En liten nyopererad tjej!

Operationen gick bra men den tog längre tid än förväntat! Det skulle ta två timmar men 3,5 timme senare var Josefin klar. Det var alltså värre än läkarna hade trott. Men som ni ser är hon glad och "pigg" iaf! Jag har varit på sjukhuset hela eftermiddagen med lilla söthjärtat och mammsen. Har haft riktigt trevligt faktiskt! Suttit och tittat på TV med några coola tanter bla. Och så har vi pratat massor och tittat när Josefin har sovit har jag också gjort. Så skönt att allt gick bra! Hon får komma hem imorgon. Dock kommer det ta flera veckor innan hon är helt återställd! Men nu är det gjort!!

 

 




Sexy mama! <3

Ska försöka lägga mig tidigt ikväll faktiskt. Är jättetrött! Men vi ska titta på lite film och ta ett bad först.
Imorn är det jobba som gäller: 12-20 i Valbo!

Lycka till babe!!

Jag jobbade igår 12-19. Det var roligt folk som jobbade så det gick bra! :)
När jag kom hem hade Rickard gjort spagetti och köttfärssås! Supergott var det. Speciellt med tanke på att jag inte hade hunnit ätit något på min lunch - jag hade så himla mycket jag var tvungen att göra! Och så drog det ut på tiden..

Filip kom iaf in lite senare och så tittade vi på det där programmet när de söker brottslingar - ni vet? Och så tittade vi på Fråga Olle. Det var tråkigt den här gången, bara en massa singeltips. Vad ska man med det till? hehe..
Vi åt iaf massa glass, jordgubbar och popcorn.



Fille är så mogen ibland ;) Här ser ni iaf mitt hår. Det syns kankse inte så bra, men det är lite mörkare med ljusa slingor i! Blev jättenöjd!



Kolla vad glad Dito blir när det kommer folk :) Hehe.




NU ska jag faktiskt önska min älskade, älskade syster LYCKA TILL på sin operation! Hon opereras vid 13-tiden idag. Tänk på henne då och håll tummarna på att allt kommer gå bra!!

 

Nu ska jag äta lite frukost och så sen ska jag och min lilleplutt ut till Hedesunda för jag ska till tandläkaren!


VIP Cubus

Nyss hemkommen efter en stressig VIP-kväll påp Cubus! 40 % rabatt på hela butiken + 20 % på all kosmetik. Så var ni inte där missade ni verkligen en bra rabatt!! Trevligt och roligt på alla sätt, men också väldigt stress! Vi stod tre stycken i varje kassa hela kvällen och bara matade på med kundernas varor. Det var kö igenom halva butiken! Men det var skoj :) Stod ju i kassan med de bästa så.. ;)



Jag märkte dock när jag kom hem att min hals sved och gjorde väldigt ont :/ Undra om det var för att man stod där framme i kassan i kylan? Hoppas det går bort över natten iaf! Jag ska ju jobba imorn igen 12-19!

Gudarns så gott det är med kycklingvingar alltså! (Buffalo Wings) Mumma! Det är mitt och Rickards standard-kvälls-gottis!

Kvällens shopping för min del var:
Två randiga baströjor (en svart- och en rödrandig)
En svart lite längre skitmysig tröja
Ett par "sidenshorts" (typ party)
Ett vanligt baslinne
Två underklädesset (ett knallrosa och ett brunt)
3 andra trosor
En svart tjocktröja till Rickard


Och allt detta slutade på.... 1000 kr! :D Som hittat ;)
Gu så billigt det är på Cubus! Haha hade jag varit en stor bloggare hade jag ju såklart fotat allt och lagt ut här på bloggen. Men tack och lov slipper jag det! Me like!

Nu är det natti natti för oss alldeles strax. Jag är trött!
Sleep Well!


SATS

Jag är ett SATS-medlemsskap rikare. Invigde kortet på en gång :) Jag och Diva körde på gymmet! Haha jag kunde knappt gå hem för mina ben skakade så himla mycket. Haha! Känns bra att jag är taggad på träning nu. MÅSTE bli fit :P Har tränat 2 gånger nu på en vecka, det är mer än jag tränat det senaste året. :) Så nog gör jag framsteg allt!

