Skön måndag!

Det går åt rätt håll med magen tack och lov. Min läkare har sjukskrivit mig tills den 22 april men jag tänker komma tillbaka tidigare. Nu är jag igång halvdagar. Var hos frisören kl 10, Sotlugg&linlugg. Bästa massagestolarna i schamponeringen och grym huvudmassage undertiden. Rekommenderar er att gå dit! Mitt hår blev ljusare och så klipptes en bra bit. Jag är nöjd! 

Sen hjälpte jag Andreas att byta till sommardäck. Efter det tog vi en mystimme vid GS. Jag var så sugen på Max och jag lyckades få med honom på samma spår.. 

Nu däremot har jag ont. Halvdagar som sagt! Nu blir det vila i soffan. Det gäller att vara glad för att det blir bättre och bättre istället för att vara arg för att det aldrig ger sig! 




Älskar dig min fina! 



Frukostmänniskan!

Jag bara älskar frukost!! Skulle kunna äta det hela dagen.. 




Bästa!!

Men alltså de två senaste dagarnas matcher.. Det var kvartsfinal, bäst av 3 mot Leksand. Brynäs vann borta i onsdags. Igår kom leksingarna hit till läkerolen och det var en riktigt jämn match som tillslut slutade med förlust för Brynäs. Så det var sista chansen idag för ett fortsatt spel i serien. Det var så spännande så jag nästan dog. Leksand gjorde 0-1 i första perioden och jag började tappa hoppet lite.. Och vad händer sen? Jo min kära bror kommer och smackar in både 1-1 och 2-1. Sjukt snygga mål och jag skrek så jag knappt har kunnat prata på hela kvällen för jag är så hes. Det blev vinst tillslut med 4-3 och det betyder semifinal i Södertälje nästa helg. Alltså jag är så glad för Brynäs och lillebror så jag har gått på rosa moln hela kvällen. Så grymt stolt!! 

Dessutom har Johannes gjort sin första officiella intervju haha. FRUKTANSVÄRT söt!! Det funkar inte att länka från appen som jag bloggar ifrån men här har ni om ni vill se honom. Jag dör söthetsdöden! 

http://brynas.se/artikel/50686/

Stort grattis till vinsten. Ingen är gladare än jag! 


En bild från förra året när J18 vann SM-guld i Örebro. Ni ser ju hur besatt jag är, största fanet någonsin.. 



Vinnersjö

Idag fick jag abstinens efter farmor och farfar. Efter min läkartid åkte jag ut till Vinnersjö och myste med dom. Älskade Vinnersjö och Byn! Efter några timmar (och en hel del bär, saft, sylt, morötter och ägg rikare till hemmet) svängde jag förbi mormor och morfar men där var bara mormor och lilla kusinen Zander hemma. Så mysigt! Och sen avslutade jag min lilla besökstripp hos älskade, finaste, bästa, underbara pappa. Det är något speciellt med min pappa, helt klart ❤️

Nu ligget jag nerbäddad hemma igen. Jag har mått så mycket bättre än på länge idag men på något vis blir fallet ännu större när man först mår bra och sen är tillbaka med denna smärta och tillbaka ner i allt skit. Ikväll är jag förbannad. Hur tusan ska palla med det här for life? 


Pannkaka till kvällsfika fick det bli. Med nutella; jag har hört att sånt kan läka det mesta. Det och ben&jerrys. Let's try!




Slutet för Brynäs!

Igår blev vi medbjudna på hockey av Andreas mamma. Det var en spännande match men tyvärr gick det inte hela vägen så nu är säsongen slut :/ Tur att J20 är kvar än så länge så att hockeyn inte är slut helt! 

Idag ska jag plugga hela dagen. Tenta imorgon. 




Praktikant!

Idag har jag pluggat precis hela dagen (förutom en kort paus när jag gick ut för att få lite frisk luft).. Sen när Andreas åkte iväg på träning kände jag att jag ville göra någonting så jag och Elliot åkte till Valbo en sväng. Han provjobbade på Vila och så fick han nya vårskor. Jag fyndade lite på Vila också och självklart fyllde vi på med ljus från Ikea. Allt det tog sammanlagt 40 minuter. Ett lagomt äventyr för mig nu för tiden. 







