Tvättdag

Igår blev det skola på dan sen jobba efter i Gävle till stängning.
Idag är jag ledig så då ska jag passa på att tvätta!! Vi har hur mycket tvätt som helst.. IGEN!

Sen ikväll är det dags för första gången på valpkursen. Hoppas det går bra :)


onsdag

Igår var vi på mysig "Spöööööökvandring" i Gävle. Började kl 9 och så samlades man vi museet och sen gick man runt lite i gamla stan och så gick vi till slottet och så var det en som berättade en massa spökhistorier och sånt. Hehe skitmysigt ;) Och det var supermycket folk. Det var mamma som hade läst i tidningen att det skulle bli och så ville hon ha med oss. Jag trodde det bara skulle vara vi typ men de va skit mycket folk. Skoj!

Det blev iaf att jag jobbade igår. De ringde när jag var i skolan och ville att jag skulle komma. Så jag var i skolan 10-12 sen jobbade jag 15-20 i Valbo. Bra att jag får jobba så pass mycket som jag gör ändå.. Ska jobba idag med 16-19.30. Men först ska jag till skolan en sväng mellan 12.45-15.00. Matte!

Fick förresten frukost på sängen imorse av mamma för hon sov här inatt. Hon är så söt min mor! <3
Hejs!



Dito och jag tog en lite längre prommis idag. Han var så duktig! :)


Mammut

Nu har vi äntligen sett Mammoth. Lukas Moodyssons film. Har tjatat på Rickard sen den kom men det har bara inte blivit av. Den var sjukt bra/hemsk.. Det är en sån där film jag går och tänker på i flera veckor efteråt. Men SE DEN om ni inte gjort det. Kanske lite deprimerande eller nåt sånt. Ush det bara vände sig i magen en gång i filmen och så blev man sådär ledsen i hjärtat flera gånger. Men SUPERBRA film och superbra gjord! Gillade den verkligen.



Jaja nog om den nu. Dags att krypa ner i sängen och krya på oss. Imorn är det bara en lektion. Engelska mellan 10.20-11.50. Jag gillar att jag börjat plugga igen. Det känns bra!
Mitt liv är alldeles underbart just nu. Hoppas ni känner likadant ;) God natt!

Favorithelgen

Jag har haft en underbaar helg med mamma och syskonen. Men nu har de åkte hem och det är redan tomt utan alla. Saknar dom redan!

I fredags på eftermiddagen kom Amanda, Johannes och mamma in hit till mig. Vi köpte pizza och gick ner på stan och hyrde 3 filmer. Hade hemma-mys hela kvällen/natten.



<3 <3 <3 <3 <3







 På lördagen åt vi good frukost sen åkte jag, Amanda och mamma och solade. När vi kom tillbaka hit till lägenheten hade Josefin precis kommit hem från Spanien. Kul att träffa henne.. Sen var vi till jysk och köpte nytt bord och stolar till vardagsrummet. Skitfint i skinn (stolarna alltså). Sen var vi till Valbo och gick runt på köpis. Var även in på Ikea och shoppade lite nya krukor, gardiner och blommor och sånt.
Vid 7-tiden kom vi tillbaka in till stan och då bar det av till Church Street. Åt himmelskt god Brest of Chicken och vi hade hur mysigt som helst där. Sen gick vi hem och tittade på film och hade lite fix och don. Skruvade ihop stolarna och satte upp gardiner och fixade med blommor och allt så nu är det jättefint här hemma i vardagsrummet :) Skönt! Blev supernöjd. Tack mamma för all hjälp!



Ska dock köpa 2 till stolar så vi har sex stycken.. :)
Men visst har vi det ganska mysigt ;)

Det blev sent i säng på lördagskvällen.. Vi låg och pratade halva natten lång.
Idag har vi haft spa här hemma. Mamma har masserat oss alla barn. Helkroppsmassage i en timme var, underbart! Sen har vi badat fotbad och sånt där mysigt ;) På kvällen har vi haft tacosmys här och då kom även Thomas, lillSimon, Rickard och Matte hit också.




Verkligen en alldeles underbar toppenhelg! Den bästa på såå länge.. Tack alla mina syskon och min underbara mamma! Ni är BÄST <3 (Tyvärr är Josefin inte med på någon bild men hon var också med igår och idag. Så ni vet :P)

Tyvärr har min förkylning blivit värre igen. Har fruktansvärt ont i vänster öra så jag ska nog till hälsocentralen imorn. Hoppas det inte är öroninflammation :(

GOD NATT!