Ska till frissan snart :) Ååh jag vet fortfarande inte hur jag ska göra med mitt hår. Mörkt? Ljust? Kortare? Hmm.. Jag kanske bara är tråkig och gör som vanligt också.

Jag har betalat massa räkningar nu.. Det är helt sjukt vad värdelöst det känns att betala in en massa pengar på hyra och el och avbetalningar och grejer. Blä för det! Det är ju flera flera tusentals kronor. En nackdel med att bli stor! Sånt behövde man ju inte tänka på när man var mindre.. Men nu är det gjort :)


Jag har haft en trevlig helg!


Jag hade en väldigt trevlig kväll igår! Tack för det Fia och alla andra tjejer. Vid 9 tiden kom Malin och Simon och hämtade mig och Josefin och så åkte vi till Fia där hon hade 20-års fest! Det var massa tjejer där och firade henne. Supermysigt! Vid 12 -tiden drog vi till Heartbreak. Kände direkt när vi kom in att det inte var någon vidare Heartbreak-kväll. Det var mycket speciellt folk ute. Men jag, Josefin och Malin dansade ett tag, innan vi beslutade oss för att gå till GOYA istället. Me love Goya! Hade jätteroligt där :) Träffade mycket roligt folk och dansade och hade det trevligt. Det måste vi göra om MALIN och JOSEFIN!! :D Haha.. Snart fyller ju du 18 också så då ska vi till Stockholm och Odenplan ;) ;) (internskämt)

Det blev ganska sent hem för vi blev kvar utanför Goya och pratade med lite folk. Men somnade nog vid 4 eller så iaf.
Idag var det ju jobba som gällde. 12-18 i Valbo! Det gick bra, vi sålde bra och då är det roligt! Dock har jag haft ondare än ondast i min mage. Tant röd kan verkligen ställa till det!


Haha jag ser ut att vara typ 15 år :P


Imorn ska jag äntligen fixa mitt hår också. Det är verkligen på tiden. Jag har typ gul-råttfärgat med jätteutväxt! Huuua ush! Har dock inte bestämt hur jag ska göra med håret, klippa, färga och så. Men det får jag ta imorn :P

Det var ju ett tag sedan jag skrev så jag har ju egentligen lite att berätta. Men jag kan väl korta ner det och tala om att vi hade supermysigt i Sthlm. Det blev en eftermiddag i Uppsala med mamma först.. Sen god mat, bio och cafémys halva natten på torsdagen. På fredagen blev det en runda på stan (jag köpte tre superfina nya skor :)) och sen var vi till Josefins skola. Mamma skulle ha möte med Jopplas lärare och rektor. Kom sen hem på kvällen någon gång..

Nu ska jag och hjärtat ha mys - Det är ju min favoritdag!!

Ha en trevlig kväll och hoppas alla haft en bra helg!

För många läkerol

 

Hm.. Kan de här vara anledningen till min stora gravidmage (som inte innehåller något barn).

Haha jag har nog ätit nååågra för många! Haha men tack för dom! Snällt :D

 

Nu bär det av till Hedesunda snart och imorn fortsätter jag och mammii våran lilla tripp till Sthlm. Mys!


Dhani är näästan lika snygg som Rickard!

Det gick bra att träna.. Haha svetten bara rann men det gör den ju på mig lite hela tiden. Jag fattar inte hur man kan ha så lätt att svettas som jag har? Har nog ärvt det av pappa. haha.. Och det värsta är ju att det är ansiktet jag svettas så sjukt mycket i. Först ansiktet, sen ryggen :P Haha! FRÄSCH TJEJ!

Nu var det inte det jag skulle skriva utan jag skulle tala om att jag brukar läsa Natascha Peyres blogg. Kan inte låta bli :) Jag tycker hon är fin! Jag är nog den enda tjejen som tycker det, men jag tycker iaf att hon är het! För att inte tala om hennes pojkvän... Dhani! MUMMA! De passar iaf bra ihop ;) De verkar vara supersöta tillsammans!

