Det får ta sin tid

Jag har ju inte bloggat nu på ett tag och jag känner fortfarande inte för att göra det.. Vet liksom inte hur jag ska börja och så..

Klas är död..
Vila i frid hade jag ju velat skriva men det hade Klas bara tyckt varit fjantigt.. Så "ha det så bra vart du nu är" kanske blir bättre..  Peter och Anna ligger på sjukhuset.
Värsta midsommaren ever!

 



Ha en trevlig sommar! Återkommer när jag känner för det.


Evil

Jag har jobbat idag mellan 12-18. Det blev en lagom mjukstart :)
Tog en promenad med Ingrid och Dito ner på stan och Dito fick träna lite på att inte springa fram till allt och alla han ser. Det gick faktiskt bra. Efter ett tag märkte han att om han skulle heja på varje person vi mötte kom vi ingen vart.. Haha! Men typ alla stannar ju iaf och ska klappa och gulligulla med honom. Börjar bli rätt drygt faktiskt .. Men roligt också att folk gillar honom. (än så länge)

Jag köpte även med mig lite kläder hem. Två klänningar, ett par jeansshorts och en paljettväst. Tyvärr ska allt tillbaka imorn tror jag iaf. Det blev liksom inge bra. Klänningarna var mongo, shortsen var för små (eller så var jag för stor), och paljetvvästen stacks. Haha! Så det blev inte så dyrt ändå..

Rickard är på invigning av någon restaurang som de har byggt tak på, så jag och Ingrid har tjejmys all alone :) Nu ska vi ut med Dito. Ps! Jag ska anställa Ingrid. Så himla skönt att ha någon som kan ta hand om Dito ibland, plus att det var alldeles underbart att slippa laga mat! ds.


Filip är rädd för lille bebis ;)

Dagen i Bomhus

Har haft en väldigt trevlig dag med mina kära vänner Diva och Agnes :) Och Divas mamma Gittan!
Tog en promme och hämtade bilen på Rickards jobb, sen bar det av till Divas gamla hem i Bomhus. Satt ute och solade hela eftermiddagen (dock var det mest moln, hehe). Gick och köpte glass och så fick även Dito leka med Divas hundar.. Hehe så söta! Sen när Rickard slutade så ville han ha bilen för att komma hem så då åkte vi tillbaka till stan. Sen fortsatte jag, Diva och Gittan till Valbo. Var till Owejansson och tittade runt en massa. Var flera år sedan jag var där. Så himla mycket roligt har dom :) sen var vi även till köpis och gick igenom i stort sett alla butiker. Haha! Dock blev det inge shopping för mig :( USH va tråkigt inlägg.. jag har gjort det.. och det.. och det... BORING! Men men ;)

Här kommer det bilder!











Film med Rickard och Ingrid nu. Imorn är det jobb!

Garlic

Dagen har spenderats med Amanda.. Vi har ätit pizza, varit på stan, tittat på hemskt tv-program och sånt skoj. Träffade även Evy-Anne (min faster) på stan idag. Gu så fin hon var! Det var länge sedan jag såg henne så fin. Hon var hur fin som helst när hon var ung :)

Har ätit köttfärssås och spagetti nu ikväll. Så nu stinker det vitlök om oss här hemma, jag hade i lite för mycket :P Vi blir iaf inte förkyld! hehe.


Imorn ska jag vara med Diva. Sen på onsdag börjar jag jobba. Skönt att göra något om dagarna än bara sitta hemma. Plus att det blir skönt för Rickard att få lite ledigt. Så det blir bra det!
Nu ska vi titta på en film tror jag. Ush vad jag är sugen på godis! Tur att jag har lite twix i min lilla godislåda.. Det här med att bli nyttig borde jag verkligen ta tag i. Det är ju måndag och jag lovade.. Ok, jag struntar i twixen och äter popcorn istället. Jag lyder tandläkarens råd. Mina tänder var ju helt spräckta och mådde inte bra pga mitt "ihopbitande" på nätterna. Så jag skulle vara försiktig nu framöver. SKÄRPNING!


