Nu är det freedagsmyyys

Jag har pratat med Josefin i NY i 2 1/2 timme. Så mysigt! Sen blev det till att fixa kvällsgotta. Jag ville se en bra film egentligen men hittade ingen som lockade.. Jag får titta på tv istället, det gör jag aldrig annars! Däremot brukar vi titta på desto mer film..


Trevlig fredagskväll! 



12 hours

Kul flickvän man är.. Igår kväll åt jag Max medan Andreas var nyttig. Jag var inte sugen på något annat. Sen kämpade jag för att jag skulle få igenom en film som jag ville se och jag vann. Efter inte ens halva filmen sover jag och vaknar 12 timmar senare. Efter en dag med ont utan citodon blir jag sådär. Idag är jag iaf ledig (har några böcker att läsa ut) men först väntar träning! 


Jag klädde på mig själv igår innan jag somnade ;) 
var så himla frysig. Vaknade upp precis likadan.




Fastighetsmäklarlagen

Idag jag jag varit på SF hela dagen. Följa med på en visning hann jag med och resten av tiden var jag på kontoret och lärde mig massa nytt. 

När jag kom hem skulle jag försöka få lite plugg gjort tänkte jag men det räckte med att ta fram boken för att jag skulle somna av uttråkning. Hur kan man göra ett så otroligt tråkigt omslag? 

Imorgon är det praktik igen som gäller. 




Work out

Idag vaknade jag upp med magont.. Det har liksom trappats upp i flera dagar och idag blev det olidligt. Jag bestämde mig för att hoppa över föreläsningen (dryga stockholmssäljare skulle jag bara blivit irriterad på en dag som denna) så jag låg kvar i sängen till kl 11. Sen ryckte jag upp mig och gick till gymmet. Jag och Amanda körde på stenhårt. Det var mycket irritation och frustration som ville ut. Sen gick jag hem och duschade och vilade lite. Kl 16 mötte jag upp en vän på Java och fikade i några timmar. Sen var frustrationstanken åter påfylld så jag körde 40 min crosstrainer på gymmet innan jag traskade hem. 2 pass idag! Det känns bra att träna när jag har mina dagar. Oftast får jag ännu ondare i magen med ännu mer kramper efteråt, men det är ändå värt det för under tiden jag tränar mår jag så himla bra. Det går liksom jämt upp! 


Svettig som tusan efter crosstrainern

Nu blir det badkar, toast, älsklingens famn, soffan och en film. 


Vila

Tack för den här helgen Vila. Vi ses nästa helg igen! 




Lördag

Det var otroligt lugnt på Köpis idag för att vara löningshelg. Jag och Julia var astaggad på fullt ös och så blev det så lite folk.. Så kan det gå ibland. Vi hoppas på hets imorgon istället :)

Nu har jag tinat upp i ett varmt bad. Jag fryser konstant på vintern! 




Gulle!

Seriöst.. Jag ska aldrig släppa iväg den här karln. Han sa imorse att han fixat lunch till mig. När jag plockar upp lunchen nu ser jag att jag till och med fått fruktlåda!! ❤️
Andy for the win. 




3/3

Idag blev det morgonträning innan jobb. Jobbar både idag och imorgon på vila. Kom och köp :)




Lolo!

Igår efter föreläsningen kl 15 tog hjärtat med mig på mysdag. Vi åt på Ikea, vårat favvoställe haha. Sen tog vi en sväng på köpis och shoppade lite träningskläder bland annat. På vägen hem till stan igen svängde vi förbi Owe Jansson även kallat "Nilssons mecka".. Så mycket fint! 

Väl i stan åkte jag och tränade en timme. Sen fortsatte myset på Waynes och slutligen bio; Hundraåringen. Den var rolig som beräknat :p 



Idag har jag kört praktik på SF igen. Världens bästa, det känns så spännande! 


Måndagslyx!

Lillebror bjöd på middag ikväll. Så mysigt och gott.. Snart är det efterrätt lovar han! 




Tenta 1 av 2, check!

Tentan idag gick bra! Vi hade tid att skriva mellan 9-14 men jag gick såklart bland dom första efter en timme. Jag blir så himla stressad av att sitta där inne så jag hetsar på för att få det gjort snabbt. Jag förstår inte dom som har en hel uppsättning lunch och fika med sig och sitter och mys-skriver tenta. Önskar att jag också kunde det dock :) 

Efter tentan fixade jag lite på stan och sen körde jag en timmes träning. Mitt nyårslöfte håller i sig ;). Jag har tränat 3 dagar i veckan sedan nyår och det börjar faktiskt bli riktigt roligt! Jag märker nu att jag saknat att träna och köra slut på mig. Nu ska ni få se på snygg kropp på beachen i sommar ;D

Sista pluggrycket nu ikväll. Tenta imorgon 9-14 och sen är det ledigt tills på tisdag! 