Jaja nu ska jag sluta sitta och dregla och göra lite lunch. Kl 16 är det dags för jobb!

Ps. Mina armar darrar så jag knappt kan skriva. Diva körde hårt med mig idag ;) ds.


Frulle!


Frukost nu och sen ska jag (tro det eller ej) NER PÅ SATS OCH TRÄNA! Haha jag ska göra en sån där provträning med Diva. Jag har gjort flera såna förut. Undrar om dom har någon koll på det?
Vi ska iaf gymma, gå ut lugnt. Jag skulle då aldrig orka med ett pass nu.




Efter träningen ska jag träffa Jenna. Sen på eftermiddagen/kvällen ska jag jobba några timmar på Cubus i stan.

Ha en trevlig dag!



En lördagkväll med Diva och Jenna



Jag och Divas romantiska middag - köttbullar och makaroner och en stoor smörklick!
Vi träffades redan halv 5. Vi hade verkligen en helkväll!



Lite fix ...



Det var bara jag, Jenna och Diva hela kvällen. Men vi fick besök av Virran och Sebbe en timme också. Här håller Jenna på att knäppa kort på oss allihopa med självutlösare. Det finns hur många som helst såna där bilder.. Det var inte bara en hon knäppte.. Men man ser ju vilken som tycker det är roligast ;) hahahaha!



Jag och Diva har en djup diskussion om.. mina ben ser det ut som?



Snyggingar!!



Alla vi tre :) Haha eller två, Jenna gömmer sig..

Tanken med hela den här kvällen var ju att vi så småningom skulle komma ut på krogen. Tror ni det blev så då? Haha nej vi blev kvar här hemma istället. Vid 3 bytte jag och Diva om till mjukiskläder och Jenna gick hem. Jag och Diva gick och köpte pizza. Jag åt upp HELA! Jag var så sjukt hungrig!



Haha en helt super-toppen-kväll! :)

Underbara, underbara höst!





















Om jag bara hade en systemkamera... Men det går bra med min vanliga också. Men det är sån stor skillnad alltså. Det går att göra så sjukt mycket mer med en systemkamera! Men det här får duga :) Jag tror jag ska skicka in Dito till hundmodellagenturen (om det finns någon sådan). Han var väldigt duktig och rolig att jobba med ;) haha!

Tänkvärt

OM JAG FICK LEVA OM MITT LIV IGEN.

Jag skulle våga göra fler misstag nästa gång.

Jag skulle slappna av och ta det lugnt.

Jag skulle vara tokigare än jag varit i det här livet.

Jag skulle ta färre saker på allvar.

Jag skulle ta fler chanser.

Jag skulle bestiga fler berg och simma i fler floder.

Jag skulle äta mer glass och mindre bönor.

Jag kanske skulle ha fler verkliga problem, men färre inbillade.

För jag är en av dem som lever förnuftigt och klokt timme efter timme, dag efter dag. Visst har jag haft mina ögonblick, men om jag fick leva om igen, skulle jag ha fler.

Jag skulle faktiskt försöka att inte ha annat än ögonblick, det ena efter det andra, istället för att planera så många år i förväg, varje dag.

Jag är en av de människor som aldrig åker någonstans utan att ta med termometer, varmvattenflaska, regnrock och fallskärm.

Om jag fick leva om mitt liv igen, skulle jag resa med mindre packning.

Jag skulle börja gå barfota tidigare på våren och fortsätta till senare på hösten.

Jag skulle dansa mer.

Jag skulle åka fler karuseller.

Jag skulle plocka fler tusenskönor.

 

Nadine Stair 85 år gammal.

