Mami!

Igår var vi ut till Hedesunda och hälsade på en sväng efter jobbet och så tog jag med mig mamma in till stan igen för hon var inte så pigg så jag ville pyssla om henne lite. Vi sov till 9 och sen satte jag mig med min engelskauppgift! Jag blev ledig från Swedbank idag eftersom jag hade en del plugg att göra. Jag visste inte hur länge det skulle ta men nu är jag klar efter 2 1/2 timme! Vi har ätit en yummi frukost och nu ska vi hitta på något skoj. 

Ikväll ska jag ut och äta på Kalles med Emelie, Isabelle och Sandra. Mysigt! Sen vi får väl se hur kvällen slutar ;)

Imorgon ska jag på hockey! Första A-lags matchen den här säsongen. Det blir skoj!

ish

Idag har jag varit på SB ute i Valbo och jobbat. Helt annat mot för citykontoret men det var roligt :) Jag ska vara där hela oktober så det är bra att komma in i det. Jag blir i stan resten av veckan och sen börjar jag på riktigt ute i Valbo för en månad framöver. Sen in till stan för kära city igen :P

När jag slutade jobba kom hjärtat och hämtade mig och så åt vi en låång middag på IKEA. Köttbullemenyn är lovely. Sen när jag kom hem målade jag vårat soffbord vitt och kletmaja som jag är tappade jag locket (med kladdet neråt såklart) på golvet där jag inte hade täckt så det blev en jättefin vit fläck. Jag panikade och hämtade papper för att torka bort det och då blev fläcken bara ännu större! Försökte med allt och tack och lov är det bara lite skiftningar av vitt där på golvet nu. Gu vad oviktigt och ointressant att läsa.. Men men, det var det som hände!

Resten av kvällen har tillbringats med Fialotta! Och nu ska jag krypa ner i sängen alldeles ensam. Huua, jag som är så mörkrädd! Men det är väl bara att vänja sig.. Det är ju hela 5 nätter kvar den här veckan som jag ska sova själv!

Jag tänkte vara lite rolig och lägga upp någon bild från dagen men såklart har jag glömt min väska i bilen som Andreas har vid kontoret, och i väskan ligger kameran. 

Natti natti


life as we know it!

Det blev en mysig kväll igår! Fia, Rickard, Amanda och Mattias kom hit och tittade på film med mig :) Jag brukar vara ganska tråkig när jag hyr film för jag hyr ofta allvarliga, verklighetsbaserade, hemska dramafilmer, krigsfilmer och sånt haha.. Men igår fick det bli en dramakomedi och den var faktiskt jättebra. "Life as we know it" hette den och Fia höll på drunkna i sina egna tårar så den kan jag rekomenndera!

Jag kom nyss hem ifrån ännu en rolig heldag på swedbank. Att plugga halvtid samtidigt som man håller på "skolar in sig" och försöker lära sig ett helt nytt kassasystem, lagar och regler och massa på BANK är dock inte att rekomendera. Man är helt slut i huvudet när man kommer hem eftersom man suttit hela dagen och tagit in massa nya saker och lärt sig massor. Då är det inte så lätt att sätta sig och försöka få hjärnan att bli pigg och plugga i massa timmar. Hur kunde man lära sig så mycket i skolan egentligen? :S :S Jag kanske börjar bli gammal, hehe.

Snart hoppas jag att hjärti kommer hem så man får se skymten av honom lite den här veckan iaf. Jag jobbar ju mellan 9.30-18.00 och den här veckan jobbar A 18-06. Perfect timing, haha! ;)

Jag är tillbaka

Oj vad längesedan jag bloggade!! Hela 5 dagar sedan, hehe. Men ska jag vara ärlig så är det för att jag har haft en riktig skitvecka och hur kul är det att läsa om liksom? Nu mår jag i alla fall bättre så nu ska det väl återgå till det normala här på bloggen :) förutom att Andreas ska jobba nätter hela veckan typ, så jag kommer inte ha något internet!

Imorgon går jag in på min tredje vecka på Swedbank, kul!

Hoppas ni har haft en bra helg! Min har varit mysig. Härligt att hösten är här!!

Tack för värmekudden!

oooont oooont ooooooooont i magen! blä blä blä :( Har haft en dålig eftermiddag med fruuktansvärd mensvärk och humörsväng BOTTEN. Värmekudden på magen och nerbäddad i soffan framför tvn. Tittar på ensam mamma söker nu.. Vad mycket gulliga människor det finns"

Men jag har haft en bra dag på swedbank så hela dagen har inte varit så här tack och lov. Jag har lärt mig ännu mer nya saker. Åh vad jag trivs, det är såå kul!

svar till Mikaela: Haha jag fattar ingenting :S Hur hittade du min blogg? whoo are you? JAA du skrämde skiten ur mig i morse :P



du är bra ♥


ny vecka !





Vi hade trevligt i lördags!