J20

Brors är vidare till kvartsfinal. Så roligt och han var så duktig! Det var en spännande match igår kväll och jag var på plats i läkerolen. Nu blir det kvartsfinal i nästa vecka och semi + final helgen därpå. Tråkigt att det inte går så bra för A-laget bara. Men det kanske är lika bra, tv-boxern vill inte komma igång så jag kan ändå inte se matcherna. 


#48 Johannes Nilsson



Så typiskt!

Här har man taggat hockeymatch hela dagen och så fixar jag poppis och mango och sätter mig tillrätta i soffan.. Och så lägger våran boxer av? Helt stendöd, vill inte funka alls! Det går bra nu... Lagom till slutspel och allt. Kul att brors och Andy är och ser den live iaf, de kanske lyckas skrika och heja så mycket så de vinner! Känns som att det kan behövas. 

Jaja. Det får bli till att lyssna på radio istället! Eller plugga mäklarlag kanske? Aahh.. 





Fastighetsrätt

Alltså den här känslan.. Underbart! Nu har jag prickat av fastighetsrätten en gång för alla! ✅

Sen att jag fick sitta där och skämmas sönder och känna mig som en tom fågelholk mitt emot juridikgurun Ulf behöver man ju inte berätta men det gör jag ändå. Alltså jag kan sitta och titta på en människa och se att den pratar men inte ha någon aning om vad den säger och samtidigt kommer det upp en tanke i skallen om var vi ska fira midsommar i år. Att sen svara på frågor om fel i fastighet i 50 minuter var ju som ett skämt. Folk som stoppar i sig morfin för att "det är en skön känsla" kommer jag aldrig förstå mig på. Jag känner mig bara korkad, borta, avtrubbad, seg och knäpp. 


Happy!!!


Smartass

Två böcker lästa, 7 to go! Nästa torsdag har jag tenta och jag har sjukt mycket att ta ikapp. Egentligen är det väl fastighetsmäklarlagen som är det viktigaste (den ska sitta som berget) så jag vet vad jag ska satsa på! Dessutom kan jag nog sortera bort några av böckerna och ta dom till sluttentan i juni för den här tentan är mer inriktad på juridiken.. Det finns en hel del åhörarkopior att gå igenom också då jag inte varit på föreläsning på alldeles för länge. Men det ska nog gå bra. Tur att det är intressant iaf! 




Bakad potatis

Ikväll blev det enkelt tillagad middag när Andy är borta.. Dog gottadöden! 




Min söndag




Helt enkelt

Ikväll åt vi middag ute.. Måste komma utanför dörren känner jag trots att jag mår som jag gör. Att jag legat resten av dagen i sängen är ju en annan femma. Det kändes skönt att sminka sig och klä på sig vanliga kläder för första gången på 3 veckor. 



Andreas ligger och snarkar här bredvid mig sedan några timmar tillbaka. Jag har tittat på något avsnitt av "Tjockare än vatten" och nu hoppas jag att John Blund kommer på besök snart.. Han verkar ha glömt mig ännu en gång! 


FML

Det är ett under att jag inte tappat alla läsare de senaste veckorna.. Inget roligt alls som händer här. 

Jag har haft ont konstant i snart 3 veckor nu och smärtan har verkligen tagit ett fast grepp och verkar inte vilja lämna min kropp.. Det här är skov-rekord for sure. Däremot pendlar psyket hela tiden. Att gå med smärta och värk hela tiden är något som definitivt påverkar kroppen och därmed även huvudet. Ena dagen vill jag seriöst hugga bort min mage, andra dagen är jag så rastlös och vill göra något roligt och försöka strunta i att jag har ont och försöka lura mig själv, nästa orkar jag inte ens gå upp ur sängen, dagen efter har jag damp och städar hela lägenheten för att försöka tänka på något annat, sen sover jag en hel dag, sen vaknar jag upp och är så irriterad på mig själv som har sånt i-landsproblem som smärta och tänker på alla som har det värre och hånskrattar åt att jag inte rycker upp mig, sen vill jag bara grina, sen är jag orkeslös orkeslös orkeslös.. Så går det runt. 