Svininfluensa? I don´t think so.

Rickard har höög feber! Han har legat och svettats och skakat hela natten.
Och jag har ont i halsen! Men jag är på bättringsvägen. Tyvärr kan jag inte säga det samma om Rickard.

haha sötisen vaknade inatt och låg och skakade. Jag gick och hämtade vatten och ipren åt honom. När jag höll på att somna om säger han "om jag har fått svininfluensan och dör så kom ihåg att jag älskar dig" Lilla goplutten. Det var ju inte såå illa direkt. :P
Dito har nog också märkt att Rickard mår dåligt. Han brukar vanligtvis sova på min sida nere vid fötterna eller på golvet neranför mig. Men inatt så låg han rygg i rygg med Rickard hela natten.

Jaja nu ska jag försöka få tag på Mican. Se ya!

?

Nej mamma är inte gravid.

<3



Min pappa är bäst!

My day

09.00 Personalmöte Cubus Gävle
Köpa skolböcker och träffa Amanda en sväng.
12.45 - 16.00 Komvux (måste gå tidigare om jag ska hinna)
16.00 - 20.00 Jobba Cubus Valbo

Min hals gör sååå ont så just nu vill jag ingentin av det. Men det kommer bli en bra dag.

Aj

Dags för Komvux nu igen.. Mellan 10 och 12. Sen ska jag hem och krypa ner under en filt. Min hals gör oooont!!
Plus att jag har ju två säsonger av One Tree Hill som jag måste se. Slappardag it is.. Iaf efter kl 12 :)

Ha en bra dag i det mysiga regn och rusk vädret!

El big secret vet moá!

Jag vet en HEMLIS!! En sån där megajättestor.. Som jag såklart inte får säga till någon. Inte än iaf.


Vi hade iaf väldigt trevligt igår. Vi var här hemma några stycken innan det blev krogen. Då gick vi först till Hangloose som sög. Har inte varit där sen barrundan på studenten och jag kommer inte tillbaka dit efter igår heller. VÄRDELÖST. Så jag, Rickard, Simon och Anders fortsatte till Goya istället och där blev vi kvar hela kvällen. Dock är det så sjukt varmt där inne så man knappt kan dansa.. Svetten rinner ju!! uuuhhh. Aja en rolig kväl igårl iaf.

Imorn börjar jag plugga också. På komvux. Hoppas att det går att lösa som jag planerat bara. Och så ska jag vara med älsklingsDiva också. Det blir ju inte att man träffas så mycket nu för tiden.. Men imorn ska vi ta igen lite missad tid ;)

Glass, kolasås, smörpopcorn och cocacola väntar nu. Och film såklart.

Jaja det var bara hemlisen jag skulle meddela här på bloggen var det tänkt, men det blev lite annat trams också.
HA EN TREVLIG KVÄLL!

GRATTIS FILLE!!

Grattis Filip på födelsedagen :) Nu är du äntligen lika gammal som mig ;)






Helgen i bilder.. Orkar inte skriva!

FREDAG KVÄLL:





LÖRDAG KVÄLL:















SÖNDAG DAG:














dag 6946


Dagen har spenderats på Köpis.. Gu va fin Cubusbutiken är där. Dock ganska trångt, men så mycket finare inredning än den i stan. Jobbade iaf 12-20. När jag slutade kom Karoline och Amanda och hämtade mig. Vi åkte hem och åt Thaimat och pizza. Rickard hade köpt pizza och Karoline thaimat så det blev liten mix där.. Gott var det iaf!

Har tittat på Björn Gustafsson - ett livsverk. Jag kan ju erkänna att jag är lite småkär i honom. Tänk att få dra handen genom hans lockiga blonda hår ;D Haha! (Rickard, du vet att du ligger 1a) Haha men gud va man döör av skratt! Benjamiiiiin! Och när han är nybliven singel. "man kan göra röror" Haha.. jaja. Kul är det iaf!


Har varit ut och motionerat fläsket nyss. Så himla skönt med en liten kvällspromme!
Imorn åker Karoline hem :´(. Kommer ju sakna henne!! Men hon kommer troligtvis tillbaka snart igen.

AA men hejdå! Nu har jag inte tid längre..

timlrn

Har haft en mysig dag på Sandsnäs.. Har haft en mysig kväll med några nära och kära. Imorn blir det jobb 12-20 i Valbo.


Kärleksspråk!

