvällen här hemma. Bara slappat framför tvn. Den serien är verkligen jättebra. Det var ju premiär på den i lördags men vi har hunnit sett 4 avsnitt nu ikväll! Gillar den :)
Lilla hjärtat hade köpt med sig vindruvor och apelsiner och halstabletter till mig när han slutade jobbet. Och så gjorde han favoritsoppan (Keldas Spicy thai) med kräftstjärtar och räkor i och vitlöksbröd till. Så himla gott! Det är allt bra att ha världens bästa pojkvän ibland ;)


Nu ska vi gå och lägga oss. Sömn är det viktgaste för att bli frisk!
Imorn vaknar jag helt frisk :) För jag har då inte planerat att bli långvarigt sjuk, det orkar jag inte.. hehe.

SOV GOTT!


Ush jag är sjuk!

Jag är lite sjukis idag! Det var i lördags det började och dum som man är gick jag ut. Jag tänkte att det inte var någon fara, jag hade ju bara lite ont i halsen. Men igår när jag vaknade mådde jag DÅLIGT! Ush. Så jag blir hemma idag. Sa ifrån jobb ikväll för jag tänkte gå på en viktig lektion, men nu blir nog inte den av heller. Det står stora skyltar på Komvux att man inte får komma dit om man är sjuk, så jag tror inte det blir så populärt om man kommer dit. Men vi får se hur jag mår framåt kvällen..

Det är någon konstig förkylning. Förutom ont i halsen, förkyld, ont i huvudet, uppsvälld och allt det där har jag liksom ont i hela kroppen. Tror det är mysklerna som gör ont. Känns skitkonstigt! Och om jag är uppe och går känns det som jag ska spy. Men när jag ligger still så går det bra..
Men jag har ju en liten älsklings Dito att ta hand om så jag måste ju ut med honom ibland. Men bra med friskluft också ;)

Helgen var iaf trevlig. Var ute med familjen i fredags. Jobbade hela lördagen i stan 10-17.30. Efter jobbet var vi ut till Hedesunda och tände ljus för KLAS. Så himla fint på hela kyrkogården. Alla ljus som var tända. Sen var vi och åt Hos Rosie (rickards farmor) innan vi åkte in till stan igen. Jag , Rickard och Anders satt här ett tag innan. Haha det har blivit en liten vana att vi tre alltid är här innan vi ska någonstans. Men trevligt det :) Sen var vi hos Johan! Hade superskoj. Men sen vid halv 1 bestämde vi oss för att gå ut ändå. Och tur var väl det för gissa vem som var på Goya? ALEXANDER SKARSGÅRD!!! Det här är stort alltså ;) Coolt tyckte jag. Hade iaf väldigt trevligt där också! :) Så jag har haft en bra helg!



Jag hamnade i bakgrunden på en vimmelbild också :P
Haha. Jag hade roligare än vad det ser ut som! hehe..



Nu ska jag göra te och titta på Greys Anatomy avsnitt som jag missat!



RSS 2.0