Btw så kan jag tjäna 400 kr ikväll.. Får se om det är värt det eller inte.. ;D Update later..

Ush vilket tråkigt inlägg det blev. HAHA!

My love

Det är bättre väder idag.. Skönt! För som jag skrivit tidigare. Vädret och mitt humör hör ihop väldigt bra. Och de här dagarna har mitt humör inte varit det bästa. Men nu ni. Nu ska det bli ändring! För det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Så man ska inte sitta inne bara för att det regnar. Jag tackar Dito för det. Hade jag inte haft honom hade jag nog inte varit ute på några dagar nu..




Jag älskar min Rickard.
Du och jag för alltid!


Charlie bit my finger - again



Sötungar!

Myshelg

Igår kväll hade vi det mys här hemma, jag och hjärtat (+bebii). Åt tacos och lite så.. Vid 10 kände vi att vi inte hade något att göra så vi åkte ut till Hedesunda. Var hos pappa och Maria hela kvällen och hade det trevligt. Vid 2 åkte vi och la oss hos Magdalena, väldigt trötta :P
Imorse var Magdis så snäll och tog hand om Dito så vi fick sova lite. Så himla skönt :)

Har varit på Gysingen marknad en sväng i regnet. Men vi kom knappt någonvart där för alla skulle komma fram och hejja och klappa Dito. Han är väldigt populär vart man än går.. hehe.. undrar hur det blir när han blivit stor!


Ikväll är det tjokarkväll här hemma. För på måndag ska det bli andra bullar för mig och Rickard, så vi kör en sista onyttig kväll nu (det är iaf det som är planen). Jag vill bli fiiiit till sommaren!! Men inte förren på måndag :P. Nu ska jag återgå till lösgodis, chips och Coca-Cola.



Rickard försöker få lika stora muskler som Simon ;)


 TRÄVLIG KVÄÄÄL! ;D

AVIS PÅ ER!!

JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN OCH ÅKA RUNT I EN BIL OCH SKRIKA HUR BRA JAG ÄR SOM KLARADE SKOLAN!!

Tänk att det är ett år sedan :(











Big Stan

Har precis tittat på en film med Rickard. Big Stan. Haha den var skitrolig :) Jag tänkte i början att det där inte var en film för mig, men jag ändrade mig senare. Jag skrattade väldigt mycket.. Rekomenderas!



Åt kladdkaka och glass till. En film utan gottans är ingen bra film :P.. Efter filmen blev det en liten sväng till Stenebergsparken så Dito skulle få leka av sig inför natten. För inatt vill jag sova! Så han fick springa runt en massa och leka. Åh så glad han var!

Imorn kommer Amanda och Mattias hit på förmiddagen för att vara lite hundvakt. Btw så har Amanda sjukt söt pojkvän. Världens gulligaste! hehe.. Jag ska iaf uträtta lite ärenden som det så fint heter. Håll tummarna för mig ;)

Ha en trevlig kväll. GRATTIS ni som tagit studenten idag. Och GRATTIS till er som ska ta studenten imorn. Ha så roligt och tänk på hur avis jag är! hehe.

Dito gör inte som jag vill

Vaknade imorse av en hemsk dröm igen :( JAG VILL INTE DRÖMMA!!

Dito strejkar idag mot vädret. Vi var ut i spöregnet och han ville bara in men jag var ute i en kvart ändå för att försöka få honom att kissa. Han kissade inte så tillslut gick vi in och i hissen upp kissade han. Jag tog han mitt i och sprang ut igen.. Var ute ytterligare en kvart och inget hände. Så tillslut gav jag upp igen - HELT GENOMBLÖT!
Direkt när vi kommer in sätter han sig och skiter.

Åh vad underbart det är att han hund ;) Haha..


Amandas sista dag på Solängen

Tandläkarbesöket gick bra.. Jag gjorde avtryck till en bettskena eftersom jag biter ihop så hårt på nätterna. Tänderna har spruckit och de behöver läka tydligen :P Så då var en bettskena bra. Plus att jag även slipper nya sprickor, och huvudvärk av allt spänn..