Igår hade jag världens mysigaste dag.. sov tills jag vaknade alldeles utvilad, städade igenom HELA lägenheten, gick och köpte lyxfrukost (ja man kan äta frukost klockan 2 på eftermiddagen), hyrde tre filmer, tittade på film och läste bok resten av dagen/kvällen. Andreas kom hem klockan 6 och parkerade sig i soffan efter ett 18 timmars jobb-pass. Lagomt pigg!

Nu måste jag kila. Börjar klockan 10 och i det här ovädret tar det nog sin lilla tid att komma till jobbet! :S
Ha en underbar dag!

pms

Jag är redan en timme sen till Emelie! Jag har min underbara kvinnliga SKITVECKA med början idag så jag har sprungit runt och skrikit på Andreas utan anledning i en timme.. Och blivit arg på honom för att han inte fixar kläder till mig att ha på mig ikväll, stackarn. När tant röd kommer på besök rasar mitt humör och allt är blä. Inga kläder sitter fint, håret är fult, sminket blir fult!!! Men nu ska jag gå till Emelie, lämna mitt hemska humör hemma och ha superroligt ikväll!  

Hoppas ni får en rolig kväll. Vi kanske ses ute! Kram

Höst i New York

Jag har haft en mysig kväll med Linda, godis, tv och prat! Hon gick precis hem så jag ska borsta tänderna, ta bort smink och lägga mig i soffan och titta på en film (läs somna framför tvn) tills Andreas kommer hem efter jobbet. Åå vad jag älskar att somna i soffan! Det är mysfaktor 70 skulle man kunna säga.

Tagga för imorgon. Jag ska till Emelie redan klockan 4 så det blir verkligen en helvkväll! R o l i g t ska det bli!


Romeo och Julia

Nu är engelskaprov 1 avklarat! Skitsvårt, fattar inte hur det var tänkt.. Jag måste ha missat halva texten vi skulle plugga på för jag har bara sett ett kapitel om Romeo och Julia och det var på 2 sidor i boken. Det enda det stod om där var en liten kort del i historien. På provet var det 30 frågor om hela historien från början till slut så jag fattade ingenting :S Jaja vi får se hur det gick.

Nu ska jag ta en liten promenad i det fina vädret. Vi blev lediga idag från Swedbank för vi ligger så bra till :) På måndag ska vi ha en genomgång av allt vi lärt oss så här långt och på tisdag kommer en lite högre chef dit och ska berätta om allt vi måste kunna för att köra igång, och berättar om Swedbank överlag; värderingar osv. Sen börjar det lite mer på riktigt för då är de flesta utbildningarna klara (iaf de vi behöver för att kunna göra det vi ska göra än så länge). Spännande!

Imorgon ska jag till Emelie och titta på hockey och sen blir det mysparty där hela kvällen som avslutas med utgång. Shit, jag har inte varit ut sen jag fyllde år så det kommer bli roligt :)

Set fire to the rain



Aah vad mätt jag är! Vi kom precis hem ifrån en mysig middag på church street med Amanda och Mattias. Breast of chicken, finns det någon godare mat? Jaja nu blir det sängen. Imorgon väntar ännu en heldag på swedbank. Kul!

me like

Idag har jag gjort min andra dag på Swedbank och jag är alldeles slut i hela huvudet. Vi har suttit med utbildningar hela dagen och de pratar om saker man inte ens visste fanns. Jag har gjort klart 5 utbildningar och klarat proven på de delarna så nu har jag två av de längsta utbildningarna kvar. Dom ska jag göra klart imorgon och sen är det dags att börja sitta med en handläggare och lära sig allt på riktigt.

Jag ska ha praktik där i tre månader och jag känner redan att det kommer ge massor. Alla är så galet gulliga och trevliga och snälla så jag trivs som fisken i vattnet! Plus att man får använda hjärnan, det gillar jag. Det kommer bli en jätterolig höst!

Nu till något helt annat.. Vet ni vad jag hittade igår i min navel? Vi var på läkerolen och tittade på Johannes match när jag råkade komma åt min mage och kände att jag var alldeles öm. Jag började känna runt naveln och där var det alldeles hårt och uppsvällt. Jag pillade i naveln och kände att det var något där! PANIKEN började sprida sig och när jag inte fick bort klumpen förstod jag vad det var. EN STOR ÄCKLIG FÄSTING som hade krypit in i hela min navel och huggit sig fast. Pappa fick försöka hjälpa mig att få bort den men den var så långt in så man fick knappt tag i den. Tillslut fick han bort själva kroppen men såklart blev hela huvudet kvar inuti. När vi kom hem försökte jag ta en pinsett och få ut den men det går verkligen inte så jag har hela huvudet kvar i naveln :S Det var mitt värsta!!! Så himla äckligt.






jägarna 2

Nu blir det biomys med Mamma, Thomas, Amanda, Mattias, Johannes och Andreas :)


engelska B

Finaste pappii har varit här och umgåtts med mig lite på eftermiddagen och sen har jag suttit med min nedrans engelska. Jag hamnade efter en hel del när jag var i Grekland, missade nästan 2 veckor. Och eftersom det är en snabbspeedad kurs (jag ska läsa engelska B på 10 veckor) så är det en hel del att ta igen kan jag säga!