Idag försökte Andy pigga upp mig lite med en frukost i Valbo och sen en glass ute i solen vid GS. Jag har även pluggat en hel del nerbäddad i soffan med vetekudden (tyvärr kan jag läsa en sida för att nästa sekund inte ha någon aning om vad jag läst men jag känner att jag måste försöka komma ikapp på något sätt) och så tvingade jag mig iväg till gymmet en sväng ikväll för ett kort, lätt pass. 

Imorgon kör vi ny dag, nya möjligheter.




BIF

Pappa har visst blivit kändis.. Det är han som ligger bakom BIF på torget.. Han är söt! :)



Take me far far away!

Jag skulle vilja släppa allt, ta med mig massa bra böcker, en bikini, solglasögon, badlakan och mina morrisar (helst lämna magen hemma men det går ju inte).. Sen skulle jag vilja sätta mig på ett flyg till en varm fin strand och ligga där och läsa och njuta tills allt var bra igen. Kanske snorkla lite också.. 




Mello

Det blev Sanna Nielsen som vann visst. Andreas röstade på "Busy doin' nothin'" så han blev lite besviken hehe.. Vill bara visa upp våran nya klocka från Mio. Love it! 


Shit vilken Brynäsmatch det blev idag också.. Kul!!



Vårkänslor

Vilket underbart väder. Så otroligt skönt att det börjar gå mot ljus, sol, värme och vår! ❤️ Jag tog en liten cykeltur för att få lite frisk luft och hamnade vid Gävle Strand. Kl 16 är det hockey hemma i soffan så jag ska väl börja dra mig hemåt.. 




Vitt vitt vitt

Äntligen har vi blivit av med våran gräsligt fula tapet.. Tack Peter för målningen! 




End Child Marriage

Eftersom jag är sjukskriven och hemma om dagarna har jag inte så mycket roligt att berätta från mitt liv.. Men jag fick hem mitt armband från Snö of Sweden idag. De har ett samarbete med FN:s kampanj "End child marriage" där man skänker pengar med ett mål om att minska barnäktenskapen i u-länderna. Var tredje flicka gifts bort mot sin vilja som barn, fruktansvärt! 






Veckorna from hell

Det här är utan tvekan mina värsta endoveckor ever.. Jag mår illa hela tiden, har så ont så att jag spytt, det kliar (!!!) på hela mig, spenderat åtskilliga timmar i badkaret, jag går inte en meter utan värmekudden, svettas-fryser-svettas, kan knappt gå på toa (varken ettan eller tvåan) för det bara ilar och hugger i hela magen, fosterställning for the win. Det finns ingenting som varit bra de senaste veckorna förutom världens bästa människor omkring mig. Till råga på allt fick jag en jobbig allergireaktion på någon av medicinerna så jag har varit prickigkorv i hela facet. Tack och lov börjar det gå ner nu. 

Idag har jag varit till en 4:e läkare på drygt en vecka. De andra har varit bra men hon var fruktansvärd.. Hon hade dålig attityd från start och tyvärr var jag inte sen att haka på så det blev 40 minuters munhugg. Jag fick en spruta i skinkan och nya mediciner som vi ska ge en chans. Förhoppningsvis vänder det snart. 


Det här är vad jag äter nowadays. Mackor, frukt, godis, tomtegröt, majskolvar. Lätt mat. Bara tanken på något mer "matigt", uuh. 


Boost

Ikväll är jag med min bästa Musch! Hon köpte med sig sushi och så ska vi titta på hockey och mello. Myskväll! Så skönt med människor som man kan vara som man är med. Fina fina lillesyster. 






Ännu en sån dag

Inatt kunde jag inte somna förrän imorse.. Klockan var efter 5 när jag tittade på den sista gången. Detta skov har hållit i sig i över en vecka nu och jag hoppas verkligen att det ger sig snart. Idag hade jag tänkt försöka vara morfinfri men jag insåg direkt när jag vaknade att det inte skulle gå. Jag tog mig iväg till gymmet en sväng för att göra av med dålig energi och fylla på med bra. Det gör alltid mer ont när jag har hållit igång och efter träning men nu ska jag ligga hemma hela dagen. 

Nu ligger jag här och slappar. Badkaret är min bästa vän these days! 





Everybody deserves somebody who makes them look forward to tomorrow















All cred till denna karl de senaste veckorna.. Enough said. 



RSS 2.0