Kl 10 befann vi oss i kyrkan på stan för att se Amandas skolavslutning. Hon sjöng "Hallelulja" och det var hur fint som helst. Hon är grym hon! När allt var klart i kyran åkte vi hit hela familjen och åt pizza. Gottans!! :)


Haha igår så försvann Dito. Vi letade överallt och till slut hittade vi honom.. Vet ni var?




Där låg han och sov på mina skor. Det kan inte ha varit skönt :P Haha.. Men efter igår så är det där hans nya favvoställe. Han sover där hela tiden.


Nu ska jag och lillSimon ut och leka med voffs! Hörs ;)



Garderobsstädning

Mina älskade systrar är här :) Båda två för en gångs skull. Det är såå mysigt..

Imorn slutar Amanda 9:an. Sista dagen på solängen. Sen blir hon en stor tjej och börjar gymnasiet! Hon ska iaf sjunga i kyrkan imorn på skolavslutningen och jag vill så gärna se. Men jag har ju lilla plupp och jag vet inte hur jag ska lösa det. Någon som vill vara bebisvakt en timme mellan 10-11? ;)

Kvällen hart spenderats med att städa garderoben. Det tog sin lilla tid. Har rensat ur massor så nu är det lite tomt där. Måste köpa nytt och fylla på :)



Haha dock såg jag att jag hade en hel del bikinisar.. :) Jag hoppas på fint väder i sommar!

   

 

Såå städad och fin är den nu.. Undra hur länge den håller sig såhär :P


 Jag, Josefin och Rickard har även ätit glass och hallon+jordgubbar ikväll. Det är världens godaste efterätt. Efter cheescake!

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Ska vara hos tandläkare i Hedesunda 8.10 imorgon bitti.

GOD NATT! 

Ps! Jag är såå avis på studenterna som har barrunda just NU.. Ds!

Från lördags hos Jenna






Ebba von Sydow?

Jag glömde berätta en grej som hände i lördags på goya.. När jag stod i kön till garderoben kom en tjej fram till mig: "Men guuuud.. Shiit va du är lik Ebba von Sydow. Eller föresten, är det du?" Det är ju inte första gången jag hör det direkt.. det är skitmånga som säger det. Men jag tycker verkligen inte det.. Jag kanske har hennes dåliga drag då isf ;)

          

 

Vi har hög/lång panna båda två och ihoptryckt "ansikte" men that´s it.



Brännboll

Nu ni har jag sådan kramp i armarna att jag knappt kan skriva... Jag, Agnes och Dito har varit och tittat på studenternas brännboll. Och eftersom Dito är en liten bebis orkar han inte gå så långt :P Så jag har gått och kånkat runt på en 6 (+) kilos klump.. Och det kraampar! Jag är ju inte känd för mina arm-muskler direkt. Hehe.. Men vi har iaf haft det så trevligt. Gu vad jag bara ville springa hem, klä ut mig, åka tillbaka och låtsats att jag också ska ta studenten igen.. Det är nog en av de roligaste grejerna jag gjort i mitt liv. Så himla härgligt, och roligt med alla grejer som händer innan; vattenkriget, barrunda, brännboll..
Nu i de här tiderna ångrar jag faktiskt att jag hoppade över en klass. Hade jag inte gjort det hade jag haft allt det roliga kvar nu ;) Haha..


Dito somnade iaf på en gång när vi kom innanför dörren.. Lilla trötter. Men jag förstår honom :)
Jag ska göra lite lunch nu tror jag. Magen kurrar!!


Bilder från i torsdags





















Jag gjorde ett väldigt fint avslut på det hela ;)

Nu är det dags för frukost till mid och Dito!

Morgonstund

Vi vaknade ganska tidigt imorse.. Var ut med Dito en sväng sen blev det till att krypa ner i sängen igen. Idag var det verkligen ett sånt där mysarväder, som man absolut inte behöver ha bråttom upp till. Haha och vi hade ju inte tänkt låta Dita vara uppe i sängen men imorse fick han allt komma upp han med :P

Kl 3 ska vi vara ute i Hedesunda för Rickard ska fixa sitt nageltrång. Sen får vi se vad som händer..