 

Det var min avslutning på min lilla föreläsning som jag hade nu ikväll på psykologin. Den gick jättebra och det är otroligt skönt att ha den överströkad! Nu är det plugga till engelskaprovet som gäller sen efter imorn kl 12 är jag en ledig människa. Ska har inga fler lektioner förren vecka 45. Det är ju lov vecka 44 och vi har ledigt från matten den här veckan. Så efter imorn har jag LOV i en och en halv vecka. Underbart! Jag ska jobba endel men inte så mycket. Så jag ska VILA, och så ska jag UMGÅS MED NÄRA OCH KÄRA, och så ska jag BÖRJA TRÄNA och så ska jag vara med min lilla PRINS DITO och så ska jag bara GÖRA SAKER SOM JAG TYCKER ÄR ROLIGT!! Haha :)

Nu måste jag plugga då.. Men jag har ju min engelskaknodd här hemma som ska hjälpa mig så det går säkert bra.

Trevlig kväll allesammans!

 

Ps. Jag ska ladda in alla bilder som jag har från kameran snart så det kommer lite nya roliga bilder här på bloggen. Men nu har jag inte tid, imorn får det bli. ds.

JENNA!! Lust att ses imorn efter lektionen en sväng kanske? Hör av dig isf? ;)


Sömnlös natt

Jag vaknade till för någon timme sedan.. Kan inte sova. Somnade sent och så vaknade jag kort där efter.. Så efter att försökt somna om ett tag bestämde jag mig för att göra något vettigt så jag har hållt på skrivit på min stress inlämning som jag ska göra idag. Ska ha en muntlig redovisning på en halvimme, och så ska man lämna in papper också på hur man gått till väga, källor, tankar osv. Så det är nästan klart nu! Jag får sova lite senare istället.. Blä för saker som gör att man inte kan sova!

Hoppas alla andra sover gott nu iaf :)

glad-dag

Jag gillar den här dagen :)


Vaknade tidigt imorse, då Rickard fortfarande var hemma. Mysigt att hinna prata med han lite innan han åkte till jobbet. Sen tog jag en lång dusch och gjorde mig i ordning. Hade mattelektion mellan 8.30-10.00. Sen 20 över tio var det dags för redovisningen av boken på engelskan. Det gick superbra :) jag kanske inte är så dålig ändå.. haha ;).
Jag gick hem lite tidigare från engelskan. Skulle sluta 12 egentligen, men Dito kan ju inte vara själv hur länge som helst än.. Men vi skulle bara sitta och lyssna på de andra när de redovisade, och det lär man sig inget på iaf. Så nu ska jag plugga i några timmar tills Rickard kommer hem sen ska vi ut till Hedesunda en liten sväng tror jag.

DET ÄR HELG NU!!!
Jag ska jobba imorn och på söndag iofs, men det känns bara roligt. Var ett tag sedan jag jobbade i stan nu och det ska jag göra imorn. Kul att träffa alla igen. Och på söndag ska jag jobba i Valbo. Men innan söndag är det lördag kväll och vad händer på lördag kväll Jenna? ;D ;D

 

Hmm.. konstig pose! :P

Tänker på dig!



Hoppas allt går bra morfar <3

Nerd :)

Jag älskar Malous tv-program "Efter Tio". Jag sittar bänkad varje förmiddag ;) (om jag inte jobbar eller går i skolan då) haha. Idag hade hon Andreas Carlsson som gäst. Gu va han verkar vara mysig! Inte när man ser honom i idoljuryn kanske men när han sitter sådär avslappnad och pratar. Han berättade om sin självbiografi som han skrivit nu, sin son, sina drömmar..
Jaja "Efter Tio" rekomenderar jag starkt :D


Nu ska jag läsa lite olika stressböcker till mitt psykologiarbete. Sen vid 13 är det dags att åka ut till Valbo - buss idag - för då är det jobba som gäller.

Jag älskar höstvädret! Det är kallt visserligen, men solen skiner och löven är såå fina!

Det är detaljerna som gör det!

Tänk vad en liten söt mamma kan lätta upp ens vardag lite! Nu känns det lättare.. (Hej humörsvängningar) Har pluggat sen kl 2 idag. Nu fick jag en liten mat och datapaus. Försöker hinna läsa ut min engelskabok tills redovisningen på fredag. Har 80 sidor kvar nu, så det borde gå bra :) Men sen är det en stor redovisning i psykologin också. Ska ha ett "program" om stress som jag ska redovsia i 30 minuter på måndag. Dags att börja NU! Sen på tisdag har jag engelskaprov. Också dags att börja med det!