Jag kan ju säga att blondies have more fun BIG TIME! Så här tråkig kväll har jag aldrig haft som blondin ;)

Jaja tur att det bara är skit på tv ikväll, då finns det inget där som kan locka bort mig från skolböckerna. Men det är lite farligt för hälften av allt studiematrial är på internet eftersom jag läser distans så det är föör lätt att glida in på andra sidor när man måste sitta vid datorn för att plugga.

Varför blev jag en sån som tycker att engelska är svårt och tråkigt att lära mig? Varför blev jag inte bara en sån som föddes med engelska i huvudet? I-lands problem hej.

2010-09-11 idag. 10 år sedan World Trade Center grejen.


brownie!

Just ja.. Jag har visst glömt att berätta att jag blivit brunett/rödtott!





Underbara bilder ;). Jag är ganska trött vilket syns klart och tydligt men nu har ni fått sett min nya färg i alla fall:P Mitt hår klarade inte att blekas mer för det har rasat av det senaste året så jag har knappt något kvar. Så varför inte prova något nytt och drastiskt när man ändå höll på? Jag kan väl erkänna att jag inte hunnit vant mig med färgen och inte heller bestämt helt vad jag tycker.. En sak är säker; jag är en blondie innerst inne. Men men, ett tag får det funka :) God natt.


svt 1

Ikväll är jag och Elliot ensamma här hemma för Andreas jobbar.. Elliot sover sen några timmar men han har vaknat och velat bytt blöja, ha lite välling och gosa. Oj oj. Om någon hade sagt till mig för något år sedan att jag skulle vara hemma och ta hand om ett barn en lördagkväll när jag var 21 hade jag inte trott på det, bara skrattat.
Jag har i alla fall tittat på Mia Skäringers (hon från solsidan) föreställning på tv; "Dyngkåt och hur helig som helst". Hon är ju alldeles underbar! God natt allesammans. Imorgon blir det till att plugga engelska massor!

Hoppas ni haft en fin kväll.


RHODOS 2011

Nu kommer BILDBOMBEN som jag lovat från Rhodos! Enjoy!














































































































































febrish!

Jag har legat nerbäddad sen efter hockeymatchen med höög feber, skakat av kyla och svettats stora pölar! Nu mår jag mättre men känner mig fortfarande lite hängig.. Jag har hållt på och lagt upp bilder från Rhodos men vi ska till vårvik en sväng nu och jag är inte riktigt klar med alla bilder så jag väntar med att publicera tills ikväll! Men nu kan ni i alla fall skriva upp i era kalendrar; Ikväll släpps Evelinas semesterbilder, FINALLY!! haha åh va dryg jag är. Heeejs.




#48







Behöver jag förklara att lillebror är den finaste och bästa lillebroren jag vet? Jag undrar om det är för att han är just lillebror som gör att allt han gör är så gulligt eller om alla tycker att han är lika söt och häftig som jag tycker?

Jag har umgåtts med min kära familj hela dagen och kvällen.. Vi stannade till i Hedesunda på hemvägen och åt lite och sov någon timme innan vi fortsatte in till stan för hockey! Sen har vi haft en helkväll ovanför church street och bara suttit och pratat och myst. Nu är jag hemma och ska försöka sova.. Är inte trött alls än men John Blund kommer väl och besöker mig snart hoppas jag. Jag hade tänkt lägga ut en del bilder från Rhodos ikväll men jag insåg när jag skulle börja att det kommer ta sin lilla tid att sortera och välja ut bilder så det får vänta tills imorgon för då har jag en ledig dag fram tills klockan 4.. Sen börjar mitt nya liv i tre månader framöver.

Jag måste bara skriva en liten rad om min snygga favoritmålvakt också.. Så himla hemskt att han är död. Stefan Liv! Jag och lillSimon hade ett litet deppsamtal idag när vi fick reda på det. Ush jag tycker det är mer och mer hemskt med döden. Det kan vara så små saker som avgör.

God natt alla fina.


"Be a nice horse!"

Nu är vi hemma från Greklandet! Vi har haft en supervecka.. 30 grader i vattnet och ännu varmare i luften, god mat, snorkling, mycket roliga äventyr och inte ett moln på hela veckan. Vi sitter i bilen på väg hem nu och är ganska trötta för vi åkte från hotellet 02.40 så det har inte blivit någon sömn förutom några enstaka sovande, gapande minuter på planet. Ni ska få se MASSOR av bilder sen från veckan för vi har knäppt över 1000 stycken haha. Hoppas allt är bra med er!


RSS 2.0