Fina bästa älsklingen. Jag är så glad att jag har dig vid min sida ❤️


Bad day

Idag vaknade jag på fel sida. Att vakna med smärta i hela magen kan vara sån partypooper!! Jag har inte riktigt kunnat vända tillbaka dagen till något bra men pluggat har jag gjort.. Jag gav mig själv tillåtelse att sitta inne med mjukiskläder, raggsockor, ruffshår och osminkat hela dagen. Annars har jag alltid 2 krav när jag har dåliga dagar (vanliga dagar är sådant en självklarhet). 
1 Klä på mig och fixa i ordning mig. 
2 Gå ut. 
Idag struntade jag i det! 

Imorgon är det tenta. Pepp! Hörs hej! 




Fuck this shit, I'll be a stripper!

Nog har jag haft roligare allt.. Jag gör det igen. Väntar tills 4 dagar innan tenta med att börja plugga. Och då har jag TVÅ tentor framför mig istället för en som i vanliga fall. Fastighetsrätten och jag verkar inte kunna slita oss ifrån varandra.. Jag har haft den släpandes sedan förra året. Det är den som känns tyngst. Sälj och affärsmannaskap som vi läser nu känns som piece of cake i jämförelse. Jag fick tillbaka förra kursens tenta i veckan iaf och den gick prima ballerina! Så skönt att det bara är en kurs som är oavklarad efter min lilla dipp förra hösten.. Nu är det våren kvar. Go go go!

Det värsta är att när man väl kommer in i pluggmoodet är det så himla intressant att jag blir irriterad på mig själv för att jag inte lägger mer tid på att sitta och lära mig. 

Jag tror inte att vi blir av med varandra den här gången heller så jag får njuta av sällskapet helt enkelt :p




Pappa 49

Mysigaste kvällen igår.. Pappa fyllde år i torsdags och igår firade vi syskon honom. Vi mötte upp honom kl 13 när han slutat jobba och tog en sväng på stan. När vi tröttnat där checkade vi in på Amandas hotell innan vi gick och tog en fika på flanör. Sen hem och fixa oss lite innan Church Street!! Så himla gott! 

Sen blev det mys på rummet, massa skratt, kortspel och allt möjligt roligt. Efter det gick vi ner till baren och hängde tills vi blev trötta och gick och la oss. 

Jag vaknade halv 5 med svinont i magen.. Blä! Men det är bara till att börja tagga frukostbuffé redan nu :p











Min svaga sida...

Varma mackor med svamp alltså.. Hjälp vad farligt gott det är!! 


Min mage har bråkat med mig de senaste dagarna och gjort väldigt ont.. Ikväll känns det extra surt på något vis. Men jag har fått mycket plugg gjort idag ändå så jag får väl vara nöjd. 


Pluggdag

Glöm allt vad jag skrev om att jag ville ha tillbaka vardag och rutin.. Tredje dagen "tillbaka i verkligheten" och pluggångesten har redan hoppat på mig med full kraft. PM-et lämnades in igår och nu kör jag tentaplugg tills nästa vecka. Två tentor dagarna efter varandra 16:e och 17:e.. Can't wait! 




Hejdå för den här gången!

Idag plockar vi bort julen här hemma.. Så skönt!! Nog för att jag älskar julen men det är samtidigt skönt när den väl är över och man kommer tillbaka till vardag och rutin. Jag plockar undan, byter gardiner, sängkläder, tvättar, fixar. Andy dammar, dammsuger, torkar golv. Bra arbetsfördelning tycker jag. Dessutom vet han precis vad han ska göra när han får damm-delen ;).. "Plocka undan och göra lite fint" förstår han inte på samna sätt haha. 




JVM

Jag tippar på 3-1. 




Full soffa!

Igår kväll var det middag hos pappa och Maria för hela gänget. Smålänningarna följde med oss upp hit när vi åkte hem så halva ligan därifrån är här också. Vi hade så mysigt. Åt god mat och spelade spel tills halv 1. Då gick vi hem till mamma och drog igång en film som visserligen nästan alla somnade ifrån. Jag, Josefin och Moa somnade nästan på varandra igår i soffan och när jag vaknade imorse låg vi nästan lika fortfarande :p

Ikväll är det JVM final!!! Gu så spännande :) 




iPhone 5s gold

Välkommen till familjen! Nu är det dags för dig mormor att börja fundera över min gamla telefon.. ;) 




Home sweet home!

Nu kom vi precis innanför dörren hemma.. Det känns som att vi varit borta i flera veckor. Det har inte blivit mycket sova i Småland så ikväll blir det en lugn myskväll med hjärtat. Dessutom ska jag ta reda på tvättberget from hell! 

Vi stannade till på pizza hut och åt lunchbuffé i Norrköping. 


Nu är det visst dags att ta sig tillbaka till verkligheten igen. Plugg, praktik, tentor, pm-arbete, jobb.. Det har iaf varit en underbar ledighet under jul och nyår :) Tack alla inblandade! 



Happy new Year

Gu vilken otroligt mysig nyårsafton vi hade igår! Badhuset hela dagen och sen finmiddag på kvällen med underhållning, lekar, spel och vid 12-slaget blev det nyårspuss och fyrverkerier. Bästa på alla sätt och vis. Vi hade tänkt åka hemåt idag men vi stannar tills imorgon istället. 













RSS 2.0