Jobb imorn: 14-20 Valbo.
Skola fredag: 8.30-12.
Jobb lördag: 12-16 Stan.
Jobb söndag: 12-18 Valbo.

Jag har ju faktiskt lite tid över att plugga på. Och efter tisdag nästa vecka är det lugnare. Jobbigt att allt ska vara så himla ihopkört bara.

Jag <3 SÖTMAMI!!

Men vet ni vad jag ska göra nu? Åka och köpa en stor godispåse. Fick ju ingen som gjorde det åt mig. hehe. Hade varit supergott med cheescake men eftersom den ska stå i kylen i massa timmar får det bli en annan gång :)

TREVLIG KVÄLL! <3

Knepig tjej? Sí sí!

Varför snubblar jag hela tiden? Det är ju pinsamt :P Världens klumpmaja!
Idag snubblade jag på jag vet inte vad mitt på Brynäsbron på väg hem från Komvux. Haha jag bjöd på lite underhållning iaf ;)


tråkigt ointressant inlägg

Kolla Johan Falk filmerna.. Superbra! Vi såg de två nyaste igår. Gillar dom verkligen :)
Idag är det plugga hela dagen som gäller! Ush. Jag har tappat suget lite. Jag pluggar ju helt frivilligt så jag förstår inte varför inte tagget finns där. Jag hoppas det kommer tillbaka!

Hallå? Jag blev helt chockad. Jag var in på facebook nyss och igår hade typ alla skrivit att det snöade asmycket.. What? Hur kunde jag missa hela den grejen? Haha jag är nog bara dålig på att titta ut genom fönstret. Tack och lov kom det inte för att stanna :P Det är mysigt när det verkligen är SNÖ men när det bara är massa slask och skit blir man ju less. Alltid blöt om fötterna är man..

Det blev storstädning här igår förresten. Så nu glänser hela lägenheten ;). Men jag har en stor fundering. Vi har ju inga mattor framme och jag undrar om det är dags att ta fram dem nu? Vi tog ju bort dem när Dito kom och det vore ju jobbigt om han kissar på dom! Men han är ju så gott som rumsren nu så jag tror att det är dags! haha!

Väldigt ointressant inlägg.. Men Jenna. På lördag gäller det ;D



PLUGG OCH FRUKOST NU!



Min goplutt fyller år!

Min natt har varit så himla skum alltså.. Jag har inte vaknat en enda gång, vaknade inte ens när Rickard åkte. Jag brukar alltid vakna flera gånger per natt och ABSOLUT när Rickard åker.. Har sovit så sjukt djupt. Men det kanske är bra? haha.. Jag har drömt massa skumma drömmar också.. Skitknäppt! Det känns som jag sovit i flera dygn..

GRATTIS AMANDA-PANDA på födelsedagen btw. Min lilla pluttsyster blir 16 år idag!!


 

Jag har varit och besiktat bilen idag också! Första gången :) Det var efterkontroll så det gick bra. Spindellederna och bakljuset blev godkänt nu!

PLUGGA NU!!


Helg var det nu!

Mattelektion och engelskalektion är avklarad.. Träffade Zozo en sväng emellan lektionerna och efter så träffade jag Jenna. Trevligt!! Man träffar en hel del människor på Komvux faktiskt :) Nu är det iaf helg! Min helg kommer bestå av en massa jobb.
Lördag: 12-18. Söndag: 12-17. Valbo båda dagarna :)

Ikväll blir det mysmiddag hos mammsen med en massa folk. Sen imorn blir det troligtvis till pappa :P Haha. Det blir en riktig familje/jobb-helg.. Josefin mitt lilla goshjärta kommer hem också! Det gillas. Sen på söndag ska vi fira Amanda som fyller år också. Så det blir endel åka för min del. In och ut och fram och tillbaka..!