Hade en väldigt mysig kväll med Karoline igår. Det blev aldrig att vi åkte ut till Gysinge. Vi stannade i stan istället. Hon kom och hämtade mig när jag slutat. Sen åkte vi och köpte massa gott! Sen åkte vi hem och dukade fram allt :) ÅÅh så gott det var! Haha. Vi tittade på en film. Sen gick Karoline igenom sin utbildning som hon skulle hålla idag. Vet ni vad det handlade om? Kärleksspråk! Så himla intressant. Det finns 5 olika kärleksspråk: Beröring, Tjänster, Tid, Komplimanger och Gåvor. Man kan ta reda på vilken man är genom att kolla in hur pojkvännen/flickvännen eller någon annan beter sig mot dig. Ger till exempel din pojkvän dig mycket komplimanger, då är det det han vill ha tillbaka, och då är det det som är hans kärleksspråk. Självklart kan man vara en blandning av några, men oftast lutar det mest till någon speciell. Det här gör att man kanske inte förstår varandra helt. Om du är tjänster och gör massa saker för honom (för att du vill att han ska göra det tillbaka) kanske han inte ens märker att du har gjort det eftersom han hellre vill att du ska ge honom lite egen tid för bara er två. Det kärleksspråk man är blir man också mest sårad av.Till exempel om du är tid och din pojkvän gör massa andra saker utan att vara med dig, kan du bli väldigt sårad. Mer sårad än om han till exempel skulle säga något dumt till dig, eftersom det inte är ditt språk.  Det här är så himla intressant!! Och skulle man tänka på det här oftare skulle man nog inte bråka lika mycket.. Man är ju liksom olika och man måste lära sig den andras "språk".. Såå.. Vilken är du? (Såklart gäller det här inte bara mellan pojkvän-flickvän utan det är samma sak mellan kompisar, familjemedlemmar osv.)

Det här blev ett ganska långt, surrigt inlägg. Det är ganska svårt att förklara när man skriver. Men aja, ni som är intresserade fattade nog. Ni som inte bryr er fick hoppa över det ;) Haha. Nu ska jag duscha, äta frukost, göra mig iordning, gå ner på stan, jobba 12-16, sätta mig på en buss ut till Hedesunda och sen ska kvällen spenderas där!
HA EN TREVLIG KVÄLL! 


Myskväll här hemma



Jag och härtat när vi vann den mest kärleksfulla kyssen -09
. HAHA!

Har precis ätit kyckling å pasta a la Rickard. Ska ut och gå en sväng nu sen blir det "en officier och en gentleman" när vi kommer hem. Glass, varma hallon och Buffalo Wings till den. I love to MYSA ;)

Jobb imorn 10-19.30, sen blir det troligtvis en sväng ut till Gysinge för att titta på Mattis som ska sjunga. Moster Karoline kommer imorn också och ska sova här. På lördag ska jag jobba en sväng och efter det bär det av mot Hedesuna och BYYRAN ;) Tror det här blir en riktigt toppenhelg :D. Hehe.. Och ja, ibland är jag allt ganska knäpp! Men jag gillar´t!

Massa bilder från den senaste tiden.. igen.

Tredje tisdagsdansen.. Med älsklingsDiva :)
Det berömda tältet som vi sov i..

  


 
   

MY LOVE <3  



Fjärde tisdagsdansen. Hos Marlene :)



Alla mina ballonger :)



Jag och min älsklingsmamma på min födelsedag :)

 

Simon idag på stranden.. Han gjorde en enorm grop. Haha



Dito gillar skuggan bakom solstolarna bäst..



Nu ska jag kolla på One Three Hill. Är ensam här hemma för Magnus har tagit med Rickard på ölrunda.. ;)
 Imorn är det jobba som gäller: 9-16.

Dito ;)



HAHA! Är inte lillplupp söt? ;)

Jag har haft en trevlig helg



En gräslig bild på mig och Joppla från i lördags.. Men den bjuder vi på ;)
Roligt hade vi ju iaf. Haha..

Idag har vi varit i sommarstugan i Årsunda. Låg på stranden ett tag, sen hade vi bara trevligt allesammans.. Var ut och plockade blåbär en sväng också.. Ush vad tråkigt, men guud så gott!!

Imorn blir det jobba 10 - 19.30. Så jag tror det är dags att krypa i säng nu snart. Jag har sovit alldeles för lite den senaste tiden. GOD NATT!!

RSS 2.0