förkyldis

Jag kan inte fatta varför jag är förkyld hela tiden.. Jag hinner precis bli frisk och så börjar allt om igen. Jag har snytit slut på 1 hel toarulle nu inatt och det är fortfarande lika tjockt. Så fort jag höll på somna så började det rinna och så var det bara upp och snyta sig igen. Vid halv 3 gav jag upp mina sov-försök och har myst runt här i stället. Druckit te, badat, läst ut min bok som jag fick av Magdis i julklapp (som var skitbra btw) och så har jag gått igenom min garderob :P Har även lyssnat på en väldigt intressant diskussion som ett par hade här utanför churchstreet, haha folk är så roliga.

Jag har även kommit ett steg längre med min au pair resa. Pratade med en familj i en halvtimme nu ikväll och det är så gott som klart nu.. Om det blir helt bestämt så åker jag i början på januari till en familj som bor i Washington DC. Familjen har 1 gemensamt barn på 2 år och så väntar de ett till barn som föds nu om bara några dagar. Och så har pappan sen tidigare en dotter på 11 år som kommer bo där varannan vecka.. En bebisflicka, en 2 årig pojke och en 11 årig tjej ska jag alltså ta hand om. Så jag kommer ha att göra minsann, men det verkade jättebra allting så det ska bli roligt att komma iväg! :)


Ja men god natt då mina vänner. Jag ska göra ännu ett försök till några timmars sömn nu, får se hur det går ;/
love 

falu koppargruva

Igår var en mysig dag! Vi var till Falu koppargruva. Det var guidad tur en timme i gruvan och sen så gick vi runt själva och kollade där det hade rasat och så i den stoora gropen.. Jag får lite panik där nere inuti gruvan, trivs bättre ovanför jord. Haha! Men det var iaf roligt att se. Jag har bara varit där en gång när jag var liten så jag kom inte ihåg något från det.




Efter gruvan var jag och hämtade min goodibag från MakeUpStore. Fick faktiskt skitbra grejer den här gången! Massa smink, hudvårdsgrejer, parfym, läppglans.. Så det var lätt värt att gå modevisningen ;) Det var en skitrolig dag!


Idag står hjälpa Amanda med läxor på scemat :P Ha en bra dag!


love hurts

Jag är i alla fall glad att jag har mig själv.. ♥

Det är så skönt för min egen skull att veta att dom som snackar så galet mycket skit egentligen bara är avundsjuka.. Men samtidigt känns det så sorgligt att de här människorna inte kan vara nöjd med sitt eget liv utan istället ska trycka ner andra, i det här fallet mig och mitt liv. Jag har inte gjort ER någonting och ändå orkar ni lägga ner en massa energi på att sprida trams! Försök att lägga den energin på att göra något bra för dig själv istället och försöka ta tag i dina problem. Det ska bli så skönt den dagen ni växer upp och lägger all den här barnsliga skiten bakom er.. Jag längtar!! :) Och även om det kanske inte känns så nu så kommer ni också mogna en vacker dag, det tar bara lite längre tid för er ;)

Som jag brukar säga: efter regn kommer solsken!


Ha en trevlig kväll.




Nu är det fredagsmyys

Snart åker vi in mot stan och lämnar Hedesunda bakom oss (för den här gången.. ;P). Ellinor är på väg och en toppenhelg väntar :) Middag och bowling tonight, and Goya all day long tomorrow! Det blir skoj tror jag!


Ha en trevlig helg !!

Btw. Jag pratade engelska igår med en kvinna från USA. I hela 5 minuter!! Imponerad av mig själv, haha.


Bowlita

Har haft 2 mysdagar ute i Hedesunda.. :) I förrgår sov jag och Joppla hos mamsen och igår sov vi hos papsen. Idag har vi krattat löv i nästan tre timmar och jag kommer få blåsor i hela händerna.. haha jag är inte vad med att slita på det här viset ;) Men det är ju bra träning, det känner jag i armarna minsann! Och så har vi varit ute och borstat Bowlita massa. Det har verkligen varit en härlig höstdag!!

Nu sitter jag och har färg i håret, undra hur det blir jag.. jag blir väl antagligen chicken som sist, hehe..



Ha en trevlig kväll! Och Grattis farbror Anders på 40-års dagen! :)


November rain i oktober



Jag har haft en skitdag. Blä! Är i Hedesunda nu och myser med syster :) Anna är här och hälsar på med sin söta lilla hundvalp också.. Mandel-pluppen. Josefin är nyopererad så hon är sjukskriven veckan ut (JAA!) och jag ställer upp som hennes personliga sällskap.. Så imorgon blir det slapp med henne.

Jag har varit i Gnarp hela helgen. Åkte i fredags och kom hem i söndags kväll.. Det har varit mysigt! Det är roligt att hitta på lite olika saker nu när jag inte jobbar så mycket. Hmm.. Ha en bra måndagskväll!




Josefin, Evelina, Sabina



Det var skoj inatt ;) Nu är det våffeldags! Mmmmm...


Hemma efter en natt i Sthlm..





Stockholm över helgen

Är i Stockholm över helgen och hälsar på syser.. Som jag längtat efter henne. Skönt att komma bort från skit Gävle och allt vad den staden innebär. Längtar tills jag ska åka bort på riktigt! Kommer såklart sakna många men det är många som det ska bli skönt att slippa också!

Jag har gjort en storrensnning inatt. Raderat gammalt skit en gång för alla. Nu ska jag försöka gå vidare. Det är bara jag som mår dåligt av att tänka på det och ha det kvar..

SÅ! Nu kan jag sluta vara arg och njuta av min weekend i storstan ;) Igår hade vi mys hemma och sen en sväng ut och träffa Josefins kompis. Sen blev det bara prat prat prat hela natten lång.. Idag blir det väl en sväng på stan och sen ska vi på en rolig grej ikväll :)

Ha en bra dag solstrålar! <3


Höst

Jahapp då var det tisdag igen.. 5 oktober 2010. Hösten är här kan man lugnt säga, MYSIGT! Jag älskar hösten. Vad ska jag göra av den här dagen då tro? Ikväll kommer jag iaf stå på läkerol och ta betalt för parkering :P Johannes lag ska stå egentligen men han är sjuk så jag och pappa ska göra det istället.. Och så blir det match efteråt :) Kan bli skoj!

Gu va jag delade med mig av mitt liv förut.. Jag var verkligen superpersonlig i min blogg och skrev om det mesta. Och eftersom jag inte vill vara det längre har jag inget jag kan skriva om märker jag, haha :P Jag var iaf ute i Hedesunda hela kvällen igår och grattade Thomas. Det var trevligt! Hmm, ja det var väl allt jag hade att säga idag. Nu ska jag nog ta en promenad och sen svänga in på biblioteket och låna böcker. Nöördpoäng till mig! ;)

Ha en bra dag allihop :)


RSS 2.0