 

Systrarna Nilsson ;).. (hon i mitten syns dock inte för hon är så flottig..) Uuuh!

 

TREVLIG HELG!


Ibland blir man avis på andra









GE MIG HENNES UTSEENDE TACK!!

Kolla in hennes ass...
Hon är helt klart en av världens hetaste/snyggaste tjejer. Hennes kropp är sjukt fin!
(däremot är hon ingen vidare skådis, men det är en annan historia..)

Den här kanalen vill jag ha :)



Gillar låten.. "jag vill tacka dig Sverige min väään..."

hemma i Gävle igen

Jag fick tillbaka mitt matteprov idag. Medelpoänget i gruppen var 19/37 (alltså inte superbra direkt) men jag hade iaf 19 så jag låg precis på medel. 15 var godkänd så jag klarade provet alltså! Jag är inte alls nöjd med tanke på att det inte är det betyget jag är ute efter. Men som det har varit nu har skolan liksom kommit i andra hand och jobba före, så jag är faktiskt glad att jag klarade det! Men nu ska jag köra hårdare och satsa mer på skolan. Det är mer långsiktigt!


Jag tänker på dig snuttan <3 Behöver du skratta lite så..: "Vilken Axel?"



Jag, Ingrid, Dito och Rickard ligger här helt utslagna i soffan. Jag funderar på att gå och göra lite smoothie. Gudarns så gott det skulle vara! Hallon. Mums! Och lite popcorn :)
Imorgon är jag ledig och då är det plugga som gäller.

- Måste läsa ut en engelskabok (låång) som jag ska redovisa nästa vecka.
- Måste plugga tre kapitel engelska för det har vi prov på snart, nästa tisdag.
- Skriva ett arbete om stress på psykologin. Det ska redovisas muntligt i 30 minuter + att man ska lämna in det skriftligt också. Redovisning nästa måndag :S
- Göra massa matteuppgifter tills på fredag.
- Ta ikapp resten av engelskan jag missat eftersom jag varit borta från så många lektioner.

Så jag är verkligen glad nu att jag tackade nej till jobb hela veckan i Valbo. Däremot kommer jag nog inte känna likadant när jag får lön och det hade kunnat vara 25 timmar extra :P

Ja.. Sthlm har iaf varit mysigt. Jag och mamma åkte dit i måndags eftremiddag/kväll för vi kände att vi ville det. En liten spontangrej sådär. Mamma åkte hem igen morgonen efter för hon var tvungen att jobba, men jag stannade kvar tills imorse. Vi har haft det väldigt mysigt. Gått Sthlm runt, varit en massa på stan, druckit massa Chai Latte (guud så gott det är), varit med Josefin i skolan. Men den största delen av tiden har vi bara suttit och pratat.. Supermysigt!





"Jaha, man ska dyka genom vågorna?"

Vad är egentligen det viktigaste i livet? Vad är meningen med allt? Det är inte så att jag inte hittar någon mening med livet, för det gör jag absolut. Jag älskar att leva. Det är bara det att jag liksom inte känner någon riktig glädje i det jag gör. Eller nej föresten, så ska jag inte heller skriva. Jag jobbar och trivs med det, jag går i skolan och trivs med det. Jag har en underbar familj och en underbar släkt. Vi har en fin lägenhet. Världens bästa Rickard. Jag har världens bästa Dito. Men jag känner bara såhär att just nu känns inte de där ´ytliga´ grejerna som pengar, utbildning speciellt viktigt.

Man jobbar för att tjäna pengar.. Sen då? Och så pluggar jag för att jag vill utbilda mig. Men varför? Vad är poängen med det liksom? Visst det är coolt att vara utbildad och man har bättre lön om man har en utbildning. Och enligt mig lever man livet lättare och får ut mer av det med pengar. Man blir inte lycklig av pengar men det hjälper en på traven lite.. Men sen då? Vad kommer sen, efter det?