Regnet öser ner

Uch vilket tråkigt väder :/ Haha Dito tycker precis likadant. När vi går ut så skyndar han sig att göra det han ska sen springer han till dörren igen.. Den här rasen tycker inte om blött och kallt, och det gillar jag ;)

Han är iaf såå duktig idag. Och det var han inatt också. Lilla plutten! Kissar ute och bajsar gör han också. + att han har ätit upp all mat han fått hittills. Det har han definitivt inte gjort tidigare.


Systemet - köp inte ut!



Jag gillar reklamen ;) Den är skön! Speciellt hon på stegen.. Haha!

Dagen har spenderats med Fille.. Har bland annat suttit i Setenbergsparken med Fille för han har försökt köra "hundtricket" med lillvovven :P Haha! Han lyckades få två gamla tanter, men tyvärr var det allt..

Har ätit thaimat nu ikväll. Så himla gott var det, men guc vad mätt man blir fort..

Jag älskar att det blev så himla fint väder idag ändå.. Det trodde jag inte imorse när jag vaknade och tittade ut.

Me

Var med Diva, Agnes och Alice igår.. Trevligt! De beställde Britney Spears-biljetter.. AVIS! Jag vill också.. men dyrt är det. Kostar pengar jag inte har. Men det hade varit sjukt roligt att gå! Men men.. Nästa gång!

Hade tjocksmockkväll igår. Bullar, delikatobollar och popcorn. Gott, men jag mådde illa efter. Plus att jag inte rör på mig något om dagarna.. Då är det inte bra att trycka i sig! Men nu är allt gott slut här hemma :) Bra!

Imorse när jag vaknade och kom ut i vardagsrummet så var det jord, blommor och rötter över hela golvet.. Då var han populär vår lilla bebis. NOT! Så det var bara att börja dagen med att städa :P Haha.. Direkt efter var vi ut på en liten promenad och så fick han springa av sig massor och göra av med energi. När vi kom in somnade han som en stock precis innanför dörren. Skönt var det! Haha.. Så nu har jag lite egentid.. Har precis ätit lite frukost och ska plocka iordning lite här nu.


Pics

Här kommer det bilder..

Virran :)  Myspicknick  Thomas och Mamii

Sebbe och Virran Grillningen i fredags :) R och Bella

Johan MMMM! 

Finaste mormor och morfar <3  R och Amanda

Världens snyggaste lillebror! Grr ;)  <3

   


Dito premiärbadade i helgen :)

Det har varit helg

Helgen har varit såå bra.. Helt underbar! Vädret har ju varit sjukt skönt.. Vi var i Skutskär i fredags så lillen fick träffa syster sin. :) De hade så roligt, och vi hade myys med grillning och god efterrätt. Tack Bella för efterrätten ;)

I lördags åkte vi ut till Hedesunda tidigt. Har varit där hela helgen. Kom hem igårkväll lagom till våran tvättid kl 18. Vi var runt till alla på dagen i lördags.. alla vill ju se vår nya bebis. På eftermiddagen åkte vi till stugan i Årsunda och åt där med mormor och mammas syskon. Hade väldigt trevligt. Jag badade också :D Det var faktiskt skönt!

I söndags var vi och tittade på konfirmation. På vägen dit fick jag min första punktering.. VARNING för Vinnersjövägen. De håller på bygger om den och den är farligt dålig! Men men Thomas vad med och han bytte däcket så det löste sig :P


Igår hade vi ju som sagt tvättid. Och när vi hade kört de tre första maskinerna såg vi att det stod en lapp att torktumlaren inte funkade.. Så inatt har vi haft underkläder upphängda överallt i hela lägenheten :P Dito gillade det verkligen.. Han sprungit runt som en tok och försökt få saker att ramla ner.. :P Hehe!

Kommer lite bilder från helgen senare ;) För jag har en kamera nuuu :D :D :D

RSS 2.0