Jag känner nu att det viktigaste är att de man tycker om mår bra och är lyckliga. Jag skulle byta vad som helst i världen bara min lilla prinsessa var lycklig. Att se de personer som står en närmast vara ledsen gör så ont i mig. Och livet är tufft för alla någon gång. Jag har haft endel sådana perioder och jag kommer garanterat få fler sådana. Livet är inte bara en dans på rosor. För att man ska kunna vara glad måste man också vara arg och ledsen ibland.


För jag är i storstan

Jag befinner mig i Sthlm. Jag och mamma åkte hit igår kväll. Mamma åkte hem igen imorse men jag blir kvar tills imorn. Vi ska iväg nu, ska äta lite frulle först bara. Missar skola och jobb, men va tusan.. Vissa saker kommer faktisk före!

Ha en bra dag!


<3

Myssöndag!

Efter jobbet igår åkte jag ut till Hedesunda. Var först till Peter och Anna en sväng och grattade honom. Sen åkte jag hem till mamma och Thomas och där var det mycket folk. Fick äntligen träffa mormor och morfar också, det var så himla längesen. Saknat dom! Vi åt gott och firade Thomas. En väldigt trevlig kväll.

Sen vid 9 åkte jag och hämtade Anders L, sen åkte vi och hämtade upp Rickard och sen bar det av in till stan. Vi tre satt här tills 12 typ och då tog vi en taxi ner på stan. Det blev Goya. Hade trevligt!! Sen blev det Subway innan vi gick hem och sov. Vaknade kl 12 (!) idag!! Har nog aldrig i hela mitt liv sovit så länge.

Anders och Rickard skulle iväg en sväng nu.. Och jag sitter här och tittar på Family Guy. Dags för frukost nu!

 

 

Såhär ser Rickards inköpslistor ut :P Haha. Gu så jag skrattade när jag hittade den. Väldigt välskriven om man säger så ;)

 

JAG ÄLSKAR SÖNDAGAR! Så himla underbart mysig dag.. Min favvo!

<3


Me like my boys! <3

Igår när jag slutade kom Rickard och hämtade mig. Sen när vi kom hem var det modevisning med Dito som gällde (haha fråga inte, men roligt var det). Rickard hade också lagat väldigt god mat! Fläskfile och potatisklyftor +bea såklart. Alltid! ;) Jag tycker det är mysigt att det är höst. Tända massa ljus i hela lägeneten, ta ett varmt skönt bad.. Alla tjocka halsdukar och mysstickat.

Det blev iaf bad för oss efter att vi ätit. Sen somnade vi ganska tidigt :) Haha!

Idag fyller iaf Thomas och Peter år. GRATTIS till dom!




 

"Hörru farsan.. Lek med mig" ;D

 

 

 

<3 <3 <3 <3 <3 <3

 

Nu ska jag göra frukost och väcka hjärtat mitt. Ska in och jobba en kortis också, sen bär det av till Hedesunda.

 

TREVLIG HELG!!


i like pink

Jobba idag 13-20..
JAG TYCKER OM VÄDRET!!! :)

Och nu är det helg. Jag jobbar tre timmar imorn men sen är jag ledig.. Thomas och Peter fyller år imorn så då blir det Hedesunda. Kanske blir Hedesunda redan ikväll? Vi får se.
Nu är det iaf dags att gå ut till bussen. Jag vill ha en egen bil, det är tråkigt att åka buss. Men jag ska absolut inte gnälla. Jag får ju ha Rickards typ hela tiden. Men den här skulle ju inte vara fel att glida runt i:



Ig

Jag har gjort matteprov nu! Det gick inge bra.. :/ Ush jag måste ta skolan mer seriöst. Pengar är inte allt! (eller joo..)
Jobb imorn iaf 12-20 i Valbo. Nu har jag dragit på mig mina nya myskläder och tänt massa ljus här i lägenheten så nu är det MYS hela kvällen lång.

Ps. Vi har äntligen fått bordet från JYSK nu. Vi har bara väntat 6 veckor!!! Men nu är det här och Rickard ligger här på golvet och skruvar och bygger. Dito hjälper till på ett hörn han med :P

TREVLIG KVÄLL!

RSS 2.0